køb en god pakkekalender til ham

31 populære julekalendere til ham

Julen er hyggelig. Og selvom julen ligger i december hvor det både kan være vådt, koldt og mørkt, giver december måned ofte dejlige minder. For selv om vejret er dårligt, så hygger vi med de forskellige traditioner som adventsgaver, julegaver, julefrokoster, æbleskiver, marcipan og selvfølgelig julekalender på tv og i gave form.

Julen byder på både julekalender til børn som den frække, romantiske eller lækre pakkekalender til ham og hende. Og netop pakkekalendere til mænd i 2020 finder du inspiration til her.

Vi har fundet de populære julekalendere i både de spiselige, drikkelige og praktiske versioner. Det giver dig den nemme og hurtige måde at finde pakkekalender til teenageren, far, kæreste eller måske bedsteforældre.

 

Rom pakkekalender til ham

giv ham 24 Days Of Rum 2020 inkl. Glas

24 Days of Rum julekalender kan være årets forkælelse til hans gane. Og noget lækkert til ganen sætter de fleste mænd pris på. Du får en eksklusiv julekalender med 24 forskellige rom med udsøgte smage. Med til den smagfulde julekalender med rom, får du også glas.

 

 

Get Boring Stuff done julekalender

giv den sjove julekalender til manden

Til manden, far, bror eller anden, kan du give denne sjove og noget anderledes julekalender. Du får en julekalender med låger der skal skrabes. Bag hver låge finder du forskellige rengøringsopgaver, som han måske aldrig giver sig i kast med?

En anderledes og ret sjov kalender der samtidig kan sikre den gode rengøring gennem december måned.

 

 

Pakkekalender chokolade, te og kaffe

lav hjemmelavet pakkekalender til ham

Søger du en kalender med noget brugbart og udsøgt? Det kan være en pakkekalender med te, kaffe og chokolade er helt rigtig.

Du får en julekalender til manden der både kan lide te og kaffe, hvor chokolade nok er noget de fleste har hang til.

 

 

Lav din egen øl kalender

køb en lav-det-selv-julekalender med øl

Hvorfor ikke overraske far, mand, bedstefar, søn eller anden der elsker en god øl? Her kan du lave din egen øl kalender med denne kasse, hvor du selv fylder de helt rigtige øl i. Kalenderen der er fremstillet i karton kan rumme 24 x 50 cl. flasker.

 

 

Pakkekalender med specialiteter

giv en julekalender med forskellige lækkerier til ganen

Hvis du mangler en kalender med godt til maven, kan denne model med specialiteter måske være den perfekte gave til din mand, far, bedstefar eller anden.

Kalenderen med specialiteter kommer i en version til 689 kr. og en version til 889 kr. Her dækker indholdet over forskellige ting som Genovese pesto, honning, te, trøfler, bolcher, kaffesirup, Mariager kryddersalt, chokolade m.m.

 

 

Sinful frække julekalender

se sinful julekalender indhold

Søger du en pakkekalender til din kæreste/partner, som måske skal være i den frække version? Her er en Sinful julekalender med frækt voksenlegetøj måske det helt rigtige til et mere romantisk december måned.

Julekalenderen indeholder erotisk legetøj, der er målrettet til manden og selvfølgelig også til par brug.

En anderledes ide men måske også det rigtige, hvis han vel og mærke er til voksenlegetøj.

 

 

Amorelie julekalender

køb en erotisk julekalender til kæresten

En anden erotisk julekalender til hende og ham, kan være denne Amorelie pakkekalender med voksenlegetøj til soveværelset.

Kalenderen der kommer i en yderst elegant og flot indpakning, kommer med forskellige remedier, legetøj og andet til de frække par og single ting i soveværelset.

Oplagt til sjov hvis din kæreste/partner er til voksenlegetøj.

 

 

Chili julekalender

køb en chili klaus julekalender til teenagere

En pakkekalender til teenageren, den unge som ældre mand med hang til stærke sager, kan Chili Claus julekalenderen måske være perfekt.

Kalenderen indeholder chili, hvor forskellige varianter kan give julen ekstra kolorit ud i varme følelser.

Hvis han er vild med chili, kan det være en noget anderledes og unik julekalender til kæresten, sønnen eller anden hankøn.

 

 

Julekalender med skægolie

giv en sjov julekalender til manden med skæg

Hvis du vil give en julekalender til en mand med skæg, så giv ham noget der plejer skægget. Du kan nemlig give ham denne julekalender med skægolie der dækker alle 24 juledage i december.

Du får en kalender der indeholder 24 små flasker fra The Bearded Man Company. Her kommer der forskellige dufte i olier der blødgør skægget og giver det en smuk sund glans.

 

 

Chokolade julekalender

julekalender der indeholder 24 stykker håndlavede dessertchokolader

Den klassiske julekalender med chokolade. Her finder du forskellige billige som dyre modeller, hvor de fleste kommer som julekalender til børn. Men de mere eksklusive versioner er beregnet til voksne, og det gælder selvfølgelig også til mænd.

Denne chokolade julekalender kommer med 24 stykker udsøgt kvalitet i den højere klasse, som måske kan være perfekt som gave til bedstefar, far, søn eller anden mand.

 

 

Luksus pakkekalender til mænd

køb en blandet pakkekalender til den voksne mand

Hvis du vil give ham en kalender der forkæler hverdagen, kan du give ham denne luksus pakkekalender til mænd fra Pakkekalender.dk.

Kalenderen der koster 799 kr. kommer med forskelligt indhold som gadgets, personlig pleje og lækre ting som brændte mandler, fin chokolade, lakridskaramel m.m.

 

 

Julekalender med gin

køb en gin pakkekalender til ham

Alternativet til rom julekalenderen, kan være denne 24 Amazing Gin julekalender.

Denne gin pakkekalender kommer tilsvarende med 24 x 2 cl. flasker. Her får du 24 forskellige udsøgte gin smage der er udvalgt i samarbejde Mac Y, som er Danmarks spiritusspecialist.

 

 

Pakkekalender med bornholmske specialiteter

køb en julekalender med delikatesser til ham

Bornholm er en smuk ø, men den byder også på forkælelse til maven. Det kan du give til en mand med denne kalender, der indeholder forskellige lækre ting fra solskinsøen.

Kalenderen med specialiteter fra Bornholm byder på ting som trolde-te, fuldkorn pasta, bitter, Svaneke bolcher, akvavit, Nexø rugchip og meget andet. De 24 gaver leveres i en flot indpakning med nummer og uden bånd.

 

 

Wera værktøjskalender

giv ham en pakkekalender med værktøj

En sjov og moderne julekalender med værktøj til manden.

Wera advents calendar indeholder forskellige bits, bitsholder, oplukker og opbevaringsetui som er basalt værktøj enhver handymand har brug for.

Overrask ham med den sjove pakkekalender med værktøj som måske også kan være et godt hint om at fikse ting i boligen.

 

 

Julekalender til mænd m. øl, vin og chokolade

køb ham en pakkekalender med øl og vin

En klassisk julekalender til unge som ældre mænd, kan være denne version med forskellige lækkerier som øl, vin og chokolade.

Kalenderen der kommer i forskellige prisklasser, dækker over indhold som specialøl, kaffe, karameller, trøfler, honning, marcipan, juleøl, marmelade, blandede bolcher og andre ting til gane og mave.

 

 

Pakkekalender med chokolade specialiteter

køb ham en pakkekalender med øl og vin

Chokolade kan være i den udsøgte version som Summerbird og lignede eksklusivt chokolade. Men du kan også vælge at give kalenderen der byder på forskellige chokolade typer.

Giv denne julekalender med chokolade specialiteter der dækker over trøfler, marcipanhjerte, Cooture milk chokolade, SimonColl, chokolade flasker, hvid chokolade, lakrids med chokolade og meget andet udsøgt.

 

 

Pakkekalender til de fine smagsløg

giv ham en julekalender med forskellige lækkerier

Helt ligesom slik, chokolade eller alkohol, så finder du også forskellige typer kalendere med der forkæler de fine smagsløg.

Denne pakkekalender til unge, gamle, mænd eller kvinder, kommer med forskellige kulinariske oplevelser som chokomellow, Aioli barbeque, kanelhonning, Svaneke bolcher, lakridsbites, chilibeans, Balsamico vineddike, kanelhonning og meget andet.

 

 

Brygmesterens øl julekalender til teenagere & mænd

giv thisted bryghus julekalender med øl

En øl pakkekalender til ham vil være et hit både til den unge som ældre. Her kan det være den sjove ting til teenageren som det være den anderledes kalender til din far, søn eller kæreste.

Kalenderen fra Thisted Bryghus er yderst populær, og du skal være hurtig ude, da den ofte bliver udsolgt omkring midten af november. Du finder kalenderen med øl ved mange forhandlere online og i butikker.

 

 

Johan Bülow lakrids julekalender

køb en johan bulow lakrids julekalender til hende

Til manden der elsker det eksklusive lakrids fra Bornholm, her vil den efterhånden klassiske Johan Bülow julekalender med lakrids, måske være den gode overraskelse.

Kalenderen kommer i en flot og elegant indpakning, hvor du finder 24 låger, der dækker over det udsøgte og populære lakrids. En god forkælelse til når han kommer hjem fra skole eller arbejde.

 

 

Simply Chocolate

giv den lækre Simply pakkekalender med chokolade

Chokolade er den klassiske ide til de fleste gave anledninger og selvfølgelig også som julekalender. Du finder mange forskellige chokolade julekalendere som den populære Simply Chocolate.

Kalenderen fra Simply Chocolate findes i rød og grøn version med 30 låger. Og du kan også købe den i version til par.

 

 

Strømpejulekalender

giv den sjove pakkekalender med herrestrømper

Hvis du ønsker den anderledes julekalender til teenageren, unge eller ældre mand, hvorfor så ikke overraske med den sjove og praktiske strømpejulekalender.

En flot kasse med 24 æsker der hver indeholder et par herrestrømper i størrelse 40 – 45. My Marvellous Mens Sock Calendar er en af årets nye og sjove julekalendere til mænd.

 

 

Træningsjulekalender for sofa kartofler

køb en julekalender til ham der trænger til at træne

En sjov træningsjulekalender for ham der måske sidder lidt for meget i sofaen.

Du får en billig julekalender til voksne og unge, der samtidig kan være ganske praktisk. Hver låge gemmer på tre forskellige øvelser til fysisk aktivitet til pågældende dag. De forskellige øvelser kommer i forskellige styrker.

 

 

Værktøj julekalender til ham

giv en julekalender med værktøj til den unge mand

En anden type julekalender til ham, kan være denne kalender med forskellig værktøj. Du får en ret unik julekalender til manden der måske ikke er handyman, men dog har brug for værktøj, enten fordi han lige er flyttet hjemmefra, eller måske som et hint om der skal laves noget gør-det-selv.

En sjov julekalender til den unge mand der indeholder værktøj som polsøger, bitssæt, bidetang, skruenøgle, nedstryger, målebånd, fugepistol og meget andet.

 

 

Man Stuff julekalender

giv den populære Man Stuff julekalender til mænd

Skønhed/beauty julekalender til mænd der kan bruges til den daglige personlige pleje.

Pakkekalenderen kommer med forskellige ting som sæbe, shampoo, barbercreme, fodfil m.m. der hjælper ham med “rengøringen. Man Stuff advent Calendar 2020 fra Technic kan bruges både til teenageren som bedstefar.

 

 

Funko Pop julekalender

giv en funko pop pakkekalender til drengerøven

Til manden der har alt og måske elsker Marvel universet, her kan du give denne Funo Pop julekalender med små figurer fra Marvel.

24 låger med Funko Pop vinylfigurer fra de mange serier om superhelte.

 

 

The Snaffling Pig flæskesvær julekalender

giv en flæskesvær pakkekalender til den unge mand

The Snaffling Pig julekalender kan være en ret sjov ide til den unge som ældre mand. Du får en julekalender med 24 låger der dækker over flæskesvær.

Pakkekalender med sprøde flæskesvar med forskellige smage fra Marvellous Maple, Low & Slow BBQ m.m.

 

 

Lakridsfabrikken i Ramlösa Julekalender

 Lakridsfabrikken i Ramlösa Lakridskalender 2020 med Julemotiv

Julekalender fra Lakridsfabrikken i Ramlösa der byder på 24 låger med 30 gram lakrids i forskellige smage bag hver låge. Udsøgt lakrids med kun naturlige ingredienser der indeholder nødder, som samtidig er fri for gluten og gelatine.

 

 

Unterberg julekalender

giv underberg julekalender til manden

Underberg og jagten på den magiske Underberg bil ved at samle låg, blev eksponeret i Klovn filmen med Casper Christensen og Frank Hvam. Hvis du skal finde en anderledes julekalender til manden der er vild med Underberg, skal du måske give ham denne ide. Underberg julekalenderbælte med 24 Underberg Bitter som kalendergaver.

 

 

Bailey julekalender

giv en sød bailey julekalender til bedsteforældre

Bailey pakkekalender med mælkechokoladetrøfler kan være den anderledes, sjove og lækre ide til ham. De 24 trøfler er fyldt med Bailey Salted Caramel og Baileys Original Irish Cream hvor der kan være spor af nødder i den indeholdende mælk og soja.

 

 

JS gourmet popcorn julekalender

overrask ham eller hende med sjov popcorn julekalender

Overrask ham med en sjov og lækker Gourmet popcorn adventskalender fra Joe & Seph’s. Du får en lækker kalender med 24 låger der dækker over 19 unikke smagsvarianter fra firmaets gourmetpopcorn.

 

 

Porsche julekalender

giv ham modelbilen i samlesæt-format med lydmodul

Til manden der elsker at sysle med at samle ting, her kan du overraske ham med et samlesæt som pakkekalender. En Porsche Carrera modelbil i samletsæt, hvor der er kræset for detaljer med bundplade og lydmoduel. Modelbilen i skala 1:43 skal samle bid for bid i december.

 

Hvordan finder du den helt rigtige type til ham?

Hvis du er i tvivl om, hvordan du finder den helt rigtige model til ham, så overvej hvad han kan lide? Er han til slik, chokolade, whisky, værktøj eller andet, så er det logiske valg at finde noget indenfor dette.

Du skal selvfølgelig finde en julekalender indenfor dit budget. Her kan du overveje at lave en kalender selv til f.eks. kæresten, der både kan laves gratis, billig eller eksklusiv med perfekte voksne kalendergaver.

Ulempen ved at lave en kalender selv, er, at det kan kræve en del arbejde i tid og kreativitet.

 

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er den bedste pakkekalender til ham?

Den bedste pakkekalender er selvfølgelig den der gælder. Her er især rom, gin og øl julekalendere populære til både unge som ældre. Helt ligesom de mere sjove kalendere som strømpe, handyman eller samlesæt julekalendere, er blevet populære i år.

Den sjove pakkekalender til manden der har alt?

Til ham der har alt, kan du vælge at give den sikre julekalendere indeholdende gin, rom eller whisky. Men hvorfor ikke gøre det sjovt med f.eks. en strømpekalender eller et Porsche samlesæt.

Den bedste pakkekalender til unge mænd?

Til teenagere/unge mænd er det sikre hit nok en øl julekalender. Men også en handyman julekalender med forskellige værktøj kan give et smil, og samtidig får han lidt værktøj til egen bolig.

 

Fik du svar på det søgte?
Sending
Din bedømmelse
2.75 (4 votes)

One Response

  1. admin