En ny seng til kæresten – den perfekte gave!

Enmandsseng, halvandenmandsseng, dobbeltseng, queen size eller king size? Der findes rigtig mange i senge i alle størrelser og stilarter, så det kan være svært, hvis man gerne vil forære en seng i gave.

En seng er en fantastisk gaveidé, som dig og din partner kan nyde for livet. Hvis du gerne vil investere i en god sengegave til jer begge, så følg disse gode tips.

Hvordan sover du om natten?

Sover du eller kæresten uroligt om natten? Hvis du har tendens til at vende og dreje og lave store armbevægelser, når du sover, så skal du også have en seng, som tillader at du kan brede dig. Du skulle nødigt skubbe din partner på gulvet midt om natten.

Hvis du bevæger dig meget eller bare godt kan lide at sove som en søstjerne, så skal du gå efter en forholdsvis stor seng på minimum 180×200 cm.

En seng til dig og din partner

Selvom du godt kan lide at ligge tæt med din partner, så er det ikke ideelt at sove i en halvandenmandsseng. Hvis gaven skal falde i god jord, så kig efter dobbeltsenge, queen size eller king size, hvis I har plads til det. Det er rart at have muligheden for at ligge tæt, men også have plads omkring sig, hvis man ikke føler for at ligge i ske hele natten.

Mål op derhjemme

Der findes tusindvis af senge i alle størrelser og stilarter, som egner sig til din plads og indretningsstil, som du har derhjemme. Og det er vigtigt, at du vælger en seng, som du har rigeligt med plads til. Hvis du bor småt, men køber en kæmpe king size, så kan den komme til at optage alt for meget plads i soveværelset. Det ser fjollet ud, hvis 2/3 af soveværelset er optaget af en gigantisk seng, som man nærmest ikke kan komme rundt om.

Tag et kig hos Sengefabrikken og find en masse senge i alle størrelser og stilarter.

Senge i alle størrelser og stilarter

At købe en ny seng til dig og din partner er en stor gave at forære, og derfor skal du også gøre dit køb det rigtige sted. Sengefabrikkens senge i alle størrelser og stilarter, gør det lettere for dig, at finde det helt rigtige match.

Køb en af deres senge i alle størrelser og stilarter i gave og få 25 års garanti på dit køb.