15 søde, sjove eller frække julekalendere til kæresten

køb en sød julekalender til kæresten

Søger du ideer til en julekalender til kæresten?

Nu julen står for døren, kan der være mange ting der skal klares. Alle de ting for at julen bliver hyggelig og ikke mindst, også indeholder den søde romantik.

Julen er årets hyggelige og faktisk også kolde tidspunkt, hvor du har chancen for at forkæle kæresten. Her er en pakkekalender eller julekalender til hende eller ham selvfølgelig en af tingene der forkæler ham/hende.

Her får du inspiration til forskellige gode julekalendere der kan overraske manden, konen eller din partner. Det giver dig det hurtige og nemme overblik over forskellige typer, priser og former i 2021.

Kærlighedskalender til par

giv den billige og romantiske julekalender til hende

Romantik og julen hører sammen, og hvorfor ikke overraske med denne romantiske kalender? Kalenderen dækker fra 1 december til nytår, for kalenderen har 31 låger der dækker over forskellige aktiviteter. Hver låge giver 3 forslag til forskellige aktiviteter indenfor sjov, romantik og de mere frække ting. Teksten er dog på engelsk, så det kræver at i kan læse dette.

Sinful julekalender

giv den erotiske Sinful julekalender til kæresten

Hvis du søger en erotisk pakkekalender til kæresten, så kan den populære Sinful julekalender måske være det helt rigtige til ham eller hende. Julekalenderen er velegnet til nybegyndere indenfor voksenlegetøj, hvor kalenderen dog er bedst egnet til par med forskellig køn. Til singler eller par af samme køn kan Amorelie eller Belugi julekalendere være bedre egnet.

Sinful julekalenderen indeholder sexlegetøj, ting til blid bondage og forskellige accessories til den frække leg i soveværelset.

Johan Bülow lakrids julekalender

giv julekalenderen fra Lakrids by Bülow

Hvis din mand, kone, kæreste eller partner elsker lakrids, hvorfor så ikke overraske med den klassiske Johan Bülow julekalender med det udsøgte lakrids. Kalenderen der har været på markedet i rigtig mange år, er en klassisk julekalender med søde ting til ganen.

Body Shop julekalender

køb body shop pakkekalender til hende

The Body Shop julekalender sammen med Matas julekalenderen er populære beauty julekalendere til kvinder i alle aldre. Body Shop har 3 forskellige julekalendere som koster 425, 696 og 995 kr. i henholdsvis den lille, mellem og deluxe model. Overrask hende med noget lækkert til skønheden som kan være helt perfekt at glædes over at åbne efter en lang dag i skole, arbejde eller andet.

Lav din egen tekst julekalender

adventskalender hvor du selv skriver en besked under hver låge

Lav din egen tekst julekalender som kan gøres både meget romantisk og lidt frækt, hvilket kan være det helt rigtige til at varme hende eller ham gennem det våde december måned. Adventskalenderen har 24 låger med tekst som du selv udfylder, hvor søde, romantiske og frække beskeder kan være den store overraskelse bag hver låge.

Summerbird Chiffoniere julekalender

giv den populære summerbird skuffe julekalender til bedsteforældre

Hvis din kæreste elsker chokolade, hvorfor så ikke overraske hende eller ham med premium Summerbird chokolade. Denne Chiffoniere er en julekalender med 24 skuffer som indeholder 2 stk. udsøgt Summerbird i hver skuffe. Det betyder, at din kæreste kan få to stykker hver dag eller i begge kan nyde et stk chokolade hver dag gennem december.

Amorelie Luxury julekalender

giv den frække amorelie deluxe julekalender til kæresten

Amorelie Luxury julekalender er en erotisk julekalender med premium produkter til par som har leget med voksenlegetøj før. Kalenderen indeholder sjove ting, legetøj og accessories til onani, stimulans m.m. Kalenderen er egnet til alle uanset orientering, og kan give mange flere sjove udfordringer i sexlivet sammen.

Jelly Belly julekalender

køb en julekalender med jelly beans

Jelly Belly Beans julekalender med de klassiske, velsmagende bønner. Det amerikanske slik er ganske populært, og denne kalender til 229 kr. kan være det søde ting der overrasker hende eller ham du elsker. Bag hver låge får du forskellige smagsposer med 10 gram Jelly Belly beans der giver en ny sæsonbetonet smag hver dag i december.

A.H. Riise rom julekalender

v A.H. Riise rom julekalender til ham

Til kæresten der elsker en lækker rom, her kan du glæde ham/hende med den  populære A.H. Riise julekalender. Rom kalenderen er super populær og bliver hurtigt udsolgt. Populariteten skyldes nok det gode sortiment af premium smage. Hver låge dækker over 2 cl. flasker med flotte etiketter og selvfølgelig forskellige smagsvarianter af den gyldne drik.

Orion julekalender 2021

køb fræk julekalender til voksne

Tyske Orion erotiske julekalender er meget lignede de frække julekalendere fra Sinful og Amorelie. Denne kalender indeholder 24 gaver i små kasser. Indholdet dækker over frække ting som en Womanizer, glidecreme, lingeri, frække og sjove spil, samt forskellige ting indenfor voksenlegetøj til ham, hende og par.

Lav din egen øl kalender

køb en lav-det-selv-julekalender med øl

Til manden, kæreste eller partner der elsker en god øl fra tid til anden, her kan du købe en færdig øl julekalender som den populære model fra Thisted Bryghus. Men du kan også lave din egen øl julekalender med denne smarte kasse. Du skal købe 24 lækre øl som puttes i kassen, og så kan din mand få en ny, velsmagende øl hver dag i december.

Get Boring Stuff done julekalender

giv den sjove julekalender til manden

Til ham eller hende som du har været i forhold med længe, her kan du lave lidt sjov med denne noget anderledes julekalender. Get Stuff Done julekalender består af 24 låger som skal skrabes. Bag hver låge er der forskellige rengøringsopgaver som pågældende skal udføre.

Satisfyer intimitet kalender

Køb årets Satisfyer julekalender til kæresten

Satisfyer er et ungt firma der er kendt for at fremstille kvalitets legetøj til voksne. Og tyske Satisfyer har nu også skabt en julekalender med 24 forskellige gode produkter fra deres populære sortiment. Den erotiske julekalender er designet i en klassisk udformning med indhold der dækker over Bestsellers i legetøj og accessories. Du kan købe kalenderen til lige under 1.200,- kr. hos blandt andet Magasin.

Hvilket type julekalendere findes der?

Du kan enten finde den færdige julekalender eller julekalenderen som du selv laver.

Hvis du selv vil lave en julekalender, kunne du satse på at lave et hjemmelavet klippekort til kæresten der består af enten tjenester eller søde ting, og den færdige kalender kan du købe i alverdens afskygninger.

Vi har her valgt at kigge på et lille udvalg af de bedste ideer, for det samlet udvalg af pakkekalendere er flere hundrede.

De færdige delikatesse julekalendere til kæresten

Det at lave sin egen pakkekalender, kan være tidskrævende. Hvis du foretrækker den hurtigere løsning, så kunne du overveje at forkæle kæresten med en af de færdige delikatesse julekalendere til ham eller hende.

Udvalget er ret stort, for du kan finde den specifikke til manden i form af f.eks. en øl julekalender, eller måske den lækre chokolade kalender til hende. Der findes heldigvis også de forskellige færdige kalendere indenfor delikatesser, som passer til begge køn. Her kunne du vælge en af de med italienske specialiteter eller andre lækre specialiteter. Du kunne også vælge den lækre kalendere med vin, eller måske julekalender med kaffe, te og chokolade.

Lækre kalendere der indeholder forskellige forkælelser til ganen, er den hurtige løsning for dig, men ikke noget din kæreste kan se.

Lav din egen søde julekalender til kæresten

lav selv pakkekalender til hende eller ham, hvor du laver 24 forskellige gaveideer der kan indeholde forskellige gaveideer.

Det tager lidt tid at sammensætte sin egen pakkekalender med 24 pakker, for hvis du satser på købte ting, så skal disse findes. Hvis du vil lave den søde romantiske og gratis julekalender, så skal der logisk nok også lægges lidt tid i det.

Der findes forskellige måder at sammensætte sin egen kalender, hvor du bruge en af disse ideer:

  • De søde ord: Hvis du vil lave en gratis og sød kalender der viser din kærlighed til hende eller ham, så sats på en kalender med 24 søde kærestebrev. Lav en sød holder eller køb den søde Ferm Living julekalender holder, hvor du kan hænge 24 søde brev, der indeholder ord på hvorfor du elsker ham eller hende. Så kan din kæreste starte dagen på den helt rigtige måde igennem hele december måned.
  • Kalender med tjenester: Du kunne også vælge at lave en julekalender, hvor pakkerne indeholder 24 tjenester fra dig. Her kan det være ryg massage, fod massage og andre ting der har romantisk og sødt skær over sig.
  • Gaver: Du kunne også vælge at købe 24 forskellige ting som den mere traditionelle julekalender. Her er det ting indenfor hans eller hendes interesser og smag, som selvfølgelig vil være de mest oplagte ting at købe.

Julekalenderen til den søde tand

Den lækre julekalender der byder på søde sager, er noget de fleste af os kan lide. Det gælder sikkert også din kæreste? Her er udvalget og priser på forskellige muligheder ret omfattende. Du kan f.eks. forkæle kæresten med Summerbird skuffen der koster omkring 450 kr. helt ligesom du kunne forkæle med en Jelly Belly julekalender til omkring 200 kr. lakrids kalenderen fra Bülow til 300 kr. eller en af de mange andre slags.

En julekalender med chokolade eller slik er altid lækkert, og overbragt på den rigtige måde, vil være en sød romantisk gestus der viser du sætter pris på ham eller hende.