køb en sød julekalender til kæresten

Julekalender til kæresten? Få de søde ideer til hende og ham

Leder du efter ideen til en julekalender til kæresten?

Nu julen står for døren, så kan der være mange ting, der skal klares for at julen bliver hyggelig og ikke mindst, også indeholder den søde romantik.

Julen er årets hyggelige og faktisk også kolde tidspunkt, hvor man har chancen for at forkæle kæresten. Her er en pakkekalender eller julekalender til hende eller ham selvfølgelig en af tingene der forkæler ham eller hende. Det er netop, hvad du finder inspiration til her, så du kan overraske manden, konen eller din partner med en sød tanke i form af en julekalender.

 

Hvilket slags julekalendere findes der?

Du kan enten finde den færdige julekalender eller julekalenderen som du selv laver.

Hvis du selv vil lave en julekalender, kunne du satse på at lave et hjemmelavet klippekort til kæresten der består af enten tjenester eller søde ting, og den færdige kalender kan du købe i alverdens afskygninger.

Vi har her valgt at kigge på et lille udvalg af de bedste ideer, for det samlet udvalg af pakkekalendere er flere hundrede.

 

De færdige delikatesse julekalendere til kæresten

Det at lave sin egen pakkekalender, kan være tidskrævende. Hvis du foretrækker den hurtigere løsning, så kunne du overveje at forkæle kæresten med en af de færdige delikatesse julekalendere til ham eller hende.

Udvalget er ret stort, for du kan finde den specifikke til manden i form af f.eks. en øl julekalender, eller måske den lækre chokolade kalender til hende. Der findes heldigvis også de forskellige færdige kalendere indenfor delikatesser, som passer til begge køn. Her kunne du vælge en af de med italienske specialiteter eller andre lækre specialiteter. Du kunne også vælge den lækre kalendere med vin, eller måske med kaffe, te og chokolade.

Lækre kalendere der indeholder forskellige forkælelser til ganen, er den hurtige løsning for dig, men ikke noget din kæreste kan se.

Se udvalget af lækre færdige kalendere hos Maggies.dk her

 

Lav din egen søde julekalender til kæresten

lav selv pakkekalender til hende eller ham, hvor du laver 24 forskellige gaveideer der kan indeholde forskellige gaveideer.

Det tager lidt tid at sammensætte sin egen pakkekalender med 24 pakker, for hvis du satser på købte ting, så skal disse findes. Hvis du vil lave den søde romantiske og gratis julekalender, så skal der logisk nok også lægges lidt tid i det.

Der findes forskellige måder at sammensætte sin egen kalender, hvor du bruge en af disse ideer:

  • De søde ord: Hvis du vil lave en gratis og sød kalender der viser din kærlighed til hende eller ham, så sats på en kalender med 24 søde kærestebrev. Lav en sød holder eller køb den søde Ferm Living julekalender holder, hvor du kan hænge 24 søde brev, der indeholder ord på hvorfor du elsker ham eller hende. Så kan din kæreste starte dagen på den helt rigtige måde igennem hele december måned.
  • Kalender med tjenester: Du kunne også vælge at lave en julekalender, hvor pakkerne indeholder 24 tjenester fra dig. Her kan det være ryg massage, fod massage og andre ting der har romantisk og sødt skær over sig.
  • Gaver: Du kunne også vælge at købe 24 forskellige ting som den mere traditionelle julekalender. Her er det ting indenfor hans eller hendes interesser og smag, som selvfølgelig vil være de mest oplagte ting at købe.

 

Julekalenderen til den søde tand

Den lækre julekalender der byder på søde sager, er noget de fleste af os kan lide. Det gælder sikkert også din kæreste? Her er udvalget og priser på forskellige muligheder ret omfattende. Du kan f.eks. forkæle kæresten med Summerbird skuffen der koster omkring 450 kr. helt ligesom du kunne forkæle med en Jelly Belly julekalender til omkring 200 kr. lakrids kalenderen fra Bülow til 300 kr. eller en af de mange andre slags.

En julekalender med chokolade eller slik er altid lækkert, og overbragt på den rigtige måde, vil være en sød romantisk gestus der viser du sætter pris på ham eller hende.

Fik du svar på det søgte?
Sending
Din bedømmelse
5 (1 vote)