5 gaveideer til funktionel udendørs tøj til kvinder

Hvis du mangler inspiration til årets julegaver, kan det tænkes at disse gaveideer til funktionel udendørs tøj til kvinder er det helt rigtige.

Hvis du mangler inspiration til årets julegaver, kan det tænkes at disse gaveideer til funktionel udendørs tøj til kvinder er det helt rigtige.

Vi har her fundet et udvalg af forskellige og måske anderledes gaver til din kone, kæreste, veninde, søster, mor eller anden kvinde, som opholder sig meget udendørs.

Gode udendørs-/arbejdssko

Et par gode arbejdssko til haven eller måske til vandring i skoven, er måske det helt rigtige til hende. Hvis hun elsker at opholde sig meget i sin have, så er det gode praktiske fodtøj der både beskytter og holder fødderne tørre, det bedste valg.

Det kan også tænkes, at du leder efter gaveideen til hende som elsker at opholde sig meget i naturen. Her er det rigtige fodtøj endnu vigtigere, og hvorfor ikke glæde hende med det til f.eks. jul?

Engelbert-Strauss.dk har et godt udvalg af udendørs kvalitets sko. Her er det praktiske frem for udseende første prioritet, hvilket fodtøjet selvfølgelig også skal være.

Vandrebeklædning

Du finder mange gode tøj gaveideer til hende der også kan et hit til familien indenfor outdoor beklædning og udstyr.

Hvis du mangler den gode gaveide til hende der elsker at vandre, så er det gode kvalitets outdoor beklædning måske den rigtige ting at give hende.

Her kan det være varmt beklædning til vores nordlige breddegrader, eller det lettere beklædning hvis hun f.eks. skal til Spanien og gå på Camino ruten. Du kan finde mange forskellige forhandlere, hvor Outdoorpro.dk har det store udvalg indenfor både beklædning og vandreudstyr.

Handsker

Et par gode handsker både til efterår, vinter og foråret er ofte nødvendigt i Danmark. Her kan du købe et par lækre skindhandsker, der dog ikke egner sig til hverken haven eller tur i skoven, hvis altså der skal gøres og røres ved naturen.

Her kunne de eksklusive og gode udendørs handsker være et par Sealskinz. De koster nok lidt mere end man normalt giver for denne type handsker, men de kommer f.eks. med coolmax foring som holder fugtigheden nede og øger åndbarheden.

Solbriller

Solbriller er ret uundværligt når du bevæger dig udenfor og måske den rigtige gave til hende. Det er vigtigt at beskytte sig mod solen, og så er det samtidig også ret dejligt at kunne se noget, hvis solen står lavt og er skarpt. Her kunne et par gode polaroid solbriller til kvinder måske være det praktiske, flotte og samtidig også forholdsvis billige valg.

Polaroid solbriller kommer nemlig ofte i en billigere prisklasse end de mere gængse designer brands. Du kan finde mere inspiration hos Synoptik og andre der forhandler denne type solbriller.

Havetøj

Til kvinden der elsker at nusse rundt i sin have eller kolonihave, her er det specifikke havetøj til kvinder måske den perfekte ting. Havetøj i form af bukser eller måske kjoler som kommer med den rigtige beskyttelse, er det gode valg. Slidstærkt tøj der kan holde til at blive beskidt og beskadiget er nødvendigt, hvis tøjet vel og mærke skal holde det længere. “almindeligt” modetøj er ikke velegnet til havearbejde, hvis det skal undgå huller og andet.