33 populære julekalendere til ham

køb en god pakkekalender til ham

Julen er hyggelig. Og selvom julen ligger i december hvor det både kan være vådt, koldt og mørkt, giver december måned ofte dejlige minder. For selv om vejret er dårligt, så hygger vi med de forskellige traditioner som adventsgaver, julegaver, julefrokoster, æbleskiver, marcipan og selvfølgelig julekalender på tv og i gave form.

Julen byder på både julekalender til børn som den frække, romantiske eller lækre pakkekalender til ham og hende. Og netop pakkekalendere til mænd i 2021 finder du inspiration til her.

Vi har fundet de populære julekalendere i både de spiselige, drikkelige og praktiske versioner. Det giver dig den nemme og hurtige måde at finde pakkekalender til teenageren, far, kæreste eller måske bedsteforældre.

Rom pakkekalender til ham

ham 24 Days Of Rum 2021 inkl. Glas

24 Days of Rum julekalender kan være årets forkælelse til hans gane. Og noget lækkert til ganen sætter de fleste mænd pris på. Du får en eksklusiv julekalender med 24 forskellige rom med udsøgte smage. Med til den smagfulde julekalender med rom, får du også glas.

Get Boring Stuff done julekalender

giv den sjove julekalender til manden

Til manden, far, bror eller anden, kan du give denne sjove og noget anderledes julekalender. Du får en julekalender med låger der skal skrabes. Bag hver låge finder du forskellige rengøringsopgaver, som han måske aldrig giver sig i kast med?

En anderledes og ret sjov kalender der samtidig kan sikre den gode rengøring gennem december måned.

Dinluksus kaffe pakkekalender

giv en kaffe kulekalender med hele bønner

Dinluksus kaffe pakkekalender med hele bønner til ham der elsker en god kaffe. Hvis du søger brugbart og udsøgt til hverdagen, er kaffe noget som mange af os ikke kan leve uden.

Du får en julekalender til manden der kan lide kaffe. 24 poser med 60 gram frisk ristet kaffebønner i forskellige kaffesorter.

Lav din egen øl kalender

køb en lav-det-selv-julekalender med øl

Hvorfor ikke overraske far, mand, bedstefar, søn eller anden der elsker en god øl? Her kan du lave din egen øl kalender med denne kasse, hvor du selv fylder de helt rigtige øl i. Kalenderen der er fremstillet i karton, kan rumme 24 x 50 cl. flasker.

Pakkekalender med specialiteter

giv en julekalender med delikatesser til hende

Hvis du søger en kalender med godt til maven, kan denne kalender med små specialiteter måske være den perfekte gave til din mand, far, bedstefar eller anden.

Kalenderen med kulinariske godter koster 699 kr. Her dækker indholdet over forskellige ting som hot jalapennos, bornholmsk olivenpasta, kakaotrøfler, gløgg krydderi, snemandler, rosmarin cracker, pebernødder med chokolade m.m.

Sinful frække julekalender

giv den erotiske Sinful julekalender til kæresten

Søger du en pakkekalender til din kæreste/partner, som måske skal være i den frække version? Her er en Sinful julekalender med frækt voksenlegetøj måske det helt rigtige til et romantisk december måned.

Julekalenderen indeholder erotisk legetøj, der er målrettet til begge køn men primært til par brug. En anderledes ide men måske også det rigtige, hvis han vel og mærke er til voksenlegetøj.

Amorelie julekalender

køb en erotisk julekalender til kæresten

En anden erotisk julekalender til hende og ham, kan være denne Amorelie pakkekalender med voksenlegetøj til soveværelset.

Kalenderen der kommer i en yderst elegant og flot indpakning, kommer med forskellige remedier, legetøj og andet til de frække par og single ting i soveværelset. Oplagt til sjov hvis din kæreste/partner er til voksenlegetøj.

Chili julekalender 2021

giv chili klaus julekalender til teenagedrengen

En pakkekalender til teenageren, den unge som ældre mand med hang til stærke sager, kan Chili Claus julekalenderen måske være perfekt.

Kalenderen indeholder chili, hvor forskellige varianter kan give julen ekstra kolorit ud i varme følelser.

Hvis han er vild med chili, kan det være en noget anderledes og unik julekalender til kæresten, sønnen eller anden hankøn.

Whisky julekalender

giv ham Whiskys fra Mac Y Calendar

Mac Y Calendar med premium whisky der kan give ham glæde fra 1 til 24 december. Whisky pakkekalender med 24 nøje udvalgte single malt whiskys i 2 cl flasker.

De forskellige whiskys er udvalg fra 17 producenter der dækker over Cotsworld, Linkwood, Tomatin, Armorik, Caol Ila, Glentauchers og andre kendte. En alternativ ide til ham med skæg, kan være en sjov pakkekalender med skægolie.

Cartwright & Butler julekalender

deluxe delikatesse julekalender fra Cartwright & Butler

Britiske Butler & Cartwright blev grundlagt for mere end 115 år siden i Yorkshite. Men kvaliteten og passionen for lækkerier er stadig intakt, og i år kan du købe en julekalender med de klassiske delikatesser fra firmaet. Du får forskellige lækkerier som marmelader, te, smørkaramel, kager og meget andet som indhold i de 24 små skuffer.

Julekalender med skægolie

køb en julekalender til manden med skæg

julekalender med skægolie fra The Bearded Man Company til manden med skæg. En sjov og anderledes julekalender der kan hjælpe ham med at holde skægget gennem det mørke december. Skæg julekalender der indeholder 24 forskellige olier med naturlige ingredienser.

Chokolade julekalender

julekalender der indeholder 24 stykker håndlavede dessertchokolader

Giv ham en klassisk julekalender med chokolade. Her finder du forskellige billige som dyre modeller, hvor de fleste kommer som julekalender til børn. Men de mere eksklusive versioner er beregnet til voksne, og det gælder selvfølgelig også til mænd.

Denne Magasin chokolade julekalender er med 24 stykker udsøgt kvalitet i den høje klasse, som måske kan være perfekt som gave til bedstefar, far, søn eller anden mand.

Luksus pakkekalender til mænd

køb en blandet pakkekalender til den voksne mand

Hvis du vil give ham en kalender der forkæler hverdagen, kan du give ham denne luksus pakkekalender til mænd fra Pakkekalender.dk.

Kalenderen der koster 799 kr. har forskelligt indhold som gadgets, personlig pleje og lækre ting som brændte mandler, fin chokolade, lakridskaramel m.m.

Julekalender med gin

køb en gin pakkekalender til ham

Alternativet til whisky eller rom julekalenderen, kan være denne Mac Y Gin julekalender.

Gin pakkekalender med indhold af 24 x 2 cl. flasker. Her får du 24 forskellige udsøgte gin smage der er nøje udvalgt. Her er fundet 14 producenter med produkter fra Hayman’s, Singular, Cross Key og mange andre.

Alternativt kan du overveje den lige så populære 24 Amazin gin julekalender der samarbejder med Mac Y, der er Danmarks spiritusspecialist.

Pakkekalender med bornholmske specialiteter

julekalender med Bornholmske delikatesser

Bornholm er en smuk ø, men den byder også på forkælelse til maven. Det kan du give til en mand med denne kalender, der indeholder forskellige lækre ting fra solskinsøen.

Kalenderen med specialiteter fra Bornholm byder på ting som trolde-te, fuldkorn pasta, bitter, Svaneke bolcher, akvavit, Nexø rugchip og meget andet. De 24 gaver leveres i en flot indpakning med nummer og uden bånd.

Wera værktøjskalender

giv ham en pakkekalender med værktøj

En sjov og moderne julekalender med værktøj til manden. Wera advents calendar indeholder forskellige bits, bitsholder, oplukker og opbevaringsetui som er basalt værktøj enhver handymand har brug for.

Overrask ham med den sjove pakkekalender med værktøj som måske også kan være et godt hint om at fikse ting i boligen.

Vin julekalender til mænd

køb ham en pakkekalender med øl og vin

En klassisk julekalender til unge som ældre mænd, kan være denne vinkalender med 24 små flasker vin med forskellige oprindelse.

Vin julekalenderen byder på vine fra Italien, Frankrig, Spanien, Portugal og Tyskland. Overrask din far, mand, søn, bror eller anden der nyder en god vin.

Pakkekalender med chokolade

giv ham en Valrhona skuffekalender i gave

Chokolade kan være i den udsøgte version som Summerbird eller denne Valrhona eksklusive chokolade.

Julekalender med fyldt dessert chokolade fra Valrhona der fremstilles af importøren, Chokolade Compagniet. Det er et skuffemøbel ligesom Summerbird Chiffoniere, hvor hver skuffe byder på 10 gram udsøgt chokolade til ham.

Brygmesterens øl julekalender til teenagere & mænd

giv thisted bryghus julekalender med øl

En øl pakkekalender til ham vil være et hit både til den unge som ældre. Her kan det være den sjove ting til teenageren som være den anderledes kalender til din far, søn eller kæreste.

Kalenderen fra Thisted Bryghus er yderst populær, og du skal være hurtig ude, da den ofte bliver udsolgt omkring midten af november. Du finder kalenderen med øl ved mange forhandlere online og i butikker.

Johan Bülow lakrids julekalender

giv julekalenderen fra Lakrids by Bülow

Til manden der elsker det eksklusive lakrids fra Bornholm, her vil Johan Bülow julekalender med lakrids måske være den gode overraskelse.

Kalenderen kommer i en flot og elegant indpakning. Her er der 24 låger, der dækker over det udsøgte og populære lakrids. En god forkælelse til når han kommer hjem fra skole eller arbejde.

Simply Chocolate

giv den lækre Simply pakkekalender med chokolade

Chokolade er den klassiske ide til de fleste gave anledninger og selvfølgelig også som julekalender. Du finder mange forskellige chokolade julekalendere som den populære Simply Chocolate.

Standard kalenderen fra Simply Chocolate findes i hvid eller grøn model til en pris lige under 300 kr. Men du finder også Simply Chocolate julekalender til par eller i Mega Gold version der koster noget mere.

Strømpejulekalender

giv den sjove pakkekalender med herrestrømper

Hvis du ønsker den anderledes julekalender til teenageren, unge eller ældre mand, hvorfor så ikke overraske med den sjove og praktiske strømpejulekalender. Strømper er praktiske og derfor ofte også blandt julegaveønsker til især unge og mænd.

En flot kasse med 24 æsker der hver indeholder et par herrestrømper i størrelse 40 – 45. My Marvellous Mens Sock Calendar er en af årets nye og sjove julekalendere til mænd.

Træningsjulekalender for sofa kartofler

køb en julekalender til ham der trænger til at træne

En sjov træningsjulekalender for ham der måske sidder lidt for meget i sofaen.

Du får en billig julekalender til voksne og unge, der samtidig kan være ganske praktisk. Hver låge gemmer på tre forskellige øvelser til fysisk aktivitet til pågældende dag. De forskellige øvelser kommer i forskellige styrker.

Værktøj julekalender til ham

giv en julekalender med værktøj til den unge mand

En anden type julekalender til ham, kan være denne kalender med forskellig værktøj. Du får en ret unik julekalender til manden der måske ikke er handyman, men dog har brug for værktøj. Og det kan være fordi han lige er flyttet hjemmefra, eller måske som et hint om der skal laves noget gør-det-selv.

En sjov julekalender til den unge mand der indeholder værktøj som polsøger, bitssæt, bidetang, skruenøgle, nedstryger, målebånd, fugepistol og meget andet.

Man Stuff julekalender

giv den populære Man Stuff julekalender til mænd

Skønhed/beauty julekalender til mænd der kan bruges til den daglige personlige pleje.

Pakkekalenderen indeholder forskellige ting som sæbe, shampoo, barbercreme, fodfil m.m. der hjælper ham med “rengøringen”. Man Stuff Advent Calendar 2021 fra Technic kan bruges både til teenageren som bedstefar.

Lakridsfabrikken i Ramlösa Julekalender

Lakridsfabrikken i Ramlösa Lakridskalender 2021 med Julemotiv

Julekalender fra Lakridsfabrikken i Ramlösa der byder på 24 låger med 30 gram lakrids i forskellige smage bag hver låge. Udsøgt lakrids fremstillet med naturlige ingredienser der indeholder nødder, men fri for gluten og gelatine.

Unterberg julekalender

giv underberg julekalender til manden

Underberg og jagten på den magiske Underberg bil ved at samle låg, blev eksponeret i Klovn filmen med Casper Christensen og Frank Hvam.

Hvis du skal finde en anderledes julekalender til manden der er vild med Underberg, skal du måske give ham denne ide. Underberg julekalenderbælte med 24 Underberg Bitter som kalendergaver.

JS gourmet popcorn julekalender

overrask ham eller hende med sjov popcorn julekalender

Overrask ham med en sjov og lækker Gourmet popcorn adventskalender fra Joe & Seph’s. Du får en lækker kalender med 24 låger der dækker over 19 unikke smagsvarianter fra firmaets gourmetpopcorn. Popcorn julekalenderen kan også købes i en vegansk model.

Porsche julekalender

giv ham modelbilen i samlesæt-format med lydmodul

Til manden der elsker at sysle med at samle ting, her kan du overraske ham med et samlesæt som pakkekalender. En Porsche Carrera modelbil i samletsæt, hvor der er kræset for detaljer med bundplade og lydmoduel. Modelbilen i skala 1:43 skal samles bid for bid i december.

A.H. Riise julekalender

v A.H. Riise rom julekalender til ham

A.H. Riise rom pakkekalender med 24 miniature flasker på 2 cl. til ham der nyder de gyldne dråber. Med pakkekalenderen får du 24 smagsoplevelser i de velsmagende A.H. Riise produkter.

Indpakningen er en kasse der præsenteres som en bog. Denne skal foldes ud og her fremvises de 24 låger med numre.

Mercedes samlesæt pakkekalender

giv ham en modelbil julekalender

Til manden der elsker biler og sysle med fingrene, kan du overraske ham med denne Mercedes AMG GT adventskalender.

En pakkekalender med samlesæt af den flotte GT i skalaen 1:43. Der medfølger originalt lydmodul til at få motorlyd fra Mercedes sportsvognen.

Varm chokolade julekalender

giv en sjov julekalender med varm chokolade indhold

December plejer at være mørk, vådt og koldt, og hvad er bedre end en kop varm chokolade? Og det kan du give ham hver dag i december med denne julekalender. Indholdet dækker over 2 daglige kopper varm chokolade bag hver låge, hvilket kan være til ham, dem eller måske med dig også.

Karamel Kompaniet julekalender

Karamel Kompagniet Jul over Bornholm

Hvis du vil overraske ham med noget sødt, men måske lidt anderledes, kan denne julekalender “Jul over Bornholm” fra Karamel Kompaniet måske være det helt rigtige. En utroligt smuk indpakning med en december aften over Bornholm når du åbner kalenderen. Indholdet dækker over håndlavede karameller og andre bornholmske lækkerier.

Hvordan finder du den helt rigtige type til ham?

Hvis du er i tvivl om, hvordan du finder den helt rigtige model til ham, så overvej hvad han kan lide? Er han til slik, chokolade, whisky, værktøj eller andet, så er det logiske valg at finde noget indenfor dette.

Du skal selvfølgelig finde en julekalender indenfor dit budget. Her kan du overveje at lave en kalender selv til f.eks. kæresten, der både kan laves gratis, billig eller eksklusiv med perfekte voksne kalendergaver.

Ulempen ved at lave en kalender selv, er, at det kan kræve en del arbejde i tid og kreativitet.