Sjove, praktiske & gode julegaveideer til hende

find de bedste julegaver til hende

Julen står for døren. Og det betyder, at du skal have fundet på pakkekalender, adventsgaver og selvfølgelig årets julegaver.

Gode julegaver til hende dækker over alverdens ting. Lingeri, lækre cremer, makeup, toppe, bukser, ophold, trøjer, accessories, pynt, praktiske og mange flere ting, kan være det helt rigtige. Derfor har vi fundet inspiration indenfor det brede udvalg af ting til både unge, ældre, vilde som rolige kvinder. Brug ideerne som inspiration til at finde den gode gave til hende i 2022.

Dagcreme

giv en god creme i julegave til kvinder

Hudpleje i gave er skønt at få. Og samtidig en dejlig praktisk julegave der bruges på daglig basis.

Lotion, dag- eller natcreme er alle gode ideer. Her er udvalget også stort, hvor Lancôme Nouveau Visionnaire er en god drøj creme i den højere prisklasse. Mens der er mange andre i både tyndere cremer og billigere priser, der også kan være gode advents- eller kalendergaver til voksne.

Træningstøj

køb smarte Adidas Tights i gave til hende

Træningstøj er ikke en romantisk julegave til din kæreste, men til en søster, veninde, mor eller anden kvinde, kan det måske være året bedste gave. Hvis hun elsker at træne eller brænder for at komme i gang, så er lækkert træningstøj til hendes motionsform en god ide. Hvis du træner i fitnesscentret, på cyklen, løber, dyrker holdsport eller anden ting på ugentlig basis, så er træningstøjet vigtigt. En god personlig gave bliver bedre, hvis det er indenfor ens interesser, passioner og temperament. Du kan også give de andre gode gaveideer til hende der elsker at træne.

Spa oplevelse

giv Spaophold på Ystad Saltsjöbad i gave

Hvis du vil overraske med den eksklusive julegave, kan det være en spa oplevelse. Du kan også give et spa ophold i Danmark, Sverige eller Tyskland. Det kan være også en graviditetsmassage til hende der venter sig? Der er mange muligheder, og hvilken kvinde vil ikke elske afstressende forkælelse som spa?

Hue eller handsker

køb en sød og varm hue i julegave

Der er stor chance for, at DMI varsler en kold vinter. Og hvorfor ikke give den praktiske ting mod kulden. Her er en smart hue / beanie eller et par lækre handsker måske årets bedste julegaveide til hende. Det kræver selvfølgelig, at du kender hendes størrelse og smag. Huer er noget nemmere at vælge, hvor handsker kommer i vidt forskellige stile. Et par lækre læderhandsker i den tidløse stil kan passe til både den unge som ældre kvinde.

Tile Bluetooth Tracker

giv smart bluetooth-tracker Tile Pro i gave

Til den unge som ældre kvinde der aldrig kan finde sine nøgler, her kan denne Tile Bluetooth Tracker måske være den helt rigtige julegave. Den lille gadget sidder i nøglebundtet. Når du ikke kan finde dine nøgler, kan trackeren aktiveres og du kan følge lyden til nøglerne. En lille praktisk gadget som mange kan få glæde af i hverdagen.

Modström Timme vest

giv smart modetøj i julegave til unge

Veste er blevet moderne både til unge som ældre. Og her er denne Modström Timme vest en populær model i år. En flot vest med struktur og i loose fit model. Giv vesten til hende der elsker afslappet tøjstil.

Ophold

køb Slotsophold på Broholm

En anden mulighed kan være et romantisk ophold i gave til hende og partner. Eller måske en et veninde ophold på wellness hotel, kro eller andet? Måske hun er single, og skal glædes med hotelophold i en hyggelig egn af kongeriget? Der findes mange muligheder for ophold til par og singler, og hvorfor ikke også som oplevelsesgave til under juletræet den 24 december.

Cirrus No.2 Steamer

steamer som julegave til hende der har alt

Steamery Stockholm Cirrus No.2 steamer i lyserød kan være den perfekte julegave til hende. En praktisk steamer så hun slipper for krøllet tøj ved at dampe. En let steamer i blød og mat finish der er indpakket i en flot opbevaringskasse. Oplagt som julegave til kvinden der har alt.

Malekursus

giv hende et sjovt malekursus i gave

Måske du søger en anden type oplevelse? Her kan et malekursus måske være den perfekte og anderledes julegave til din mor, veninde, kæreste eller søster.

Giv hende et malekursus i Århus, København, Odense eller anden by, hvor hun bor. Det giver hende en fed oplevelse og lærdom til at bygge videre på en ny hobby eller eksisterende passion.

Æsterisk olie gavesæt

giv hende et olie gavesæt

Måske du vil overraske hende med noget anderledes med eksklusivt til velværen? Giv hende et organisk gavesæt med 100% naturlige olier til velvære. En sød og lækker gave til hende der har alt, og som elsker at blive forkælet med udsøgte ting.

Rudolph Care ansigtscreme

giv hende Rudolph Care Acai Anti-Stress ansigtscreme i gave

Rudolph Care Acai anti-stress ansigtscreme er velegnet til både dag- og natpleje. En populær creme med højt indhold af plejede ingredienser og økologiske olier. Cremen ligger i den noget dyre prisklasse, hvor den koster lige under 500 kr. uden tilbud, udsalg, Black Friday og andet.

Snug Rug tæppe

giv det smarte snug rug tæppe til hende

En god plaid kan alle bruge. Men hvorfor ikke som det praktiske tæppe der giver mulighed for både at læse og holde tæppet godt op over dig, så du også holder varmen?

Snug Rug tæppet er med ærmer. Det giver dig en smart måde til både at holde varmen, drikke te og læse en bog. Noget alle kan få god gavn af, især gennem den kolde vinter.

Månesten smykke

køb et flot månesten smykke i gave til hende

Smykker er klassiske gaver til barnedåb, konfirmation og også som de personlige gaver til kvinder og piger. Og hvorfor ikke give et smukt månesten smykke?

Ørestikkere med det trekantet motiv i sølv eller guld, kan måske være den personlige julegave til kvinden der har alt, eller måske som den romantiske julegave til kæresten eller konen.

Lingeri/undertøj

giv hende lingeri i julegave

Måske noget sødt lingeri eller undertøj kan være den lækre julegave til din veninde, kæreste, kone, søster eller anden?

Lingeri er en klassisk julegave fra manden. Men også som den personlige ting fra din gode veninde eller anden, som kender til din smag. Og hvorfor ikke forkæle med noget lækkert undertøj i hendes smag, til jul?

Cykelhjelm

giv hende en cykelhjelm i gave

Skal du finde på en god gave til hende pendler på cyklen til skole eller arbejde hver dag? Måske det er en kvinde, der elsker at cykle for motionens skyld i skoven eller landevejen? Det kan også være, at du skal finde på en julegave til en mor der ikke bruger cykelhjelm, mens hendes børn finder det mærkeligt at de skal bruge en hjelm på cyklen?

En cykelhjelm er ikke verdens mest romantiske julegave til hende, men dog en rigtig god praktisk gaveide til hende der mangler en ny cykelhjelm.

Opbevaring

find opbevaring julegave til hende der har alt

Giv noget praktisk opbevaring til hjemmet. Her kan du vælge at give noget opbevaring indenfor akryl kasser, bokse eller møblement alt afhængig af prisniveau. Alle har brug for noget smukt og praktisk til opbevaring af mascara, læbestift, neglelak, pensler for ikke at tale om alle de andre ting i hjemmet.

Du kan heldigvis finde meget billige og fede opbevaringsting i de fleste butikker som Jysk, Ikea, Bahne m.m. helt ligesom du finde et kæmpe udvalg online også.

Håndcreme

giv en god håndcreme i julegave til mor

Hvilken kvinde eller mand har ikke brug for en god håndcreme? Og hvorfor ikke som julegave til din datter, mor, veninde eller anden. En god og praktisk ting der er velegnet som gave til bedstemor, som det kan være en god gave til den store teenagepige. Håndcreme kan købes i både billig som dyr model.

Gourmet besøg

giv en gourmet gave oplevelse

Hvis du søger en julegave til kvinden der har alt eller intet mangler, er oplevelsesgaver altid velegnet. Og de fleste elsker at komme ud og spise. Derfor er gourmet oplevelser velegnet som bryllupsgave, julegave til ham eller som en af de gode gaveideer til hende. Se udvalget af muligheder i både de luksuriøse og noget mere almindelige priser.

Lovelies slippers

varme futsko er gode julegaveideer til kvinder

Lovelies Ayana High Lounge Loafer med pels foring kan være den helt perfekte gave til mor, kone, datter eller anden. Et par varme futsko til juledagene og de kolde vintermåneder, er noget de fleste vil blive glade for. Og her er disse eksklusive futsko i rosa et populært valg.

Kogebog i julegave

køb årets julegave til hende

Elsker hun den store bagedyst eller bare at stå i køkkenet? Så kan en af de rigtig mange forskellige kogebøger, måske være den bedste julegave til hende. Valdemarsro Jul, Flytte Hjemmefra Kogebog, Surdej, Lav Cupcapes og mange andre er populære bøger til unge som ældre.

Ansigtsbehandling

giv ansigtsbehandling oplevelsesgave til hende

Hvis du vil forkæle med en julegave til hende der har alt, kan et gavekort til ansigtsbehandling være helt perfekt. Hvem ønsker ikke velvære, som en ansigtsbehandling må siges at være. Du kan se udvalget af muligheder hos Duglemmerdetaldrig, eller købe gavekort hos de mange forskellige forhandlere der kan findes i hele Danmark.

Krystalsten

giv sten og krystaller i gave til hende

Til hende der elsker krystaller, kan du give både en god og billig julegave i form af tårne, healerstave, lommesten eller anden type krystal. Ametyst, rosakvarts, bjergkrystal eller selenit er populære sten. Du kan også vælge at give en smykkegave til hende med krystal i vedhæng eller øreringe.

Løbesko

giv hende nye løbesko i gave

Løbe- eller fitnesstøj og udstyr kan ikke siges at være hverken romantisk eller fræk julegave til kæresten. Men hvis din kone eller kæreste elsker at løbe, kan et par nye løbesko måske være verdens bedste gave under juletræet. Med sko gælder det om at finde den rigtig størrelse og pasform.

Markberg crossovertaske

giv en taske som personlige julegave til hende

En flot taske er noget rigtig mange unge som ældre kvinder elsker. Og måske hun ønsker sig en ny crossovertaske i gave til jul? Her kan du give hende denne Markberg VanyaMBG taske i hazel farve, som er en populær model til finere anledninger.

Citatplakat

giv en sjov citatplakat i julegave

Hvad skal du give hende i julegave? Hvis du er i vildrede, kan du give en gavekurv eller lignede ting der kan bruges til alle anledninger. Du kan også vælge at købe en sjov citatplakat, der samtidig er i flot design som kan pynte på et værelse, stue eller andet sted.

Bridgewalking

giv bridgewalking oplevelsesgave

Bridgewalking ved Lillebælt er blevet super populært. Og det er en god gaveide til alle rørige mennesker, der dog nok ikke skal lide af højdeskræk. Du får en tur henover toppen af Den Gamle Lillebæltsbro, hvor udsigten udover kan nydes. Helt ligesom broens bevægelser fra trafikken nedenunder gør oplevelsen bedre.