De populære pakkekalendere til børn & voksne

find gode ideer til pakkekalender

Julen kommer altid snigende ind på en. Og før du får set dig om, så bliver det 1 december i 2021. Her skal årets pakkekalender/julekalender være klar. Og udover adventsgaver der ofte skal være klar i november, så er pakkekalenderen til børn det vigtigste.

Vi har samlet et udvalg af forskellige pakkekalendere til voksne, børn og midt imellem, hvor den færdige pakkekalender er en nemmere løsning end den hjemmelavede version.

Den hjemmelavet eller færdige pakkekalender?

Skal du vælge den færdige eller hjemmelavet kalender? Først og fremmest er modtageren udslagsgiven for, hvad der er det bedste valg.

Hvis det er en pakkekalender til bedsteforældre, så kan en færdig julekalender med chokolade som Summerbird eller måske Johan Bülow kalender med lakrids, være det rigtige. Hvor kalenderen til kæresten eller dit barn, måske vil blive bedre hvis du laver den selv.

Problemet med en hjemmelavet julekalender er, at du skal finde på 24 gode ideer til kalendergaver. Det lyder nemt, men det kan faktisk være ret tidskrævende. Derudover, vil det være svært at gøre en hjemmelavet kalender billigere end de færdige versioner. Fordelen ved at lave din egen julekalender til drengen, pigen eller kæreste, er, at du ofte får en kalender med bedre ting.

Fordelen ved en færdig pakkekalender til ham eller hende er, at det er hurtigt og nemt. Du kan finde inspiration her nedenfor, og så er det eller bare at købe den online og få sendt den hjem til dig. Brug indholdsfortegnelse til at vise udvalget til voksne eller til børn.

Pakkekalendere til børn

Ideerne her nedenfor henvender sig til de mindre børn. Når barnet rammer tweenager alderen, vil adventsgaver måske være det bedre valg, helt ligesom søndagsgaver er bedre end en pakkekalender til teenagere.

Ramasjang pakkekalender 2021

Hvad er der i ramasjang pakkekalender

Hvad indeholder Ramasjang pakkekalender? Her får du ting som 7 Ramasjang figurer med Onkel Reje, Motor Mille, Hr. Skæg m.m. Der er også 1 spilleplade, terning, opgavehæfte, 4 puslespil, momospil og andet til de små.

Helt ligesom så mange andre, så er indholdet forskellige små plastik ting. Og objektivt set på det, små plastik ting virker mere eller mindre værdiløse for voksne.

Men for de små er det ret stort at få den ”ikoniske” julekalender fra verdens bedste børne tv-kanal.

Minecraft julekalender

giv en sjov minecraft julekalender til børn

Hvis drengen eller pigen er vild med Minecraft, hvorfor så ikke give ham eller hende denne Minecraft julekalender. De 24 låger gemmer på 12 forskellige figurer og tilbehør bag de andre 12 låger. Når børnene begynder i skolealderen fænger Minecraft for alvor, og det gælder både drenge som piger.

Magic Slime julekalender

giv en sjove julekalender med slim til børn

Der er forskellige holdninger til slim og sundheden, men at lege med det “gode slim” er noget som stort set alle mindre børn elsker. Det at forme og røre ved slim fænger allerede fra 3-4 års alderen og frem. Og hvorfor ikke glæde din dreng eller pige med denne sjove Magic Slime julekalender til 250 kr. Det store problem ved denne kalender er, at hvis hun eller han først åbner en låge, er det fristende at åbne de resterende 23 låger.

Gurli Gris julekalender 2021

giv årets gurli gris julekalender til piger

En anden yndling fra Ramasjang til de små, er Gurli Gris.

Den lettere irriterende serie for voksne er et hit hos de små. Og hvorfor ikke glæde drengen eller pigen med den nye smarte Gurli Gris pakkekalender.

En af de sjove legetøjs kalendere med tema og små ting som legetøj til december.

Harry Potter julekalender 2021

den officielle Harry Potter julekalender

Til barnet der elsker det magiske Harry Potter univers, her kan du glæde ham eller hende med den officielle Harry Potter julekalender. Bag de 24 låger finder du forskellige små ting fra det magiske univers. I alt bydes der på 40 overraskelser malebog, nøglering, notesbog og mange andre ting over de 24 juledage i december.

De nye Lego julekalendere

køb den nye lego star wars julekalender

Lego kommer med mange forskellige bud på en legetøj julekalender. Du finder forskellige muligheder med Lego Friends til pigerne, Politi, sørøver, Star Wars, brandvæsen  m.m. som nok primært henvender sig til drengene. Helt ligesom du finder temaer med heste, bondegård, Harry Potter og andet.

Hvis dit barn er vild med Lego, kan en Lego pakkekalender med 24 låger der gemmer på små ting, måske være det fedeste at få.

Forskellige Playmobil adventskalendere

Køb Playmobil Sørøver julekalender til børn

Helt ligesom med Lego, så kan en Playmobil julekalender måske være perfekt. Her finder du temaer som brand, heste, jul, havefruer og andre temaer til pigen eller drengen der elsker Playmobil frem for Lego.

Prisen starter ved omkring 170 kr. for den billigste og omkring 300,- kr. for den dyreste model.

Roblox pakkekalender

Giv en roblox julekalender til skolepigen

Roblox julekalender til skoledrengen eller pigen der elsker Murder Mystery og alle de mange andre sjove spil. Julekalender gemmer på forskellige Roblox elementer bag hver af de 24 låger. Her giver de mange forskellige mulighed for at barnet kan bygge sin egen unikke Roblox-figur.

L.O.L. julekalender

køb pakkekalender til 2 årig

Til børnehave eller skolepigen der elsker L.O.L. universet, kan du give hende den glædelige overraskelse med en L.O.L. julekalender.

Julekalenderen der er anbefalet fra 3+ år,  indeholder små ting som klistermærker, stempler og andet med L.O.L. tema. En sød kalender der nok primært henvender sig til de mindre piger, men selvfølgelig er velegnet til alle der kan have glæde af den.

Barbie julekalender 2021

køb en sjov julekalender til pigen der elsker dukker

Til pigen der er vild med at lege med Barbie, her kan du give hende en Barbie julekalender.

Der findes forskellige Barbie temaer. Men den officielle kalenderen der er bygget til piger, har en dukke som indhold. Denne gemmer sig i første låge, hvor resten af de i alt 24 låger gemmer på forskellige fashion og accessories til barbie dukken.

Kalenderen er velegnet fra 4-5 års alderen og op indtil pigen ikke gider Barbie mere.

Hot Wheels kalender

køb hotwheels julekalender med biler til drenge

Hot Wheels er sjove at lege med, og som er det klassiske amerikanske legetøj. Kalenderen er velegnet til drengen der elsker biler, hvad end det er Hot Wheels eller ej.

Du får forskellige ting som 8 biler og udstyr til disse, der kan være det sjove legetøj til drengen gennem december måned. Her kan kalenderen bruges både til børnehave som skoledrengen.

Frost II julekalender

køb Disney frozen 2 pakkekalender

De små piger er skudt i Elsa og Anna. Her kan en af de forskellige Frozen julekalendere måske være årets fedeste julekalender.

Disney Frozen II adventskalenderen kan være en god ide. Julekalenderen indeholder små ting som blyant, 3D figurer, linial plastik ting. Det at de forskellige ting kommer med billede af Anna og Elsa, gør, at pigen højest sandsynlig vil elske kalenderen (og nok mere end forældrene).

Hatchimals julekalender

få 24 sjove Hatchimals overraskelser

Hatchimals er blevet stort gennem de sidste par år. Og i år finder du så også en julekalender med Hatchimals.

Kalenderen indeholder små ting som klistermærker, ferie huler, figurer m.m. som ikke er meget anderledes end Ramasjang, Frozen og lignede kalendere.

Den færdige kalender til piger

pakkekalender til hende ideer

Du finder forskellige typer af færdige pakkekalendere ved Føtex, Matas, Netto, Bilka m.m. hvor det ofte er brand legetøj eller slik.

Du kan også vælge den sammensatte julekalender med forskellige ting. Her vil udvalget ved Pakkekalender.dk, hvor du finder specifikt til 2-3 år og op til 9-11 år, måske være det helt rigtige.

Den færdige julekalender til drenge

køb den færdige julekalender til drengen

Helt ligesom med piger, så finder du også den færdige kalender til drenge ved Pakkekalender.dk.

Udvalget er dækkende for aldersgrupperne der starter ved 2 år, og går op til omkring tweens alderen, hvor søndagspakkerne nok er mere velvalgte.

Paw Patrol julekalender

køb en Paw Patrol julekalender 2021

Paw Patrol er en anden favorit serie fra DR. De små hunde og deres fører, klarer mange opgaver for menneskeheden.

Her kan Paw Patrol kalenderen give de sjove accessioner for den lille, hvor hver låge gemmer på en lille ting, som måske er verdens sjoveste ting i december.

Schleich julekalender

køb schleich legetøj julekalender til børn

Det tyske legetøj er ikke på højde med Lego, Playmobil og lignede. Men det finder dog mere og mere indpas i Danmark.

Du får nemlig sjove heste, dyr, bondegård og andet, som giver mange timers sjov. Og hvorfor ikke også som årets julekalender med bondegårdstema eller heste.

Hamas Midi julekalender med perler

køb en julekalender med perler til børn

Til pigen eller drengen der elsker at lege med perler, kan denne kalender være mere givtigt end Spiderman, Frozen og lignede kalendere med små plastik ting.

Du får forskellige plader, perler og andet som kan udfordre motorikken og kreativiteten med denne Hamas Midi kalender.

Pixi julekalender

køb en pixi julekalenderbog til de små

Hvis du søger en pakkekalender ide til den helt lille, som måske ikke er klar på det med at åbne en ny pakke hver dag i december, så kan denne Pixi julekalender måske være det rigtige.

Pixi kalenderen indeholder 24 små indpakkede pixibøger med historier til aldersgruppen.

Baby Born julekalender

giv pigen den sjove baby born julekalender

Til pigen kan Baby Born være det sjove legetøj, hvor hun kan efterligne mor.

Julekalenderen Baby Born indeholder 24 låger med forskellige ting. Her finder du tøj og tilbehør til Baby Born, som logisk kræver, at pigen også har babyen for at kalenderen kommer til sin ret.

En sjov kalender ide der er velegnet fra 3+, men som dog også kan være velegnet til hende der er 2 år.

Mamamemo købmand & legemad kalendergaver

giv en mamamemo julekalender med legemad til de mindste børn

Til drengen eller pigen fra 3 år der elsker at lege købmand og kok, kan du give denne pakkelander med 24 kalendergaver til hende og ham der består af legemad og købmandsvarer i træ fra Mamamemo.

24 indpakket nummeret gaver i gaveposer der kan bruges til at skabe den sjove “voksen” leg gennem december som de fleste små børn elsker.

Brio julekalender

Brio julekalender til drenge

Brio legetøj er et hit lige fra motorik, aktivitet eller badelegetøj. Og her er det velkendte tog med de mange muligheder, måske noget som skal glæde den lille hver morgen i december.

Giv Brio 2021 julekalenderen til ham eller hende. Og måske årets julegave til barnet skal være en af de mange muligheder indenfor Brio togbaner.

Gurli gris julekalender med 24 små bøger

køb en julekalender med små bøger

Til den helt lille er babylegetøj i en julekalender måske at gøre for meget ud af det. Men du kan dog godt give en julekalender alligevel. Her kan denne Peppa Pig julekalender med 24 små papbøger måske det sjove indslag i december for ham eller hende.

Kalenderen kan give en lille sjov historie for drengen eller pigen hver morgen eller aften – men måske en mere almindelig gave til babyen er bedre at forstår for ham/hende.

Enhjørning julekalender 2021

overrask børnene med en legetøj julekalender

Unicorn / enhjørning julekalender er en sød ide til de små børn der elsker enhjørninger.

Kalenderen kommer med 24 gaver der byder på små ting. Her finder du 5 enhjørningefigurer, nøglering, viskelæder og andre små ting.

Pokemon julekalender

giv den sjove Pokemon pakkekalender til piger

Til drengen eller pigen der har fået smag for at fange Pokemòns, her kan du overraske ham/hende med denne Pokemon julekalender. Bag de 24 låger i pakkekalenderen, får du 16 Pokemon figurer og 8 ekstra ting/tilbehør til dit eget Pokemon winter wonderland.

Disney julekalender 2021

køb pakkekalender til baby

Et alternativ til Pixi julekalenderen, kan være denne Disney julekalender med 24 indpakkede Disney bøger i hardback.

En sjov og enkel julekalender med 24 små bøger der kan fornøje barnet fra 1 til 24 december. Og måske det bedre valg end Haribo, M&M og lignede julekalendere med slik.

Brandman Sam

køb brandman sam julekalender

Hvis du har en pige eller dreng, der er forelsket i Ramasjang, så er Brandmand Sam måske en af yndlingsserierne.

Til ham/hende kan du give Brandman Sam julekalenderen i år, hvor kalenderen giver drengen eller pigen små plastik ting hver dag i december.

Cars julekalender 2021

køb årets cars julekalender til drenge

Cars Mini julekalenderen 2021 fra Matel kan være perfekt til drengen der elsker Lynet McQueen.

Cars julekalenderen er CE mærket og kommer med sjove ting bag de 24 låger. Julekalenderen iindeholder forskellige ting som biler, vejbanestykker og andet i den lille størrelse der kan udleve racerbil historien. Alle 24 låger vil give en lille racerbane med Cars udstyr fra Pixar.

Rasmus Klump julekalenderbog

køb rasmus klump julekalender til de små

Til de helt små, kan bøger med kapitler i form af 24 individuelle små bøger, være helt perfekt som årets julekalender. Et nyt spændende kapitel fra en historie der udvikler sig, og som højtlæsning kan være den hyggelige tid sammen i december måned. Og her kan denne Rasmus Klump julekalender med en sjov historie måske være det rigtige til drengen, pigen eller dem.

Candy Kittens gourmet vingummi kalender

vegansk julekalender med veganske vingummier

Candy Kittens Gourmet vingummi julekalender er populær og hurtig udsolgt. Du får en julekalender med veganske syrlige vingummier i forskellige smagsvarianter. En slik julekalender der er udformet som et juletræ med 24 låger på små kasser, der hver indeholder 1 vingummi kattehoved.

Harry Potter julekalender bog

køb Harry Potter julekalender bogen

“Jul på Hogwarts” er en fold-ud / pop-up julekalender i Harry Potter universet.

En magisk julekalender med en læsealder fra 8-9 år, til børn der elsker magi. Julekalender indeholder 24 låger i en hemmelig bog på 96 sider ialt. Bag lågerne gemmer der små mindeværdige ting til at dekorerer det statslige 3D-juletræ i Hogwarts Store Sal.

Chit Chat Christmas Sparkle sminke julekalender

b en julekalender med sminke til piger

Til pigerne der ikke ønsker legetøj, bøger og lignede i julekalenderen, kan du give denne søde Chit Chat Christmas Sparkle julekalender med make-up.

24 låger der gemmer på neglelak, makeup, sminke og andet indenfor skønhed, kan måske være den sjove ting til hende. Kan også købes i gaveæske og måske bruges som julegaveønsker.

Færdig pakkekalender til voksne

Hvis du søger en god, fræk eller sød julekalender til din mand, kone, kæreste, far, bedstemor eller anden voksen person, kan udvalget her måske være den gode inspiration til at finde det helt rigtige.

Karamelleriet julekalender

køb årets lækre julekalender fra Karamelleriet

Karamelleriet er kendt for deres høje kvalitet indenfor karameller. Og det er netop, hvad du får med denne julekalender fra Karamelleriet.

Kalenderen byder på 24 låger, hvor indholdet bag hver låge gemmer på to stykker gourmet karamel. Her er der forskellige smagsvarianter gennem december. En lækker pakkekalender til hende eller ham med søde ting til ganen.

Body Shop julekalender

Body Shop julekalenderen er et populært valg blandt unge som ældre kvinder. Julekalenderen fra BodyShop kommer i 3 forskellige størrelser og priser.

Her er prisen for den billigste 425 kr. og indeholder forskellige skønheds kalendergaver som makeup, cremer, neglelak og andet. Det kan måske være den gode overraskelse til hende.

24 Days of Rum julekalender

ham 24 Days Of Rum 2021 inkl. Glas

Til måske primært mænd men også mange kvinder, kan du vælge at give den eksklusive kalender med udsøgt rom. En lækker forkælelse til livsnyderen, hvor rom kalenderen byder på 24 små flasker med forskellige smage til alle 24 juledage i december.

Summerbird Chiffoniere julekalender

giv summerbird pakkekalender til bedsteforældre

Summerbird er det eksklusive chokolade. Her finder du forskellige gaveideer der kan bruges til reception, fødselsdage, housewarming og selvfølgelig også til julen.

Den populære Summerbird skuffe julekalender kan være et hit til par, da hver dag giver 2 stykker udsøgt chokolade fra det eksklusive brand.

Pukka julekalender

køb en pukka julekalender med te breve

Giv en te pakkekalender til konen eller manden der elsker at drikke te.

Du får en fin og billig kalender med 24 økologiske Pukka te-breve i forskellige smage.

En dejlig forkælelse som hun eller han kan nyde på de mørke morgener eller aftner i julen.

Sinful fræk julekalender

giv den erotiske Sinful julekalender til kæresten

En erotisk pakkekalender til kæreste eller partner, kan være denne Sinful julekalender.

Den førende forhandler indenfor voksenlegetøj i Danmark kommer hvert år med denne super populære kalender sammen med den andet store udvalg af frække gaveideer.

Den bliver hurtigt udsolgt, så hvis du vil overraske kæresten, lad være med at vente til sidst i november.

Wally and Whiz julekalender

køb en wally & whiz pakkekalender med slik

Wally and Whiz julekalender er en populær model med lækkert vingummi til smagssanserne. Den populære julekalender med Wally and Whiz vingummier kan købes i fire forskellige modeller og farver. Kalenderen er i en flot skuffereol der kan pryde på reol, bord eller andet. Der er 24 skuffer med Wally and Whiz vingummier i hver skuffe, hvor modellen til par byder på 2 stykker vingummi hver dag. “Single” modellen med skuffer byder på 1 stk. i hver skuffe.

Unterberg Bitter julekalenderbælte

giv underberg julekalender til manden

Til manden der elsker Underberg, her skal du selvfølgelig give ham dette Underbeg julekalenderbælte.

Et bålte med 24 Underberg bitter til hver dag i julemånedet. En anderledes og efterhånden populær ide helt på højde med at samle låg fra flaskerne og vinde bilen.

Rito julekalender med strik/hækling eller sy

Strik og hækling pakkekalender til den kreative kvinde

Rito julekalender kan være den gode ide som hobby pakkekalender til mor, pigen, bedstemor eller anden person. Julekalender findes i to forskellige versioner, hvor du kan købe en julekalender med strik og hækling. Eller en julekalender med syning og broderi indhold.

Du får en anderledes julekalender der kommer med forskellig ting til strik/hækle m.m. Måske det helt rigtige til julen, som den anderledes julekalender til at forkæle farmor, mor eller pigen der vil være kreative.

Øl pakkekalender

giv thisted bryghus julekalender med øl

En anden gaveide der indeholder sjove gaver til pakkekalender, kan være denne Brygmesteren fra Thisted Bryghus der sælges i supermarkeder m.m. Kalenderen er med 24 forskellige udsøgte øl, der måske er det helt rigtige at give bedstefar, far, ægtemand eller anden.

Du finder mange forskellige typer af julekalendere med øl, men modellen fra Thisted er super populær og bliver hurtigt udsolgt.

Amorelie erotisk julekalender

Køb Amorelie The Original julekalender til kæresten

Hvis du vil give den noget mere frække julekalender til hende eller ham du har romantisk forhold til, kan det være denne Amorelie julekalender.

En smuk udseende julekalender i et flot design der indeholder frække ting til soveværelset. Du finder også kalenderen i en luksus udgave til dobbelt pris.

Overrask med det frække til ham eller hende, vel og mærke, hvis denne er til det. Og så slipper du også for at give den frække julegave til kæresten, hvor voksenlegetøj under juletræet måske ikke er den bedste timing.

Strømpekalender

giv en sjov strømpekalender til kæresten

Til kæresten, din datter eller måske veninde, kan du give den sjove strømpekalender i pastel. Kalenderen indeholder 24 strømper i størrelse 37-40. Her er der både de lange som korte modeller. Søde strømper i gode farver til det mørke december.

Clinique 24 Moments of Beauty

køb beauty julekalender i Magasin

Clinique skønhedskalender byder på 24 forskellige skønhedsprodukter fra de kendte brands som Origins, MAC, Estée Lauder, Glamglow og selvfølgelig Clinique. Kalenderen sælges eksklusivt i Magasin og kan være det flotte alternativ til f.eks. Matas kalenderen. Indholdet dækker over vildt forskellige ting som ansigtsmaske, mascara, lotion, ansigtscreme m.m.

Lakridspibe julekalender

giv en lakridspipe julekalender til teenagere

En af de populære og noget billigere slik julekalendere, er den traditionelle lakridspibe julekalender der kan gøre sig både til børn, teenagere og voksne med smag for lakrids.

Kalenderen indeholder 24 piber. Og hvis dit lille barn eller teenager elsker denne lakrids, så er det en sød gestus til drenge eller piger. Du finder kalenderen stort set i alle supermarkeder som Føtex, Bilka, Netto, Brugsen m.m.

Kalender med specialiteter

glæd bedstefar med lækkerier til jul

Til ham eller hende der elsker de dejlige nydelser i livet, her kan du give denne kalender med forskellige lækre specialiteter.

En udsøgt og eksklusiv ting at modtage, hvor tingene er vidt forskellige til ganen og maven. Perfekt til par, ældre som unge voksne der skal forkæles i december.

Chili Klaus julekalender

giv chili klaus julekalender til teenagedrengen

Chili Klaus er blevet berømt for at spise chili, og også at producerer, markedsføre og sælge chili. Det har givet denne julekalender med forskellige chili.

Kalenderen kan være den perfekte julekalender til mænd eller den store eller lille teenager der elsker det stærke.

Johan Bülow julekalender

køb en johan bulow lakrids julekalender til hende

Det udsøgte lakrids fra Bornholm, kommer selvfølgelig også som en julekalender.

Lakris by Bülow kalenderen har efterhånden eksisteret i en del år. Perfekt som kalenderen til kvinden eller manden der elsker udsøgt lakrids.

En flot og elegant indpakning med 24 låger med det eksklusive lakrids og chokolade bag de 24 låger, hvor du får 2 stykker bag hver. Du finder både en kalender en person og en version til to personer.

Grower’s Cup kaffe julekalender

Køb den dejlige kaffe julekalender fra Growers Cup

Hvorfor ikke give en god kop hver eneste juledag gennem december med denne Grower’s Cup kaffe julekalender?

En julekalender med håndristet kaffe fra Mellem- og Sydamerika. Giver ham eller hende en god start på dagen med kvalitets kaffe. Du kan købe den almindelige model, men også en koffeinfri eller espresso kalender fra Coffee Brewer.

Lækker chokolade julekalender

julekalender der indeholder 24 stykker håndlavede dessertchokolader

Den klassiske chokolade julekalender har eksisteret stort set altid.

Og du finder et bredt udvalg som Peter Beier, Kinderæg og mange andre typer.

Hvorfor ikke give en kalender som denne eksklusive kalender, der kommer til en fornuftig pris, og samtidig indeholder udsøgt chokolade.

Simply Chocolate Hvid

giv den lækre Simply pakkekalender med chokolade

Simply Chocolate julekalender kommer i to forskellige modeller med 30 låger. Helt ligesom julekalenderen til par kommer med dobbelt op indhold til to personer.

Udsøgt chokolade med låger der dækker alle dagene i december, så der er noget at glæde sig til hver morgen inden nytåret bliver skudt ind.

Tea & Taste julekalender

find gaver til pakkekalender

Til hende eller ham der elsker te, kan du give denne tea & taste julekalender.

24 kalendergaver med forskellige te og andre udsøgte smagsprøver der kan forkæle hende hver dag i julen. Indholdet dækker over ting som te, kaffe, delikatesser, chokolade, slik og andre lækre ting.

Lookfantastic skønhedskalender

Køb en billig beauty julekalender til piger

Årets skønhedsjulekalender fra ESPA byder på 25 skuffer med forskellige skønhedsprodukter til hende.

kalenderen er med 25 låger/skuffer da juleaften i England ligesom de fleste andre steder, er den 25 december. Og bag lågerne finder du Morphe, Elemis og Rituals skønhedsprodukter.

A.H. Riise rom julekalender

v A.H. Riise rom julekalender til ham

Til ham eller hende der nyder rom, kan den populære A.H. Riise julekalender måske være det helt perfekte valg.

Kalenderen har været efterspurgt i årevis, og byder på lidt af det bedste i brandets sortiment. En dejlig rejse gennem “universet”, hvor hver låge gemmer på 2 cl. flasker med flotte etiketter og de lækre rom varianter.

Estate Coffee julekalender

Kaffekapsel julekalender med nespresso-kompatible kaffekapsler

Julen kræver energi, og hvorfor ikke starte eller slutte dagen af med en kop espresso der gemmer sig bag hver låge i Estate Coffee kaffe julekalenderen.

Til ham eller hende der elsker sin Nespresso-maskine, kan du give den kaffekalender med 24 låger der byder på forskellige espresso- og lungo varianter. Du kan også købe en adventskalender fra Estate Coffee.

Daring December julekalender til par

køb erotisk julekalender til par

En fræk, sjov og billig julekalender til par. Kalenderen består af 24 låger, hvor hver låge giver bud på 3 forskellige frække aktiviteter.

Hvis december skal gøres lidt mere fræk og romantisk, kan denne julekalender være den sjove ide til hende eller ham.

Lav din egen øl kalender

køb en lav-det-selv-julekalender med øl

Hvis du vil glæde din far, mand, bedstefar eller måske teenagesøn, så overvej om du ikke skal give denne egen produceret øl julekalender til ham. Du køber den smarte indpakning som rummer 24 låger, hvor du selv køber 24 udsøgte øl til hans smag. Du finder også varianter til shots, sodavand eller måske energi drikke til ham der træner helt vildt.

Fever Tree julekalender med gin

køb en gin julekalender til konen

Gin & Tonic julekalender til ham eller hende der elsker G&T. Julekalenderen der også kan købes som adventskalender med 4 låger, byder på skiftevis en gin og en tonic bag låger. Hvilket giver mulighed for at skabe 12 forskellige gin og tonic i december.

Sv. Michelsen chokoladekalender

Dobbeltsidet julekalenderhus med fyldt chokolade

Sv. Michelsen Chokolade fremstiller et udsøgt udvalg af julekalendere. Og en af de nye versioner er det elegante Julekalenderhus der kan købes i blå og rød model. En chokolade julekalender  med gluten- og alkoholfri produkter af dessertchokolader. Julekalender har total indhold af 250 gram chokolade.

Vin julekalender

Julekalenderen med 24 små flasker vin

En vin julekalender i en elegant kalender kasser med 24 små flasker vin. Vinen er fra Italien, Frankrig, Spanien, Tyskland og Portugal, hvor hver flaske indeholder 10 cl. En god gaveide til ham eller hende der elsker spændende nye smage i vinens verden.

Anker Chokolade julekalender

køb årets julekalender fra Anker Chokolade

Chokoladekalenderen fra Anker Chokolade med 24 stykker dessertchokolader bag lågerne. En rustik udseende julekalender med forskellige smage ud fra kombinationer af ingredienser. Her blandes smage som nougat, brændte mandler og mælkechokolade. Eller hvad med mørk chokolade, kirsebær og ris a la mande. 24 spændende smage der kan være en fryd for far, datter, en god ven eller anden person.

Julekalender med Cognac, Armagnac og Calvados

 Fransk julekalender med franske specialiteter

Fransk julekalender indeholdende franske specialiter som cognac, armagnac og calvados. En anderledes kalender til livsnyderen, hvor han eller hun får 14 cognac, 5 armagnac, 3 calvados og 2 Pinot de Charente. Med til kalenderen er der indholdsfortegnelse med fakta omkring indhold på dagens flaske.

Anthon Berg julekalender

køb Anthon Berg Julekalender med chokolade

Anthon Berg marcipan og chokolade er klassisk i julen. Og hvorfor ikke glæde din morfar, datter, kone, veninde eller anden med en julekalender fyldt med klassisk chokolade fra Anthon Berg. 24 låger med det velkendte chokolade i forskellige smage fra sortimentet.

Nordthy julekalender

julekalender med søde ting fra Nordthy

Jul i Nordthy julekalender fra danske Nordthy. Kalenderen indeholder forskellige kager, konfekture, frugtbars og müslibars der kan være den hyggelige ting til gane og maven gennem december måned. Samlet indhold er på 400 gram. og kalenderen kan købes til omkring 80 kr.

Jelly Belly Beans julekalender

giv den søde Jelly Belly julekalender med slik

Jelly Belly Beans er udsøgt amerikansk slik som kan købes i rigtig mange smagsvarianter. Og deres klassiske julekalender indeholder netop de små slik bønner med mange forskellige smage. En slik julekalender til ham eller hende der elsker det amerikanske slik som efterhånden er blev fast udstyr i de danske butikker.

Vælg advent, pakke- eller julekalender?

Du kan vælge mellem 3 forskellige typer til forkælelse af barnet eller den voksne. Her finder du typerne:

 • Adventskalender
 • Julekalender
 • Pakkekalender

Dybest set, er de tre ting det samme. Adventskalender er fra det engelske ord som betyder pakkekalender. Og julekalender er det, der opfandt den anden type. For en julekalender startede ud med at være en papside med låger af pap. Disse 24 låger dækkede over en tegning/billede. Med tiden blev julekalenderen forandret, så lågerne dækkede over legetøj eller slik. Og siden har det udviklet sig, så en julekalender ikke er den typiske slik eller Lego kalender, men også et udvalg med stort set alt andet som i den viste inspiration ovenfor.

Du kan finde mere inspiration til kalendergaver til børn i videoen her:

Adventskalender ideer

Hvis du overvejer en adventskalender med en pakke til hver af de 4 adventssøndage, kan disse færdige ideer til voksne måske være det rigtige til ham eller hende som du vil glæde.

Adventskalender Kaffe / Te

overrask med en adventskalender

Hvis du søger en adventskalender til bedstemor, far, kæresten eller anden person, kan en adventskalender med te eller kaffe i den gode kvalitet måske være en sød ide.

Du får en adventskalender med kaffe eller te i høj kvalitet, hvilket vil sige 4 flot indpakker pakker til hver af de fire adventssøndage.

Øl Adventskalender Skagen Bryghus

giv advents juleøl til manden

Rustik udseende trækasse med skydelåger der dækker over forskellige juleøl fra Skagen Bryghus. Gårdnisse, Skawnisse, Hønisse og Klitnisse øl sammen med med forskellige delikatesser til hver af de 4 søndage i advent. Giv kalenderen til far, søn, morfar eller anden der elsker anderledes og gode kvalitets øl med julesnert.

Rom adventskalender

giv ham en udsøgt rom adventskalender til jul

Til hende eller ham der nyder udsøgt rom, kan du give Skotlander rom adventskalenderen som du kan købe hos Skotlander.

Du får 4 x 20 ml. flasker med danskproduceret rom fra Skotlander, som leveres i håndlavet og flot trækasse.

ELG gin adventskalender

køb en gin adventskalender til hende

Adventskalender med dansk ELG gin og Fever-Tree Tonic der kan være den søde gave til kæresten i juletiden. Gin og tonic der er pakket ind i et rustik trækasse med 4 skydelåger frem for låger som i en i en julekalender. Hver rum / låger dækker over indhold til at lave 2 gin & tonic på hver af de 4 adventssøndage.

Wally & Whiz adventskalender

adventskalender med veganske vingummier til hele familien

Wally & Whiz julekalenderne er populære, og nu finder du også en adventskalender med det veganske vingummi. En lækker adventskalender med premium vingummi til hele familien på de 4 adventssøndage i december måned. Kalenderen indeholder 4 æsker med hver 140 gram veganske vingummier.

Vin adventskalender

køb adventskalender til vin elskeren

Vin adventskalender i en rustik kasse med 4 skydelåger som kan gøre søndage dejlige for ham, hende, dem eller jer. En lækker og anderledes adventskalender med gode vine der er kombineret med noget eksklusivt chokolade og lakrids.

Pakkekalender til børn hvornår?

En ny kalendergave hver dag i julen, er en sød og super hyggelig ting for både de små som forældre. Men du kan ikke give en pakkekalender til baby dog. Det tidligste start tidspunkt for at give barnet en pakkekalender/julekalender med slik eller legetøj, er omkring 2 års alderen.

Først omkring 2 år vil pigen eller drengen forstå det med kalendergaver. Her vil julesokken der indeholder en gave hver dag til åbning om morgenen, være det kloge valg. En Lego kalender eller pakkekalender der hænger på væggen med 24 gaver, kan være for fristende, og give barnet lyst til at alle pakker/låger skal åbnes her og nu.

Ved 3 års alderen vil barnet have bedre forståelse for, at det kun er én gave per dag. Det gør, at der er chance for at han/hun ikke vil tømme Haribo, Kinder, Smarties eller anden kalender på en gang.

En julesok er en glimrende tradition. Den forpligter bare for dig som forælder. Du skal huske at putte en ny kalendergave i sokken hver aften. Det det at stå med en lille pige eller dreng en morgen, som er i totalt vildrede om hvorfor julemanden ikke har lagt en gave – Det kræver hurtig tænkning. Helt ligesom det ikke går, at have glemt at købe 24 kalendergaver.

Lav din egen pakkekalender?

Julesokken eller den hjemmelavet pakkekalender kræver 24 kalendergaver og indpakning. Der er ulemper og fordele ved at lave din egen. Du kan lave den billigere end den færdige kalender. Men ofte vil den dog blive dyrere, for ting til børn eller kæresten ender ofte med at være mere brugbare, som også koster det mere pr. pakke.

Hvis du vil lave en billig kalender til de små børn, kan du købe et færdig sæt legemad af træ og dele ud på 24 pakker. Og måske er årets julegave et legekøkken. Alternativt, kan du lave en kalender med slik ideer som chokolade, vingummi, lakrids osv.

Den stort set gratis pakkekalender til kæresten, kan være en kalender der indeholder 24 tjenester fra dig til ham eller hende. Få mere inspiration hvad og hvordan i videoen:

Ideer til hendes kalendergaver

find de gode ideer til hendes kalendergaver

Hvis du ønsker inspiration til kalendergaver til voksne, har vi fundet forskellige gaveideer der kan være velegnet til hende. Ideerne kommer i alle prisklasser, og er selvfølgelig også ganske velegnet som julegave til hende.

 • Ting til husholdningen: Det vil altid være godt at finde noget til køkken, stue eller hjemmet generelt som en eller flere af de 24 pakker i julekalenderen.
 • Oplevelser: Til adventsgaver der måske ligger i den dyre ende, kan du give oplevelser til en eller alle 4 søndage.
 • Varme sutsko: Hvilket kvinde fryser ikke sine fødder? Derfor er et par varme sutsko absolut den praktiske og søde gaveide til hende.
 • Benvarmere: Helt den samme grund, for at holde varmen er bare værre i december.
 • Hudpleje: Det er jo den ting som rigtig mange kvinder bruger, og der altid sætter pris på disse ting i gave.
 • Hårpleje: Lækker conditioner, shampoo, børste, olie eller andet, er også noget som kvinder sætter pris på.
 • Lækker te: Hvis hun drikker te, som rigtig mange kvinder gør, kan en lækker te i hendes favorit smag være en ret dejlig ting til advent eller 1 december.
 • Magasin: Til 1 advent eller december kunne et godt magasin til kvinder, måske være den oplagte hyggelige kalendergave eller adventsgave til kvinder.
 • Makeup: Hvis hun bruger makeup, så kunne hendes yndling eller noget nyt være en sjov ting.
 • Læbepomade: Læbepomade til de kolde måneder som julemåneden måske bliver, her er læbepomade som f.eks. Baby Lips den rare ting at få i pakkekalenderen eller adventsgave.
 • Parfume: En ny lækker parfume kunne være den gode ting til hende.
 • Smartphone cover: Hvis hun ejer en IPhone, Samsung eller andet, kunne et trendy cover være en sjov gaveide.
 • Leggins: Et par leggins til den unge eller modne kvinde.
 • Scarf: Til vinter er der koldt, så helt ligesom sokker, futter, handsker, hun så er et tørklæde en lækker gaveide.
 • Vin: En god flaske rødvin til advent eller kalendergave er dejlig ting.
 • Chokolade: Hvilket kvinde elsker ikke chokolade? Det gør langt over gennemsnittet, så hvorfor ikke noget eksklusivt chokolade til den søde gave.
 • Lakrids: Rigtig mange elsker noget eksklusiv lakrids, helt ligesom de fleste elsker det super velsmagende lakrids som du f.eks. finder i lakridspiber og andet.
 • Lækkerier: Søde ting til ganen er generelt en dejlig ting at få i gave.
 • Smuk pynt: Noget smukt julepynt til vindue, juletræ eller hjemmet generelt er velegnet i gave til december måned.
 • Salsa oplevelse: Giv hende en sjov oplevelsesgave med salsa time sammen med sin partner.
 • Varmt & smart tæppe: Et smart og varmt tæppe med ærmer er en lækker gaveide.
 • Wellness: Wellness i form af massage, ansigtsbehandling, ophold, fodmassage og andet, er en udsøgt forkælelse.

Kalendergave ideer til ham

overrask kæresten med gaver til advent

Hvis du søger de mere almindelig ting til din kæreste eller mand, så har vi selvfølgelig også inspiration hertil, så du kan finde på 24 kalendergaver til mænd eller måske 4 gode adventsgaver.

 • Gadgets: Gadgets er altid sjovt for en mand, og en gadget behøver ikke nødvendigvis være en elektronisk ting der koster flere tusinde.
 • Deodorant: En god ny deodorant til ham i adventsgave er en klassisk gaveide, for det er noget han skal bruge hver dag.
 • Barberbalsam: Noget godt balsam til ham der får rød hud af at barber sig, er en perfekt gave .
 • Computerspil: Til ham der er vokset op med en computer, kan spil stadig være den gode underholdning for ham.
 • Hårvoks: Køb noget lækkert hårvoks til ham der bruger det hver morgen.
 • Næsetrimmer: En næsetrimmer er noget enhver mand skal have over de 30 år.
 • Vin: En lækker flaske Amarone eller anden vin, er en lækker ting til en søndag.
 • Special øl: Giv ham en eller flere af de mange lækre special øl fra det store udvalg af mini bryggerier i Danmark.
 • Kaffe: Der findes meget udsøgt kaffe som manden der elsker en god kaffe, nok vil sætte pris på.
 • Slik: Lækkert slik til ganen er velsagtens hvad de fleste mænd elsker.
 • Aftershave: Giv ham en velduftende ny aftershave som adventsgave.
 • Whiskyglas: Et eksklusiv whisky eller vinglas kunne den perfekte kalendergave til ham der har alt.
 • Skrabekalender: En skrabekalender er blevet en klassiker som adventsgave.
 • Skiundertrøje: En varm og lækker fleece undertrøje vil være perfekt til det kolde vejr.
 • Hovedpude: En ny hovedpude er noget, som de fleste af os elsker.
 • Sandaler: Et par sandaler eller sutsko til at holde tæerne varme.
 • Boxershorts: Mænd kan godt lide de praktiske gaver, for mænd gider som regel ikke købe disse selv.
 • Ølsmagning: En god oplevelsesgave i form af ølsmagning, kan være den sjove adventsgave til ham.
 • Massage olie: Noget massage olie til at give ham den gode rygmassage, vil han nok sætte pris på som den lækre søndagsgave.
 • Kreditkortholder: Til ham der ikke ønsker at gå med pung, her kunne en smart kreditkortholder være den gode kalendergave.
 • Lighter: Til rygeren kunne du give en smart lighter.
 • Træningshandsker: Til din kæreste, mand eller ven der træner med vægte, er træningshandsker absolut nødvendige, og derfor er det en perfekt gave til ham.
 • Marcipan gris: Giv ham en lækker marcipan gris som jo er den klassiske ting der altid har været givet som adventsgaver til 50 kr.
 • Juleslik: Slik er en anden lækker ting til ganen der med garanti vil glæde.
 • Kaffekop: En sød kaffekop der kan have en sjov eller kærlig tekst, er den perfekte ting til ham der er far.

Inspiration til pakning af gør det selv julekalender

Du kan lave din egen julekalender på mange måder. Helt ligesom at finde på de 24 pakker, så skal de også “serveres” på en god måde. Indpakningen kommer i rigtig mange forskellige varianter, hvor du her finder inspiration til forskellige modeller der kan købes.

Nordal gaveposer

køb den rigtige indpakning til kalendergaver

Nordahl gaveposer i hvidt papor med guldmønster og kalendertal klistermærke der lukker posen. En sød og god løsning til indpakning af kalendergaverne, hvor prisen er lige omkring 100 kr. Poserne måler 21 x 15 cm. og har en dybde på 5 cm.

24 stk sorte gaveposer

køb gaveposer til kalendergaver

24 smarte poser i sort med kalendertal på, kan være den rigtige og nemme måde at skabe julekalenderen til ham, hende eller måske dem.

Hver pose måler 21 x 15 cm. og har en dybde på 5 cm. Brug poser til ophængning i en stærk gren eller find en billig gavekurv i Søstrene Grene eller lignede sted, hvor du kan samle og skabe en elegant kalender.

Bland selv julekalender

lav din egen julekalender hurtigt og nemt

En hurtig og flot løsning kan være denne bland-selv julekalender. Kassen i flamingo indeholder 24 rum i forskellige størrelser, hvor du putte gaverne i. En hurtig og nem løsning til gør-det-selv julekalenderen, der kan bruges både til børn, kæreste, bedstemor eller til kæresten.

Du finder kassen i forskellige motiver, og du kan for omkring 300 kr. også købe med indhold i forskellige varianter.

Øl kalenderen

lav din egen julekalender med øl til ham

Som vist ovenfor, kan du skabe din egen øl julekalenderen til manden.

En kasse med 24 låger hvor du kan placerer 24 forskellige øl af egen valg og indkøb. En sjov og anderledes julekalender primært til mænd.

House Doctor julesok

køb en elegant julesok til kalendergaver

Et alternativ som dog ofte kun bruges til de mindre børn, kan være en julesok. House Doctor julesok i mørkeblå der er fremstillet i hør. En sød og flot julesok med velour kant og hank.

Overrask med en daglig gave der selvfølgelig kræver, at du skal putte en ny gave i sokken hver morgen/aften forinden.

Du finder mange andre muligheder hvor de mere kreative ideer kan ses hos CC-Hobby her. Helt ligesom du kan finde inspiration til at lave din egen pakkekalender i videoerne her: