Julegave til kæresten? Giv disse ideer der kan skabe glæde

køb julegave til kæresten

En romantisk julegave til kæresten i den søde, glædelige eller overraskende form, kan være den perfekte gave til din partner.

Måske du allerede har fundet på adventsgaver eller pakkekalender til at glæde endnu mere? Julen julen står for døren, og så skal du selvfølgelig have fundet de forskellige overraskelser til det romantiske december måned.

Vi har fundet et udvalg af ideer indenfor romantiske ting. Ideerne kan du bruge som inspiration til de romantiske gaveideer til kæresten eller partner i 2021.

52 ugers romantik kort

giv 52 weeks of romance kort

En sød romantisk julegaveide til ham eller hende kan være disse 52 uger kærlighedskort.

Gaveideen der kan varme om hjertet, er et spil med 52 hjerteformede kort der dækker over forskellige opgaver. Der er 26 kort til hver af jer, som kan skabe nyt eller forlænget liv i kærlighedsforholdet. Her kan i lave en fast ugedag, hvilket vil give et sundt og sjovt forhold hele året rundt. En meget sjov og romantisk overraskelsesgave til 119 kr.

Lingeri/kostumer

giv hende noget sødt lingeri i gave

Den klassiske julegave fra mænd er ofte jule lingeri eller sødt undertøj. Hvorfor ikke overveje frække kostumer og lignede hvis din kæreste er med på det? Det pirrende og frækt lingeri eller kostumer er et hit hos mange.

Giv ham eller hende noget sexet undertøj i dennes smag, hvor Sinful der er førende indenfor sexlegetøj og har et kæmpe udvalg indenfor lingeri, chemise eller kostumer.

Bridgewalking oplevelse

giv bridgewalking oplevelsesgave

En gave til jul der måske ikke er specielt romantisk, men derimod spændende og hyggelig, kan være den populære Bridgewalking oplevelsesgave.

Bridgewalking er en guidet tur på taget af den gamle bro ved Lillebælt. Her kommer du op ovenpå, hvor du går hele vejen over mens du nyder udsigten og får info. En oplevelse der er velegnet både til børn som rørige ældre.

Bedroom battle spil julegave til kæresten

giv det frække spil i gave til kæresten

Et andet romantisk og frækt spil til hans eller hendes julegave, er dette Bedroom Battle spil.

Et spil hvor i dyster mod hinanden. Og som du nok har regnet ud, er gevinsten en af de sjove ting. I skal nemlig dyste mod hinanden hvor i vinder seksuelle tjenester fra hinanden. Og disse ting kan være både i de bløde, romantiske og de mere specifikke seksuelle ting.

En sjov og fræk julegave til din kæreste – men det er nok en gave der gives i mere private forum.

Kærlighedspiller til kæresten

overrask hende med en romantisk gadget i gave

Kærlighedspillerne er en en super romantisk julegaveide der samtidig er en billig julegave. Det er årets romantiske gave til hende eller ham, for den viser ægte kærlighed.

Krukken med disse piller er ikke almindelig medicin. Hver pille indeholder søde ord fra dig(du skal skrive dem), som kæresten kan “spise” på en kedelig og deprimerende dag.

Spaophold

giv hende en velvære oplevelse i valentinsgave

Et romantisk ophold med wellness eller spaophold er altid en dejlig gave at modtage, hvad end du er ung eller ældre. Og det gør sig selvfølgelig også gældende til gaven under juletræet.

Udvalget indenfor spaophold i Danmark, Tyskland og Sverige er stort, og køreafstand er også ganske fin for de fleste.

Giv en ballonflyvning

overrask med en eksklusiv ballonflyvning i gave

Hvis du vil give en noget dyrere julegave til kæresten ham eller hende, er en luftballon oplevelse ofte en uforglemmelig og sød gave.

Det at svæve henover landskabet i en luftballon, giver dig en forunderlig oplevelse af fred, harmoni og noget stort der sker lige foran dig. En oplevelse der ikke kan beskrives, udover at det er en utrolig fed oplevelse du ikke lige glemmer.

Musik oplevelse til ham/hende

giv en billet til koncert i julegave

Hvis hun eller ham du skal finde gaven til, er vild med oplevelser og musik, hvorfor så ikke en julegave i form af en koncert?

Du kan give et gavekort til billetlugen, og så kan han eller hun selv planlægge hvilken koncert. Alternativt, hvis du ved lige præcist hvad det skal være, er billetter til yndlingsbandet selvfølgelig den perfekte ide.

Der er mange muligheder og lige så meget fedt musik, hvilket de fleste musikelskere nok vil blive glædeligt overrasket over juleaften.

Romantisk ophold Benniksgaard

giv et Romantisk ophold på Benniksgaard Hotel til kæresten

En eksklusiv gaveide med det romantiske islæt, kan være et weekendophold i Gråsten på Benniksgaard Hotel.

Et lækkert område der helt sikkert et et besøg værd. Hvor i både kan være helt alene og nyde hinanden i fulde drag, men også opleve mange ting der kan gøre afslappet.

Things I Love About You bog

giv hende udfyld-selv-bog Things I Love About You i gave

En romantisk, sød og billig julegave der smelte din partners hjerte. “Things I Love About You” er en udfyld-selv-bog, hvor du skal udfylde forskellige sætninger der passer i forhold til din kæreste. En sød ide der selvfølgelig kræver lidt kreativt arbejde, så det bliver ærligt og romantisk.

Smykke i julegave til hende

giv en flot halskæde i julegave til hende

Et smykke er den klassiske gave til kæresten eller konen ved specielle anledninger.

Julen er jo den hyggelige, søde og romantiske højtid. Og hvorfor ikke forkæle hende med et sødt hjertesmykke i julegave? Du finder flotte hjertesmykker i alle prisklasser der giver mulighed for stort set alle til at give den søde forkælelse til jul.

Slotsophold i Danmark

køb Slotsophold på Broholm

En af de romantiske og eksklusive gaveideer indenfor oplevelser til kæresten, kan være et slotsophold på en af de lækre steder her til lands.

En overnatning sammen på en af de flotte slotte der findes en hel del af i Danmark, er romantisk og kan være med til at forny forholdet eller ægteskabet.

“Det dårlige selskab” brætspil

giv et brætspil i julegave

Måske et brætspil til den sjove og brugbare ide til sociale anledninger?

Her kan spillet “Det dårlige selskab” måske være en sjov gave. Spillet kommer med en stak orange kort med ufuldendte sætninger. Derudover er der sorte kort med ord eller sætninger. Her gælder det om at lave en sætning hvor den dummeste eller sjoveste vinder.

Voksenlegetøj

overrask kæresten med sexlegetøj i julegave

Legetøj til soveværelset kan være en af de frække julegaver til kæresten. Vel og mærke hvis gaven er til en person, som gerne vil prøve nyt eller med på det. Det er trods alt ikke alle der er til sexlegetøj. Men hvis hun/han er til voksenlegetøj, kan det være en privat julegave.

Køb noget din kæreste der falder i dennes smag/temperament. Her er bestsellerlisten ved førende Sinful god inspiration, hvor du finder det populære legetøj til singler og par.

Kærlighedens 5 sprog bog

igv en romantisk bog i julegave til kæresten

En romantisk ide kan være en bog om kærlighedens 5 sprog.

Selvom i elsker hinanden, er det aldrig skadeligt at få nye øjne på kærligheden. Og denne bog af Gary Chapman belyser netop kærligheden ud fra tiden til hinanden, fysiske kontakt, anerkendelse og de tjenester og gaver vi giver og deler med hinanden. Hvis hun eller han elsker at læse og lære nyt, er denne bog indenfor romantikken.

Jelly Belly gaveæske

giv hende en jelly belly gaveæske

Hvis du en gang har smagt Jelly Belly slik, så er der ret stor chance for at du er forelsket.

Det lækre amerikanske slik kan du ikke finde alle steder. Og derfor er det en udsøgt delikatesse, som mange bliver super glade for at modtage i gave; hvilket også gælder til den 24 december. En dejlig gaveide der forkæler ganen og maven, og mon ikke også din kone, mand eller partner ønsker det?

Letters to my love

giv en romantisk julegave til din partner

Hvis du vil give en god personlig julegave der viser din kærlighed, kan en fotogave måske være det helt rigtige.

Du kan nemlig give mange forskellige søde fotogaver. Det kan være en bog med jeres fælles oplevelser sammen, kalender, krus, tæppe, billeder til væggen og lignede.

Billeder af jeres liv sammen i en kalender eller bog er en sød ide der med garanti kan glæde kæresten som det romantiske indslag.

Frække spil

giv hende et frækt sexspil i gave

Du kan overraske kæresten med noget privat til julegaven i form af frække bræt- og kortspil. Her finder du mange frække spil, hvor udvalget også dækker over romantiske spil der ikke nødvendigvis involverer voksenleg i soveværelset.

Hvis i skal nyde juledagene alene som par, kan et sjovt spil under juletræet måske sætte lidt kulør på samværet.

Snug Rug Hoodie

køb en fleece-hoodie fra Snug Rug i julegave til hende

December og vinteren er mørk, våd og ofte også kold. Derfor er det hyggeligt at krølle sig sammen i sofaen med en tæppe. Men hvorfor ikke med en trendy hoodie som denne fra Snug Rug. Anderledes og dejlig blød materiale til både hende og ham.

5 stjernet luksus i Flensborg

giv et eksklusiv spaophold i Flensborg

En af de dyre luksus julegaveideer til kæresten eller din partner, kan være et luksus ophold ved Alter Meierhof syd for grænsen.

Du får et lækkert ophold på et luksus wellness hotel, der byder på 2 overnatninger med lækkert wellness og menu. En dejlig eksklusive julegaveide indenfor det høje gavebudget, der samtidig er en gave i kan bruge sammen som par på et vilkårligt tidspunkt.

Tips til at finde den gode julegave til kæresten

Det at finde den rigtige gave til kæresten lyder nemt, men det er dog ofte svært. En romantisk gave betyder, at gaven skal være sød, god og signaler at du tænker på ham eller hende.

Det er noget, som især mænd har svært ved. Det skyldes måske at mænd er mere logisk tænkende og derfor ser ting ud fra det praktiske.

Det er dog ikke så svært at finde en gave, for det kræver egentlig bare at gætte sig til, hvad hun eller han virkelig gerne vil have.

Hvordan du finder den rigtige ting til jul?

Den logiske måde at finde ud af hvad kæresten gerne vil have i julegave, er at lytte og føle efter. Kvinder siger det som regel, hvor mænd måske signaler det.

F.eks. vil handymanden brokke sig over manglede værktøj, hvor kvinden måske vil nævne en ting rigtig mange gange. Og mon ikke dette er tegn på, at hun ønsker sig det ur, weekendophold, krukke eller noget helt andet.

Den gode romantiske gaveide er en kombination af en praktisk ting, krydret med noget romantisk. Ideerne ovenfor kan være de romantiske ting, men du kan også give en god praktisk eller sød ting. Vedlæg en romantisk ting i form af kærlighedspiller, kærlighedsbrev eller anden romantisk gestus.

De frække ting i gave

Et forhold betyder også sexliv. Og sexlegetøj er heldigvis blevet helt normalt, men dog er det ikke for alle. Hvis din kæreste ikke ejer noget eller nogensinde har snakket om voksenlegetøj, så skal der nok lige føles efter, inden du går ud og køber forskellige sjove ting.