find gode ideer til pakkekalender

Pakkekalender til børn & voksne

Julen kommer altid snigende ind på en. Og før du får set dig om, så bliver det 1 december i 2020. Her skal årets pakkekalender/julekalender være klar. Og udover adventsgaver der ofte skal være klar i november, så er pakkekalenderen til børn det vigtigste.

Vi har samlet et udvalg af forskellige pakkekalendere til voksne, børn og midt imellem, hvor den færdige pakkekalender er en nemmere løsning end den hjemmelavede version.

 

Den hjemmelavet eller færdige pakkekalender?

Skal du vælge den færdige eller hjemmelavet kalender? Først og fremmest er modtageren udslagsgiven for, hvad der er det bedste valg.

Hvis det er en pakkekalender til bedsteforældre, så kan en færdig julekalender med chokolade som Summerbird eller måske Johan Bülow kalender med lakrids, være det rigtige. Hvor kalenderen til kæresten eller dit barn, måske vil blive bedre hvis du laver den selv.

Problemet med en hjemmelavet julekalender er, at du skal finde på 24 gode ideer til kalendergaver. Det lyder nemt, men det kan faktisk være ret tidskrævende. Derudover, vil det være svært at gøre en hjemmelavet kalender billigere end de færdige versioner. Fordelen ved at lave din egen julekalender til drengen, pigen eller kæreste, er, at du ofte får en kalender med bedre ting.

Fordelen ved en færdig pakkekalender til ham eller hende er, at det er hurtigt og nemt. Du kan finde inspiration her nedenfor, og så er det eller bare at købe den online og få sendt den hjem til dig. Brug indholdsfortegnelse til at vise udvalget til voksne eller til børn.

 

Pakkekalendere til børn

Ideerne her nedenfor henvender sig til de mindre børn. Når barnet rammer tweenager alderen, vil adventsgaver måske være det bedre valg, helt ligesom søndagsgaver er bedre end en pakkekalender til teenagere.

 

Hatchimals julekalender 2020

giv en hatchimal julekalender til pigen

Hatchimals er blevet stort gennem de sidste par år. Og i år finder du så også en julekalender med Hatchimals.

Kalenderen indeholder små ting som klistermærker, ferie huler, figurer m.m. som ikke er meget anderledes end Ramasjang, Frozen og lignede kalendere.

 

 

Disney julekalender

køb pakkekalender til baby

Et alternativ til Pixi julekalenderen, kan være denne Disney julekalender med 24 indpakkede Disney bøger i hardback.

En sjov og enkel julekalender med 24 små bøger der kan fornøje barnet fra 1 til 24 december. Og måske det bedre valg end Haribo, M&M og lignede julekalendere med slik.

 

 

Gurli Gris julekalender

gurli gris pakkekalender med 24 dejlige små overraskelser

En anden yndling fra Ramasjang til de små, er Gurli Gris.

Den lettere irriterende serie for voksne er et hit ved de små. Og hvorfor ikke glæde drengen eller pigen med en smart Gurli Gris pakkekalender.

En af de sjove legetøjs kalendere med tema og små ting som legetøj til december.

 

 

Lego julekalender

køb en god lego pakkekalender til drenge

Lego kommer med mange forskellige bud på en legetøj julekalender. Du finder forskellige muligheder med Lego Friends til pigerne, Politi, sørøver, Star Wars, brandvæsen  m.m. som nok primært henvender sig til drengene. Helt ligesom du finder temaer med heste, bondegård, Harry Potter og andet.

Hvis dit barn er vild med Lego, kan en kalender med 24 låger der gemmer på små ting, måske være det fedeste at få.

 

 

Playmobil

find pakkekalender gaver til børn

Helt ligesom Lego kan en Playmobil julekalender måske være perfekt. Her finder du temaer som brand, heste, jul og andre temaer til pigen eller drengen der elsker Playmobil frem for Lego.

Prisen starter ved omkring 170 kr. for den billigste og omkring 300,- kr. for den dyreste model.

 

 

L.O.L. julekalender

køb pakkekalender til 2 årig

Til børnehave eller skolepigen der elsker L.O.L. universet, kan du give hende den glædelige overraskelse med en L.O.L. julekalender.

Julekalenderen indeholder en dukke, som pigen får bag 1 december lågen. De andre 24 låger ud af 25 låger i alt, får du forskellige accessories i L.O.L. verdenen.

 

 

Barbie julekalender 2019

køb barbie pakkekalender til piger

Til pigen der er vild med at lege med Barbie, her kan du give hende denne Barbie julekalender.

Kalenderen der er bygget til pigerne, kommer med en dukke. Denne gemmer sig i første låge, hvor resten af de i alt 24 låger på kalenderen, gemmer på forskellige fashion ting til barbie dukken.

Kalenderen er velegnet fra 4-5 års alderen og op indtil pigen ikke gider L.O.L. temaet mere.

 

 

Hot Wheels kalender

køb hotwheels julekalender med biler til drenge

Hot Wheels er sjove at lege med, og som er det klassiske amerikanske legetøj. Kalenderen er velegnet til drengen der elsker biler, hvad end det er Hot Wheels eller ej.

Du får forskellige ting som 8 biler og udstyr til disse, der kan være det sjove legetøj til drengen gennem december måned. Her kan kalenderen bruges både til børnehave som skoledrengen.

 

 

Frost julekalender

køb en sød frost pakkekalender til pigen

De små piger er skudt i Elsa og Anna. Her kan en af de forskellige Frozen julekalendere måske være årets fedeste julekalender.

Julekalenderen indeholder små plastik ting. Det at de forskellige ting kommer med billede af Anna og Elsa, gør, at pigen højest sandsynlig vil elske kalenderen (og nok mere end forældrene).

 

 

Den færdige kalender til piger

pakkekalender til hende ideer

Du finder forskellige typer af færdige pakkekalendere ved Føtex, Matas, Netto, Bilka m.m. hvor det ofte er brand legetøj eller slik.

Du kan også vælge den sammensatte julekalender med forskellige ting. Her vil udvalget ved Pakkekalender.dk, hvor du finder specifikt til 2-3 år og op til 9-11 år, måske være det helt rigtige.

 

 

Den færdige julekalender til drenge

køb den færdige julekalender til drengen

Helt ligesom med piger, så finder du også den færdige kalender til drenge ved Pakkekalender.dk.

Udvalget er dækkende for aldersgrupperne der starter ved 2 år, og går op til omkring tweens alderen, hvor søndagspakkerne nok er mere velvalgte.

 

 

Brandman Sam

køb brandman sam julekalender

Hvis du har en pige eller dreng, der er forelsket i Ramasjang, så er Brandmand Sam måske en af yndlingsserierne.

Til ham/hende kan du give Brandman Sam julekalenderen i år, hvor kalenderen giver drengen eller pigen små plastik ting hver dag i december.

 

 

My Little Pony julekalender

køb en julekalender med my little pony

Mange piger er skudt i My Little Pony legetøj. De små heste med prinsesse navne og nykker er et hit. Og hvorfor ikke som årets julekalender med 24 låger.

Her får du en kalender, der på højde med mange af de andre legetøjs kalendere, indeholder små plastik ting til hver af julens 24 dage.

 

 

Paw Patrol julekalender

køb en Paw Patrol julekalender til børn

Paw Patrol er en anden favorit serie fra DR. De små hunde og deres fører, klarer mange opgaver for menneskeheden.

Her kan kalenderen give de sjove accessioner for den lille, hvor hver låge gemmer på en lille ting, som måske er verdens sjoveste ting i december.

 

 

Rasmus Klump julekalender

køb rasmus klump pakkekalender

Rasmus Klump er måske ikke så populær blandt nutidens børn, som de måske var for dig hverken som barn eller voksen.

Men dog kommer Rasmus Klump på børnekanalerne, og måske din lille pige eller dreng er forelsket i den søde bjørn? Her kan denne kalender måske give ham eller hende ekstra julelys i øjnene.

 

 

Schleich julekalender

køb schleich legetøj julekalender til børn

Det tyske legetøj er ikke på højde med Lego, Playmobil og lignede. Men det finder dog mere og mere indpas i Danmark.

Du får nemlig sjove heste, dyr, bondegård og andet, som giver mange timers sjov. Og hvorfor ikke også som årets julekalender med bondegårdstema eller heste.

 

 

Funko Pop Fortnite julekalender

køb en fortnite pakkekalender til drengen

Funko POP fortnite julekalender 2019 kan være den sjove pakkekalender til især drenge der elsker Fortnite.

Du får en kalender med 24 låger, der hver gemmer på en lille fortnite figur overraskelse. Måske den perfekte julekalender til barnet der er hooked på spillet.

 

 

Hamas Midi julekalender med perler

giv barnet en julekalender med perler

Til pigen eller drengen der elsker at lege med perler, kan denne kalender være mere givtigt end Spiderman, Frozen og lignede kalendere med små plastik ting.

Du får forskellige plader, perler og andet som kan udfordre motorikken og kreativiteten med denne Hamas Midi kalender.

 

 

Pixi julekalender

pixi pakkekalender til den helt lille

Hvis du søger en pakkekalender ide til den helt lille, som måske ikke er klar på det med at åbne en ny pakke hver dag i december, så kan denne Pixi julekalender måske være det rigtige.

Pixi kalenderen indeholder 24 små indpakkede pixibøger med historier til aldersgruppen.

 

 

Cars julekalender

giv cars julekalender til drenge

Cars med Lynet McQueen er et hit til drenge. Her finder du alverdens legetøj, ting til børneværelset, tøj m.m. hvor temaet omhandler den seje fyr.

Du finder også julekalender med Cars, hvor årets udgave kommer med 24 låger der indeholder små sjove ting til barnet. Her er indholdet ikke meget forskellig i forhold til udvalget af de populære legetøjs julekalendere, men vil måske være det helt rigtige til drengen eller drengene?

 

 

Baby Born julekalender

giv pigen den sjove baby born julekalender

Til pigen kan Baby Born være det sjove legetøj, hvor hun kan efterligne mor.

Julekalenderen Baby Born indeholder 24 låger med forskellige ting. Her finder du tøj og tilbehør til Baby Born, som logisk kræver, at pigen også har babyen for at kalenderen kommer til sin ret.

En sjov kalender ide der er velegnet fra 3+, men som dog også kan være velegnet til hende der er 2 år.

 

 

Mamamemo købmand & legemad kalendergaver

giv en julekalender der indeholder legemad

Til drengen eller pigen fra 3 år der elsker at lege købmand og kok, kan du give denne pakkelander med 24 kalendergaver til hende og ham der består af legemad og købmandsvarer i træ fra Mamamemo.

24 indpakket nummeret gaver i gaveposer der kan bruges til at skabe den sjove “voksen” leg gennem december som de fleste små børn elsker.

 

 

Brio julekalender

giv en Brio julekalender til drenge

Brio legetøj er et hit lige fra det motorik, aktivitets eller badelegetøj. Og her er det velkendte tog med de mange muligheder, måske noget som skal glæde den lille hver morgen i december.

Giv Brio julekalenderen til ham eller hende og måske årets julegave til barnet skal være en af de mange muligheder indenfor Brio togbaner.

 

 

Gurli gris julekalender med 24 små bøger

køb en julekalender med små bøger

Til den helt lille er babylegetøj i en julekalender måske at gøre for meget ud af det. Men du kan dog godt give en julekalender alligevel. Her kan denne Peppa Pig julekalender med 24 små papbøger måske det sjove indslag i december for ham eller hende.

Kalenderen kan give en lille sjov historie for drengen eller pigen hver morgen eller aften.

 

 

Play-Doh modellervoks julekalender

giv en julekalender med modellervoks til børn

Modellervoks er sjovt at lege med. Der er mange timers underholdning især når der skabes flotte ting sammen med mor eller far.

Overrask drengen eller pigen med en modellervoks julekalender, hvor der kan leges lidt inden eller efter børnehaven.

 

 

Aquabeads julekalender bondegård

køb en sjov julekalender med legetøj

Børn lærer hurtigt at lege med perler, hvad end det er derhjemme eller i børnehaven. Og her er de nyere Aquabeads der klæber sammen af vand, en sjov og ny måde til den kreative leg. Hvorfor ikke overraske den lille dreng eller pige med denne julekalender der indeholder forskellige ting til at lave bondegårdsdyr i julen.

 

 

Julekalender med neglelak

neglelak pakkekalender til teenager

Til pigen der bare ikke kan få nok af neglelak, hvilket er noget som mange ret hurtig fanger interesse for, her kan du give hende en julekalender med neglelak.

Kalenderen indeholder 18 neglelak og diverse ting til kunsten at påføre neglelak på hænder og fødder.

 

 

Enhjørning julekalender

overrask børnene med en legetøj julekalender

Unicorn enhjørning julekalender er en sød ide til de små børn der elsker enhjørninger.

Kalenderen kommer med 24 gaver der byder på små ting. Her finder du 5 enhjørningefigurer, nøglering, viskelæder og andre små ting.

 

 

Ramasjang pakkekalender – Udgået

Hvad er der i ramasjang pakkekalender

Hvad indeholder Ramasjang pakkekalender?

Helt ligesom så mange andre, så er indholdet forskellige små plastik ting. Og objektivt set på det, små plastik ting virker mere eller mindre værdiløse for voksne.

Men for de små er det ret stort at få den ”ikoniske” julekalender fra verdens bedste børne tv-kanal.

 

 

Færdig pakkekalender til voksne

Hvis du søger en god, fræk eller sød julekalender til din mand, kone, kæreste, far, bedstemor eller anden voksen person, kan udvalget her måske være den gode inspiration til at finde det helt rigtige.

 

Karamelleriet julekalender

en god pakkekalender til mor

Karamelleriet er kendt for deres høje kvalitet indenfor karameller. Og det er netop, hvad du får med denne julekalender fra Karamelleriet.

Kalenderen byder på 24 låger, hvor indholdet bag hver låge gemmer på to stykker gourmet karamel. Her er der forskellige smagsvarianter gennem december. En lækker pakkekalender til hende eller ham med søde ting til ganen.

 

 

Body Shop julekalender

Body Shop julekalenderen er et populært valg blandt unge som ældre kvinder. Julekalenderen fra BodyShop kommer i 3 forskellige størrelser og priser.

Her er prisen for den billigste 425 kr. og indeholder forskellige skønheds kalendergaver som makeup, cremer, neglelak og andet. Det kan måske være den gode overraskelse til hende.

 

 

Smageklubben med rom, gin, whisky julekalender

smagekasse indehold 4 x 20 ml flasker med dansk premium rom

Til måske primært mænd men også mange kvinder, kan du vælge at give den eksklusive kalender med whisky, rom eller gin.

Ved Smageklubben finder du de eksklusive julekalendere til mænd. Du får forskellige smage i anonyme flasker, hvor indholdet er det udsøgte i forskellige varianter til alle 24 juledage i december.

 

 

Pukka julekalender

køb en pukka pakkekalender med te breve

Giv en te pakkekalender til konen eller manden der elsker at drikke te.

Du får en fin og billig kalender med 24 økologiske Pukka te-breve i forskellige smage.

En dejlig forkælelse som hun eller han kan nyde på de mørke morgener eller aftner i julen.

 

 

Sinful fræk julekalender

se sinful julekalender indhold

En anden erotisk pakkekalender til kæreste eller partner, kan være denne Sinful julekalender.

Den førende forhandler indenfor voksenlegetøj i Danmark kommer hvert år med denne super populære kalender sammen med den andet store udvalg af frække gaveideer.

Den bliver hurtigt udsolgt, så hvis du vil overraske kæresten, lad være med at vente til sidst i november.

 

 

Wally and Whiz julekalender

køb en wally & whiz pakkekalender med slik

En julekalender med noget lækkert til smagssanserne, kan være denne julekalender med Wally and Whiz vingummier der kommer i to forskellige modeller.

Kalenderen kommer i en flot indpakning der kan pryde reolen eller andet, hvor du finder 24 skuffer med 2 stykker Wally and Whiz vingummier i hver skuffe.

 

 

Essie julekalender

køb en beauty julekalender til hende

Essie neglelak kommer i den høje kvalitet, og her kan denne julekalender med 24 ideer fra Essie kollektionerne, måske være året søde tanke til hende.

Julekalenderen fra Essie indeholder forskellige beauty ting som 10 minilakker, 8 produkter i original størrelse og forskellige negleplejeprodukter.

 

 

Yves Saint Laurent pakkekalender

køb en skønheds pakkekalender til kvinder

Hvis du vil forkæle hende med en eksklusiv julekalender, kan denne beauty pakkekalender fra Yves Saint Laurent måske være det gode alternativ til Matas, Body Shop og lignede.

Du får en julekalender med forskellige ikoniske produkter fra Yves Saint Laurent, hvor du får 3 stjerneprodukter, 20 miniaturer og 1 star charm.

 

 

Hemline julekalender med sytilbehør

køb en hemline julekalender til hende der elsker at sy

En god ide som en anderledes hobby pakkekalender til mor, pigen, bedstemor eller anden person, kan være denne Hemline julekalender.

Du får en anderledes julekalender der kommer med forskellig sytilbehør. Måske det helt rigtige til julen, som den anderledes julekalender til at forkæle farmor, mor eller pigen der vil lære at sy.

 

 

Pakkekalender til kvinder

køb en blandet julekalender med lækkerier til ganen

Du kan også vælge at give en lidt gammeldags pakkekalender som denne.

Kalenderen indeholder et bredt sortiment af forskellige ting målrettet til kvinder.

Den kommer i forskellige priser fra 500 kr. og opefter.

 

 

Færdig kalender til mænd

lav hjemmelavet pakkekalender til ham

Du finder selvfølgelig også en færdig kalender til mænd, hvad end det er den 18 årige unge mand, far eller din bedstefar.

Kalenderen der kommer i en billig, mellem og dyr prisklasse, byder på 24 forskellige ting der dækker bredt.

Et godt valg hvis du vil give ham noget lækkert til ganen og maven i december.

 

 

Julekalender med skægolie

køb en julekalender til manden med skæg

Til den unge eller ældre mand der vil eller dyrker skæg, her er personlig pleje produkter til skæg nødvendig.

Og hvorfor ikke også til jul?

Giv ham denne julekalender med skægolie i forskellige varianter. En noget anderledes og unik ide, som måske kan være en overraskelse.

 

 

Øl pakkekalender

giv thisted bryghus julekalender med øl

En anden gaveide der indeholder sjove gaver til pakkekalender, kan være denne Brygmesteren fra Thisted Bryghus.

Du får en kalender med 24 forskellige udsøgte øl, der måske er det helt rigtige at give bedstefar, far, ægtemand eller anden.

Du finder mange forskellige typer af julekalendere med øl, men modellen fra Thisted er super populær og bliver hurtigt udsolgt.

 

 

Amorelie erotisk julekalender

køb en erotisk julekalender til kæresten

Hvis du vil give den noget mere frække julekalender til hende eller ham du har romantisk forhold til, kan det være denne Amorelie julekalender.

En smuk udseende julekalender i et flot design der indeholder frække ting til soveværelset. Du finder også kalenderen i en luksus udgave til dobbelt pris.

Overrask med det frække til ham eller hende, vel og mærke, hvis denne er til det. Og så slipper du også for at give den frække julegave til kæresten, hvor voksenlegetøj under juletræet måske ikke er den bedste timing.

 

 

Summerbird Julekalender

giv summerbird pakkekalender til bedsteforældre

Summerbird er det eksklusive chokolade. Her finder du forskellige gaveideer der kan bruges til reception, fødselsdage, housewarming og selvfølgelig også til julen.

Den eksklusive chokolade byder på den populære Summerbird skuffe julekalender der kan være et hit til par, da hver dag giver 2 stykker udsøgt chokolade.

 

 

Lakridspibe julekalender

giv en lakridspipe julekalender til teenagere

En af de populære og noget billigere slik julekalendere, er den traditionelle lakridspibe julekalender der kan gøre sig både til børn, teenagere og voksne med smag for lakrids.

Kalenderen indeholder 24 piber. Og hvis dit lille barn eller teenager elsker denne lakrids, så er det en sød gestus til drenge eller piger.

Du finder kalenderen stort set i alle supermarkeder som Føtex, Bilka, Netto, Brugsen m.m.

 

 

Decléor advent calendar

køb luksus pakkekalender til hende

Declor giver dig denne skønhedsjulekalender der indeholder hudpleje produkter.

En kalender med 24 forskellige hudpleje ting. Den kan give hende en ny spændende overraskelse hver dag i julen, når hun står op eller måske kommer hjem fra arbejde.

Indpakningen er næsten gaven i sig selv, for æsken med indhold er både æstetisk og elegant.

 

 

Kalender med specialiteter

giv en julekalender med forskellige lækkerier til ganen

Til ham eller hende der elsker de dejlige nydelser i livet, her kan du give denne kalender med forskellige lækre specialiteter.

En udsøgt og eksklusiv ting at modtage, hvor tingene er vidt forskellige til ganen og maven.

Perfekt til par, ældre som unge voksne der skal forkæles i december.

 

 

Kalender med chokolade, te og kaffe

lav hjemmelavet pakkekalender til ham

En anden kalender med forskellig indhold, kan være denne kalender der kommer med te, kaffe og chokolade delt over de 24 juledage.

Et godt valg hvis han eller hun elsker disse ting, og derfor kan blive forkælet med forskellige ting hver dag gennem julen.

 

 

Chili Klaus julekalender

køb en chili klaus julekalender til teenagere

Chili Klaus er blevet berømt for at spise chili, og også at producerer, markedsføre og sælge chili. Det har givet denne julekalender med forskellige chili.

Kalenderen kan være den perfekte julekalender til mænd eller den store eller lille teenager der elsker det stærke.

 

 

Johan Bülow julekalender

giv hende en lækker lakrids julekalender

Det udsøgte lakrids fra Bornholm, kommer selvfølgelig også som en julekalender.

Lakris by Bülow kalenderen har efterhånden eksisteret i en del år. Perfekt som kalenderen til kvinden eller manden der elsker udsøgt lakrids.

En flot og elegant indpakning med 24 låger med det eksklusive lakrids og chokolade bag de 24 låger, hvor du får 2 stykker bag hver. Du finder både en kalender en person og en version til to personer.

 

 

Luksus marcipan chokolade kalender

køb en marcipan julekalender til bedstemor

Overrask bedstemor, sønnen, kæresten, veninden eller anden person med denne julekalender der byder på marcipan og chokolade i det udsøgte kvalitet.

Denne kalender kommer med smagsvarianter af orange, karamel, mørk overtræk m.m. hvor hver stykke chokolade kommer med håndskrevne tal.

 

 

Grower’s Cup kaffe julekalender

coffee brewers julekalender med kaffe

Hvorfor ikke give en god kop hver eneste juledag gennem december med denne Grower’s Cup kaffe julekalender?

En julekalender med håndristet kaffe fra Mellem- og Sydamerika. Giver ham eller hende en god start på dagen med kvalitets kaffe.

 

 

Rom julekalender

giv ham en rom julekalender

En ældre rom julekalender udgave der dog kan være lige så god. For du får nemlig en pakkekalender med 24 forskellige rom fra den store verden.

Kalenderen indeholder 24 x 2 cl forskellig rom, som kan være den eksklusive julekalender til far, bedstefar eller anden person.

 

 

Pakkekalender til par

lav hjemmelavet pakkekalender til ham

Til de ældre eller noget yngre par, kan du give denne kalender der er tilpasset indhold til et par.

Hvad end det er det unge kærestepar eller ældre ægtepar, kan gaverne her måske være det, der giver den gode forkælelse i december.

 

 

Lækker chokolade julekalender

julekalender der indeholder 24 stykker håndlavede dessertchokolader

Den klassiske chokolade julekalender har eksisteret stort set altid.

Og du finder et bredt udvalg som Peter Beier, Kinderæg og mange andre typer.

Hvorfor ikke give en kalender som denne eksklusive kalender, der kommer til en fornuftig pris, og samtidig indeholder udsøgt chokolade.

 

 

Simply Chocolate

giv den lækre Simply pakkekalender med chokolade

Simply Chocolate julekalender kommer i to forskellige modeller med 30 låger. Helt ligesom julekalenderen til par kommer med dobbelt op indhold til to personer.

Udsøgt chokolade med låger der dækker alle dagene i december, så der er noget at glæde sig til hver morgen inden nytåret bliver skudt ind.

 

 

Tea & Taste julekalender

find gaver til pakkekalender

Til hende eller ham der elsker te, kan du give denne tea & taste julekalender.

24 kalendergaver med forskellige te og andre udsøgte smagsprøver der kan forkæle hende hver dag i julen. Indholdet dækker over ting som te, kaffe, delikatesser, chokolade, slik og andre lækre ting.

 

 

Fifty Shades of Grey kalender

giv den frække julekalender til hende

Den frække pakkekalender til din kæreste eller partner kan være denne Fifty Shade of Grey julekalender med voksenlegetøj.

24 forskellige ting der kan give den dampende romantik i forholdet, hvor december måned kan blive meget sjovere som par. Køb den færdige kalender eller lav din egen med forskellige frække ting der kan gøres billigere via black friday tilbud og lignede i november.

 

 

Lookfantastic skønhedskalender

køb en flot beauty julekalender til teenagepiger

Årets skønhedsjulekalender fra Lookfantastic byder på 25 låger med forskellige skønhedsprodukter til hende.

Lookfantastic fra England har kalender med 25 låger, da juleaften i England ligesom de fleste andre steder, er den 25 december. Og bag lågerne finder du Morphe, Elemis og Rituals skønhedsprodukter.

 

 

A.H. Riise rom julekalender

køb en rom julekalender til hende

Til ham eller hende der nye en god, kan den populære A.H. Riise julekalender måske være det helt perfekte valg.

Kalenderen har været efterspurgt i årevis, og byder på lidt af det bedste i brandets sortiment. En dejlig rejse gennem “universet”, hvor hver låge gemmer på 2 cl. flasker med flotte etiketter og de lækre rom varianter.

 

 

Estate Coffee kaffejulekalender

giv en kaffe julekalender til bedstefar

Julen kræver energi, og hvorfor ikke starte eller slutte dagen af med en kop espresso der gemmer sig bag hver låge i Estate Coffee kaffejulekalenderen.

Til ham eller hende der elsker sin Nespresso-maskine, kan du give den kaffekalender med 24 låger der byder på forskellige espresso- og lungo varianter.

 

 

Daring December julekalender til par

køb erotisk julekalender til par

En fræk, sjov og billig julekalender til par. Kalenderen består af 24 låger, hvor hver låge giver bud på 3 forskellige frække aktiviteter.

Hvis december skal gøres lidt mere fræk og romantisk, kan denne julekalender være den sjove ide til hende eller ham.

 

Vælg advent, pakke- eller julekalender?

Du kan vælge mellem 3 forskellige typer til forkælelse af barnet eller den voksne. Her finder du typerne:

 • Adventskalender
 • Julekalender
 • Pakkekalender

Dybest set, er de tre ting det samme. Adventskalender er fra det engelske ord som betyder pakkekalender. Og julekalender er det, der opfandt den anden type. For en julekalender startede ud med at være en papside med låger af pap. Disse 24 låger dækkede over en tegning/billede. Med tiden blev julekalenderen forandret, så lågerne dækkede over legetøj eller slik. Og siden har det udviklet sig, så en julekalender ikke er den typiske slik eller Lego kalender, men også et udvalg med stort set alt andet som i den viste inspiration ovenfor.

Du kan finde mere inspiration til kalendergaver til børn i videoen her:

 

Adventskalender ideer

Hvis du overvejer en adventskalender med en pakke til hver af de 4 adventssøndage, kan disse færdige ideer til voksne måske være det rigtige til ham eller hende som du vil glæde.

 

Adventskalender Kaffe / Te

overrask med en adventskalender

Hvis du søger en adventskalender til bedstemor, far, kæresten eller anden person, kan en adventskalender med te eller kaffe i den gode kvalitet måske være en sød ide.

Du får en adventskalender med kaffe eller te i høj kvalitet, hvilket vil sige 4 flot indpakker pakker til hver af de fire adventssøndage.

 

 

Rom adventskalender

smagekasse indehold 4 x 20 ml flasker med dansk premium rom

Til hende eller ham der nyder udsøgt rom, kan du give rom adventskalenderen fra Smageklubben.

Du får 4 x 100 ml nummerede flasker som indeholder kvalitets rom. Med til flaskerne hører der smagsnoter og oplysninger om de forskellige smagsvarianter. Du finder også udgaven med whisky eller gin.

 

 

GT Tower adventskalender

køb en gin adventskalender til hende

GT Tower kalender kommer med premium dansk gin og kvalitets tonic der kan være den søde gave til kæresten i juletiden.

Kalenderen kommer med Elg Gin no. 1, Citadelle Classic Gin, Hayman’s Old Tom Gin og  Jim & Tony premium danish gin.

 

 

Mayflower strik adventskalender

køb en strikketøj adventskalender til hende

Til din mor, bedstemor, farmor, søster eller måske ham der elsker at strikke, her kan du sprede hygge i julen med en strik adventskalender.

Adventskalenderen kommer med et projekt til fødderne med juleopskrift i Mayflower Easy Care samt det fineste sæt af rundpinde i karbon.

 

 

Adventskalender med portvin

køb en adventskalender med portvin til bedsteforældre

Til hende eller ham der nyder en udsøgt portvin, hvorfor ikke overraske med denne portvin adventskalender fra Smageklubben.

4 x 100 ml nummerede flasker med kvalitet portvin af Tawny-typen der leveres i en flot gaveæske.

 

Pakkekalender til børn hvornår?

En ny kalendergave hver dag i julen, er en sød og super hyggelig ting for både de små som forældre. Men du kan ikke give en pakkekalender til baby dog. Det tidligste start tidspunkt for at give barnet en pakkekalender/julekalender med slik eller legetøj, er omkring 2 års alderen.

Først omkring 2 år vil pigen eller drengen forstå det med kalendergaver. Her vil julesokken der indeholder en gave hver dag til åbning om morgenen, være det kloge valg. En Lego kalender eller pakkekalender der hænger på væggen med 24 gaver, kan være for fristende, og give barnet lyst til at alle pakker/låger skal åbnes her og nu.

Ved 3 års alderen vil barnet have bedre forståelse for, at det kun er én gave per dag. Det gør, at der er chance for at han/hun ikke vil tømme Haribo, Kinder, Smarties eller anden kalender på en gang.

En julesok er en glimrende tradition. Den forpligter bare for dig som forælder. Du skal huske at putte en ny kalendergave i sokken hver aften. Det det at stå med en lille pige eller dreng en morgen, som er i totalt vildrede om hvorfor julemanden ikke har lagt en gave – Det kræver hurtig tænkning. Helt ligesom det ikke går, at have glemt at købe 24 kalendergaver.

 

Lav din egen pakkekalender?

Julesokken eller den hjemmelavet pakkekalender kræver 24 kalendergaver og indpakning. Der er ulemper og fordele ved at lave din egen. Du kan lave den billigere end den færdige kalender. Men ofte vil den dog blive dyrere, for ting til børn eller kæresten ender ofte med at være mere brugbare, som også koster det mere pr. pakke.

Hvis du vil lave en billig kalender til de små børn, kan du købe et færdig sæt legemad af træ og dele ud på 24 pakker. Og måske er årets julegave et legekøkken. Alternativt, kan du lave en kalender med slik ideer som chokolade, vingummi, lakrids osv.

Den stort set gratis pakkekalender til kæresten, kan være en kalender der indeholder 24 tjenester fra dig til ham eller hende. Få mere inspiration hvad og hvordan i videoen:

 

Ideer til hendes kalendergaver

find de gode ideer til hendes kalendergaver

Hvis du ønsker inspiration til kalendergaver til voksne, har vi fundet forskellige gaveideer der kan være velegnet til hende. Ideerne kommer i alle prisklasser, og er selvfølgelig også ganske velegnet som julegave til kæresten.

 • Ting til husholdningen: Det vil altid være godt at finde noget til køkken, stue eller hjemmet generelt som en eller flere af de 24 pakker i julekalenderen.
 • Oplevelser: Til adventsgaver der måske ligger i den dyre ende, kan du give oplevelser til en eller alle 4 søndage.
 • Varme sutsko: Hvilket kvinde fryser ikke sine fødder? Derfor er et par varme sutsko absolut den praktiske og søde gaveide til hende.
 • Benvarmere: Helt den samme grund, for at holde varmen er bare værre i december.
 • Hudpleje: Det er jo den ting som rigtig mange kvinder bruger, og der altid sætter pris på disse ting i gave.
 • Hårpleje: Lækker conditioner, shampoo, børste, olie eller andet, er også noget som kvinder sætter pris på.
 • Lækker te: Hvis hun drikker te, som rigtig mange kvinder gør, kan en lækker te i hendes favorit smag være en ret dejlig ting til advent eller 1 december.
 • Magasin: Til 1 advent eller december kunne et godt magasin til kvinder, måske være den oplagte hyggelige kalendergave eller adventsgave til kvinder.
 • Makeup: Hvis hun bruger makeup, så kunne hendes yndling eller noget nyt være en sjov ting.
 • Læbepomade: Læbepomade til de kolde måneder som julemåneden måske bliver, her er læbepomade som f.eks. Baby Lips den rare ting at få i pakkekalenderen eller adventsgave.
 • Parfume: En ny lækker parfume kunne være den gode ting til hende.
 • Smartphone cover: Hvis hun ejer en IPhone, Samsung eller andet, kunne et trendy cover være en sjov gaveide.
 • Leggins: Et par leggins til den unge eller modne kvinde.
 • Scarf: Til vinter er der koldt, så helt ligesom sokker, futter, handsker, hun så er et tørklæde en lækker gaveide.
 • Vin: En god flaske rødvin til advent eller kalendergave er dejlig ting.
 • Chokolade: Hvilket kvinde elsker ikke chokolade? Det gør langt over gennemsnittet, så hvorfor ikke noget eksklusivt chokolade til den søde gave.
 • Lakrids: Rigtig mange elsker noget eksklusiv lakrids, helt ligesom de fleste elsker det super velsmagende lakrids som du f.eks. finder i lakridspiber og andet.
 • Lækkerier: Søde ting til ganen er generelt en dejlig ting at få i gave.
 • Smuk pynt: Noget smukt julepynt til vindue, juletræ eller hjemmet generelt er velegnet i gave til december måned.
 • Salsa oplevelse: Giv hende en sjov oplevelsesgave med salsa time sammen med sin partner.
 • Varmt & smart tæppe: Et smart og varmt tæppe med ærmer er en lækker gaveide.
 • Wellness: Wellness i form af massage, ansigtsbehandling, ophold, fodmassage og andet, er en udsøgt forkælelse.

 

Kalendergave ideer til ham

overrask kæresten med gaver til advent

Hvis du søger de mere almindelig ting til din kæreste eller mand, så har vi selvfølgelig også inspiration hertil, så du kan finde på 24 kalendergaver til mænd eller måske 4 gode adventsgaver.

 • Gadgets: Gadgets er altid sjovt for en mand, og en gadget behøver ikke nødvendigvis være en elektronisk ting der koster flere tusinde.
 • Deodorant: En god ny deodorant til ham i adventsgave er en klassisk gaveide, for det er noget han skal bruge hver dag.
 • Barberbalsam: Noget godt balsam til ham der får rød hud af at barber sig, er en perfekt gave .
 • Computerspil: Til ham der er vokset op med en computer, kan spil stadig være den gode underholdning for ham.
 • Hårvoks: Køb noget lækkert hårvoks til ham der bruger det hver morgen.
 • Næsetrimmer: En næsetrimmer er noget enhver mand skal have over de 30 år.
 • Vin: En lækker flaske Amarone eller anden vin, er en lækker ting til en søndag.
 • Special øl: Giv ham en eller flere af de mange lækre special øl fra det store udvalg af mini bryggerier i Danmark.
 • Kaffe: Der findes meget udsøgt kaffe som manden der elsker en god kaffe, nok vil sætte pris på.
 • Slik: Lækkert slik til ganen er velsagtens hvad de fleste mænd elsker.
 • Aftershave: Giv ham en velduftende ny aftershave som adventsgave.
 • Whiskyglas: Et eksklusiv whisky eller vinglas kunne den perfekte kalendergave til ham der har alt.
 • Skrabekalender: En skrabekalender er blevet en klassiker som adventsgave.
 • Skiundertrøje: En varm og lækker fleece undertrøje vil være perfekt til det kolde vejr.
 • Hovedpude: En ny hovedpude er noget, som de fleste af os elsker.
 • Sandaler: Et par sandaler eller sutsko til at holde tæerne varme.
 • Boxershorts: Mænd kan godt lide de praktiske gaver, for mænd gider som regel ikke købe disse selv.
 • Ølsmagning: En god oplevelsesgave i form af ølsmagning, kan være den sjove adventsgave til ham.
 • Massage olie: Noget massage olie til at give ham den gode rygmassage, vil han nok sætte pris på som den lækre søndagsgave.
 • Kreditkortholder: Til ham der ikke ønsker at gå med pung, her kunne en smart kreditkortholder være den gode kalendergave.
 • Lighter: Til rygeren kunne du give en smart lighter.
 • Træningshandsker: Til din kæreste, mand eller ven der træner med vægte, er træningshandsker absolut nødvendige, og derfor er det en perfekt gave til ham.
 • Marcipan gris: Giv ham en lækker marcipan gris som jo er den klassiske ting der altid har været givet som adventsgaver til 50 kr.
 • Juleslik: Slik er en anden lækker ting til ganen der med garanti vil glæde.
 • Kaffekop: En sød kaffekop der kan have en sjov eller kærlig tekst, er den perfekte ting til ham der er far.

 

Inspiration til pakning af gør det selv julekalender

Du kan lave din egen julekalender på mange måder. Helt ligesom at finde på de 24 pakker, så skal de også “serveres” på en god måde. Indpakningen kommer i rigtig mange forskellige varianter, hvor du her finder inspiration til forskellige modeller der kan købes.

 

Grå julekalender Ferm Living

køb den elegante ferm living julekalender til børn

Ferm Living julekalender i grå bomuldslærred.

Kalenderen kommer med 24 nummererede lommer. Her finder du stropper og lædersnor til ophængning af de forskellige kalendergaver.

Et stilren og hyggelig ophæng der kan bruges både til voksne som børn.

 

Nordal gaveæsker

køb den rigtige indpakning til kalendergaver

Nordahl gaveæsker i flot hvid karton der kan kombineres med en stor kurv, og gives som årets søde julekalender.

Du får 24 karton æsker med guldmønster og medfølgende klistermærker med tal til hver af de 24 juledage i december.

 

 

House Doctor julekalender

køb en hængede julekalender til gaver

House Doctor julekalender i det klassiske ophæng og udtryk.

Det populære ophæng til kalendergaver er en hurtig, nem og billig løsning til at opbevare og bevare hyggen omkring traditionen med kalenderen. Du finder kalenderen fra House Doctor til ca. 70 – 80 kr.

 

 

24 stk sorte gaveposer

køb gaveposer til kalendergaver

24 smarte poser i sort med kalendertal på, kan være den rigtige og nemme måde at skabe julekalenderen til ham, hende eller måske dem.

Hver pose måler 21 x 15 cm. og har en dybde på 5 cm. Brug poser til ophængning i en stærk gren eller find en billig gavekurv i Søstrene Grene eller lignede sted, hvor du kan samle og skabe en elegant kalender.

 

 

Bland selv julekalender

lav din egen julekalender hurtigt og nemt

En hurtig og flot løsning kan være denne bland-selv julekalender. Kassen i flamingo indeholder 24 rum i forskellige størrelser, hvor du putte gaverne i. En hurtig og nem løsning til gør-det-selv julekalenderen, der kan bruges både til børn, kæreste, bedstemor eller til kæresten.

Du finder kassen i forskellige motiver, og du kan for omkring 300 kr. også købe med indhold i forskellige varianter.

 

 

Øl kalenderen

lav din egen julekalender med øl til ham

Som vist ovenfor, kan du skabe din egen øl julekalenderen til manden.

En kasse med 24 låger hvor du kan placerer 24 forskellige øl af egen valg og indkøb. En sjov og anderledes julekalender primært til mænd.

 

 

Playbox Design gør-det-selv kalender

køb en pap gør det selv julekalender

Fold selv julekalender der kan designes efter eget ønske.

En anderledes og sjov måde at overraske din kæreste, børn eller andre med. Kalenderen kommer med 24 låger hvis indvendige mål ikke kan indeholde de store ting, men måske søde sager til ganen eller lignede.

 

 

House Doctor julesok

køb en elegant julesok til kalendergaver

Et alternativ som dog ofte kun bruges til de mindre børn, kan være en julesok. House Doctor julesok i mørkeblå der er fremstillet i hør. En sød og flot julesok med velour kant og hank.

Overrask med en daglig gave der selvfølgelig kræver, at du skal putte en ny gave i sokken hver morgen/aften forinden.

 

Du finder mange andre muligheder hvor de mere kreative ideer kan ses hos CC-Hobby her. Helt ligesom du kan finde inspiration til at lave din egen pakkekalender i videoerne her:

 

Hvordan pakkekalenderen opstod?

Den ”rigtige” julekalender tog sit indtog omkring året 1930. Her blev den tyske tradition indført i Danmark, hvor den første julekalender type var en datokalender med 24 vers bag en paplåge med 24 numre på.

Med tiden blev julekalenderen udviklet. Og omkring tiden efter 2 verdenskrig, kom der forskellige pakkekalendere med ting i. Op gennem årene indtil nu, har konceptet, størrelse, indhold og priser udviklet sig, så du i dag finder et kæmpe udvalg af både spiselige, drikke, legetøj, skønhed, voksenlegetøj og andet.

Adventsgaver som alternativ

Adventsgaver også kaldet søndagsgaver/pakker, er alternativet til julekalender med legetøj, spiritus, slik m.m. Til børn vil adventsgaverne være det rigtige valg. Omkring tweenager alderen gider børnene ikke de små ting, men vil hellere have en større ting. Her er 4 gaver til de fire adventssøndage oplagt til teenageren, men også som den dejlige glæde til de voksne, hvad end det er til kæresten, bedsteforældre eller anden.

Fik du svar på det søgte?
Sending
Din bedømmelse
5 (1 vote)