Sommerfestens store hit: Små goodiebags som tak!

En sommerfest er en god måde at fejre sommeren på, og det kan være rart at give gæsterne noget med hjem som tak for deres deltagelse. Mange store og små virksomheder holder sommerfester for at fejre, at det første halve år er gået godt og for at give anerkendelse til medarbejderne. Skal dit firma også holde sådan en fest? Så er små goodiebags er et hit, du skal huske på, da de ikke kun bidrager med lidt ekstra hyggelig stemning, men også fungerer som en lille gave fra værten.

Goodiebags behøver ikke at indeholde store dyre ting – det kan blot være lækre snacks, friske blomster, drikkevarer eller små dekorationer til boligen. Det vigtige er bare, at du udvælger nogle produkter af god kvalitet og derefter giver noget personlighed til gaven. Du kan pakke dem i farvestrålende papirposer, og hvis du har overskud til det, kan du også skrive et par pæne ord til modtageren uden på posen. På den måde vil dine gæster have noget unikt med hjem fra din fest.

Sådan laver du små erkendtligheder til sommerfesten

Goodiebags er en sjov måde at give gæsterne noget med hjem fra sommerfesten. For at lave de perfekte papirsposer med små gaver skal du først og fremmest overveje, hvad du gerne vil putte i dem. Det kan være alt fra slik, chokolade, små poser chips, kuglepenne eller drejede træfigurer, der kan pynte i hjemmet.

Når du skal pakke dine gaver, er det en god ide at have det hele gjort klart på forhånd, så du effektivt kan fylde poserne. Husk at putte lidt af hvert i hver pose, så alle ansatte får et varieret udvalg hver især.

Sådan fylder du posen med lækkerier

Når du vælger produkter, er det vigtigt at tage udgangspunkt i den type fest, du holder, og hvilken aldersgruppe der skal modtage gaverne. Er det eksempelvis en arbejdsrelateret sommerfest for voksne medarbejdere, så kan du overveje at putte lidt luksusprodukter i posen, som eksempelvis chokolade, kaffe eller te af god kvalitet.

Du kan også overveje at putte nogle personlige ting i posen – gerne noget med et firmalogo på. Disse ting kan både være praktiske eller hyggelige, og så vil de ansatte føle et tættere bånd med virksomheden. Det kan eksempelvis være en lille notesbog med tilhørende kuglepen, et net med firmaets logo på, et kortspil med medarbejdernes ansigter på eller en lille lommeparaply, som kan være praktisk at have i Danmark.

Alt i alt skal en goodiebag være en betænksom lille tak til de ansatte for at tage del i virksomhedens arbejde og være med til at skabe et godt arbejdsmiljø.