køb en sød pakkekalender til hende

30 sjove, lækre eller dejlige julekalendere til kvinder i alle aldre

Søger du en god pakkekalender til hende der måske er din veninde, søster, mor, bedstemor eller anden kvinde?

Det at give en pakkekalender/julekalender til en person du holder af, er en god og sød tradition der heldigvis bliver holdt i hævd. Julen var engang primært en kristen ting, men i dag er julen forbundet med hygge. Her er en julekalender der skal åbnes fra 1 december og frem, en god og hyggelig ting der varmer på de grå og mørke dage i december.

Vi har her fundet forskellige gode ideer du kan glæde en pige eller kvinde med. Du finder en julekalender eller pakkekalender indenfor skønhed, noget lækkert til ganen eller maven, pynt og så et par frække pakkekalendere. Den hurtige og nemme måde, hvor du også kan finde inspiration indenfor julegaveideer til hende her på siden.

 

BodyShop adventskalender

køb body shop pakkekalender til hende

The Body Shop julekalender kommer i 3 forskellige versioner. Til 425 kr. får du Make it Real Together Advent Calender. Til 695 kr. får du Make it Real Together Big Advent Calendar, og til 995 kr. får du Make It Real Together Ultimate julekalenderen.

En populær julekalender med skønhedsprodukter helt ligesom den kendte Matas julekalender, der kan bruges både til den unge som ældre kvinde.

 

 

Strømpe julekalender

 julekalender med stilrene og pastelfarvede strømper

Hvis du søger den anderledes og sjove julekalender, kan denne strømpekalender måske være helt rigtig. Du får en færdig pakkekalender med 24 låger der indeholder forskellige strømper i pastelfarver.

Strømper er som sådan, en ret kedelig ting. Men de er dog nødvendige til hverdagen, og hvorfor ikke kombinerer det praktiske med det sjove.

 

 

Rituals adventskalender

giv hende den lækre Rituals beauty kalender

Du kan give det gode alternativ med en skønhedsjulekalender som denne Ritauls Advent Calendar 2020 der koster lige omkring 500 kr.

En udsøgt forkælelse med 24 låger indeholdende forskellige lækre skønhedsprodukter. Her finder du lækre produkter som Serendipity Foaming Shower Gel, The Ritual of Holi Happifying Body Mist, The Ritual of Sakura bodycreme, Ayurveda Shower Oil, Samurai Hair & Body Wash og mange andre.

 

 

Lav din egen tekst julekalender

adventskalender hvor du selv skriver en besked under hver låge

Lav din egen tekst julekalender med tekst fra dig bag hver låge. Adventskalenderen kan gives til kæresten, hvor du selv skriver søde, frække eller romantiske beskeder under lågerne. Helt ligesom julekalenderen med tekst kan bruges som en fælles kalender til familie, hvor i kan fylde ud med forskellige aktiviteter, pligter m.m.

 

 

Lumene beauty advent calendar

Køb en billig beauty julekalender til piger

En anden type skønhedskalender kan være denne Lumene julekalender med 17 hudpleje produkter og 7 makeup produkter. Indholdet af forskellige beauty ting, kan også bruges som den gode hudpleje i julegave til hende.

Julekalenderen kommer i en klassisk firkantet kasse der kan foldes ud og fremvise 24 låger. Stilfund og ganske fin til at stå fremme og pynte. Og hudpleje produkter er noget, de fleste unge som ældre damer nok vil elske at blive overrasket med gennem julemåneden.

 

 

Infinity Hearts julekalender

køb Infinity Hearts pakkekalender til den kreative kvinde

En anderledes type julekalender til piger og voksne, kan være denne populære Infinity Hearts julekalender med forskellige ting indenfor strik, hækling, hobby og tilbehør.

Hvis hun vil i gang med at strikke eller måske hækle, kan det være en sjov og anderledes forkælelse til julen. Perfekt til skolepigen som til den voksne kvinde.

Infity Hearts er på lager fra den 5 november, men du skal skynde dig/reserverer da det er en limited edition der lynhurtig blev udsolgt i starten af oktober.

 

 

Pukka pakkekalender

køb en pukka julekalender med te breve

Giv en lækker te julekalender til hende. Her kan du give hende denne Pukka julekalender der kommer med 24 te breve indeholdende forskellige økologisk te. Pukka er det udsøgte te, der giver en nydelse for både krop og sjæl. Og som med garanti vil være et hit ved hende, der elsker at drikke te.

 

 

Tea & Taste julekalender

find gaver til pakkekalender

Et godt alternativ kan være denne Tea & Taste kalender. Med denne kalender får du både udsøgt te, men også lækkerier til ganen i form af chokolade og andet. En sød og lækker pakkekalender/julekalender til både pigen eller bedstemor.

 

 

Pakkekalender sød tand

køb ham en pakkekalender med øl og vin

Hvem elsker ikke alle de mange udsøgte fristelser i julen, hvor der som regel kommer lidt ekstra kilo på. Det er dog tilladt, for lækkerier hører sig til. Hvorfor ikke forkæle en person med en julekalender, hvor der kommer chokolade, marcipan, nødder og meget andet lækkert.

 

 

Karamelleriet julekalender

køb årets lækre julekalender fra Karamelleriet

Et alternativ til chokolade kan være karameller. Her er Karamelleriet absolut det gode valg, for med årets julekalender fra Karamelleriet får du garanteret kvalitet og smag. En enkelt og stilfuld indpakning, hvor de 24 låger byder på 48 forskellige håndlavet lækkerier i Karamelleriets smagsunivers.

 

 

Julekalender Lakrids by Johan Bülow

køb en johan bulow lakrids julekalender til hende

Det udsøgte lakrids fra Bornholm er verdensberømt i vores land, for det smager bare super godt – selvom det hænger ret meget fast i tænderne. Hvis hende du skal finde på en god gave til, er vild med lakrids, så kunne denne kalender være et eksklusivt valg i forhold til Lakridspibe julekalenderen.

 

 

Technic makeup julekalender

køb en billig makeup pakkekalender

Hvorfor ikke give en en sød og billig makeup julekalender med sminke, neglelak og andet til skønheden. Du får en billig julekalender med skønhedsprodukter fra Technic, som koster lige under 200 kr. Kan være velegnet både til teenageren som den modne kvinde der vil elske lidt til skønheden.

 

 

Woodshade økologisk julekalender

giv hende en økologisk chokolade julekalender

En anderledes men lækker chokolade julekalender. Woodshade kalenderen byder på håndlavet økologisk chokolade med gode kvalitets produkter. Og er perfekt til hende, der kun ønsker de naturlige, rene og sunde ingredienser. Denne kalender helt ligesom de fleste andre viste, er selvfølgelig også velegnet som pakkekalender til mænd i alle aldre.

 

 

Færdig pakkekalender med lækkerier

køb en blandet julekalender med lækkerier til ganen

Denne kalender indeholder forskellige udsøgte og eksklusive forkælelser til ganen og dejlige juleting. En eksklusiv færdig pakkekalender til hende, hvad end hun er ung eller ældre. De fleste elsker noget sødt og lækkert. Og derfor er denne kalender måske det helt rigtige.

 

 

Bornholmske specialiteter

køb den rigtige indpakning til kalendergaver

Bornholm er rig på mange lækre specialiteter. Og hvorfor ikke give en pakkekalender med 24 forskellige af disse lækkerier? Denne kalender indeholder nemlig forskellige lækre ting fra Bornholm, hvor du finder laksepate, Svaneke øl, bitter og mange andre ting.

 

 

Fræk Amorelie julekalender

køb en erotisk julekalender til kæresten

Vil du give en fræk julekalender til hende? Så kan denne kalender fra Amorelie måske være det gode valg. Kalenderen indeholder forskellig voksenlegetøj og remedier, der egner sig godt til de frække gaver til kæresten eller en partner. Du finder Amorelie kalenderen i både klassisk og deluxe udgave.

 

 

Sinful julekalender

se sinful julekalender indhold

Denne pakkekalender fra Sinful er en anden fræk udgave, som du kan overraske hende med. Indholdet er lidt andre ting end ved Amorelie kalenderen, men det dog stadig voksenlegetøj og remedier der gemmer sig bag de 24 låger. Sinful julekalenderen er bedst egnet til par af forskellige køn. Et populært valg der hurtigt bliver udsolgt.

 

 

Summerbird Chiffoniere julekalender

giv den populære summerbird skuffe julekalender til bedstemor

Hvis du vil give hende en virkelig lækker og måske lidt pebret julekalender indenfor de søde sager, så er svaret helt klart Summerbird. Du kender sikkert den store Summerbird julekalender. Summerbird skuffereolen indeholder 24 lækre stykker chokolade x 2 stk. som gør den oplagt at give til par som f.eks. bedsteforældre eller hende der bare elsker kvalitets chokolade.

Summerbird er den gode økologiske chokolade, der ikke bare er chokolade, men derimod top kvalitet indenfor chokolade. Den store Summerbird kommode koster omkring 450 kr. som du kan finde hos Summerbird.dk og forhandlere. Du finder også to mindre udgaver i klassisk firkantet julekalender form hvor priserne er henholdsvis 225 og 335 kr.

Kommoden er særdeles velegnet til kæresten, konen, mor, søster eller bedsteforældre og alle andre kvinder i en voksen alder.

 

 

Fever-Tree Gin & Tonic Julekalender

Gin en udsøgt gin & tonic julekalender til hende

Fever-Tree gin julekalender til hende der nyder en udsøgt gin. Du får en kalender med 24 låger der dækker over 5 cl. premium gin eller dåser med kvalitets tonic. De forskellige gin er fra brands som Hendricks, Citadelle, Aviation & Malfy m.m. Indholdet er 12 x 5 cl. gin og 12 x 150 cl. Fever-Tree tonic.

 

 

Essie julekalender med neglelak

giv en dejlig neglelak pakkekalender fra Essie

Til hende der elsker at eksperimenter og have flotte negle, her kan du give hende denne neglelak pakkekalender fra Essie. Brandet der er kendt for at skabe blandt andet neglelak i høj kvalitet, giver dig denne julekalender med forskellige ting som neglelak, base coat, neglelak fjerner m.m. så du kan få flotte neglelak fra start til slut.

 

 

Økologisk chokolade julekalender til voksne

giv en limited edition økologiske chokolade julekalender

Overrask hende med denne økologiske chokolade julekalender med lækre chokolader fra franske Saveurs & Nature. En klassisk julekalender bare med noget udsøgt chokolade til voksne bag lågerne, hvor de fleste børn nok også vil elske chokoladen.

 

 

Bailey julekalender

giv en sød bailey julekalender til bedsteforældre

Bailey chokoladekalender til voksne med låger der gemmer på udsøgte mælkechokoladetrøfler fyldt med Baileys Original Irish Cream og Baileys Salted Caramel. En anderledes og lækker julekalender til hende der måske nyder en Bailey fra tid til anden. Kalenderen indeholder mælk og soja der kan have spor af nødder.

 

 

Marmelade julekalender

giv en udsøgt marmelade pakkekalender til kvinder

Hvis du søger noget udsøgt og lidt anderledes indenfor julekalendere, kan du give denne Les Confitures a l’Ancienne pakkekalender med marmelade. Kalenderen byder på låger med 24 små glas der indeholder marmelade med forskellige smage som blåbær, hindbær, blomsterhonning m.m.

 

 

Mymuesli julekalender

Myslikalenderen er fyldt med fireogtyve forskellige myslismage

MyMuesli økologisk Myslijulekalender som den anderledes og sjove pakkekalender til din kone, søster, datter, mormor eller anden kvinde der elsker musli til morgenmad. Kalenderen indeholder 24 forskellige myslismage hvor du finder gluten og mælk som indeholder spor af nødder, soja m.m.

 

 

Estate kaffe julekalender

køb en julekalender fra Estate Coffee

Til mor, bedstemor eller måske konen der elsker en frisk kop kaffe hver dag, kan du give denne julekalender med Nespresso kaffe fra Estate Coffee. Estate Coffee julekalenderen hvis originale navn er  Estate Coffee 24 Estate Caps Advent Calendar 2020, indeholder 24 kaffekapsler med forskellige smage der passer til Nespresso maskiner. Kaffen er glutenfri.

 

 

Vin julekalender

giv hende en lækker vin pakkekalender

Til livsnyderen kan du give denne julekalender med 24 små flasker vin. En sjov og anderledes julekalender der kan være helt perfekt til hende der elsker vin. Indholdet dækker over 24 x 10 cl. flasker med spændende vine fra Italien, Frankrig, Spain, Portugal og Tyskland.

 

 

PR-Chokolade julekalender

giv en chokolade julekalender til mor

by PR Chokolade julekalender der indeholder 350 gram udsøgt chokolade. Indpakningen er flot og tager sig godt ud på reol, bord eller andet i december. Indholdet dækker over chokolade kugler.

 

 

Puslespilskalender

giv en puslespil julekalender m 1000 brikker

Puslespilskalender med 1000 brikker til hende der elsker at slappe af med puslespil. En sjov og anderledes pakkekalender der byder på forskellig indhold af brikker hver dag. Når puslespillet er færdig, har det en størrelse på 75 x 50 cm.

 

 

Nute julekalender med te

Nute julekalender med 24 økologiske tebreve

Til din mor, bedstemor, kone, veninde eller anden der elsker te, kan du give denne julekalender med Nute Organic te. Forskellige blanding og smagsvarianter til 24 eksklusive kopper te gennem de 24 julemåneder. Indpakningen er en flot kasse med 24 skuffer der kan tage sig godt ud.

 

 

24 Days of Rum

giv ham 24 Days Of Rum 2020 inkl. Glas

24 Days of Rum julekalender for 2020 kan give hende eksklusiv rom hver dag i december. Du får en rom julekalender med 24 x 2 cl. flasker der indeholder udsøgt rom der er nøje udvalgt. Med til julekalender følger der 2 smageglas og tasting notes til hendes egne erfaringer med hver rom.

 

Pakkekalender eller adventsgaver?

Om du skal vælge pakkekalender til adventsgaver til hende, kommer selvfølgelig an på relation og alder. Adventsgaver kan være den nemme løsning frem for at finde 24 enkelte kalendergaver til at ny pakke i julesokken til kæresten eller konen gennem december. Dog kommer advent ofte allerede i november, så her er en færdig pakkekalender den nemmere løsning i forhold til adventsgaver.

Det er smag og behag, men adventsgaver kan du gøre billigere med 4 små pakker end de fleste viste typer af færdige julekalendere. En pakkekalender har dog den fordel, at modtageren får en fornøjelse og oplevelse hver dag, hvor der kan åbnes en låge efter en lang arbejdsdag eller skoletid.

 

Lav din egen pakkekalender?

Du kan ofte skabe en bedre pakkekalender ved at lave den selv. Du vil dog også hurtigt opdage, at det ofte også kan blive en dyrere løsning, frem for en færdig julekalender med skønhed eller lækkerier. For det, at finde 24 gaver der kan glæde hende, kan hurtigt stikke af. Hvis du bruger 40 – 60 kr. pr. pakke, så kan du hurtigt regne ud, at prisen bliver noget højere end alle de viste modeller.

Du kan også vælge at skabe en gratis pakkekalender, hvor du både kan skabe den praktiske, søde eller romantiske pakkekalender til hende. Du kan nemlig lave 24 pakker der byder på tjenester til hende, udført af dig. Her er relation afgørende for indholdet, men det er dog muligt for alle, at give en sjov og anderledes julekalender i december.

 

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er den bedste julekalender til hende?

Den bedste julekalender er noget der glæder. Her kan det være noget eksklusivt, lækkert eller noget til hendes interesser. Oversigten dækker over de populære julekalender, hvor især skønhed, Summerbird Chiffoniere, gin, te og interesse/hobby kalendere med garn, hækling og lignede, er sikre hit i år.

Færdig eller hjemmelavet kalender til kvinder?

En hjemmelavet pakkekalender kan indeholde 24 sikre ting som du ved at hun vil elske. Det er dog ofte en dyre og tidskrævende julekalender end en færdig julekalender. Udvalget af færdige kalendere er stort og kommer i alle prisklasser, hvor ulempen er, at kalenderen måske indeholder ting der ikke helt falder i hendes smag.

Giv pakke- eller adventskalender til hende?

En adventskalender er som regel billigere end den færdige pakkekalender med 24 ting. Forskellen er selvfølgelig mellem 24 eller 4 gaver, hvor adventskalenderen ofte dækker over større eller mere eksklusive ting.

 

Fik du svar på det søgte?
Sending
Din bedømmelse
5 (3 votes)