8 frække julekalendere til kæresten

Julen kaldes det romantiske måned. Og det er samtidig også afslutningen på året, hvor vi hygger med traditioner som julegaver, julefrokoster, julemarkeder og meget andet.

Hvis du vil overraske din kæreste, kone eller mand med en sød ting, hvorfor så ikke give en pakkekalender til hende eller ham. Udvalget er stort indenfor julekalendere til voksne, hvor du kan overveje at give en erotisk julekalender.

Vi har fundet populære frække julekalendere der hitter i 2021. Det giver dig det hurtige og nemme overblik over både de billige, som noget dyrere julekalendere indeholdende fræk voksenlegetøj eller mere romantiske ideer.

Sinful Classic julekalender 2021

giv den erotiske Sinful julekalender til kæresten

Sinful er førende webshop indenfor sexlegetøj. Og succesen har gjort, at Sinful har skabt deres egen kollektioner. Her finder du den den klassiske Sinful julekalender der blev udbudt første gang i 2016.

Kalenderen fra Sinful er i en flot indpakning og anbefales til nybegyndere. Kalenderen byder på 24 frække overraskelser der kan give ny energi til at udforske jeres sexlix. Kalenderen indeholder forskellig sexlegetøj, blid bondage og forskellige frække accessories.

Sinful Classic julekalenderen er designet til par mellem forskellige køn. Du finder ting til singler og par af samme køn, men her vil du dog ikke få fuld udbytte af tingene. Til singler og par af samme køn bør du vælge en af de andre erotiske kalendere.

Sinful Deluxe julekalender

køb Sinful Deluxe julekalender til din kone

I 2020 har Sinful udgivet en julekalender mere som er denne Deluxe model. Den eksklusive frække julekalender koster noget mere end Classic modellen, men indeholder mere avanceret legetøj og accessories. Kalenderen er beregnet til dig/jer der har erfaring med legetøj og vil udforske jer selv endnu mere.

Deluxe udgaven indeholder sexlegetøj med en værdi på 3.500 kr. ifølge Sinful. Kalenderen indeholder dog gode ting fra Tenga, Obaie, We-Vibe m.m. som er fremstillet i kvalitets legetøj.

Hvis du vil overraske din kæreste og i har leget med voksenlegetøj før, vil denne model danne basis for flere frække lege end den klassiske model.

Orion erotisk julekalender

køb fræk julekalender til voksne

Orion julekalender med 24 frække overraskelser fra You2toys, Womanizer m.m. Kalenderen der originalt hedder Orion Luxurious Advent Calendar, indeholder kvalitet legetøj, accessories, tilhør og ting til blid bondage/pirrende leg. Kalenderen har også en brochure med produktinfo til inspiration.

Orion julekalenderen passer både til mænd og kvinder uanset orientering ifølge producenten.

Modellen er lidt mere luksus end traditionelle julekalendere med låger, for Orion julekalenderen har hver overraskelse pakket ind i sin egen fine æske.

Amorelie julekalender 2021

Køb Amorelie The Original julekalender til kæresten

Tyske Amorelie er en af de førende europæiske sexshops. Og ud fra deres viden om seksualitet og legetøj har det tyske firma også skabt egen julekalender helt ligesom danske Sinful.

Denne Amorelie julekalender er den ”lille” model, da Amorelie også har skabt en luksus udgave. Denne model er designet til dig/jer som er nybegyndere eller nye indenfor leg med voksenlegetøj.

Kassen/indpakning er smagfuld og flot som gør den ganske velegnet til at stå frit fremme i boligen, uden at man vil forbinde den med frækt legetøj og accessories.

Indholdet dækker over ting til stimulans, dominans, massage og accessories til sexlege fra brands som Fun Factory, Womanizer, Bijoux Indiscrets m.m.

Amorelie Luxury julekalender

giv den frække amorelie deluxe julekalender til kæresten

Amorelie Luxury julekalender er designet til jer der måske har købt den klassiske julekalender før, og nu vil have lidt flere udfordringer og sjov med jeres seksualitet.

Kalenderen indeholder sexlegetøj, sjove ting og accessories til blid bondage, stimulans, onani og andet.

Amorelie Luksus udgaven passer til alle uanset orientering, hvor f.eks. forskellige ting til onani for kvinder kan være svært at tilfredsstille single manden og omvendt.

Daring December julekalender til par

køb erotisk julekalender til par

Daring December julekalenderen indeholder ikke sexlegetøj som de andre viste modeller, men er dog stadig en fræk julekalender.

Kalenderen er samme type som U-lands kalenderen med 24 pap låger. På denne erotiske kalender indeholder de 24 låger hver 3 forskellige muligheder.

Bag hver låge finder du 3 forskellige aktiviteter indenfor det romantiske, vovede eller sexede. En sjov og anderledes erotisk julekalender til kæresten med en pris lige under 100 kr. Kalenderen er velegnet til noget frækt men dog uden voksenlegetøj.

Satisfyer Premium julekalender 2021

Køb årets Satisfyer julekalender til kæresten

Tyske Satisfyer er et ungt firma, men dog blevet en af de helt store aktører indenfor sexlegetøj. Og i år har de valgt at udgive deres egen kalender. Du får en pakkekalender der ligner modellerne fra Sinful og Amorelie. Satisfyer julekalenderen 24 stk. legetøj og accessories til hver dag i december måned.

Kalenderen indeholder sexlegetøj, forførende lingeri og tilbehør, blide bondage produkter, stimulerende produkter, accessories og tilbehør til fræk leg i soveværelset med kæresten.

Kalenderen er skabt til både ham og hende, så kalenderen er oplagt til par mellem forskellige køn og bruges selvfølgelig til at eksperimenterer med.

Et alternativ kan være at give adventsgaver frem for pakkekalender til ham eller hende. Der findes dog ikke mange erotiske adventskalendere, hvor du måske er bedre stillet med at købe fire forskellige sjove ting til søndagsgaver.

bijoux 12 sexy days boks

giv en gaveboks til hende i julen

Det er ikke en julekalender med 24 kalendergaver. Derimod er det en gaveæske eller boks der indeholder 12 låger med forskellige ting. Indholdet er skabt så hun kan komme til at føle sig som en gudinde.

Boksen i sort har 12 låger. Bag disse låger finder du forskellig legetøj, pikante accessories og smykker der gør hende til gudinde ud i forførelsens kunst. En sjov gaveide til din kæreste eller til hende der er single.

Hvad er en fræk julekalender?

En erotisk julekalender til voksne er hovedsagelig en pakkekalender der indholder 24 gaver indenfor sexlegetøj, tilbehør og accessories til erotik.

Hjemmelavet?

Du kan helt ligesom med julegave til kæresten, gaver til ham, hende eller dem, lave en kalender med 24 gaver selv. Her kan det være en fordel, hvis du følger et specifikt tema og køber udvalgte ting der passer helt perfekt.

Du kan også lave din egen julekalender mere eller mindre gratis. Her kan det være med tjenester til hinanden bag lågerne. Og det behøver ikke nødvendigvis være seksuelle ting, men kan også være almindelige eller romantiske ting. Du kan også lave en kalender med 24 frække billeder af dig selv i forskellige stillinger eller tøj.