Årets populære kaffe julekalendere til ham og hende

køb årets kaffejulekalender til mor eller anden

Søger du en pakkekalender til at forkæle ham, hende eller dem i julen 2021? Du kan købe rigtig mange forskellige muligheder med chokolade, gin, vingummi, te, rom, samlesæt eller måske en kaffe julekalender er det helt rigtige.

Giv en julekalender med kaffe til ham eller hende der elsker at starte dagen med en kop. Hvilket selvfølgelig også gælder senere på dagen. Og hvorfor ikke en af de populære julekalendere, som vi har fundet til inspiration her.

DinLuksus kaffe julekalender 2021

giv DinLuksus julekalender med kaffe

Julekalender med hele kaffebønner fra DinLuksus med kafferisteri på Fyn. Kalenderens indhold består af 24 kaffeposer af 60 gram kvalitetskaffe. Båg låge nr. 24 til juleaften, består indholdet af en stor pose kaffe på 240 gram.

Gourmetkaffe der er udvalgt fra et bredt spektrum af kaffedyrkere fra hele verden. Kaffen kan bruges til filterkaffe, stempelkande eller måske espressomaskinen.

Fysisk består julekalenderen af en ægte kaffesæk med 24 indpakket kaffegaver indeni.

DinLuksus pakkekalender

køb en pakkekalender med kaffe fra DinLuksus

Samme indhold kan også købes i en klassisk pakkekalender i kasse med 24 låger. Denne DinLuksus julekalender i kasse indeholder dog ”kun” 1550 gram kaffe i alt. Men koster også noget mindre end julekalenderen i sæk.

DinLuksus julekalenderen er meget populær, så du skal ikke vente til midten eller slutningen af november med at købe julekalenderen med gourmetkaffe.

Estate Coffee julekalender med kaffekapsler 2021

Kaffekapsel julekalender med nespresso-kompatible kaffekapsler

Kaffekapsel julekalender fra Estate Coffee til ham eller hende der nyder kaffe med sin nespresso maskine. En populær skuffe julekalender med 12 forskellige smage, hvor 6 smage er økologiske med bønner fra Etiopien, Costa Rica og Nicaragua. Kaffens styrke varierer mellem 5 – 10, så du kan drikke espresso eller måske lungo.

Estate kaffe adventskalender

giv en adventskalender med kaffe til hende

Estate Coffee har også fremstillet en adventskalender med 4 poser hele bønner a 1250 gram indhold i hver pose. Prisen er lige omkring 200 kr. og kan være den søde værtsgave til alle der nyder en god kop kaffe i julen.

Indholdet består af 4 lækre varianter som Rio Verde kaffe, Winter Edition, Jaz og Øko Dulce.

Coffee Brewers julekalender 2021

Giv en Coffee Brewer julekalender til ham

Årets nye og almindelige Coffee Brewers kaffe julekalender af The Brew Company koster ca. 250 kr. En populær julekalender med de patenterede beholdere der indeholder 25 forskellige typer kaffe, der er blevet håndristet i Middelfart. Her får du kaffe fra lande som Kenya, Rwanda, Congo, Uganda, Tanzania, Etiopien, Brasilien, Colombia, Mexico, Indonesien, Indien og andre lande.

Overrask med en julekalender til ham eller hende, der måske trænger til kaffe on the go eller tage med sig udendørs i december.

Coffee Brewers med espresso kaffe

ulekalender med espresso fra Coffee Brewers

Coffee Brewers julekalender med stærk kaffe i form af espresso kaffe. En anderledes udgave af den populære julekalender, hvor forskellen er indholdet.

Indpakningen er i en anden farve, men ellers bruges der samme indpakning m.m. Kalenderen åbnes i bunden, hvor du trækker en ny voksen kalendergave ud hver dag.

Coffee Brewers økologisk & koffeinfri kaffe

køb en julekalender med økologisk kaffe

Coffee Brewers julekalender med økologisk og koffeinfri kaffe. Du kan selvfølgelig også vælge at købe den koffeinfri kaffe i gave til ham, hende eller dem. En god ide hvis du ikke er sikker på, om modtageren drikker kaffe med koffein.

Det smarte ved Coffee Brewers kaffeposer er, at kaffen brygges direkte i posen. Derfor er det nemt og hurtigt at få en god kop kaffe også på farten.

Whittard kaffekalender

hittard The Coffee Advent Calendar for Two

Whittard The Coffee Advent Calendar er det originale navn på denne julekalender med kaffe til to personer hver dag i december. Hver låge eller skuffe byder på 2 poser malet kaffe i små filterposer. Der er i alt 12 forskellige sorter kaffe med 48 poser i alt.

Farm Mountain julekalender med kaffe bønner

julekalender nespresso kaffe

Farm Mountain julekalender med hele kaffebønner der giver 1 liter / 8 kopper kaffe hver dag i december. Total indhold er 1320 gram kaffebønner som er udvalgt fra kaffelande som Cuba, El Salvador, Peru, Colombia, Guatemala, Zambia, Indien, Indonesien, Kenya m.m.

Hver ”kalendergave” dækker over 55 gram kaffebønner ristet i Danmark. En billigere kalender end f.eks. den populære Magasin julekalender med kaffe.

Kahls kaffekalender

køb Kahls kaffekalender med spændende kaffesorter

Kahls kaffekalender byder på 24 forskellige sorter fra hele verden. 24 låger med poser der hver indeholder 30 gram malet kaffe. Måske den rigtige model til ham, hende eller dem der elsker sin kop kaffe også i december.

Forskellige typer

Som du kan se i udvalget, kan du købe julekalendere med forskellige bryggemetoder.

Coffee Brewer poserne kræver ingen maskine, og kan være den perfekte gaveide til outdoor personen. Hvor julekalenderen med kapsler logisk nok kræver en kapsel kaffemaskine.

Giv en kalender ud fra hvilken maskine modtageren ejer, da det indikerer ret klart hvad type kaffe der foretrækkes.

Køb i god tid

Det kan lyde tosset, men de populære julekalendere bliver hurtigt udsolgt. Så lad være med at vente til Black Friday, hvis du allerede har bestemt dig om at købe. Her er kaffe, Summerbird, gin og rom julekalendere ofte blandt favoritterne.

Du skal også huske at købe i god tid, så kalenderen kan afleveres til modtageren i tide. 1 låge skal logisk nok åbnes 1 december, så her skal kalenderen være indkøbt og afleveret.