10 frække julekalendere til kæresten

Julen kaldes det romantiske måned. Og det er samtidig også afslutningen på året hvor vi hygger os med traditioner som julegaver, julefrokoster, julemarkeder og meget andet.

Hvis du vil overraske din kæreste, kone eller mand med en sød ting, hvorfor så ikke give en pakkekalender til hende eller ham. Udvalget er stort indenfor julekalendere til voksne, hvor du kan overveje at give en erotisk julekalender.

Vi har fundet de populære frække julekalendere der hitter i 2020. Det giver dig det hurtige og nemme overblik over både de billige som noget dyrere julekalendere der indeholder fræk voksenlegetøj eller mere romantiske ideer.

 

Sinful Classic julekalender 2020

køb sinful classic pakkekalender med voksenlegetøj

Sinful er førende webshop indenfor sexlegetøj. Og succesen har gjort, at Sinful har skabt deres egen kollektioner. Her finder du den den klassiske Sinful julekalender der blev udbudt første gang i 2016.

Kalenderen fra Sinful kommer i en flot indpakning og anbefales til nybegyndere. Kalenderen byder på 24 frække overraskelser der kan give ny energi til at udforske jeres sexlix. Kalenderen indeholder forskellig sexlegetøj, blid bondage og forskellige frække accessories.

Sinful Classic julekalenderen er designet til par mellem forskellige køn. Du finder ting til singler og par af samme køn, men her vil du dog ikke få fuld udbytte af tingene. Til singler og par af samme køn bør du vælge en af de andre erotiske kalendere.

 

 

Sinful Deluxe julekalender

køb Sinful Deluxe julekalender til din kone

I 2020 har Sinful udgivet en julekalender mere som er denne Deluxe model. Den eksklusive frække julekalender koster noget mere end Classic modellen, men indeholder mere avanceret legetøj og accessories. Kalenderen er beregnet til dig/jer der har erfaring med legetøj og vil udforske jer selv endnu mere.

Deluxe udgaven indeholder sexlegetøj med en værdi på 3.500 kr. ifølge Sinful. Kalenderen indeholder dog gode ting fra Tenga, Obaie, We-Vibe m.m. som er fremstillet i kvalitets legetøj.

Hvis du vil overraske din kæreste og i har leget med voksenlegetøj før, vil denne model danne basis for flere frække lege end den klassiske model.

 

 

Orion erotisk julekalender

køb fræk julekalender til voksne

Orion julekalender med 24 frække overraskelser fra You2toys, Womanizer m.m. Kalenderen der originalt hedder Orion Luxurious Advent Calendar indeholder kvalitet legetøj, accessories, tilhør og ting til blid bondage/pirrende leg. Her indeholder kalenderen en brochure med produktinfo til inspiration.

Orion julekalenderen passer både til mænd og kvinder uanset orientering ifølge producenten.

Modellen er lidt mere luksus end traditionelle julekalendere med låger, for Orion julekalenderen har hver overraskelse pakket ind i sin egen fine æske.

 

 

Amorelie julekalender

køb den eksklusive julekalender med Amorelie sexlegetøj

Tyske Amorelie er en af de førende europæiske sexshops. Og ud fra deres viden om seksualitet og legetøj har det tyske firma også skabt egen julekalender helt ligesom danske Sinful.

Denne Amorelie julekalender er den ”lille” model, da Amorelie også har skabt en luksus udgave. Denne model er designet til dig/jer som er nybegyndere eller nye indenfor leg med voksenlegetøj.

Kassen/indpakning er smagfuld og flot som gør den ganske velegnet til at stå frit fremme i boligen, uden at man vil forbinde den med frækt legetøj og accessories.

Indholdet dækker over ting til stimulans, dominans, massage og accessories til sexlege fra brands som Fun Factory, Womanizer, Bijoux Indiscrets m.m.

 

 

Amorelie Luxury julekalender

den luksuriøse erotiske kalender fra Amorelie

Amorelie Luxury julekalender er designet til jer der måske har købt den klassiske julekalender før, og nu vil have lidt flere udfordringer og sjov med jeres seksualitet.

Kalenderen indeholder sexlegetøj, sjove ting og accessories til blid bondage, stimulans, onani og andet.

Amorelie Luksus udgaven passer til alle uanset orientering, hvor f.eks. forskellige ting til onani for kvinder kan være svært at tilfredsstille single manden og omvendt.

 

 

Daring December julekalender for par

køb erotisk julekalender til par

Daring December julekalenderen indeholder ikke sexlegetøj som de andre viste modeller, men er dog stadig en fræk julekalender. Kalenderen er samme type som U-lands kalenderen med 24 pap låger. På denne erotiske kalender indeholder de 24 låger hver 3 forskellige muligheder.

Bag hver låge finder du 3 forskellige aktiviteter indenfor det romantiske, vovede eller sexede. En sjov og anderledes erotisk julekalender til kæresten med en pris lige under 100 kr. som er velegnet til noget frækt men dog uden voksenlegetøj.

 

 

Adventskalender 2020 med 14 frække overraskelser

giv en fræk adventskalender til kæresten

Et alternativ kan være at give adventsgaver frem for pakkekalender til ham eller hende. Og her kan du give denne erotisk adventskalender der ikke indeholder 4 ting, men hele 14 populære produkter fordelt over de fire adventssøndage.

Adventskalenderen indeholder 5 x vibrerende legetøj, 3 x erotisk tilbehør og 6 x blid bondage ting fordelt i 4 pakker. Der er kort med beskrivelse til hver pakke.

 

 

Naughty & Nice julekalender

køb erotisk julekalender til kvinder

Naughty & Nice Advent Calendar 2020 er en pakkekalender der ligner modellerne fra Sinful og Amorelie. Naughty & Nice indeholder 24 stk. legetøj og accessories til hver dag i december måned.

Kalenderen indeholder sexlegetøj, forførende sexspil, blide bondage produkter, glidecreme og andet accessories og tilbehør til fræk leg i soveværelset med kæresten.

Kalenderen er skabt til par mellem forskellige køn som kan bruges til at eksperimenterer med.

 

 

Belugi julekalender 2020

Køb fræk Belugi julekalender til kæresten

Belugi pakkekalenderen indeholder 24 fristende gaver i små kasser til den indbydende indpakning.

Indholdet dækker over forskellige ting som frække spil, glidecreme, lingeri, legetøj og meget andet fra kendte brands som Womanizer.

Til kalenderen medfølger der et hæfte med forskellige tips, trick og forslag til at udforske jer selv og hinanden seksuelt. Julekalenderen fra Belugi er velegnet både til nybegyndere og øvede.

 

 

Fifty Shades of Grey pakkekalender

find fræk julekalender til mænd

Fifty Shades of Grey har også været med til at bringe sex på tapetet, og her kan du overraske ham eller hende denne Fifty Shades of Grey julekalender.

Julekalenderen kan være perfekt til singlekvinder, helt ligesom den er velegnet til par.

Indholdet dækker over 24 pakkegaver hvor 6 er til hende, 6 til ham, 6 til par og så 6 pakker i Fifty Shades of Grey tema med blid bondage og kinky ting.

 

Hvad er en fræk julekalender?

En erotisk julekalender til voksne er hovedsagelig en pakkekalender der indholder 24 gaver indenfor sexlegetøj, tilbehør og accessories indenfor erotik.

Hjemmelavet?

Du kan helt ligesom med julegave til kæresten, gaver til ham, hende eller dem, lave en kalender med 24 gaver selv. Her kan det være en fordel, hvis du vil følge et specifikt tema og derfor kan købe udvalgte ting der passer helt perfekt.

Du kan også lave din egen julekalender der mere eller mindre er gratis. Her kan det være med tjenester til hinanden bag lågerne. Og det behøver ikke nødvendigvis være seksuelle ting, men kan også være almindelige eller romantiske ting. Du kan også lave en kalender med 24 frække billeder af dig selv i forskellige stillinger eller tøj.