33 sjove, lækre eller dejlige julekalendere til kvinder i alle aldre

køb en sød pakkekalender til hende

Søger du en god pakkekalender til hende der måske er din veninde, søster, mor, bedstemor eller anden kvinde i 2021?

Det at give en pakkekalender/julekalender til en person du holder af, er en god og sød tradition der heldigvis bliver holdt i hævd. Julen var engang primært en kristen ting, men i dag er julen forbundet med hygge. Her er en julekalender der skal åbnes fra 1 december og frem, en god og hyggelig ting der varmer på de grå og mørke dage i december.

Vi har her fundet forskellige gode ideer du kan glæde en pige eller kvinde med. Du finder en julekalender eller pakkekalender indenfor skønhed, noget lækkert til ganen eller maven, pynt, hobby og så et par frække pakkekalendere. Den hurtige og nemme måde, hvor du også kan finde inspiration indenfor julegaveideer til hende her på siden.

BodyShop adventskalender

giv en bodyshop julekalender til kvinder

The Body Shop julekalender kan købes i 3 forskellige versioner. Til 425 kr. får du Make it Real Together Advent Calender. Til 695 kr. får du Make it Real Together Big Advent Calendar, og til 995 kr. får du Make It Real Together Ultimate julekalenderen.

En populær julekalender med skønhedsprodukter helt ligesom den kendte Matas julekalender, der kan bruges både til den unge som ældre kvinde.

Summerbird Chiffoniere julekalender

giv den populære summerbird skuffe julekalender til bedstemor

Hvis du vil give hende en virkelig lækker og måske lidt pebret julekalender indenfor de søde sager, så er svaret helt klart Summerbird. Du kender sikkert den store Summerbird julekalender. Summerbird skuffereolen indeholder 24 lækre stykker chokolade x 2 stk. som gør den oplagt at give til par f.eks. som gave til bedsteforældre eller måske hende der bare elsker kvalitets chokolade.

Summerbird er den gode økologiske chokolade i top kvalitet. Den store Summerbird kommode koster omkring 450 kr. som du kan finde hos Summerbird.dk og forhandlere. Du finder også to mindre udgaver i klassisk firkantet julekalender form, hvor priserne er henholdsvis 225 og 335 kr.

Kommoden er særdeles velegnet til kæresten, konen, mor, søster eller bedsteforældre og alle andre kvinder i en voksen alder.

Sinful julekalender

giv den erotiske Sinful julekalender til kæresten

Vil du give en fræk julekalender til hende?  Så kan denne pakkekalender fra Sinful måske være det gode valg. Indholdet er lidt andre ting end ved Amorelie kalenderen, men det dog stadig voksenlegetøj og remedier der gemmer sig bag de 24 låger.

Sinful julekalenderen er bedst egnet til par af forskellige køn. Et populært valg der hurtigt bliver udsolgt.

24 Days of Rum

ham 24 Days Of Rum 2021 inkl. Glas

24 Days of Rum julekalender for 2021 kan give hende eksklusiv rom hver dag i december.

Du får en rom julekalender med 24 x 2 cl. flasker der indeholder nøjet udvalgt og udsøgt rom. Med til julekalender følger der 2 smageglas og tasting notes til hendes egne erfaringer med hver rom.

Jul over Bornholm

 Karamel Kompagniet Jul over Bornholm

Karamel Kompagniet Jul over Bornholm er fremstillet i en flot indpakning. Når kassen åbnes, får du en smuk julenat på Bornholm hvor de 24 låger er placeret. Indholdet er håndlavede, bornholmske lækker som sletre bar, karameller og karamelkugler, hvor hver låge har 2 stykker.

Julekalender med krystaller

giv en krystal julekalender til hende

Hvis du vil overraske hende med en anderledes og sød kalender, kan du give denne julekalender med krystal sten. Du får en lille boks med 24 låger der gemmer på forskellige små krystaller med hver deres egenskaber og energier. Giv krystaller i gave til hende der er fascineret af det spirituelle.

Lookfantastic adventskalender

Køb en billig beauty julekalender til piger

Du kan give det gode alternativ med en skønhedsjulekalender som denne Lookfantastic Advent Calendar for 2021 til ca. 700 kr.

En udsøgt forkælelse med 24 låger indeholdende forskellige lækre skønhedsprodukter. Her finder du lækre produkter som Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate, Nars blush, Aveda botanisk reparationsbehandling, ESPA Active Nutrient Clean & Green Detox Night Mask og andre dejlige produkter.

Hækling & strik julekalender

Strik og hækling pakkekalender til den kreative kvinde

En anderledes type julekalender til piger og voksne, kan være denne populære hobby julekalender med forskellige ting indenfor strik og hækling. Du kan også købe en model med syning og broderi.

Hvis hun vil i gang med at strikke eller måske hækle, kan det være en sjov og anderledes forkælelse til julen. Perfekt til skolepigen som til den voksne kvinde.

Pukka pakkekalender

køb en pukka julekalender med te breve

Giv en lækker te julekalender til hende. Her kan du give hende denne Pukka julekalender med 24 te breve indeholdende forskellige økologisk te. Pukka er udsøgt te, der giver en nydelse for både krop og sjæl. Og som med garanti vil være et hit ved hende, der elsker at drikke te.

Kiehl’s julekalender

køb kiehls skønheds pakkekalender til kvinder

Kiehl’s julekalender i Limited Edition er en bestseller til hende der ønsker at blive overrasket med skønne beauty produkter. Julekalender er designet i samarbejde med den franske kunster Marylou Faure der i dag bor i London. Indholdet dækker over mange ting til både hår, hud og velvære.

Tea & Taste julekalender

find gaver til pakkekalender

Et godt alternativ kan være denne Tea & Taste kalender. Med denne kalender får du både udsøgt te, men også lækkerier til ganen i form af chokolade og andet. En sød og lækker pakkekalender / julekalender til både pigen eller bedstemor.

Karamelleriet julekalender

køb årets lækre julekalender fra Karamelleriet

Et alternativ til chokolade kan være karameller. Her er Karamelleriet absolut det gode valg, for med årets julekalender fra Karamelleriet får du garanteret kvalitet og smag.

Kalenderen er en enkelt og stilfuld indpakning, hvor de 24 låger byder på 48 forskellige håndlavet lækkerier i Karamelleriets smagsunivers.

Julekalender Lakrids by Johan Bülow

giv julekalenderen fra Lakrids by Bülow

Det udsøgte lakrids fra Bornholm er verdensberømt i vores land, for det smager bare super godt – selvom det hænger ret meget fast i tænderne. Hvis hun er vild med lakrids, kan denne kalender være et eksklusivt valg i forhold til f.eks. Lakridspibe julekalenderen.

Technic makeup julekalender

køb en billig makeup pakkekalender

Hvorfor ikke give en en sød og billig makeup julekalender med sminke, neglelak og andet til skønheden. Du får en billig julekalender med skønhedsprodukter fra Technic, som koster lige under 200 kr. Kan være velegnet både til teenageren som den modne kvinde.

Woodshade økologisk julekalender

giv hende en økologisk chokolade julekalender

En anderledes men lækker chokolade julekalender. Woodshade kalenderen byder på håndlavet økologisk chokolade med gode kvalitets produkter. Kalenderen er perfekt til hende, der kun ønsker de naturlige, rene og sunde ingredienser. Denne kalender helt ligesom de fleste andre viste, er selvfølgelig også velegnet som pakkekalender til mænd i alle aldre.

Færdig pakkekalender med delikatesser

giv en julekalender med delikatesser til hende

Denne kalender indeholder forskellige kulinariske oplevelser. Julekalender med små delikatesser der byder på ting som kakaotrøfler, oliventapenade, lemon curd, whisky sennep, gourmet popcorn, sweet chili cheese og meget andet. En eksklusiv færdig pakkekalender til hende, hvad end hun er ung eller ældre.

Lumene beauty advent calendar

Køb en billig beauty julekalender til piger

En anden type skønhedskalender kan være denne Lumene julekalender med 17 hudpleje produkter og 7 makeup produkter. Indholdet af forskellige beauty ting, kan også bruges som den gode hudpleje i julegave til hende.

Julekalenderen kommer i en klassisk firkantet kasse der kan foldes ud og fremvise 24 låger. Stilfund og ganske fin til at stå fremme og pynte. Og hudpleje produkter er noget, de fleste unge som ældre damer nok vil elske at blive overrasket med gennem julemåneden.

Bornholmske specialiteter

julekalender med Bornholmske delikatesser

Bornholm er rig på mange lækre specialiteter. Og hvorfor ikke give en pakkekalender med 24 forskellige af disse lækkerier? Denne kalender indeholder nemlig forskellige lækre ting fra Bornholm, hvor du finder laksepate, Svaneke øl, bitter og mange andre ting.

Fræk Amorelie julekalender

Køb Amorelie The Original julekalender til kæresten

Denne pakkekalender er en anden fræk udgave, som du kan overraske hende med. Kalenderen indeholder forskellig voksenlegetøj og remedier, der egner sig godt til de frække gaver til kæresten eller en partner. Du finder Amorelie kalenderen i både klassisk og deluxe udgave.

Strømpe julekalender

 julekalender med stilrene og pastelfarvede strømper

Hvis du søger den anderledes og sjove julekalender, kan denne strømpekalender måske være helt rigtig. Du får en færdig pakkekalender med 24 låger der indeholder forskellige strømper i pastelfarver.

Strømper er som sådan, en ret kedelig ting. Men de er dog nødvendige til hverdagen, og hvorfor ikke kombinerer det praktiske med det sjove.

Fever-Tree Gin & Tonic Julekalender

køb en gin julekalender til konen

Fever-Tree gin julekalender til hende der nyder en udsøgt gin. Du får en kalender med 24 låger der dækker over 5 cl. premium gin eller dåser med kvalitets tonic.

De forskellige gin er fra brands som Hendricks, Citadelle, Aviation & Malfy m.m. Indholdet er 12 x 5 cl. gin og 12 x 150 cl. Fever-Tree tonic.

Estate kaffe julekalender

Kaffekapsel julekalender med nespresso-kompatible kaffekapsler

Til mor, bedstemor eller måske konen der elsker en frisk kop kaffe hver dag, kan du give denne kaffe julekalender med Nespresso kaffe fra Estate Coffee.

Estate Coffee julekalenderen indeholder 24 kaffekapsler med forskellige smage der passer til Nespresso maskiner. Kaffen er glutenfri.

Vin julekalender

Julekalenderen med 24 små flasker vin

Til livsnyderen kan du give denne julekalender med 24 små flasker vin. En sjov og anderledes julekalender der kan være helt perfekt til hende der elsker vin.

Indholdet dækker over 24 x 10 cl. flasker med spændende vine fra Italien, Frankrig, Spain, Portugal og Tyskland.

Nute julekalender med te

Nute julekalender med 24 økologiske tebreve

Til din mor, bedstemor, kone, veninde eller anden der elsker te, kan du give denne julekalender med Nute Organic te. Forskellige blanding og smagsvarianter til 24 eksklusive kopper te gennem de 24 julemåneder. Indpakningen er en flot kasse med 24 skuffer der kan tage sig godt ud.

Vegansk popcorn kalender

køb en gourmet popcorn julekalender til unge

Hvis du vil give en anderledes med udsøgt julekalender til din veninde, datter, kone eller anden kvinde, hvorfor så ikke den veganske popcorn julekalender? 24 låger der gemmer på små pakker med Joe & Sephs veganske popcorn. Der er 8 forskellige smage bag de 24 låger.

Wally and Whiz kalender 2021

køb en wally & whiz pakkekalender med slik

Wally and Whiz vingummi julekalender kan købes i fire forskellige modeller og farver. Her kan du købe single eller julekalender til par indeholdende det udsøgte økologiske vingummi i hver af de 24 skuffer. Det er blevet en populær pakkekalender med eksklusivt vingummi som hitter hos både unge som ældre.

Lancôme julekalender

køb eksklusiv julekalender fra Lancôme

Du kan overraske hendes med den klassiske Lancôme julekalender der er nyudgivet i år. Kalenderen byder på 24 forskellige skønhedsprodukter som Hypnôse mascara, Confort håndcreme, Absloue Precious Cells olie, øjenserum, dagcreme, rens og mange andre overraskelser bag lågerne.

Sv. Michelsen chokoladekalender

julekalender med fyldt chokolade fra Sv. Michelsen Chokolade

Sv. Michelsen fremstiller forskellige julekalendere med deres populære chokolade. Dette røde julekalenderhus er en af de nye julekalendere, hvor du får 270 gram fyldte dessertchokolader bag de 24 låger. Modellen kan også købes i blå model. Chokoladen er alkohol- og glutenfri.

Winter Woodland spakalender

giv hende en wellness pakkekalender

Winter Woodland wellness julekalender med lækre ting bag lågerne. Julekalenderen byder på lækre ting til velvære i det mørke december. Her dækker lågerne over ting som sæber, badebomber og andet til kropsplejen. En sød og anderledes pakkekalender til mor, veninde, svigerdatter eller anden.

Gin julekalender 2021

giv Mac Y gin julekalender til hende

Mac Y gin julekalender med 24 premium gin bag lågerne. Til hende der nyder gin, kan hun få 2 cl gin hver dag fra 1 december til juleaften.

De forskellige gin er nøje udvalgte og dækker 14 forskellige producenter, hvor du finder Akori, Cross Key, Hayman’s, Berry’s, Tranquebar, Fever Island m.m.

Niederegger Vinterklassiker Marcipan julekalender

uksuriøs marcipanjulekalender fra Niederegger

Niederegger marcipan i Lübeck er blevet utrolig populært også i Danmark. Og til hende der elsker det tyske marzipan, kan du give denne julekalender med forskellige chokoladeovertrukne marcipan stykker. Et godt alternativ til mange andre chokoladekalendere og marcipan hører julen til.

Nordthy julekalender med lakridskugler

køb en julekalender med lakridskugler fra Nordthy

Danske Nordthy der er kendt for kager og store udvalg af søde sager, har fremstillet forskellige julekalendere i år. Her kan du købe denne julekalender med lakridskugler, hvor de 24 låger dækker over 2 lakridskugler bag hver låge. Et lækker alternativ til de mange andre gode ideer indenfor julekalendere.

MyMuesli økologisk julekalender

giv en julekalender med müesli til hende

Hvis du vil give en anderledes og sundere julekalender til hende, kan du give en grødkalender eller denne myslikalender fra MyMuesli. Kalenderen har 24 låger der indeholder mysli i 24 forskellige smagsvarianter. En sjov og lækker gaveide til hende eller ham der ikke kan vågne uden en portion mysli.

L’Occitane julekalender

giv hende en julekalender med kønhedsprodukter fra l’Occitane

Skønhedskalender fra L’Occitane der på klassisk engelsk manér, har 25 låger. Bag de 25 låger finder du forskellige produkter fra L’Occitanes populære udvalg. Her finder du lækre dufter, showergel eller dejlige håndcremer. Mere konkret dækker produkterne over ting som en 75 ml shea butter håndcreme, verbena body lotion, overnight reset serum, shower oil og meget andet.

Pakkekalender eller adventsgaver?

Om du skal vælge pakkekalender eller adventsgaver til hende, kommer selvfølgelig an på relation og alder. Adventsgaver kan være den nemme løsning frem for at finde 24 enkelte kalendergaver i julesokken til kæresten eller konen gennem december.

Det er smag og behag, men adventsgaver kan være en billigere løsning med 4 små pakker, frem for de fleste priser på færdige julekalendere. En pakkekalender har dog den fordel, at modtageren får en fornøjelse og oplevelse hver dag. Der skal åbnes en låge efter en lang arbejdsdag eller skoletid.

Lav din egen pakkekalender?

Du kan ofte skabe en bedre pakkekalender ved at lave den selv. Du vil dog også hurtigt opdage, at det ofte også kan blive en dyrere løsning frem for en færdig julekalender med skønhed eller lækkerier. 24 gaver der kan glæde hende, kan hurtigt stikke af. Hvis du bruger 40 – 60 kr. pr. pakke, så kan du hurtigt regne ud, at prisen bliver noget højere end alle de viste færdige kalendere.

Du kan også vælge at skabe en gratis pakkekalender, hvor du både kan skabe den praktiske, søde eller romantiske pakkekalender til hende. Du kan nemlig lave 24 pakker der byder på tjenester til hende, udført af dig. Her er relation afgørende for indholdet, men det er dog muligt for alle, at give en sjov og anderledes julekalender i december.