4 stykker lingeri der får ham til at spærre øjnene op

lingeri der får ham til at spærre øjnene op

Er der lagt op til en hed date eller har du bare lyst til at forkæle manden i dit liv, så prøv en af disse 4 slags lingeri. Det skal nok få ham til at få øjnene op for, hvor rasende godt du ser ud.

Denne artikel er til det voksne publikum, så hvis du ikke hører til der, så tag et kig på det store udvalg af vores mange artikler med inspiration indenfor kvinde modetøj i stedet for 🙂

Der er ikke noget, der er så godt til at fremhæve de kvindelige former som tøj – og når først det yderste er kommet af, kan du overraske ham med noget lækkert og forførende lingeri indenunder. Det skal helst dække eller sløre de mest interessante dele af din krop og kan godt hjælpe lidt med til at gøre netop de dele af dig endnu mere indbydende.

Prøver du en af disse fire stykker lingeri, er vi helt sikre på, at du nok skal få hans fulde opmærksomhed.

En Babydoll er altid et sikkert hit

Babydoll-kjoler gør et eller andet helt forunderligt ved en kvindekrop. Ved første øjekast ser du helt tækkelig ud, men når han ser efter en ekstra gang, begynder han at opdage de mere udfordrende detaljer ved kjolen.

For oftest er den mere eller mindre gennemsigtig – og har du intet inden under, så er der masser af grunde til, at han kigger en ekstra gang. Lidt blonder, sløjfer, flæser og borter er med til at fremhæve dine kvindelige former og en lille g-streng indenunder har aldrig skadet noget. For en babydoll er for det meste umanerlig kort og egner sig ikke til at læne sig frem i – medmindre…

BH sæt – når kun det vigtigste skal pakkes ind

En fræk BH og tilhørende trusser eller g-streng går du heller ikke galt i byen med. Her er det kun det allervigtigste, der er pakkes ind. Med de rigtige effekter i top og trusse, kan det gøres endog meget elegant. Det lækre Calvin Klein undertøj eller lingeri kan du skabe den helt rigtige stil med, hvor udvalget dækker både over det sporty, trendy, søde eller feminine til forførelsen indvendigt og udvendigt.

Tilføjer du tilbehør som f.eks. en hofteholder eller et strømpebånd, skal det nok få hans hjerte til at springe et slag eller to over, når du klæder dig af, hvor du med fordel kan vælge den bøjleløse bh eller måske push-up, alt afhængig af størrelsen på brysterne.

Miniskørter og pasties – de små ting gør forskellen

Skal du virkelig overraske din faste partner, er et sæt pasties et rigtigt godt valg. Det er selvklæbende udsmykninger, du sætter på brysterne omkring brystvorterne. Ved første øjekast ligner det en meget fræk tatovering, men føler han efter, kan han godt mærke, de ikke er permanente.

Tilføj dertil et miniskørt – og intet andet. Så er han ikke i tvivl om, hvad du har i tankerne.

Slip fantasien løs med et erotisk kostume

Vil du for alvor puste til hans fantasi, så prøv et af de mange erotiske kostumer som du kan finde her og alle steder på nettet. De findes næsten altid i samme sektion som lingeri og effekten af det rigtige kostume lader ikke vente på sig.

Du kan finde alt lige fra den traditionelle, frække julekjole til julefrokosten over nonnen, skolepigen og sygeplejersken og til den mere dominerende politikvinde eller fangevogter – perfekt hvis han er til dominans.

Det er de færreste mænd, der ikke tænder på et af disse klassiske kostumer og designet af dem lader sjældent noget være overladt til fantasien – eller måske lige netop!