Inspiration: 35 gode kalendergaver til voksne

Søger du efter gode kalendergaver til voksne, hvad end det er til kæresten, mor, ham eller hende?

Måske du vil lave din egen pakkekalender til hende eller ham, hvor der logisk nok skal bruges 24 forskellige pakker?

At finde på 24 forskellige kalendergaver er noget sværere end “bare” 4 adventsgaver. Pakkekalenderen med egne pakker kan også kan være en ret dyr løsning, frem for købe en færdig pakkekalender til hende eller ham.

Vi har fundet et udvalg af populære, sjove, frække eller søde gaveideer til forskellige priser og noget til både de unge som ældre. Det giver dig det nemme og hurtige overblik til inspiration, så du måske hurtigt får fundet og købt kalendergaverne.

Jelly Belly Bertie Bott’s Beans

køb de sjove jelly belly i kalendergave

Bertie Boot’s Beans for selveste Harry Potter. En sjov kalendergave til ham eller hende der elsker den magiske figur.

Jelly Belly multismagsbønnerne kommer i spændende og sjove varianter, som måske er kræs til gane og mave for kæresten, forælder eller anden person. Du kan også købe en velsmagende Jelly Belly julekalender i gave til hende, ham eller dem.

Chips & dipskål

køb en sjov chipskål i gave

Overrask ham eller hende med en kalendergave i form af denne sjove og ganske smarte Kitchpro chips og dipskål.

Skålen har indhold med chips på vanlig vis. Og i “hanken” finder du beholder til f.eks. ranchdip. Ganske smart når der skal slappes af i sofaen med chips og film.

A Year of Sex kort

køb det frække kortspil i gave til kæresten

Hvis der skal fyres op under romantikken i julemåneden, er julekalenderen til ham og hende et oplagt sted at sætte ind. Og her kan du overraske kæresten med disse “A Year of Sex” kort.

Kortene / sexspillet byder på over 50 Kama Sutra stillinger. Det giver mulighed for en ny leg hver uge, og så har i et års sex/A year of sex.

Personlig pleje

giv en god creme i julegave til kvinder

Hudpleje, barbering, voks, hårpleje og andet til den personlige pleje, kan være en af de gode små gaver til pakkekalenderen.

Du kan finde mange forskellige produkter der passer både til den unge dame som den modne mand, hvor priserne kan være ganske billige. Du kan gøre det nemme køb online eller finde gode ting ved Normal og lignede butikker.

Voksenlegetøj til kæresten

køb en massageolie i valentinsgave

Helt ligesom det erotiske kan bruges til de frække adventsgaver, så er de frække ting til parforholdet selvfølgelig også oplagte ideer til den erotiske julekalender. Og lave din egen kalender er det gode alternativ i forhold til den færdige model som Amorelie julekalender eller Sinful julekalender.

Hvis din kæreste er til voksenlegetøj, hvorfor så ikke fornøje julen for jer begge med noget frækt til soveværelset. Her kan det være ting til både ham og hende.

Gourmet popcorn

giv premium popcorn i kalendergave til ham

Noget udsøgt og eksklusivt kan være de populære gourmet popcorn. Joe & Sephs m.m. er blevet populære for deres premium popcorn i et bredt udvalg af smage. Søde ting er oplagte gaveideer til en pakkekalender.

Året 2021; Kvit eller dobbelt

giv Året 2021 - Kvit eller dobbelt brætspil i kalendergave

Året 2021 Kvit eller Dobbelt brætspil i familieudgave kan være en sjov ting, som der kan hygges om blandt venner, men børn og andre. Spillet har en række spørgsmål indenfor mange områder om ting der er foregået i 2021. Et spil der er velegnet fra 10 år gammel og med minimum 2 spillere.

Ting til husholdningen

køb en espressomaskine i gave

Du kan give noget praktisk, smukt eller fedt til husholdningen. Her kan det være alt fra en pynteting i køkkenet, til små sjove skåle og andet.

Ting til køkkenet eller hverdagen, kan være en del af pakkerne der strækker sig fra 1 til 24 december.

Summerbird Tapas gaveæske

giv en gaveæske med 18 stykker chokolade

Summerbirds økologiske chokolade er udsøgt og en favorit hos mange. Derfor kan det være oplagt med noget af det eksklusive chokolade bag kalenderens låger. Summer Tapas gaveæsken indeholder 18 stykker chokolade fordelt på 9 forskellige varianter.

Tandbørste i bambus

køb en bambus tandbørste i kalendergave

Giv ham eller hende en tandbørste i 100% bambus og fair trade som en af de voksne kalendergaver.

En sjov og anderledes kalendergave til ham eller ham der har alt, er samfundsbevidst og selvfølgelig ønsker den gode og rene kvalitet i hverdagen.

Læbepomade

giv en lækker læbepomade i kalendergave til hende

December kan byde på både plus grader og frost. Der vil dog med garanti være tættere på koldt end varmt, og det giver tørre læber.

Giv noget godt læbepomade som en af de mange kalendergaver, der kan bruges både til mænd, kvinder og gave til teenagere. Du finder mange forskellige pomader i både den billige som den dyre prisklasse.

Godt te

giv en lækker te til hende

Hvis du leder efter kalendergaver til en person der elsker te, hvorfor så ikke give forskellig te af den udsøgte slags. Og te kan være perfekte ideer til en del af de 24 små gaver, du skal finde.

Du kan købe te i supermarkeder, Helsekost og andre online, hvor du kan finde noget billig, udsøgt og eksotisk.

Delikatesser

køb specialiteter i gave til pakkekalenderen

Noget lækker til maven som delikatesser er en god ide til pakkekalenderen til voksne.

Her kan du give de traditionelle juleting indenfor delikatesser, men der er mange andre muligheder. De lækre ting fra Italien, Frankrig og alle andre steder som byder på traditionelle lækkerier, kan måske være det perfekte til manden, konen, bedsteforældre eller anden.

Økologisk chokolade & slik

giv lækker marcipan i kalendergave

Hvem elsker ikke chokolade? Chokolade, marcipan m.m. hører sig til i julen. Og noget lækkert til ganen er selvfølgelig den oplagte kalendergave, der samtidig kan bruges i en del af de 24 kalendergaver der skal findes.

Du kan købe chokolade i supermarked, eller vælge at give den mere eksklusive, hvor du med fordel sparer tid og penge ved at bestille online.

Armbånd med krystalsten

giv et sødt krystal armbånd i gave til hende

Hvis du søger en god gave til den unge eller modne kvinde, hvorfor ikke overraske med et stilrent og sødt armbånd. Her kan du give dette armbånd med små tigerøje perler til et stilrent og tidløs udtryk. Du kan købe armbåndet til omkring 70 kr. hos webshoppen krystalsten.dk.

Anti stress malebog

køb voksen malebøger i gave til hende

Malebøger til voksne er blevet populære både blandt de unge som seniorer.

Det at male er afstressende og ganske hyggeligt. Og hvorfor ikke give en god afslappende kalendergave der kan give en stund af lykke og fred.

Giv denne afstressende bog til omkring 100 kr. til både kvinder og mænd.

L’Oreal Men Expert BarberClub

giv noget skægpleje i kalendergave

Hvis du søger kalendergaver til den unge eller ældre mand med skæg, kan noget skægpleje være oplagt som kalendergave. Denne L’Oreal Men Expert BarberClub 3-i-1 wash er til skæg, ansigt og hår. Et godt produkt der renser effektivt og skånsomt mod ansigtet.

[divder]

Hjemmesko

varme futsko er gode julegaveideer til kvinder

Et par varme hjemmesko eller futsko er noget både han og hun kan bruge.

Perfekt pakke til en råkold december morgen, mørk aften efter en lang arbejdsdag. Her er det lækkert at hoppe i et par futsko og varme fødderne foran fjernsynet.

Vin termometer

kalendergaver til voksne ideer

Måske et vin termometer vil være en god gave til ham eller hende der elsker at serverer varm rødvin og kold hvidvin?

En sjov gadget der samtidig kan være ganske brugbart. Måske som kalendergave til manden eller konen der skal forføres med lidt vin en mørk juleaften i december?

Oplevelser

køb en sort sol oplevelsesgave til din partner

Oplevelser hører ikke til de billige kalendergaver, men absolut til de gode.

Du kan vælge at give en sjov oplevelsesgave lørdag eller søndag, hvor de andre dage kan indeholde de billigere ting som slik, chokolade, gadgets, øl, pynt eller andet der er velegnet til ham eller hende.

Garn

giv garn i gave til hende

Til hende(eller ham) der elsker at slappe af med at strikke, kan garn eller opskrifter være en sjov og god kalendergave til hende.

Ved Rito online får du det store udvalg til de gode priser, så du kan købe forskelligt garn og udstyr blandt de 24 daglige pakker til julesokken/kalenderen.

Værktøj kalendergave til ham

giv ham værktøj i gave

En god pakkekalendergave til mænd eller kvinden der kan alt selv, er værktøj.

Det er svært at leve uden værktøj. Og hvorfor ikke give det til ham der aldrig ønsker sig noget, eller som kun ønsker sig værktøj. Giv en af de små gaver i form af skruetrækkere, bolte, målebånd, bits og andet, der kan købes til billige penge.

Opbevaring

køb en akryl boks i gave til hende

Noget flot eller praktisk opbevaring i akryl kan være en god praktisk kalendergave til både mænd og kvinder.

Alle kan bruge opbevaring til makeup, nøgler, clips, mønter og hvad ellers der plejer at ligge og flyde i hjemmet.

Wally & whiz

giv det udsøgte Wally & Whiz vingummi

Wally & Whiz er kendt for deres eksklusive frugtvingummier. Og netop deres vingummi kan være oplagte kalendergaver til folk der nyder det eksklusive. Men du kan også købte udsøgt lakrids fra Wally & Whiz, hvor deres model med saltlakris giver en vanedannede oplevelse.

Kølekruset

find sjove kalendergaver til voksne

Et godt krus til at skabe den kolde drink hvad end det er til sodavand, vand, øl eller andet, er en ganske praktisk ting.

Det kan Kitchpro kølekruset. Kruset er lidt smartere end et par isterninger der gør drinken vandet. Du fryser glasset ned. Og via opbygningen i kruset så bliver kulden opbevaret i kruset, og fortynder ikke øllen. En af de sjove kalendergaver til voksne eller måske som en julegave til kæresten ham?

IQ game hjernevrider

køb den sjove Hjernevrider i træ spil

Det lille sjove legetøj i træ der udfordrer hjernen, er en klassisk advents, kalender- og pakkeleg gave.

Du finder forskellige modeller til den gode udfordring, hvor prisen ligger på omkring 40,- kr. for de forskellige typer af små sjove spil. Giv ham eller hende denne gadget i midtugen, hvor hjernen kan blive stimuleret efter en lang dag i skole, arbejde eller andet.

Den lille frække kalendergave

giv den sjove gadget i gave

En fræk eller romantisk kalendergave til kæresten kan være denne lille nøglering med sexklokke, der også egner sig som den frække adventsgave til ham eller hende.

Om klokken rent faktisk virker, kan du næsten kun finde ud af på en måde; Der følger desværre ikke garantier med. En garanti der dog følger med er, at gaveideen faktisk er ret sjov. Og samtidig en forholdsvis billige kalendergave som du kan overraske konen eller manden med.

Tjenerkniv

køb små kalendergaver til voksne

Køb en god og praktisk tjenerkniv til ham der aldrig har en oplukker. Det er selvfølgelig ikke en Grand Cru men dog ganske fin til brug. Og så er prisen selvfølgelig heller ikke i samme klasse som Grand Cru.

Giv denne kniv til din kæreste partner en hverdag i december, hvor i måske skal have et glas vin og romantik.

Lækre bars til træningsfanatikeren

trænings ideer til kalendergaver voksne

Til ham eller hende der elsker at træne, kan kosttilskud til netop denne passion, være den sjove og gode pakkekalendergave.

Du finder et meget forskellig udvalg, hvor de forskellige sunde proteinbarer eller andre måske er helt perfekt som gave til ham eller hende.

Sten & krystaller

køb healing krystaller i gave til hende

Det virker til at være primært kvinder der er mest passioneret omkring det spirituelle. Her er sten og krystaller med de forskellige energier, ganske populært ved rigtig mange.

Fordelen ved at give krystaller i kalender til kæresten, konen, mor, søster eller anden er, at du finder dem i priser fra 15 kr. og op. En god og billig gaveide der kan bruges til flere af de 24 pakker.

Hårkur & olie

køb en lækker hårkur til julekalender

Noget lækkert til håret kan være en gaveide til hende på 18 år som hende på 70 år.

Her er forskellig hårolie noget, som rigtig mange kvinder elsker og anser som en lækker luksus. Hvorfor ikke give den gode nyttige ting, der samtidig glæder?

Du kan finde forskellige modeller til gode priser. Og selvfølgelig også hårolie til rigtig dyre priser der også kan være lækre julegaver til kæresten.

Kærlighedspiller

overrask hende med en romantisk gadget i gave

Kærlighedspiller er årets romantiske gaveide der kan bruges til fødselsdag, valentinsdag og selvfølgelig til forskellige gaveanledninger i det romantiske julemåned.

Du får en krukke der indeholder “piller”. Når kæresten trænger til at blive kvikket op, kan han/hun tage en pille. Pillen indeholder et lille stykke papir med søde ord; fra dig. Du skal nemlig skrive på alle pillerne, samle pillerne og ligge dem i krukken.

Jelly Belly gaveæske

giv hende en jelly belly gaveæske

Til hende eller ham der elsker det amerikanske slik, kan denne Jelly Belly gaveæske måske være dejlig efter en lang dag i skole, arbejde eller andet.

Gaveæsken til omkring 70 kr. indeholder et stort udvalg af de forskellige smage som Jelly Belly byder på.

Julepyjamas

køb en pyjamas i prikket bomuld

Julen er en hyggelig tid, og hvad er bedre end at slappe af i pyjamas en julesøndag? Hvorfor ikke overraske med en dejlig julepyjamas til hende, ham eller dem. Du finder mange forskellige modeller og priser hos Magasin med mere.