15 frække julegaver til kæresten der kan sparke liv i soveværelset

Frække julegaver til kæresten? Julen kommer altid hurtigere end forventet, og så skal romantikken selvfølgelig dyrkes. Det betyder, at du skal til at planlægge de søde adventsgaver eller måske en pakkekalender. Helt ligesom du selvfølgelig også skal finde på årets romantiske julegave til kæresten.

Hvis i har været kærester eller partnere i mange år, kan det være svært at finde på noget nyt. Derfor har vi fundet et udvalg af gode julegaver indenfor den frække voksne kategori, der måske kan være årets hit.

Se udvalget af frække ting der med garanti stikker en ny bluse eller lignede julegaveideer i 2021.

Fleshlight Girls Nikki Benz

overrask ham med en fleshlight

Hvis din kæreste eller mand skal forkæles med en gave, hvor nydelse er helt på hans side, kan denne Fleshlight måske være det helt rigtige.

Fleshlight Girls Nikki Benz er bygget på den ukrainske Penthouse Playmate of the Year model og erfarne kvinde fra porno industrien. Denne fleshlight er skabt som en efterligning af hendes kønsdele, hvor fleshlight er en af de bedste værktøjer til masturbation for manden.

Sinful Aqua vandbaseret glidecreme

giv en vandbaseret glidecreme i julegave

Hvorfor ikke give din kæreste en lækker vandbaseret glidecreme til jeres sjov i soveværelset?

Denne Sinful Aqua vandbaseret glidecreme er udviklet til at bruges sammen med voksenlegetøj. Her kan det være med til at give her endnu mere nydelse, da legetøjet får tilført mere glideeffekt og samtidig kan den vandbaseret creme bruges sammen med kondomer.

En god brugervenlig flaske der kan give både kæresten og dig mere nydelse.

Tenga flip Zero til mænd

giv tenga onaniprodukt i gave

Et produkt i det gode kvalitet der er forbeholdt mænd, er det japanske Tenga flip Zero onani produkt. Man kan ikke lige spotte hvad legetøjet er, for det kan faktisk ligne en trådløs højtaler, men skinnet bedrager dog.

Et super godt produkt der vil stimulerer manden til fulde, og kan bruges både alene og sammen som par.

Sinful klassisk dildo til hende

giv hende en dildo vibrator

En af de gode billige frække julegaver til hende er denne Sinful klassiske dildo vibrator.

Du får en kraftfuld vibrator der kan bruges sammen i soveværelset, eller som den søde forlystelse alene for hende. Dildo vibratoren er perfekt til kroppens erogene zoner. Den er 100 % vandtæt så hun kan bruge den under bruseren også. En sød og billig gaveide til din kæreste.

Den frække julegave

giv din kæreste et erotisk brætspil i gave

Den frække udgave af årets julegave til kæresten, kone, mand eller partner, kan være et erotisk brætspil.

Spil er sjovt, og hvorfor ikke have noget sjovt hyggetid i forholdet, som den gode opladning til den mere fysiske kontakt. Monogamy spillet går ud på at vinde logisk nok. Og vinde giver ret til at vælge, hvilket fræk fantasi der skal opfyldes.

Fræk Fiftyshade bondagesæt

køb et frækt bondagesæt i gave

Hvis der skal eksperimenteres i forholdet, kan i ride med på bølgen af Fifty Shade med dette bondagesæt.

Fiftyshade bondagesættet er nemlig et godt sæt at komme i gang med, hvor i kan eksperimenterer og udvide sexlivet. Et kvalitets begyndersæt for både mænd og kvinder og samtidig til en ganske fornuftig pris.

Fræk stuepige uniform

giv et frækt kostume i gave

Køb et fræk stuepige kostume som Baci Wetlook stuepige uniform der kan sparke nerve ind i forholdet. En perfekt gave til juleaften eller måske som adventsgave. Hvad er bedre i den romantiske juletid, end udstyr der kan få blodet til at pumpe hurtigere.

Du kan finde mange sexet uniformer til gaven, hvor denne stuepige med selvsiddende strømper og hårbånd, absolut kan puste liv i forholdet.

Fræk diamant julegave

overrask hende med en vibrator julegave

Diamanter har altid være den perfekte gave til kvinder, og denne udgave af diamanten er måske blandt vindere af årets frække julegaver til kvinder.

Det er nemlig en vibrator du finder i det yderst smagfulde design. Den er yderst smagfuld i stil, og samtidig ret god til at udføre sit “job” til 100 % fornøjelse.

Anal begynder boks

glæd med den frække julegave til kæresten

Hvis du skal skabe fornyelse i forholdet, og din kæreste eller partner ikke er afvisende overfor anal leg, kan du give denne smarte anal begynder boks.

Sinful begyndersættet ud i anal lege kommer med alt, hvad i skal bruge til at starte på anal sjov, og samtidig kommer boksen til en god billig pris.

Womanizer W500 Pro Gold klitoris vibrator

køb en fræk vibrator julegave til hende

Hvis du søger det populære og eksklusive legetøj til kvinden, er Womanizer W500 Pro Gold klitoris vibrator en af de mest solgte modeller.

Voksenlegetøjet giver dybe orgasmer ved hjælp af pulserende trykbølger og ikke ved direkte kontakt. Teknikken giver dig følelse af sug på klitoris, hvor du finder 12 forskellige indstillinger til stimulering. En lydsvag og genopladelig vibrator.

LELO Lyla 2 trådløst fjernbetjent vibrator æg

giv vibrator æg i gave til din partner

Et stimulerende legetøj der også kan bruges i dominans og rollespil. LELO Lyla 2 er et trådløst fjernbetjent vibrator æg, hvor partneren kan tage kontrollen og hun kan nyde.

Et af de bedste trådløse vibrator æg på markedet, som kommer i en god lydsvag model. Vibrationerne styres med SenseMotion-teknologi. En stilren par-vibrator i blød medicinsk silikone der kan blive ekstra glat og lækker sammen med glidecreme.

Satisfyer Pro 2 Next Generation klitoris vibrator

giv hende en klitoris vibrator i gave

Satisfyer Pro 2 klitoris vibratoren kommer til en ca. pris på 150 kr. og giver dig en onani oplevelse udover det sædvanlige.

Vibratoren bruger pulserende svingninger som kan give den intense stimulering af klitoris for hende. Det kan være sammen med partner eller som onani produkt alene. Klitoris vibratoren er med en stærk og lydsvag motor. Her får du 11 forskellige hastigheder, der justeres via knap på håndtaget.

Sinful Let’s Orgasm Par vibrator

køb det frække legetøj i gave

Sinful Let’s Orgasm par vibrator til ham og hende kan være det frække legetøj til din kæreste.

Legetøjet giver jer begge nydelse ved at stimulerer klitoris med den ene del, hvor den anden del omslutter penis og giver vibrationer.

Legetøj i vandtæt, fløjlsblødt silikone der kan sætte kolorit på legen i soveværelset.

Autoblow A.I. Blowjob Machine

giv voksenlegetøj i valentinsgave til din partner

Autoblow A.I. Blowjob Maskine som årets frække julegave til ham.

Maskinen kommer med 10 oralsex-teknikker til forskellig nydelse der byder på hele 250 punkter af stimulering.

En anderledes gaveide indenfor det mere moderne legetøj til voksne.

Hvorfor og skal man købe frække julegaver?

At indføre sexlegetøj i forholdet kræver selvfølgelig, at i begge er med på det. Hvis din kæreste aldrig har snakket om legetøj, kan det tænkes, at hun eller han faktisk ikke er til det, og så skal du nok holde dig fra de frække gaver til hende eller ham.

Hvis hun eller han derimod er til diverse redskaber og udstyr, så er voksenlegetøj perfekt til at ligge under juletræet (dog ikke sammen med familien og børn). Her er kunsten så bare, at finde det helt rigtige. Hvis det er til din kone, og hun ikke kan lide anal og bondage, så skal du selvfølgelig afholde dig fra at købe disse ting, også selvom du selv har lyst til det.

Derfor tag udgangspunkt i gavemodtageren og ikke dine egne lyster, og når hans eller hendes behov er opfyldt, kan du søge inspiration indenfor legetøj der passer til jer begge. Hvis du følger disse tips inden du vælger, er der stor chance for at finde den helt rigtige frække julegave til kæresten ham eller hende.