Amorelie julekalender til kæresten

køb amorelie julekalender til kæresten

Amorelie julekalender kan være årets frække pakkekalender til din kæreste eller partner.

Julen er en hyggelig tid, hvor der skal selvfølgelig skal findes julegave til kæresten ham eller hende. Men hvorfor ikke også overraske kæresten med en pakkekalender?

Her kan du vælge at give en klassisk chokolade, rom, gin eller Matas pakkekalender og lignede til hende, hvor kalenderen med 24 øl kan være til manden. Alternativet kan være indenfor det frække, hvor du kan give den erotiske Amorelie kalender med 24 låger.

Årets to forskellige julekalendere fra Amorelie

Køb Amorelie The Original julekalender til kæresten

Amorelie erotisk julekalender 2021

giv den frække amorelie deluxe julekalender til kæresten

Amorelie Luxury julekalender 2021

Hvad er Amorelie julekalender?

Amorelie er en anerkendt tysk sexshop, som har udgivet deres egen erotiske julekalender med sexlegetøj i efterhånden en del år. Og kalenderen er blevet populær, så du i dag både kan købe en original og en eksklusiv model med Amorelie Luxury julekalender.

Du får en elegant udseende julekalender. Kassen er i elegante nuancer og udformning, der sagtens kan stå fremme uden at skrige op om indhold. Her er den klassiske julekalender i mintgrøn farve og den eksklusive julekalender i en mørkere model.

Den erotiske julekalender kan spice sexlivet op fra den 1 december og frem til den 24 december(og tiden fremefter). Kalenderen indeholder nemlig legetøj til dominans, stimulans og forskellige accessories hertil.

De forskellige legetøj og redskaber finder du også i den populære Sinful julekalender. Men de to Amorelie julekalendere kommer med produkter til en højere pris, som du så også betaler mere for. En fræk kalender til hende eller ham, hvor du selvfølgelig bør være sikker på at modtageren er til voksenlegetøj.

Amorelie erotisk julekalender

køb den eksklusive julekalender med Amorelie sexlegetøj

Den populære erotiske kalender i stilren karton byder på 24 låger med indhold til massage, blid bondage og selvfølgelig sexlegetøj. Her er indholdet passede til både mænd og kvinder uanset orientering. Produkterne til en værdi af 3.300 kr. er fra brands som Womanizer, Kink, Bijoux Indiscrets, Fun Factory m.m.

Amorelie Luxury erotiske julekalender

den luksuriøse erotiske kalender fra Amorelie

Deluxe modellen indeholder forskellige produkter til en værdi af ca. 8.800 kr. Her finder du voksenlegetøj, accessories og sjove ting til den blide bondage. Luksus kalenderen er velegnet til dig/jer som har erfaring med sexlegetøj. Helt ligesom Luxury julekalenderen er passer til alle uanset orientering, hvor nogle produkter kan kræve en vis kreativitet.

Indhold af Amorelie kalender?

Amorelie Erotisk Julekalender indeholder sensuelle og sexede produkter

Du får 24 låger der gemmer på erotiske ting til den hotte jul. Indholdet er ikke oplyst for årets klassiske model, men sidste år så indhold sådan ud:

 1. Joupie toy
 2. Mixgliss vandbaseret glidecreme
 3. Mister Zoom Dark Grey
 4. Amorelie Basic Lemongrass
 5. Amorelie Basic Sex Wish List
 6. Miss V Sweetheart Red
 7. Tenga Egg Misty
 8. Bijoux Indiscret Aphrodisia Clitoral Arousal creme
 9. Kink Hold Me bondage
 10. Kamasutra Harmony Blend massageolie
 11. Einhorn kondomer
 12. Maze Single Choker Black
 13. Cobeco Bull Delay forhalelsesgel
 14. Kink Spank Me bondage
 15. Kink Pick Me toy
 16. Miss V Babe Passion Pink
 17. Happy Lola Sequin Mask bondage
 18. Rianne S Nipple Clamps
 19. Hun & Bun Toy Cleaning Flowery Fresh
 20. Rianne S Playball 2 balls legetøj
 21. Bold Shift toy
 22. Amorelie Basics Toybag
 23. Kamasutra Massage Candle Sandlewood
 24. MOQQA Sunset toy

Hvorfor vælge denne kalender?

Hvis du vil overraske din mand eller konen med noget frækt, kan denne julekalender måske være den perfekte ting at give. Alternativerne kan være de lækre ting til ganen, maven eller måske skønheden – Julen bliver dog mere romantisk, hvis du hjælper romantikken på vej.