Fede sko gaveideer til kæresten ham

fede sko gaveideer til kæresten ham

Søger du efter fede sko gaveideer til kæresten ham indenfor det mere ungdommelige? Tiden til at finde julegaver nærmer sig snart, og sko er en vigtig ting til mænd, hvilket selvfølgelig også gælder din kæreste. Her finder du et kæmpe udvalg, men hvorfor ikke det lidt mere stilfulde indenfor de populære typer af sko?

Her har vi fundet et udvalg af forskellige sko, som om noget, nok er en af de vigtigste beklædningsgenstande for ham.

Hvorfor sko som gave til ham?

Mange især unge mænd tænker måske ikke over det, men noget af det første som kvinder kigger efter, er netop skoene. Måske lige præcist dette, er grunden til at du overvejer at give ham sko i gave? Førstehåndsindtrykket hvor unfair det end kan lyde, er dog afgørende for andres opfattelse af dig.

At være præsentabel giver dig et forspring, hvor det eneste man kan bedømme folk på som man aldrig har mødt, er netop udseendet. Her gælder det om at have sko på som klæder og passer til en. Et par fede sko der passer til dig, udstråler overskud og styr på tingene og oplagt at kigge på sammen med de andre gode tøj gaver til ham.

Hvilke sko er de rigtige?

Et par pæne sko i sort og brunt samt elegante sneakers kan bruges med casual tøj og samtidig tage sig godt ud. Sneakers i dag kommer i mange forskellige former, hvor du både finder det helt ungdommelige som Converse, de stilfulde som Lacoste med mere og de mere sporty sneakers i Vans eller andet.

Type, farve og stil er hvad du skal kigge efter. Er han til det stilfulde det skal matche stilrene jeans og business skjorte? Eller måske han er mere til det helt casual udtryk med jeans, t-shirt eller andet? Måske han er til det sporty men dog i den klassiske elegante stil sammen med polo og pilotjakken?

Find ud af hvad han er til, og vælg det flotte og moderne ud fra dette, frem for en helt ny stil som du måske foretrækker.

Hvis du er helt i tvivl, så er et par pæne sorte sko i en klassisk stil hvor snuden hverken er for spids eller firkantet, noget som de fleste mænd bruger eller kan bruge. Sort passer som farve til alle mennesker, og de pæne sko er noget som han får brug for, også selvom at han foretrækker fede sneakers. Du kan nemlig bruge et par pæne sorte sko til både jakkesættet og jeans.

Se også: Tøj gaver til hende

Sko gaveideer der kunne være gaven til kæresten ham

Henry Lloyd, Ecco, Nike, Vagabond og mange andre fede mærker, kunne være oplagte ideer til hans gave. Men de nedenstående som vi har fundet på 2Trendy, kunne være de rigtige sko til din kæreste. Find inspiration og måske den rigtige type sko som disse:

Grøn Puma sneakers

køb sneakers til ham

En fed sneakers i læder som med hvide formstriber og grønne farve, giver både det stilfulde og sporty look. Skoen kommer med god komfort og gummisål.

Legends Derby sko

køb herresko til kæresten

Hvis han er det afslappet klassiske look, kunne dette par sandfarvet ruskindsko fra Legends måske være det rigtige valg som gave. Et par sko med snørebånd som egner sig til både at være afslappet og stilfuld på en og samme tid.

Le Deux Albert sko

overrask ham med flotte sko

Le Deux laver elegante sko i det stilfulde design. Denne sko der kommer i et blødt ruskind, er en flot tidløs sko der med sin hvide sål, giver det ungdommelig snert over looket.