Jelly belly julekalender som den søde og gode overraskelse

En Jelly Belly julekalender til hende eller ham kan være den søde og hyggelige overraskelse den 1 december.

Julen kan være stressende, men også ganske hyggelig alt afhængig af ens forventninger. Jul er hjerternes fest. Og her er det oplagt at kæresten skal forkæles. Det kan du gøre gøre med en romantisk pakkekalender eller den søde adventskalender med Jelly Belly slik.

Hvis du ikke kender det amerikanske slik, så er det små “bønner” der smager super lækkert. Det lækre slik er især populært blandt piger og kvinder, og derfor kan denne Jelly Belly Christmas Advent Calendar være oplagt som den romantisk julekalender til din kæreste.

Hvad er Jelly Belly julekalenderen?

køb en julekalender med jelly beans

Det du får med adventskalenderen til 229 kr. er en ganske almindelig julekalender med 24 låger. Indholdet er dog anderledes end så mange andre, for her får du lækkert slik under hver låge. Og man kan vel sige, at det er en voksen Haribo julekalender model.

Hver af de 24 låger indeholder forskellige smagsposer med 10 gram Jelly Belly slik. 24 juledage i december der byder på en ny smag fra Jelly Belly hver dag.

Jelly Belly bønnerne er med forskellige sæsonbetonende smage(uden den afskyelige kanel bønne heldigvis) der giver en helt anderledes og unik julekalender i forhold til chokolade eller andre af de klassiske julekalendere.

Det du får med adventskalenderen til hende/ham er:

  • En ny smag bag hver af de 24 låger
  • 10 gram Jelly Beans hver dag
  • Kommer i pyramideformet poser
  • Sæsonbetonet smage
  • Gelatinefri Jelly Belly
  • Mål 36 x 28 x 5,5 cm
  • Pris 229,- kr
  • Forhandler: Coolstuff.dk

Hvorfor give denne søde adventskalender til hende?

Hvis du har en kone, kæreste eller partner, skal hun da forkæles med en julekalender. En jule-, advents- eller pakkekalender er nemlig en sød tanke der viser at du holder af hende. Det er helt klart den bedste grund til, hvorfor du skal give hende en julekalender, og ikke så meget at det måske er en tradition.

En anden god grund til at give hende denne kalender er, at Jelly Belly er en udsøgt fornøjelse indenfor lækre ting til ganen.

Hvis hun(eller han) ikke kender Jelly Belly, så vil hun med stor sandsynlighed blive glæde overrasket. Og hvis hun allerede elsker det amerikanske slik – Så viser du med denne kalender, at du ved hvad hun elsker. Og det er jo et ret godt romantisk signal at sende.