find gode ideer til pakkekalender

De populære pakkekalendere til børn & voksne

Julen kommer altid snigende ind på en. Og før du får set dig om, så bliver det 1 december i 2021. Her skal årets pakkekalender/julekalender være klar. Og udover adventsgaver der ofte skal være klar i november, så er pakkekalenderen til børn det vigtigste.

Vi har samlet et udvalg af forskellige pakkekalendere til voksne, børn og midt imellem, hvor den færdige pakkekalender er en nemmere løsning end den hjemmelavede version.

find julekalender til børn

find den perfekte julekalender til voksne

 

Den hjemmelavet eller færdige pakkekalender?

Skal du vælge den færdige eller hjemmelavet kalender? Først og fremmest er modtageren udslagsgiven for, hvad der er det bedste valg.

Hvis det er en pakkekalender til bedsteforældre, så kan en færdig julekalender med chokolade som Summerbird eller måske Johan Bülow kalender med lakrids, være det rigtige. Hvor kalenderen til kæresten eller dit barn, måske vil blive bedre hvis du laver den selv.

Problemet med en hjemmelavet julekalender er, at du skal finde på 24 gode ideer til kalendergaver. Det lyder nemt, men det kan faktisk være ret tidskrævende. Derudover, vil det være svært at gøre en hjemmelavet kalender billigere end de færdige versioner. Fordelen ved at lave din egen julekalender til drengen, pigen eller kæreste, er, at du ofte får en kalender med bedre ting.

Fordelen ved en færdig pakkekalender til ham eller hende er, at det er hurtigt og nemt. Du kan finde inspiration her nedenfor, og så er det eller bare at købe den online og få sendt den hjem til dig. Brug indholdsfortegnelse til at vise udvalget til voksne eller til børn.

 

Pakkekalendere til børn

Ideerne her nedenfor henvender sig til de mindre børn. Når barnet rammer tweenager alderen, vil adventsgaver måske være det bedre valg, helt ligesom søndagsgaver er bedre end en pakkekalender til teenagere.

 

Hatchimals julekalender 2020

få 24 sjove Hatchimals overraskelser

Hatchimals er blevet stort gennem de sidste par år. Og i år finder du så også en julekalender med Hatchimals.

Kalenderen indeholder små ting som klistermærker, ferie huler, figurer m.m. som ikke er meget anderledes end Ramasjang, Frozen og lignede kalendere.

 

 

Magic Slime julekalender

giv en sjove julekalender med slim til børn

Der er forskellige holdninger til slim og sundheden, men at lege med det “gode slim” er noget som stort set alle mindre børn elsker. Det at forme og røre ved slim fænger allerede fra 3-4 års alderen og frem. Og hvorfor ikke glæde din dreng eller pige med denne sjove Magic Slime julekalender til 250 kr. Det store problem ved denne kalender er, at hvis hun eller han først åbner en låge, er det fristende at åbne de resterende 23 låger.

 

 

Gurli Gris julekalender

gurli gris pakkekalender med 24 dejlige små overraskelser

En anden yndling fra Ramasjang til de små, er Gurli Gris.

Den lettere irriterende serie for voksne er et hit ved de små. Og hvorfor ikke glæde drengen eller pigen med en smart Gurli Gris pakkekalender.

En af de sjove legetøjs kalendere med tema og små ting som legetøj til december.

 

 

Harry Potter julekalender 2020

Cinereplicas Harry Potter Advent Calendar 2020

Til barnet der elsker det magiske Harry Potter univers, her kan du glæde ham eller hende med denne Harry Potter julekalender. Bag de 24 låger finder du forskellige små ting som patches, smykker, klistermærker, sokker og meget andet i Harry Potter teamet. En populær julekalender til børn som du finder til bedste pris hos Coolshop.

 

 

Forskellige Lego julekalendere

køb en god lego pakkekalender til drenge

Lego kommer med mange forskellige bud på en legetøj julekalender. Du finder forskellige muligheder med Lego Friends til pigerne, Politi, sørøver, Star Wars, brandvæsen  m.m. som nok primært henvender sig til drengene. Helt ligesom du finder temaer med heste, bondegård, Harry Potter og andet.

Hvis dit barn er vild med Lego, kan en Lego pakkekalender med 24 låger der gemmer på små ting, måske være det fedeste at få.

 

 

Forskellige Playmobil julekalendere

find pakkekalender gaver til børn

Helt ligesom Lego kan en Playmobil julekalender måske være perfekt. Her finder du temaer som brand, heste, jul og andre temaer til pigen eller drengen der elsker Playmobil frem for Lego.

Prisen starter ved omkring 170 kr. for den billigste og omkring 300,- kr. for den dyreste model.

 

 

L.O.L. julekalender

køb en lol julekalender med legetøj

Til børnehave eller skolepigen der elsker L.O.L. universet, kan du give hende den glædelige overraskelse med en L.O.L. julekalender.

Julekalenderen indeholder en dukke, som pigen får bag 1 december lågen. De andre 24 låger ud af 25 låger i alt, får du forskellige accessories i L.O.L. verdenen.

 

 

Barbie julekalender 2020

køb en julekalender med barbie dukker

Til pigen der er vild med at lege med Barbie, her kan du give hende denne Barbie julekalender.

Kalenderen der er bygget til pigerne, kommer med en dukke. Denne gemmer sig i første låge, hvor resten af de i alt 24 låger på kalenderen, gemmer på forskellige fashion ting til barbie dukken.

Kalenderen er velegnet fra 4-5 års alderen og op indtil pigen ikke gider L.O.L. temaet mere.

 

 

Hot Wheels kalender

køb hotwheels julekalender med biler til drenge

Hot Wheels er sjove at lege med, og som er det klassiske amerikanske legetøj. Kalenderen er velegnet til drengen der elsker biler, hvad end det er Hot Wheels eller ej.

Du får forskellige ting som 8 biler og udstyr til disse, der kan være det sjove legetøj til drengen gennem december måned. Her kan kalenderen bruges både til børnehave som skoledrengen.

 

 

Frost julekalender

køb en sød frost pakkekalender til pigen

De små piger er skudt i Elsa og Anna. Her kan en af de forskellige Frozen julekalendere måske være årets fedeste julekalender.

Julekalenderen indeholder små plastik ting. Det at de forskellige ting kommer med billede af Anna og Elsa, gør, at pigen højest sandsynlig vil elske kalenderen (og nok mere end forældrene).

 

 

Den færdige kalender til piger

pakkekalender til hende ideer

Du finder forskellige typer af færdige pakkekalendere ved Føtex, Matas, Netto, Bilka m.m. hvor det ofte er brand legetøj eller slik.

Du kan også vælge den sammensatte julekalender med forskellige ting. Her vil udvalget ved Pakkekalender.dk, hvor du finder specifikt til 2-3 år og op til 9-11 år, måske være det helt rigtige.

 

 

Den færdige julekalender til drenge

køb den færdige julekalender til drengen

Helt ligesom med piger, så finder du også den færdige kalender til drenge ved Pakkekalender.dk.

Udvalget er dækkende for aldersgrupperne der starter ved 2 år, og går op til omkring tweens alderen, hvor søndagspakkerne nok er mere velvalgte.

 

 

Paw Patrol julekalender

køb en Paw Patrol julekalender til børn

Paw Patrol er en anden favorit serie fra DR. De små hunde og deres fører, klarer mange opgaver for menneskeheden.

Her kan Paw Patrol kalenderen give de sjove accessioner for den lille, hvor hver låge gemmer på en lille ting, som måske er verdens sjoveste ting i december.

 

 

Schleich julekalender

køb schleich legetøj julekalender til børn

Det tyske legetøj er ikke på højde med Lego, Playmobil og lignede. Men det finder dog mere og mere indpas i Danmark.

Du får nemlig sjove heste, dyr, bondegård og andet, som giver mange timers sjov. Og hvorfor ikke også som årets julekalender med bondegårdstema eller heste.

 

 

Hamas Midi julekalender med perler

køb en julekalender med perler til børn

Til pigen eller drengen der elsker at lege med perler, kan denne kalender være mere givtigt end Spiderman, Frozen og lignede kalendere med små plastik ting.

Du får forskellige plader, perler og andet som kan udfordre motorikken og kreativiteten med denne Hamas Midi kalender.

 

 

Pixi julekalender

pixi pakkekalender til den helt lille

Hvis du søger en pakkekalender ide til den helt lille, som måske ikke er klar på det med at åbne en ny pakke hver dag i december, så kan denne Pixi julekalender måske være det rigtige.

Pixi kalenderen indeholder 24 små indpakkede pixibøger med historier til aldersgruppen.

 

 

Baby Born julekalender

giv pigen den sjove baby born julekalender

Til pigen kan Baby Born være det sjove legetøj, hvor hun kan efterligne mor.

Julekalenderen Baby Born indeholder 24 låger med forskellige ting. Her finder du tøj og tilbehør til Baby Born, som logisk kræver, at pigen også har babyen for at kalenderen kommer til sin ret.

En sjov kalender ide der er velegnet fra 3+, men som dog også kan være velegnet til hende der er 2 år.

 

 

Mamamemo købmand & legemad kalendergaver

giv en mamamemo julekalender med legemad til de mindste børn

Til drengen eller pigen fra 3 år der elsker at lege købmand og kok, kan du give denne pakkelander med 24 kalendergaver til hende og ham der består af legemad og købmandsvarer i træ fra Mamamemo.

24 indpakket nummeret gaver i gaveposer der kan bruges til at skabe den sjove “voksen” leg gennem december som de fleste små børn elsker.

 

 

Brio julekalender

n Brio julekalender til drenge

Brio legetøj er et hit lige fra motorik, aktivitet eller badelegetøj. Og her er det velkendte tog med de mange muligheder, måske noget som skal glæde den lille hver morgen i december.

Giv Brio julekalenderen til ham eller hende og måske årets julegave til barnet skal være en af de mange muligheder indenfor Brio togbaner.

 

 

Gurli gris julekalender med 24 små bøger

køb en julekalender med små bøger

Til den helt lille er babylegetøj i en julekalender måske at gøre for meget ud af det. Men du kan dog godt give en julekalender alligevel. Her kan denne Peppa Pig julekalender med 24 små papbøger måske det sjove indslag i december for ham eller hende.

Kalenderen kan give en lille sjov historie for drengen eller pigen hver morgen eller aften – men måske en mere almindelig gave til babyen er bedre at forstår for ham/hende.

 

 

Aquabeads julekalender bondegård

køb en sjov julekalender med legetøj

Børn lærer hurtigt at lege med perler, hvad end det er derhjemme eller i børnehaven. Og her er de nyere Aquabeads der klæber sammen af vand, en sjov og ny måde til den kreative leg. Hvorfor ikke overraske den lille dreng eller pige med denne julekalender der indeholder forskellige ting til at lave bondegårdsdyr i julen.

 

 

Julekalender med neglelak

neglelak pakkekalender til teenager

Til pigen der bare ikke kan få nok af neglelak, hvilket er noget som mange ret hurtig fanger interesse for, her kan du give hende en julekalender med neglelak.

Kalenderen indeholder 18 neglelak og diverse ting til kunsten at påføre neglelak på hænder og fødder.

 

 

Enhjørning julekalender

overrask børnene med en legetøj julekalender

Unicorn enhjørning julekalender er en sød ide til de små børn der elsker enhjørninger.

Kalenderen kommer med 24 gaver der byder på små ting. Her finder du 5 enhjørningefigurer, nøglering, viskelæder og andre små ting.

 

 

Pokemon julekalender 2020

giv den sjove Pokemon pakkekalender til piger

Til drengen eller pigen der har fået smag for at fange Pokemòns, her kan du overraske ham/hende med denne Pokemon julekalender. Bag de 24 låger i pakkekalenderen, får du 16 Pokemon figurer og 8 ekstra ting/tilbehør til dit eget Pokemon winter wonderland.

 

 

Disney julekalender 2020

køb pakkekalender til baby

Et alternativ til Pixi julekalenderen, kan være denne Disney julekalender med 24 indpakkede Disney bøger i hardback.

En sjov og enkel julekalender med 24 små bøger der kan fornøje barnet fra 1 til 24 december. Og måske det bedre valg end Haribo, M&M og lignede julekalendere med slik.

 

 

Brandman Sam

køb brandman sam julekalender

Hvis du har en pige eller dreng, der er forelsket i Ramasjang, så er Brandmand Sam måske en af yndlingsserierne.

Til ham/hende kan du give Brandman Sam julekalenderen i år, hvor kalenderen giver drengen eller pigen små plastik ting hver dag i december.

 

 

Cars julekalender

køb cars pakkkekalender 2020

Cars Mini julekalenderen for 2020 fra Matel kan være perfekt til drengen der elsker Lynet McQueen.

Cars julekalenderen er CE mærket og kommer med sjove ting bag de 24 låger. Julekalenderen iindeholder forskellige ting som biler, vejbanestykker og andet i den lille størrelse der kan udleve racerbil historien. Alle 24 låger vil give en lille racerbane med Cars udstyr fra Pixar.

 

 

Rasmus Klump julekalenderbog

køb rasmus klump julekalender til de små

Til de helt små, kan bøger med kapitler som som 24 individuelle små bøger være helt perfekt som årets julekalender. Et nyt spændende kapitel fra en historie der udvikler sig, og som højtlæsning kan være den hyggelige tid sammen i december måned. Og her kan denne Rasmus Klump julekalender med en sjov historie måske være det rigtige til drengen, pigen eller dem.

 

 

Candy Kittens gourmet vingummi kalender

vegansk julekalender med veganske vingummier

Candy Kittens Gourmet vingummi julekalender er populær og hurtig udsolgt. Du får en julekalender med veganske syrlige vingummier i forskellige smagsvarianter. En slik julekalender der er udformet som et juletræ med 24 låger på små kasser, der hver indeholder 1 vingummi kattehoved.

 

 

Harry Potter julekalender bog

køb Harry Potter julekalender bogen

“Jul på Hogwarts” er en fold ud julekalender i Harry Potter universet.

En magisk julekalender til de børn der elsker magi. Julekalender indeholder 24 låger en en hemmelig bog på 96 sider.

 

 

Miss Cutie Pie julekalender m. sminke

køb en julekalender med sminke til piger

Til pigerne der ikke ønsker legetøj, bøger og lignede i julekalenderen, kan du give denne søde Miss Cutie Pie sminkekalender.

24 låger der gemmer på makeup, negledekorationer og andet indenfor skønhed, kan måske være den sjove ting til hende.

 

 

Ramasjang pakkekalender – Udgået

Hvad er der i ramasjang pakkekalender

Hvad indeholder Ramasjang pakkekalender?

Helt ligesom så mange andre, så er indholdet forskellige små plastik ting. Og objektivt set på det, små plastik ting virker mere eller mindre værdiløse for voksne.

Men for de små er det ret stort at få den ”ikoniske” julekalender fra verdens bedste børne tv-kanal.

 

 

Færdig pakkekalender til voksne

Hvis du søger en god, fræk eller sød julekalender til din mand, kone, kæreste, far, bedstemor eller anden voksen person, kan udvalget her måske være den gode inspiration til at finde det helt rigtige.

 

Karamelleriet julekalender

køb årets lækre julekalender fra Karamelleriet

Karamelleriet er kendt for deres høje kvalitet indenfor karameller. Og det er netop, hvad du får med denne julekalender fra Karamelleriet.

Kalenderen byder på 24 låger, hvor indholdet bag hver låge gemmer på to stykker gourmet karamel. Her er der forskellige smagsvarianter gennem december. En lækker pakkekalender til hende eller ham med søde ting til ganen.

 

 

Body Shop julekalender

Body Shop julekalenderen er et populært valg blandt unge som ældre kvinder. Julekalenderen fra BodyShop kommer i 3 forskellige størrelser og priser.

Her er prisen for den billigste 425 kr. og indeholder forskellige skønheds kalendergaver som makeup, cremer, neglelak og andet. Det kan måske være den gode overraskelse til hende.

 

 

24 Days of Rum julekalender

giv ham 24 Days Of Rum 2020 inkl. Glas

Til måske primært mænd men også mange kvinder, kan du vælge at give den eksklusive kalender med udsøgt rom. En lækker forkælelse til livsnyderen, hvor kalenderen byder på 24 små flasker med forskellige smage til alle 24 juledage i december.

 

 

Pukka julekalender

køb en pukka julekalender med te breve

Giv en te pakkekalender til konen eller manden der elsker at drikke te.

Du får en fin og billig kalender med 24 økologiske Pukka te-breve i forskellige smage.

En dejlig forkælelse som hun eller han kan nyde på de mørke morgener eller aftner i julen.

 

 

Sinful fræk julekalender

køb sinful classic pakkekalender med voksenlegetøj

En erotisk pakkekalender til kæreste eller partner, kan være denne Sinful julekalender.

Den førende forhandler indenfor voksenlegetøj i Danmark kommer hvert år med denne super populære kalender sammen med den andet store udvalg af frække gaveideer.

Den bliver hurtigt udsolgt, så hvis du vil overraske kæresten, lad være med at vente til sidst i november.

 

 

Wally and Whiz julekalender

køb en wally & whiz pakkekalender med slik

En julekalender med noget lækkert til smagssanserne, kan være den populære julekalender med Wally and Whiz vingummier der kommer i to forskellige modeller. Kalenderen kommer i en flot indpakning der kan pryde reolen eller andet, hvor du finder 24 skuffer med 2 stykker Wally and Whiz vingummier i hver skuffe. Helt ligesom du finder “single” modellen med skuffer der byder 1 stk. i hver.

 

 

Unterberg Bitter julekalenderbælte

giv underberg julekalender til manden

Til manden der elsker Underberg, her skal du selvfølgelig give ham dette Underbeg julekalenderbælte.

Et bålte med 24 Underberg bitter til hver dag i julemånedet. En anderledes og efterhånden populær ide helt på højde med at samle låg fra flaskerne og vinde bilen.

 

 

Essie julekalender

giv en dejlig neglelak pakkekalender fra Essie

Essie neglelak kommer i den høje kvalitet. Og her kan denne julekalender med 24 ideer fra Essie kollektionerne måske være året søde tanke til hende. Julekalenderen fra Essie indeholder forskellige neglelakker og beauty accessories til forskellige brug for neglene.

 

 

Infinity Hearts julekalender

køb Infinity Hearts pakkekalender til den kreative kvinde

En god ide som en anderledes hobby pakkekalender til mor, pigen, bedstemor eller anden person, kan være denne Infinity julekalender.

Du får en anderledes julekalender der kommer med forskellig ting til strik/hækle m.m.. Måske det helt rigtige til julen, som den anderledes julekalender til at forkæle farmor, mor eller pigen der vil være kreative. Julekalenderen er en limited edition der bliver hurtigt udsolgt, så det kan være en god ide at reserverer kalenderen i god tid.

 

 

Pakkekalender til kvinder

køb en blandet julekalender med lækkerier til ganen

Du kan også vælge at give en lidt gammeldags pakkekalender som denne kalenderen med forskellige lækre ting til gane og mave. Kalenderen indeholder et bredt sortiment af forskellige ting målrettet til kvinder.Den kommer i forskellige priser fra 500 kr. og opefter.

 

 

Færdig kalender til mænd

lav hjemmelavet pakkekalender til ham

Du finder selvfølgelig også en færdig kalender til mænd, hvad end det er den 18 årige unge mand, far eller din bedstefar. Kalenderen der kommer i en billig, mellem og dyr prisklasse, byder på 24 forskellige ting der dækker bredt.

Et godt valg hvis du vil give ham noget lækkert til ganen og maven i december.

 

 

Julekalender med skægolie

køb en julekalender til manden med skæg

Til den unge eller ældre mand der vil eller dyrker skæg, her er personlig pleje produkter til skæg nødvendig. Og hvorfor ikke også til jul?

Giv ham denne julekalender med skægolie i forskellige varianter. En noget anderledes og unik ide, som måske kan være en overraskelse.

 

 

Øl pakkekalender

giv thisted bryghus julekalender med øl

En anden gaveide der indeholder sjove gaver til pakkekalender, kan være denne Brygmesteren fra Thisted Bryghus. Kalenderen er med 24 forskellige udsøgte øl, der måske er det helt rigtige at give bedstefar, far, ægtemand eller anden.

Du finder mange forskellige typer af julekalendere med øl, men modellen fra Thisted er super populær og bliver hurtigt udsolgt.

 

 

Amorelie erotisk julekalender

køb en erotisk julekalender til kæresten

Hvis du vil give den noget mere frække julekalender til hende eller ham du har romantisk forhold til, kan det være denne Amorelie julekalender.

En smuk udseende julekalender i et flot design der indeholder frække ting til soveværelset. Du finder også kalenderen i en luksus udgave til dobbelt pris.

Overrask med det frække til ham eller hende, vel og mærke, hvis denne er til det. Og så slipper du også for at give den frække julegave til kæresten, hvor voksenlegetøj under juletræet måske ikke er den bedste timing.

 

 

Summerbird Julekalender

giv summerbird pakkekalender til bedsteforældre

Summerbird er det eksklusive chokolade. Her finder du forskellige gaveideer der kan bruges til reception, fødselsdage, housewarming og selvfølgelig også til julen.

Den populære Summerbird skuffe julekalender kan være et hit til par, da hver dag giver 2 stykker udsøgt chokolade fra det eksklusive brand.

 

 

Harry Potter strømpekalender

Harry Potter julekalender med 12 par strømper

Til ham eller hende der er stor fan af det magiske Harry Potter univers, kan denne strømpe julekalender være den sjove julekalender i år.

Du får en julekalender der indehollder 12 par bløde strømper i unisex, 7 korte ankelstrømper og 5 normal længde strømper med motiver fra Harry Potters verden.

 

 

Lakridspibe julekalender

giv en lakridspipe julekalender til teenagere

En af de populære og noget billigere slik julekalendere, er den traditionelle lakridspibe julekalender der kan gøre sig både til børn, teenagere og voksne med smag for lakrids.

Kalenderen indeholder 24 piber. Og hvis dit lille barn eller teenager elsker denne lakrids, så er det en sød gestus til drenge eller piger. Du finder kalenderen stort set i alle supermarkeder som Føtex, Bilka, Netto, Brugsen m.m.

 

 

Kalender med specialiteter

giv en julekalender med forskellige lækkerier til ganen

Til ham eller hende der elsker de dejlige nydelser i livet, her kan du give denne kalender med forskellige lækre specialiteter.

En udsøgt og eksklusiv ting at modtage, hvor tingene er vidt forskellige til ganen og maven. Perfekt til par, ældre som unge voksne der skal forkæles i december.

 

 

Kalender med chokolade, te og kaffe

lav hjemmelavet pakkekalender til ham

En anden kalender med forskellig indhold, kan være denne kalender der kommer med te, kaffe og chokolade delt over de 24 juledage.

Et godt valg hvis han eller hun elsker disse ting, og derfor kan blive forkælet med forskellige ting hver dag gennem julen.

 

 

Chili Klaus julekalender

køb en chili klaus julekalender til teenagere

Chili Klaus er blevet berømt for at spise chili, og også at producerer, markedsføre og sælge chili. Det har givet denne julekalender med forskellige chili.

Kalenderen kan være den perfekte julekalender til mænd eller den store eller lille teenager der elsker det stærke.

 

 

Johan Bülow julekalender

køb en johan bulow lakrids julekalender til hende

Det udsøgte lakrids fra Bornholm, kommer selvfølgelig også som en julekalender.

Lakris by Bülow kalenderen har efterhånden eksisteret i en del år. Perfekt som kalenderen til kvinden eller manden der elsker udsøgt lakrids.

En flot og elegant indpakning med 24 låger med det eksklusive lakrids og chokolade bag de 24 låger, hvor du får 2 stykker bag hver. Du finder både en kalender en person og en version til to personer.

 

 

Grower’s Cup kaffe julekalender

Køb den dejlige kaffe julekalender fra Growers Cup

Hvorfor ikke give en god kop hver eneste juledag gennem december med denne Grower’s Cup kaffe julekalender?

En julekalender med håndristet kaffe fra Mellem- og Sydamerika. Giver ham eller hende en god start på dagen med kvalitets kaffe.

 

 

Lækker chokolade julekalender

julekalender der indeholder 24 stykker håndlavede dessertchokolader

Den klassiske chokolade julekalender har eksisteret stort set altid.

Og du finder et bredt udvalg som Peter Beier, Kinderæg og mange andre typer.

Hvorfor ikke give en kalender som denne eksklusive kalender, der kommer til en fornuftig pris, og samtidig indeholder udsøgt chokolade.

 

 

Simply Chocolate

giv den lækre Simply pakkekalender med chokolade

Simply Chocolate julekalender kommer i to forskellige modeller med 30 låger. Helt ligesom julekalenderen til par kommer med dobbelt op indhold til to personer.

Udsøgt chokolade med låger der dækker alle dagene i december, så der er noget at glæde sig til hver morgen inden nytåret bliver skudt ind.

 

 

Tea & Taste julekalender

find gaver til pakkekalender

Til hende eller ham der elsker te, kan du give denne tea & taste julekalender.

24 kalendergaver med forskellige te og andre udsøgte smagsprøver der kan forkæle hende hver dag i julen. Indholdet dækker over ting som te, kaffe, delikatesser, chokolade, slik og andre lækre ting.

 

 

Fifty Shades of Grey kalender

giv den frække julekalender til hende

Den frække pakkekalender til din kæreste eller partner kan være denne Fifty Shade of Grey julekalender med voksenlegetøj.

24 forskellige ting der kan give den dampende romantik i forholdet, hvor december måned kan blive meget sjovere som par. Køb den færdige kalender eller lav din egen med forskellige frække ting der kan gøres billigere via black friday tilbud og lignede i november.

 

 

ESPA skønhedskalender

giv en eksklusiv beauty pakkekalender til hende

Årets skønhedsjulekalender fra ESPA byder på 25 skuffer med forskellige skønhedsprodukter til hende.

kalenderen er med 25 låger/skuffer da juleaften i England ligesom de fleste andre steder, er den 25 december. Og bag lågerne finder du Morphe, Elemis og Rituals skønhedsprodukter.

 

 

A.H. Riise rom julekalender

giv A.H. Riise rom julekalender til ham

Til ham eller hende der nye en god, kan den populære A.H. Riise julekalender måske være det helt perfekte valg.

Kalenderen har været efterspurgt i årevis, og byder på lidt af det bedste i brandets sortiment. En dejlig rejse gennem “universet”, hvor hver låge gemmer på 2 cl. flasker med flotte etiketter og de lækre rom varianter.

 

 

Estate Coffee julekalender

køb en julekalender fra Estate Coffee

Julen kræver energi, og hvorfor ikke starte eller slutte dagen af med en kop espresso der gemmer sig bag hver låge i Estate Coffee kaffe julekalenderen.

Til ham eller hende der elsker sin Nespresso-maskine, kan du give den kaffekalender med 24 låger der byder på forskellige espresso- og lungo varianter.

 

 

Daring December julekalender til par

køb erotisk julekalender til par

En fræk, sjov og billig julekalender til par. Kalenderen består af 24 låger, hvor hver låge giver bud på 3 forskellige frække aktiviteter.

Hvis december skal gøres lidt mere fræk og romantisk, kan denne julekalender være den sjove ide til hende eller ham.

 

 

Lav din egen tekst julekalender

adventskalender hvor du selv skriver en besked under hver låge

Hvorfor ikke overraske med den billige, søde og ret sjove ide til hans eller hendes julekalender? Her kan du bruge denne “lav din egen tekst julekalender” som byder på 24 låger med tekst skrevet af dig. Det kan være sjove ting, pligter eller de romantiske ideer og tekster til din kæreste.

 

 

Jelly Belly Beans julekalender

køb en julekalender med jelly beans

Jelly Belly Beans julekalender med det velsmangede amerikanske slik. 24 låger der gemmer på små poser med 10 gram Jelly Belly bønner i forskellige sæsonbetonet smage. En sød og lækker julekalender til voksne, teenagere som børn.

 

 

Lav din egen øl kalender

køb en lav-det-selv-julekalender med øl

Hvis du vil glæde din far, mand, bedstefar eller måske teenagesøn, så overvej om du ikke skal give denne egen produceret øl julekalender til ham. Du køber den smarte indpakning som rummer 24 låger, hvor du selv køber 24 udsøgte øl til hans smag. Du finder også varianter til shots, sodavand eller måske energi drikke til ham der træner helt vildt.

 

 

Marmelade julekalender

giv en udsøgt marmelade pakkekalender til kvinder

Overrask med den anderledes og udsøgte marmelade julekalender der kan være velegnet både til de unge som ældre mennesker. Les Confitures a l’Ancienne pakkekalender med marmelade har 24 små glas bag lågerne, hvor marmeladen kommer med forskellige smage som blåbær, hindbær m.m.

 

 

Bailey julekalender

giv en sød bailey julekalender til bedsteforældre

Kender du et ven eller familiemedlem som elsker Bailey og som skal forkæles med en julekalender? Så kan du give denne Bailey pakkekalender med mælkechokoladetrøfler fyldt med Baileys Original Irish Cream og Baileys Salted Caramel. Kalenderen indeholder mælk og soja med spor af nødder.

 

 

Keep Calma Llama julekalender

køb julekalender med badebomber og sæber

Technic Keep Calma Llama adventskalender med badebomber og flotte sæber. Måske den rigtige ting til pigen som måske vil sætte mere pris på at komme i bad i julen.

 

Vælg advent, pakke- eller julekalender?

Du kan vælge mellem 3 forskellige typer til forkælelse af barnet eller den voksne. Her finder du typerne:

 • Adventskalender
 • Julekalender
 • Pakkekalender

Dybest set, er de tre ting det samme. Adventskalender er fra det engelske ord som betyder pakkekalender. Og julekalender er det, der opfandt den anden type. For en julekalender startede ud med at være en papside med låger af pap. Disse 24 låger dækkede over en tegning/billede. Med tiden blev julekalenderen forandret, så lågerne dækkede over legetøj eller slik. Og siden har det udviklet sig, så en julekalender ikke er den typiske slik eller Lego kalender, men også et udvalg med stort set alt andet som i den viste inspiration ovenfor.

Du kan finde mere inspiration til kalendergaver til børn i videoen her:

 

Adventskalender ideer

Hvis du overvejer en adventskalender med en pakke til hver af de 4 adventssøndage, kan disse færdige ideer til voksne måske være det rigtige til ham eller hende som du vil glæde.

 

Adventskalender Kaffe / Te

overrask med en adventskalender

Hvis du søger en adventskalender til bedstemor, far, kæresten eller anden person, kan en adventskalender med te eller kaffe i den gode kvalitet måske være en sød ide.

Du får en adventskalender med kaffe eller te i høj kvalitet, hvilket vil sige 4 flot indpakker pakker til hver af de fire adventssøndage.

 

 

Rom adventskalender

giv ham en udsøgt rom adventskalender til jul

Til hende eller ham der nyder udsøgt rom, kan du give Skotlander rom adventskalenderen som du kan købe hos Smageklubben.

Du får 4 x 20 ml. flasker med danskproduceret rom fra Skotlander, som leveres i håndlavet og flot trækasse.

 

 

GT Tower adventskalender

køb en gin adventskalender til hende

GT Tower kalender kommer med premium dansk gin og kvalitets tonic der kan være den søde gave til kæresten i juletiden.

Kalenderen kommer med Elg Gin no. 1, Citadelle Classic Gin, Hayman’s Old Tom Gin og  Jim & Tony premium danish gin.

 

 

Wally & Whiz adventskalender

adventskalender med veganske vingummier til hele familien

Wally & Whiz julekalenderne er populære, og nu finder du også en adventskalender med det veganske vingummi. En lækker adventskalender med premium vingummi til hele familien på de 4 adventssøndage i december måned. Kalenderen indeholder 4 æsker med hver 140 gram veganske vingummier.

 

 

Vin adventskalender

køb adventskalender til vin elskeren

Vin adventskalender i en rustik kasse med 4 skydelåger som kan gøre søndage dejlige for ham, hende, dem eller jer. En lækker og anderledes adventskalender med gode vine der er kombineret med noget eksklusivt chokolade og lakrids.

 

Pakkekalender til børn hvornår?

En ny kalendergave hver dag i julen, er en sød og super hyggelig ting for både de små som forældre. Men du kan ikke give en pakkekalender til baby dog. Det tidligste start tidspunkt for at give barnet en pakkekalender/julekalender med slik eller legetøj, er omkring 2 års alderen.

Først omkring 2 år vil pigen eller drengen forstå det med kalendergaver. Her vil julesokken der indeholder en gave hver dag til åbning om morgenen, være det kloge valg. En Lego kalender eller pakkekalender der hænger på væggen med 24 gaver, kan være for fristende, og give barnet lyst til at alle pakker/låger skal åbnes her og nu.

Ved 3 års alderen vil barnet have bedre forståelse for, at det kun er én gave per dag. Det gør, at der er chance for at han/hun ikke vil tømme Haribo, Kinder, Smarties eller anden kalender på en gang.

En julesok er en glimrende tradition. Den forpligter bare for dig som forælder. Du skal huske at putte en ny kalendergave i sokken hver aften. Det det at stå med en lille pige eller dreng en morgen, som er i totalt vildrede om hvorfor julemanden ikke har lagt en gave – Det kræver hurtig tænkning. Helt ligesom det ikke går, at have glemt at købe 24 kalendergaver.

 

Lav din egen pakkekalender?

Julesokken eller den hjemmelavet pakkekalender kræver 24 kalendergaver og indpakning. Der er ulemper og fordele ved at lave din egen. Du kan lave den billigere end den færdige kalender. Men ofte vil den dog blive dyrere, for ting til børn eller kæresten ender ofte med at være mere brugbare, som også koster det mere pr. pakke.

Hvis du vil lave en billig kalender til de små børn, kan du købe et færdig sæt legemad af træ og dele ud på 24 pakker. Og måske er årets julegave et legekøkken. Alternativt, kan du lave en kalender med slik ideer som chokolade, vingummi, lakrids osv.

Den stort set gratis pakkekalender til kæresten, kan være en kalender der indeholder 24 tjenester fra dig til ham eller hende. Få mere inspiration hvad og hvordan i videoen:

 

Ideer til hendes kalendergaver

find de gode ideer til hendes kalendergaver

Hvis du ønsker inspiration til kalendergaver til voksne, har vi fundet forskellige gaveideer der kan være velegnet til hende. Ideerne kommer i alle prisklasser, og er selvfølgelig også ganske velegnet som julegave til kæresten.

 • Ting til husholdningen: Det vil altid være godt at finde noget til køkken, stue eller hjemmet generelt som en eller flere af de 24 pakker i julekalenderen.
 • Oplevelser: Til adventsgaver der måske ligger i den dyre ende, kan du give oplevelser til en eller alle 4 søndage.
 • Varme sutsko: Hvilket kvinde fryser ikke sine fødder? Derfor er et par varme sutsko absolut den praktiske og søde gaveide til hende.
 • Benvarmere: Helt den samme grund, for at holde varmen er bare værre i december.
 • Hudpleje: Det er jo den ting som rigtig mange kvinder bruger, og der altid sætter pris på disse ting i gave.
 • Hårpleje: Lækker conditioner, shampoo, børste, olie eller andet, er også noget som kvinder sætter pris på.
 • Lækker te: Hvis hun drikker te, som rigtig mange kvinder gør, kan en lækker te i hendes favorit smag være en ret dejlig ting til advent eller 1 december.
 • Magasin: Til 1 advent eller december kunne et godt magasin til kvinder, måske være den oplagte hyggelige kalendergave eller adventsgave til kvinder.
 • Makeup: Hvis hun bruger makeup, så kunne hendes yndling eller noget nyt være en sjov ting.
 • Læbepomade: Læbepomade til de kolde måneder som julemåneden måske bliver, her er læbepomade som f.eks. Baby Lips den rare ting at få i pakkekalenderen eller adventsgave.
 • Parfume: En ny lækker parfume kunne være den gode ting til hende.
 • Smartphone cover: Hvis hun ejer en IPhone, Samsung eller andet, kunne et trendy cover være en sjov gaveide.
 • Leggins: Et par leggins til den unge eller modne kvinde.
 • Scarf: Til vinter er der koldt, så helt ligesom sokker, futter, handsker, hun så er et tørklæde en lækker gaveide.
 • Vin: En god flaske rødvin til advent eller kalendergave er dejlig ting.
 • Chokolade: Hvilket kvinde elsker ikke chokolade? Det gør langt over gennemsnittet, så hvorfor ikke noget eksklusivt chokolade til den søde gave.
 • Lakrids: Rigtig mange elsker noget eksklusiv lakrids, helt ligesom de fleste elsker det super velsmagende lakrids som du f.eks. finder i lakridspiber og andet.
 • Lækkerier: Søde ting til ganen er generelt en dejlig ting at få i gave.
 • Smuk pynt: Noget smukt julepynt til vindue, juletræ eller hjemmet generelt er velegnet i gave til december måned.
 • Salsa oplevelse: Giv hende en sjov oplevelsesgave med salsa time sammen med sin partner.
 • Varmt & smart tæppe: Et smart og varmt tæppe med ærmer er en lækker gaveide.
 • Wellness: Wellness i form af massage, ansigtsbehandling, ophold, fodmassage og andet, er en udsøgt forkælelse.

 

Kalendergave ideer til ham

overrask kæresten med gaver til advent

Hvis du søger de mere almindelig ting til din kæreste eller mand, så har vi selvfølgelig også inspiration hertil, så du kan finde på 24 kalendergaver til mænd eller måske 4 gode adventsgaver.

 • Gadgets: Gadgets er altid sjovt for en mand, og en gadget behøver ikke nødvendigvis være en elektronisk ting der koster flere tusinde.
 • Deodorant: En god ny deodorant til ham i adventsgave er en klassisk gaveide, for det er noget han skal bruge hver dag.
 • Barberbalsam: Noget godt balsam til ham der får rød hud af at barber sig, er en perfekt gave .
 • Computerspil: Til ham der er vokset op med en computer, kan spil stadig være den gode underholdning for ham.
 • Hårvoks: Køb noget lækkert hårvoks til ham der bruger det hver morgen.
 • Næsetrimmer: En næsetrimmer er noget enhver mand skal have over de 30 år.
 • Vin: En lækker flaske Amarone eller anden vin, er en lækker ting til en søndag.
 • Special øl: Giv ham en eller flere af de mange lækre special øl fra det store udvalg af mini bryggerier i Danmark.
 • Kaffe: Der findes meget udsøgt kaffe som manden der elsker en god kaffe, nok vil sætte pris på.
 • Slik: Lækkert slik til ganen er velsagtens hvad de fleste mænd elsker.
 • Aftershave: Giv ham en velduftende ny aftershave som adventsgave.
 • Whiskyglas: Et eksklusiv whisky eller vinglas kunne den perfekte kalendergave til ham der har alt.
 • Skrabekalender: En skrabekalender er blevet en klassiker som adventsgave.
 • Skiundertrøje: En varm og lækker fleece undertrøje vil være perfekt til det kolde vejr.
 • Hovedpude: En ny hovedpude er noget, som de fleste af os elsker.
 • Sandaler: Et par sandaler eller sutsko til at holde tæerne varme.
 • Boxershorts: Mænd kan godt lide de praktiske gaver, for mænd gider som regel ikke købe disse selv.
 • Ølsmagning: En god oplevelsesgave i form af ølsmagning, kan være den sjove adventsgave til ham.
 • Massage olie: Noget massage olie til at give ham den gode rygmassage, vil han nok sætte pris på som den lækre søndagsgave.
 • Kreditkortholder: Til ham der ikke ønsker at gå med pung, her kunne en smart kreditkortholder være den gode kalendergave.
 • Lighter: Til rygeren kunne du give en smart lighter.
 • Træningshandsker: Til din kæreste, mand eller ven der træner med vægte, er træningshandsker absolut nødvendige, og derfor er det en perfekt gave til ham.
 • Marcipan gris: Giv ham en lækker marcipan gris som jo er den klassiske ting der altid har været givet som adventsgaver til 50 kr.
 • Juleslik: Slik er en anden lækker ting til ganen der med garanti vil glæde.
 • Kaffekop: En sød kaffekop der kan have en sjov eller kærlig tekst, er den perfekte ting til ham der er far.

 

Inspiration til pakning af gør det selv julekalender

Du kan lave din egen julekalender på mange måder. Helt ligesom at finde på de 24 pakker, så skal de også “serveres” på en god måde. Indpakningen kommer i rigtig mange forskellige varianter, hvor du her finder inspiration til forskellige modeller der kan købes.

 

Grå julekalender Ferm Living

køb den elegante ferm living julekalender til børn

Ferm Living julekalender i grå bomuldslærred.

Kalenderen kommer med 24 nummererede lommer. Her finder du stropper og lædersnor til ophængning af de forskellige kalendergaver.

Et stilren og hyggelig ophæng der kan bruges både til voksne som børn.

 

Nordal gaveæsker

køb den rigtige indpakning til kalendergaver

Nordahl gaveæsker i flot hvid karton der kan kombineres med en stor kurv, og gives som årets søde julekalender.

Du får 24 karton æsker med guldmønster og medfølgende klistermærker med tal til hver af de 24 juledage i december.

 

 

House Doctor julekalender

køb en hængede julekalender til gaver

House Doctor julekalender i det klassiske ophæng og udtryk.

Det populære ophæng til kalendergaver er en hurtig, nem og billig løsning til at opbevare og bevare hyggen omkring traditionen med kalenderen. Du finder kalenderen fra House Doctor til ca. 70 – 80 kr.

 

 

24 stk sorte gaveposer

køb gaveposer til kalendergaver

24 smarte poser i sort med kalendertal på, kan være den rigtige og nemme måde at skabe julekalenderen til ham, hende eller måske dem.

Hver pose måler 21 x 15 cm. og har en dybde på 5 cm. Brug poser til ophængning i en stærk gren eller find en billig gavekurv i Søstrene Grene eller lignede sted, hvor du kan samle og skabe en elegant kalender.

 

 

Bland selv julekalender

lav din egen julekalender hurtigt og nemt

En hurtig og flot løsning kan være denne bland-selv julekalender. Kassen i flamingo indeholder 24 rum i forskellige størrelser, hvor du putte gaverne i. En hurtig og nem løsning til gør-det-selv julekalenderen, der kan bruges både til børn, kæreste, bedstemor eller til kæresten.

Du finder kassen i forskellige motiver, og du kan for omkring 300 kr. også købe med indhold i forskellige varianter.

 

 

Øl kalenderen

lav din egen julekalender med øl til ham

Som vist ovenfor, kan du skabe din egen øl julekalenderen til manden.

En kasse med 24 låger hvor du kan placerer 24 forskellige øl af egen valg og indkøb. En sjov og anderledes julekalender primært til mænd.

 

 

Playbox Design gør-det-selv kalender

køb en pap gør det selv julekalender

Fold selv julekalender der kan designes efter eget ønske.

En anderledes og sjov måde at overraske din kæreste, børn eller andre med. Kalenderen kommer med 24 låger hvis indvendige mål ikke kan indeholde de store ting, men måske søde sager til ganen eller lignede.

 

 

House Doctor julesok

køb en elegant julesok til kalendergaver

Et alternativ som dog ofte kun bruges til de mindre børn, kan være en julesok. House Doctor julesok i mørkeblå der er fremstillet i hør. En sød og flot julesok med velour kant og hank.

Overrask med en daglig gave der selvfølgelig kræver, at du skal putte en ny gave i sokken hver morgen/aften forinden.

 

Du finder mange andre muligheder hvor de mere kreative ideer kan ses hos CC-Hobby her. Helt ligesom du kan finde inspiration til at lave din egen pakkekalender i videoerne her:

 

Ofte stillede spørgsmål

Den bedste julekalender til børn?

De bedste julekalendere er med legetøj. Her er Lego julekalendere i forskellige temaer et klart hit. Helt ligesom, alt efter barnets præferencer, er Schleich, Playmobil, Paw Patrol, Hatchimal og til de begyndende skolebørn, er Harry Potter et stort hit i år.

Bedste julekalender til voksne?

Det eksklusive Summerbird chokolade i deres skuffereol julekalender er et klart hit. Helt ligesom de mere eksklusive ting som gin og rom julekalendere er et hit til både unge som ældre nydere. Hvor ofte julekalendere til ens fritidssysler som f.eks. garn, hækling og lignede, er et hit i år.

Hvordan pakkekalenderen opstod?

Den ”rigtige” julekalender tog sit indtog omkring året 1930. Her blev den tyske tradition indført i Danmark, hvor den første julekalender type var en datokalender med 24 vers bag en paplåge med 24 numre på.

Med tiden blev julekalenderen udviklet. Og omkring tiden efter 2 verdenskrig, kom der forskellige pakkekalendere med ting i. Op gennem årene indtil nu, har konceptet, størrelse, indhold og priser udviklet sig, så du i dag finder et kæmpe udvalg af både spiselige, drikke, legetøj, skønhed, voksenlegetøj og andet.

Adventsgaver som alternativ?

Adventsgaver også kaldet søndagsgaver/pakker, er alternativet til julekalender med legetøj, spiritus, slik m.m. Til børn vil adventsgaverne være det rigtige valg. Omkring tweenager alderen gider børnene ikke de små ting, men vil hellere have en større ting. Her er 4 gaver til de fire adventssøndage oplagt til teenageren, men også som den dejlige glæde til de voksne, hvad end det er til kæresten, bedsteforældre eller anden.

 

Fik du svar på det søgte?
Sending
Din bedømmelse
5 (1 vote)