Smykker i gave til hende?

Smykker i gave til hende?

Hvorfor give smykker i gave til hende? Alene af den grund, at smykker er en fantastisk ting for de fleste kvinder elsker et smukt personligt smykke.

Smykker er en traditionel gave fra manden til kæresten eller konen, og perfekt til ham der ikke har nogen ide om, hvad hun skal have i julegave. Smykker findes i alle størrelser, typer, temaer. Listen er lang, men pointen er, at det bidrager til kvindens personlige identitet.

Smykker virker på hende lidt ligesom accessories og tatoveringer virker på ham. Af accessories er det udvalget der virker på samme måde for hende, hvor tatoveringerne udgør det unikke og specielle.

Dette er blandt andet grunden til, at smykker er den absolutte perfekte gave til hende. Smykker er også noget vi per automatik forbinder med elegance og det eksklusive liv. Og hvor vi lever i en verden hvor penge og magt nærmest går hånd i hånd, er smykker den beskedne udstråling på det nymoderne samfund.

Smykker i kvalitet

Lad være med at give spontane smykker som du finder ved kassen i supermarkedet i smykke julegave til hende. Disse smykker er oftest en dårlig blanding af metaller som frigiver en grønlig farve efter meget lidt brug. For andre mennesker kan det frembringe en yderst ubehagelig og knap så pæn allergi de pågældende steder.

De smykker du finder til hende, behøver heller ikke være af adskillelige karat guld før det er kvalitet. Det er vigtigt at se efter om smykket er af .925 Sterlingsølv, eller eventuelt titanium. Langt de fleste smykker er af sterlingsølv, i hvert fald dem til hende. Disse smykker er hyppigt stemplet med ”925” et eller andet sted.

Tallet ”925” er som nævnt betegnelsen for sterlingsølv – men hvad er sterlingsølv egentlig, og hvorfor er det en kvalitet på smykker?

925 indikerer blandingsforholdet af metallerne, det vil sige at smykker af sterlingsølv består af 92,5% rent og ægte sølv, hvor de sidste få procenter er af andre metaller. Her er det typisk messing. Grunden til at smykker ikke er af 100% rent sølv, er fordi de vil være bløde og derved have en alt for lav holdbarhed. Ville du ramme dit armbånd af rent sølv ind i en bordkant, vil den efterlade et mærke. Dette sørger de få procenter af messing for ikke sker.

Se også: Hvordan du vælger det rigtige ved guldsmeden?

Til enhver anledning

Du kan give hende smykker i julegave, men også til enhver anden begivenhed. Fødselsdage, bryllupsdatoer, jubilæer og her er listen atter lang. De mest undervurderede tidspunkter at give hende smykker på er ved barnedåben og i julegave. Ligeledes gælder det kvinden med børn. Her er der rigtig gode muligheder for at give noget helt unikt i form af personlige smykker med indgravering i julegave.

Det kan være en halskæde af livets træ, med indgraverede navne. Det kan være en ring med babyfødder hvor en dato er indgraveret. Her er rigtig gode muligheder til give hende en unik julegave som både er et smykke, men som samtidig symbolisere at der er tænkt på lige netop hende. Det nyeste på markedet er fotoindgraverede smykker, hvor man kan få, som navnet lyder, indgraveret et billede på sit smykke.

Nu er du aldrig nogensinde i tvivl om hvad du skal give hende i julegave, eller bare i gave generelt. Nu har du både en plan A og B.