De perfekte gaver til den oplevelsesglade ven eller veninde

Har du en ven eller en veninde, der bare ikke kan få nok af oplevelser? Så er det som regel nemt at finde på gaver til ham eller hende. Skulle du alligevel have problemer med at finde på den bedste gave, er der her flere forslag til, hvad du kan give af oplevelsesgaver. 

En overnatning er en god gave

Du kan give en overnatning Skagen til din ven eller veninde. Det er op til dig, om det skal være sammen med dig, eller om gavemodtageren selv må bestemme, hvem der skal med. Skagen er en pragtfuld by, hvor der er rigtig meget at opleve. Det er derfor en fantastisk gave til den oplevelseshungrende person.

Giv en tur i helikopter

Ønsker du at give en gave til din ven eller veninde, der er lidt anderledes end andre oplevelsesgaver? Så kan du give vedkommende en tur i helikopter. Herved kan din ven eller veninde få set Danmark oppefra og nyde udsigten samt spændingen ved at flyve med helikopter.

Opfyld et ønske om en ridetur

Snakker din ven eller veninde hele tiden om, at det kunne være skønt med en ridetur? Så kan du få ham eller hende til at gøre noget ved dette ved at opfylde ønsket. Du kan give en ridetur i Dyrehaven eller et andet sted, hvor det tilbydes. 

Overrask din ven eller veninde med en tur på vandet

Giver du vedkommende en gåtur på vandet for to personer i en vandtæt Funballz, så sikrer du, at I begge får en uforglemmelig og virkelig morsom oplevelse.