53 gode gaveideer til kæresten der kan glæde

Søger du en god gave til kæresten/din partner?

Det er ikke svært at finde en gave til ham eller hende. Men den gode gave der giver lidt mere, er noget svære at finde.

En god gaveide til din kone, mand eller kæreste skal helst være lidt personlig. Her er det ligegyldigt om i har været sammen 3 måneder eller 7 år, gaven skal stadig have noget snert af romantik og samhørighed, som et par bukser måske ikke lige giver i samme grad. For et hurtigt og nem overblik, finder du her inspiration med gaveideer i forskellige typer, priser og til de fleste aldersgrupper i 2022. Her finder du 50 forskellige gaveideer der ligger i det romantiske hjørne, eller som både kan være den gode par gave og selvfølgelig også verdens bedste kæreste gave.

Det søde hjemmelavet klippekort

giv et hjemmelavet klippekort i gave

Giv hende eller ham den gode og søde gratis gave.

Lav det hjemmelavet klippekort til din kæreste, hvor du giver ham eller hende et “buskort” med klip som består af tjenester fra din hånd af. Her kan du lave et klippekort som pakkekalender til hende/ham, julegave eller måske et klippekort over tjenester til hendes eller hans fødselsdag.

En sød og personlig gaveide hvor du kan love massage, fodmassage, klø hendes ryg eller de mere frække ting ud i det romantiske liv i soveværelset. Kun fantasien sætter begrænsningen for dig, hvor indpakningen selvfølgelig også skal serveres på den indbydende og romantiske måde eventuelt med et kærlighedsbrev.

Den uforglemmelige luftballon oplevelse

overrask med en eksklusiv ballonflyvning i gave

En eksklusiv ting der kan bruges af din kæreste eller som en fælles oplevelse, der dog som fælles oplevelse bliver dobbelt så dyr.

Det er en uforglemmelig luftballon oplevelse der er alle pengene værd. Det at svæve henover landskabet om det så er i det smukke midtjyske landskab ved søerne eller et andet sted i Danmark, er en oplevelse der giver fred helt ind i sjælen. Du får med denne oplevelse en perfekt kæreste gave til ham eller hende, der kan bruges som den perfekte årsdags gave eller måske som den personlige julegave til kæresten der overrasker.

En romantisk Goboat eftermiddag

giv en goboat oplevelsesgave

En god kæreste gave oplevelse kunne være en bådtur rundt i København med en Goboat. Goboat er en bæredygtig båd der er lavet i miljørigtige materialer og drives en af solcelle opladet elmotor.

Det romantiske og hvorfor denne tur kunne være en perfekt spontan romantisk gave til kæresten er, at i sammen får en dejlig romantisk oplevelse. Her får i set hovedstaden fra vandet samtidig med i er sammen og kan nyde en medbragt eller tilkøbt picnic kurv.

Aromafume olie gavesæt

køb et gavesæt med naturlige olier til hende

Overrask din kæreste med noget eksklusiv til velvære. Her kan du give hende eller ham dette sæt med æteriske olier fra Aromafume. En dejlig ting der kan bringe fred og ro ind i en rolig stund. Gavesættet indeholder 8 flasker med forskellige dufte.

Vinsmagning for 2

giv en vinsmagning oplevelsesgave

Hvad kan man give sin kæreste i gave der både overrasker glædeligt og samtidig er en fælles oplevelse? Vinsmagning for 2 hvor i kan gå ud og få en god oplevelse med vin, viden og samhørighed.

Vinsmagning byder selvfølgelig på smagning af forskellige druer, men også fortællinger fra vinens verden og viden, tips og tricks og alt det med vin. Hav en hyggelig aften sammen hvor i tilbringer nogle timer sammen, og måske perfekt som en gave til din nye kæreste som en slags date.

Eliah Sahil hånddesinfektion

giv den eksklusive velvære gave til hende

Corona har lært os en del om håndhygiejne. Og det kan du bruge til gave, hvor du kan give denne utrolig lækre rosmarin hånddesinfektionsspray fra østriske Eliah Sahil. Den økologiske spray har en fantastisk duft og opfylder samtidig behovet for at rense hænderne.

Weekendophold til samhørighed

giv Spaophold på Ystad Saltsjöbad i gave

Et weekendophold er noget der sparker liv i et forhold hvad end forholdet er nyt eller ældre. Her er afslapning og samvær de vigtigste ingredienser for et succesfuld ophold, der selvfølgelig også indeholder et strejf af romantik for at blive perfekt.

Jeres præferencer afgør selvfølgelig hvad type ophold det skal være, for nogen finder fred og idyl i millionbyen mens andre vil helt væk og nyde naturen og stilheden. Sæt tosomheden og romantikken i centrum ved at overraske din kæreste eller partner med en gave der trækker jer væk fra dagligdagens til tider kedelige trummerum.

Ny Romantik

giv den romantiske boggave

En gaveide der ikke er en par oplevelse men dog i romantikkens tegn, er digtsamlingen “Ny Romantik”. Bogen er en rejse ind i kærlighedsuniverset med forelskelse, sex og den store kærlighed hvor det er dig og jeres behov der er centrum, frem for forestillingen om hvordan tingene skal være.

Det giver jer ikke en øjebliks oplevelse, men kan dog give mange smukke oplevelser i jeres parforhold fremadrettet med inspiration til ny romantik.

Gaveæske med krystaller

giv gaveæske med krystaller til hende

Hvis hun eller han er fascineret af det spirituelle og krystaller, kan du overraske med denne gaveæske der indeholder forskellige krystaller. Gaveæsken indeholder rosakvarts kærlighedsstenen, ametyst, pyrit, turmalin og klar kvarts krystaller i rå form.

Overnatning på Glückburg Strandhotel

køb et weekendopholdet ved vandet

Hvis du vil overraske ham eller hende med et spontant luksus weekendophold i Flensborg, så er Strandhotel Glücksburg ved fjorden et enestående sted der giver de perfekte rammer.

Der er utroligt smukt både indenfor og udenfor ved strandhotellet der ligger ned til den stille fjord. Glückburg halvøen med sine grønne skove og rolige strande er perfekte til afslapning. Her er et besøg på de idylliske lille Glückburg Slot absolut en seværdig ting at opleve hånd i hånd. Hotellet er i sig selv er også super dejligt hvor maden og værelser er perfekte.

Alter Meierhof spaophold

giv et eksklusiv spaophold i Flensborg

Et alternativ til Glückburg som også ligger i eller ved Flensborg, er et ophold som Orient Deluxe på Alter Meierhof.

Hvad giver man sin nye kæreste i gave er nemt at besvare, hvis budgettet vel og mærke tillader det, for så kunne spaopholdet være den helt perfekte ting. Hotellet byder på luksus til maven i en af de to gode restauranter, og samtidig bydes der på lækker velvære i form af adgang til deres Thermal Spa. Et lækkert hotel i den noget dyrere ende hvor i kan komme stress til livs og bare være i nuet.

Besøg på dansk vinmark

giv et besøg på dansk vingård

Hvorfor ikke tilbringe en dag sammen på Vesterhavegaarden ved Karrebæksminde hvor i lærer og oplever om dansk vinproduktion.

De flotte omgivelser og dagen sammen er noget som alle forhold har brug for, og derfor kunne det være en sød gave til din kæreste så i kan være sammen “alene”. Mellem skov, strand og marker ved Smålandshavet finder du vingården. Disse naturskønne omgivelser som gården ligger i, er nok til at skabe romantik og rundvisning er bare tilsætningen der også giver den sjove oplevelse.

Chakra duftlys

køb duftlys i gave til hende

Er din kæreste til det spirituelle? Så kan du overraske med disse 7 chakra duftlys i glas og individuelle gaveæsker. En sød gaveide der kan give glæde og bringe hygge i boligen.

Tag ud og klatre sammen

giv ham klatre oplevelse i gave

En aktiv og sjov gave til din kæreste hvor i laver noget sammen kunne være klatring. Ved København finder du en stor indendørs klatrehal, hvor det kunne være en date med din nye kæreste, eller bare et getaway fra børn og dagligdag for en stund.

Det er fedt at klatre, for her får du virkelig afprøvet dig selv både fysisk og mentalt. Det bliver endnu bedre, hvis det er sammen med din kæreste hvor der måske går sjov i den med konkurrence.

Overrask ham eller hende med en sjov par oplevelse hvor i kan være helt jer selv. Ideen kan bruges både som 18 års gave til din kæreste eller som årsgaven til kæresten på 40 år.

En fed koncert oplevelse sammen

giv en billet til koncert i julegave

Hvad end det er en julegave til ham eller hende på 30 år, 17 år eller 60 år, så er musik noget der glæder rigtig mange.

Overvej om ikke du skal købe den sjove fødselsdagsgave, årsgave eller julegave til hende/ham i form af en koncertbillet. Her er den perfekte gave selvfølgelig noget musik som i begge kan lide, men det må dog være din kærestes smag der skal bestemme valget, nu gaven er til ham eller hende.

Det gode ved denne gave er, at du kan finde noget alle steder i landet og noget musik indenfor alle genre.

Et sjovt stand-up show

giv en billet til stand-up i gave

Er du og din kæreste til sjov og det at gå ud? Så kunne et stand-up show måske være god kæreste gave til ham eller hende.

Det er sjovt at se stand-up, og fordelen ved dette er, at du kan vælge mellem de helt store show i koncerthuse og haller, helt ligesom du finder det i de små lokale spillesteder og beværtninger.

En god gave både til unge som gamle, hvor det selvfølgelig gælder om at finde de sjove entertainere.

Et smykke som gaven til hende

giv en flot halskæde i julegave til hende

Smykker er en traditionel personlige gave til kæresten eller konen. Det er ikke en gave hvor i får den fælles oplevelse, men dog en gave der hører sig til, når vi snakker om gaveideer til ens partner eller kæreste.

Der findes mange flotte, dyre, store, små og alle andre slags smykker som du kan give i gave. En flot halskæde med vedhæng, smukke ørering eller måske den flotte ring der ikke nødvendigvis signaler ægteskab, er alle smykker der kan klæde og glæde.

Den lækre chokolade oplevelse

giv et chokoladekursus i gave til kæresten

Elsker din kæreste chokolade, hvilket der nok er stor chance for, så kunne du give den den lækre chokolade oplevelse i form af et kursus af smagning.

Et kursus hvor din kæreste og dig måske, kan lære hvordan man laver den fortryllende chokolade, der smelter på tungen. En oplevelse der ikke er billig, men dog en dejlig luksus oplevelse der giver jer lækkert chokolade og viden om hvordan i sammen kan skabe det derhjemme.

Salsa for par

køb salsa kursus oplevelsesgave til din partner

Er i vilde med danse og måske følger troligt med i Vild med Dans, så kunne en Salsa for par oplevelse måske være den gode gaveide til kæresten.

En sjov oplevelse sammen hvor i får rørt både sjælen og kroppen, hvilket netop er hvad du får med den sanselige oplevelse som salsa kan give. Oplevelsen indenfor den temperamentsfulde dans giver jer intime rammer hvor i får instruktion trin, holdning og hvordan du finder rytmen.

Send hende blomster som den spontane gave

send blomster i gave til kæresten

Søger du efter den romantiske gave der viser du elsker hende, men samtidig skal være noget der kan klares nemt fra afstand?

Hvis du er ude at rejse, bor udenbys eller anden årsag til at du ikke kan give gave til hende selv, kunne en tilsendt buket blomster måske være den nemme løsning.

Blomster har altid været den søde gave der viser at du holder af hende, hvad end det er gaven til mor, mors dag, fødselsdag eller anden anledning, og selvfølgelig skal kæresten eller konen også begaves med blomster fra tid til anden.

Romantisk ophold i naturen på Møn

køb et ophold på møn i gave til hende

Måske du skulle overraske din kæreste med et romantisk ophold for to i den smukke natur på Møn?

Giv ham eller hende en romantisk stund hvor i nyder hinanden og den smukke skov og strand som findes på Møn. At komme væk sammen er godt for forholdet, og hvorfor ikke gøre dette ved hjælp af gaver.

52 Weeks of Romance

giv 52 weeks of romance kort

52 weeks of romance kort indeholder 26 opgaver til hver af jer, hvor i skal udføre tjenester til hinanden og sammenlagt giver det 52 uger.

Gaven indeholder 2 satinposer med 26 kort i hver, hvor i så spiller mod hinanden som udløser tjenester. Disse ting i skal gøre for hinanden og forholdet, men dog ikke ting der er af seksuel karakter.

Slotsophold

køb et slotsophold i julegave

Hvorfor ikke give en gave med det eventyrlige islæt i form af et gods eller slotsophold?

Vi har mange forskellige slotte i Danmark, og hvorfor ikke skabe en dejlig romantisk aften eller weekend med kæresten på en af disse.

Giv det eksklusive og romantiske weekendophold som årsgave, julegave eller måske til valentinsdag?

Erotic 4 Real spil

køb et erotisk spil i gave til din kæreste

Hvis du vil give en af de mere frække gaver til hende eller ham, er Erotic 4 Real et af de bedste samliv og erotik spil på markedet.

Spillet drejer sig om lyster, tanker og følelser hvor i kan få åbnet op for samlivet både følelsesmæssigt og selvfølgelig også i forhold til det erotiske forhold i soveværelset.

Krystaller

køb healing krystaller i gave til hende

En anden gaveide der dog ikke er erotisk, kan være healende krystal sten som især kvinder har en forkærlighed for.

Hvis hun er til det spirituelle, så er krystaller med garanti noget som hun går op i, og derfor er det oplagt som en god personlige gaveide til hende du elsker.

Du kan finde sten og krystaller i både den lille som store type.

Det frække voksenlegetøj

We-Vibe Sync er en forbedret udgave af den populære par vibrator We-Vibe 4 Plus

Voksenlegetøj til kæresten kan selvfølgelig også være den mere frække udgave til valentinsdag gave, morgengave eller måske som en af de frække adventsgaver til hende eller ham.

Udvalget indenfor legetøj til voksne er stort. Du finder specifik fremstillet legetøj til at behage manden som kvinden. Helt ligesom udvalget selvfølgelig også dækker over de frække ting til par. Her er We Vibe vibratoren en af de populære produkter til både mænd og kvinder. Det gælder selvfølgelig om at finde noget der ligger indenfor kærestens grænser, og selvfølgelig skal du kun købe legetøj hvis også din kæreste er med på det.

Spa & wellness for par

giv Spaophold på Ystad Saltsjöbad i gave

Giv en spaoplevelse i gave til din kæreste hvor den inkluderer jer begge to. En perfekt gave til par for hvem elsker ikke at blive forkælet med velvære?

Spa giver jer ikke bare god tid sammen, men det er også dejlig afstressende og perfekt til at forny batterierne på meget kort tid.

Minicruise Oslo

giv et oslo minicruise i gave

Hvis du er i tvivl om hvad du skal give din kæreste, kunne et minicruise til Oslo måske være den afslappende og romantiske tur for jer?

Hvis din kæreste ikke lider af køresyge og søsyge, kan en kahyt og total afslapning på færge og Oslo give forholdet fornyet energi.

Tur til Berlin

giv et weekendophold i berlin

Måske skal du overraske kæresten med en tur til Berlin i gave, som både er fed at opleve og giver jer en kærestetur.

Berlin er heldigvis i relativ kort køreafstand fra os i Danmark, og byder på alt hvad hjertet begærer af kultur, gourmet og historie.

Besøg de smukke slotte eller gå på opdagelse i de mange forskellige kulinariske oplevelser.

Oplev sort sol

køb en sort sol oplevelsesgave til din partner

Du kunne også vælge at give din kæreste en unik oplevelse med sort sol? Fuglene der i hobetal flyver i gruppe foran solen og derved skaber den sorte sol.

En anderledes og fed oplevelse man ikke bør snydes for, og det kunne kombineres med en kærestetur over grænsen til Tyskland måske.

Anti-stress malebog

køb en anti-stress malebog

En god billig gave til din partner som du har været sammen med i mange år, kunne være denne anti-stress malebog for voksne.

Hvis i har været sammen i mange år som partnere, så har i nok indarbejdet jeres automatiske rutiner og vaner, og det at tegne eller male er måske noget han eller hun elsker?

Værktøj til ham

giv ham værktøj i gave

Leder du efter en gaveide til manden der har alt eller ikke ønsker sig noget?

Hvis i har været gift i mange år, eller måske din kæreste måske er den praktiske mand, så kunne værktøj være en ganske god gave. Det er noget han skal bruge i hverdagen, og netop disse gaver er, hvad rigtig mange mænd foretrækker at få i gave.

Garn til hende

giv garn i gave til hende

En god gave til din kone som elsker at strikke, er selvfølgelig noget indenfor dette. Her kan du give noget lækkert garn eller måske opskrifter som hun kan bruge til at skabe f.eks. de populære karklude eller lignede.

En god og praktisk gaveide der måske ikke er romantisk, men viser at du kender hende til fulde.

En god bog

giv en krimi i gave til ham

En god bog er noget som rigtig mange af os elsker at fordybe os i. En bog giver nemlig ikke bare den dejlige alene stund, men også en fortryllende, spændende eller lærerig oplevelse med sit opfundne univers.

Giv din kone eller en mand en god bog indenfor den genre denne elsker, som også er en god måde at anerkende hende eller ham.

Det frække kostume

giv et frækt kostume i gave

Overrask din mand med en spontan gaveide som byder på dig i den frække kostume som stuepigeuniformen eller lignede?

Der findes mange gode praktiske, romantiske eller søde ideer som du kan give, hvor de frække til det intime forhold selvfølgelig også er oplagt til at pirre gnisten. Køb det søde, elegante, frække lingeri eller måske en Baci sygeplejerske uniform hvis i er til dette i forholdet.

Luksus brunch

giv en luksus brunch oplevelsesgave til konen

Søger du en god gave til 18 årig kæreste eller måske til han/hende på 60 år? Så kunne en lækker luksus brunch for 2 måske være det helt rigtige.

En hyggelig brunch som din kæreste og måske dig, kan nyde sammen en formiddag hvor i har kærestetur. Det kan både en julegave til kæresten som du kan bruge oplevelsesgaven til alle andre anledninger.

Bridgewalking

giv bridgewalking oplevelsesgave

Giv en sjov oplevelse der kan bruges både af den unge som ældre partner. Her kan du give den unikke Bridgewalking oplevelse som dybest set kun kan opleves i Australien og så her i Danmark.

Den Gamle Lillebælts Bro er stedet, hvor du kan komme op og gå på taget. Her får du ikke bare det super flotte skue udover landskabet, men gåturen byder også på den vilde oplevelse af rystelser i broen når toget og biler kører forbi nedenunder dig.

Spaophold Ystad Saltsjobad

giv Spaophold på Ystad Saltsjöbad i gave

Hvis i bor omkring København, kan du give den eksklusive gave til ham eller hende som giver lækker nydelse. Spaophold i Ystad Sverige byder på et luksuriøst spa område helt ude ved havet.

Spa er det absolutte nydelse der får dig til at stresse af på meget få minutter, og hvad er mere romantisk at være sammen som kærester hvor forkælelse er i top?

Ansigtsbehandling

giv ansigtsbehandling oplevelsesgave til hende

En gave til din nye kæreste? Hvis du ikke ved, hvad du skal give hende, så er en ansigtsbehandling i det neutrale hjørne som de fleste kvinder kan bruge.

Hvis du er i tvivl, så er velvære oplevelser noget der forkæler hende, og derfor er typen velegnet som gaveide.

En ansigtsbehandling giver hendes krop forkælelse, og vi elsker alle at blive forkælet.

Ginsmagning Njord Gin

giv en ginsmagning oplevelse til hende

Ginsmagning i Århus kan være en god gave til 18 årig kæreste som ham på 60 år.

Velegnet til alle unge som ældre mænd der elsker nydelse, og kan selvfølgelig også bruges til kvinder der elsker en god kvalitets gin.

En oplevelse der byder på eksklusiv gin og selvfølgelig undervisning ud i gin kunsten. Gin er blevet en udsøgt nydelse, og er derfor ganske velegnet som gaveide.

Kursus i ølbrygning

giv en ølbrygning oplevelse til ham

Til manden der skal have en personlig gave, kan du give ham chance for at lære hvordan han brygger sit eget øl.

Giv et ølbrygning kursus der foregår i Rødovre, København, hvor han får undervisning i den ædle ølbrygnings kunst. Her står den både på teori, et glas øl og selvfølgelig selve brygningen. Hvis han er nysgerrig og elsker at lære ting, så kan det være en god gave til din kæreste.

Flødebollekursus

giv et flødebollekursus i gave

Søger du en anderledes og sjov kæreste gave til hende? Et flødebollekursus der kan opleves både i Århus og København, er måske den spændende og anderledes gave til din kæreste.

På det sociale kursus er kæresten i selskab med andre, hvor der undervisning i den ædle kunst at skabe lækre flødeboller, som der kan imponeres med derhjemme.

En dag på Louisiana for 2

giv hende en oplevelse på lousiana

Hvis din kæreste og dig elsker kultur, kan en fælles dag på Louisiana Museum of Modern Art være en god kæreste gave til ham eller hende.

Kunsten, farverne og de rolige smukke omgivelser er oplagt til en lille kærestedag, og hvorfor ikke kombinerer gaven med en fælles romantisk stund sammen.

Ophold i Fængslet

køb et ophold i fængslet til kæresten

Hvis du vil give den anderledes overnatning til kæresten, hvorfor så ikke et ophold i fængslet?

I det gamle Horsens Statsfængsel kan du komme ind bag murene og opleve atmosfæren i den gamle fængselsbygning der må rumme på rigtig mange historier.

Kærlighedspiller

overrask hende med en romantisk gadget i gave

Hvis du søger en den ultimative gave til kæresten indenfor det romantiske, så er disse kærlighedspiller til omkring 60 kroner, den perfekte og billige gave til hende eller ham.

Krukke indeholder ikke rigtige spiselige piller. Derimod får du en krukke med piller der skal åbnes, og indeni ligger der en lille seddel. Her kommer så den store ulempe ved den billige romantiske gave. Du skal nemlig åbne og skrive små søde ord og tekster til din kæreste. Så kan han eller hun “tage” en pille på en kold regnfuld morgen hvor alting er lort – Og få glæde af dine søde.

Gaven tager lidt tid at skrive, for sedlerne er meget små. Men det er tiden værd, for hvilken kæreste vil ikke blive glad for dette arbejde du har lagt i den?

[divider ]

En lækker gavekurv

køb den klassiske vin gavekurv

En gavekurv med søde ting, lækre delikatesser eller måske noget velsmagende til ganen, kan også være den helt rigtige gave der passer til din partner.

Udvalget indenfor gavekurve er stort, og dækker vel over stort set alt. De klassiske gavekurve med vin, øl, chokolade, specialiteter m.m. er måske han eller hendes favoritter. Du kan også vælge at en hjemmelavet som kun indeholder favorit ting.

Gourmet ophold

giv en gourmet gave oplevelse

Hvem elsker ikke at komme ud og spise noget lækkert mad. Helt ligesom de fleste godt kan lide at komme lidt væk. Og hvorfor ikke kombinerer disse to ting til den eksklusive gave til din kæreste?

Giv et gourmetophold i gave til ham eller hende hvor udvalget er kæmpe stort. Her er det selvfølgelig budgettet der afgør hvilket ophold der er perfekt.

Kongeriget dækker over mange søde og romantiske kroer, slotte, restauranter og hoteller, helt ligesom der ikke er langt til Sverige eller Tyskland for store del af danskere.

Hotelophold for 2 i Spanien/Italien

køb en miniferie ved middelhavet i gave

Hvis du vil give en eksklusive gave der indeholder kærestetur, kan du vælge at give en miniferie i Spanien eller Italien.

Middelhavet med de anderledes temperaturer, landskaber og levevis tiltaler de fleste nordboer. Og mon ikke også din kæreste vil elske at komme sydpå og stresse helt af syd for Napoli eller andet smukt sted.

Du kan sammensætte din egen rejse eller give den nemme og færdige pakkeløsning.

Vildmarksbrunch i Mols Bjerge

køb Vildmarksgourmet i Mols Bjerge oplevelsesgave

Til ham eller hende der elsker at opholde sig i naturen, kan du give en sød gourmetbrunch der foregår i Mols Bjerge.

Mols med sine grønne bakker, træer og havet rundt om, er en af de skønneste steder i Danmark. Og hvorfor ikke give den anderledes gave til din kæreste med en brunch der bliver lavet over bålet udendørs i naturen.

Espressomaskine

køb en eksklusiv espressomaskine i gave

Hvis du søger den lidt mere eksklusive og praktiske gave til hverdagen, kan en eksklusiv espressomaskine måske være lige præcis dèn ting, der giver din kæreste mest glæde.

Du finder mange muligheder indenfor espressomaskiner. Her starter prisen ofte ved 1.500 – 2.000 kr. og opefter.

Find den rigtige maskine indenfor budget og stil der passer til stilen i boligen.

Foto på lærred

giv foto på lærred gave til din kone, mand eller kæreste

Hvorfor ikke give et maleri i gave eller det mere personlige, giv ham eller hende et foto på lærred der kan hænge privat eller frit til skue i hjemmet.

Du kan vælge almindelige billeder der kan skabe noget flot, eller vælge ud fra jeres fælles oplevelser alt afhængig af længden og jeres forhold.

A Year of Sex kort

køb det frække kortspil i gave til kæresten

En gave indenfor det mere frække, kan være dette sæt kort der indeholder 53 kort med forskellige karma sutra stillinger.

En ny leg eller oplevelse hver uge, giver jer sex hver uge året rundt.

Sættet kommer med 51 stillinger og et par lege på kortene. Giv gaven til hende eller ham du stadig er forelsket i, og som kan se det sjove i denne lidt anderledes frække gave.