10 gaveideer til ham der elsker at dyrke sport/fitness

gaveideer til ham der elsker at dyrke sport/fitness

Det kan være svært at finde på gaver til mænd. Mange ønsker sig ikke rigtig noget eller har alt hvad de har brug for. Men det er aldrig en dårlig ide at give noget indenfor hans hobby eller passion.

Hvis du søger gaveideer til ham der elsker at dyrke sport/fitness, har vi fundet ideer indenfor forskellige sports og motionsformer. Helt ligesom gaveideerne kommer i vidt forskellige prisklasser. Brug inspirationen til at finde det helt rigtige til ham i 2022.

Trænings- eller løbesko

køb et par nye løbesko i gave til manden

Et par træningssko til ham der træner vægte, håndbold eller måske løbesko til manden der elsker at løbe efter en lang arbejdsdag. Træningssko kommer i mange forskellige mærker og priser der passer til alle mænd, og samtidig også velegnet blandt gode gaveideer til hende der elsker at dyrke sport.

Shaker

giv en praktisk shaker til manden der løfter vægte

Til ham der dyrker fitness kan en smarte shaker være en god gaveide til hans smoothies. Du finder mange forskellige billige som noget dyre modeller, hvor Smartshake Slim Shakere hører til blandt de populære modeller.

Hometrainer

giv en hometrainer i gave til cykelmanden

Til manden der elsker at komme ud på landevejen og køre mange kilometre, her er vinteren ofte lang. For at holde træningen ved lige er hometrainere den populære motionsmaskine til hjemmetræning. Hometrainere er en dyr gaveide hvor prisen for en ordentlig kvalitet starter ved 2-3000 kr. og opefter.

Cykelgear

giv cykel fanatikeren gear i julegave

Du kan heldigvis give andre gode og billigere gaveideer til manden der elsker at cykle. Her kan cykeltøj, cykelsko, cykelcomputere med mere, alt sammen være noget der kan blive den perfekte gaveide. Det gælder selvfølgelig om at kende ham, så du ved hvad han mangler og eller mest har brug for.

Sportsur

køb en aktivitetsmåler til den sportsglade kvinde

Et sportsur eller aktivitetsmåler kan være populær til mange forskellige motionsformer som cykling, roning, løb eller fitness. Du finder mange populære fitness armbånd som Fitbit Charge, Garmin Fenix, Sportsbuddy, Polar m.m. hvor priserne går fra 400 – 5000 kr.

Træningsbænk

giv træningsudstyr i gave til mænd

Hvis han gerne vil holde sig i form og træne muskler, men ikke gider at gå i motionscenter, kan du give motionsudstyr til hjemmetræningen. Og her er en skrå træningsbænk i god kvalitet perfekt til vægttræningen. Du kan sagtens træne uden træningsbænke, squat stativer m.m. men det er dog udstyr der gør træningen nemmere, bedre og sjovere. Priser for gode træningsbænke ligger mellem 800 – 5000 kr.

Protein pandekage mix

giv ting til træning i gave til ham der styrketræner

Til ham der elsker at træne muskler er kosten og tilskud et stort emne. Og her kan du give ting som protein pandekage mix der giver brændstof om morgenen. Du finder mange andre sjove ideer som denne, der samtidig kan være en god og billig gave til manden der elsker træning – Måske en sød spontan gave til kæresten og dig selv?

Træningshandsker

køb træningshandsker i gave til hjemmetræning

Hvis han går til crossfit, fitnesscenter, roer eller andet, kan et par solide og gode træningshandsker være den perfekte gave der kan bruges på daglig basis. Træningshandsker giver dig en bedre træning og er gode for både håndled og til at undgå hård hud på fingre og hænder.

Træningstrøjer/t-shirts

giv ham noget fitness tøj i gave

Alle der dyrker motion eller rører sig på daglig basis, har brug for en trænings t-shirt eller trøje. Og hvorfor ikke give ham noget i hans smag. Her gælder det selvfølgelig om både at finde den rigtige stil og selvfølgelig trøje størrelse.

Golf, fodbold eller andet til sporten

giv ham sportsudstyr i gave

Hvis han dyrker fodbold, golf eller andet sport, så er der mange muligheder for gode ideer der ikke hører til blandt de romantiske gaveideer til ham, men dog blandt gode ting han kan bruge til sin passion. Til ham der elsker golf, her er gode golfbolde altid nødvendige. Helt ligesom ham der elsker at spille fodbold, han får brug for shorts, fodboldstrømper, benskinner m.m.