30 romantiske gaver til hende

Søger du romantiske gaver til hende?

Hvis du leder efter den søde eller personlige gave til hende der måske er kæreste, kone, elskerinde eller partner, så har vi fundet frem til et par gode gaveideer der måske bliver et hit.

Det er ikke nemt at finde på den helt rigtige ide. Hvordan viser du, at du sætter stor pris på hende?

Det giver vi nogle bud på med denne inspiration af forskellige gaveideer. Det giver dig det hurtige overblik, som forhåbentlig giver inspiration til finde ideen der kan overraske eller varme i 2022.

Årets mest romantiske gaveide – Kærlighedspiller

overrask hende med en romantisk gadget i gave

Hvis du virkelig vil vise din kærlighed til hende, er denne gaveide med kærlighedspiller det helt perfekt.

Du får en lille krukke fuld med piller i forskellige farver. Disse “piller” bruges når hun føler sig træt og deprimeret i måske på grund af det kolde vejr og stressende hverdag. Her kan hun tage en af disse piller og straks føle sig i meget bedre humør.

Pillerne indeholder ikke kemikalier, men små beskeder med søde ord der fortæller hvor lækker hun er, hvor meget du sætter pris på hende eller måske bare et “jeg elsker dig”. Der er nemlig en lille seddel indeni, som du har skrevet nogle ord på(Hvilket fra personlig erfaring skal siges, tager rigtig lang tid). Absolut en kandidat til årets bedste kæreste gave til hende, og så er den billig.

Romantisk gave til hende – Ophold på Møn

køb et ophold på møn i gave til hende

Hvis du vil give hende en lidt anderledes og utrolig smuk oplevelse, er opholdet for to på Møn måske det helt rigtige valg.

Et skønt og romantisk ophold hvor i kan nyde den smukke natur, og samtidig komme rigtig tæt på hinanden uden byens larm og lys. Opholdet giver nemlig overnatning på en gammel smuk slægtsgård, hvor i kommer til at føle friheden og naturen helt tæt på jer.

Gaveideen giver jer en overnatning på værelse eller ferielejlighed, så måske i skulle nyde naturens smukke omgivelser sammen? Du kan med fordel søge mere bredt indenfor ophold på Gavebordet.dk, hvor du finder det samlet udvalg af oplevelser.

Lingeri i gave til hende

giv hende noget sødt lingeri i gave

Den typiske gaveide fra mange mænd til deres kæreste eller kone, er noget lækkert undertøj.

Det kan virke som en kliché, men ønsker de fleste kvinder sig ikke flot undertøj i gave. De fleste kvinder kan godt lide at have noget på som du har købt, og her kan frækt lingeri være dèt, der vækker den indre vildmand i mænd.

En kvinde vil gerne have at du finder hende attraktiv. Og hvis du giver hende noget sødt og sexet lingeri, viser det netop at du stadig finder hende tiltrækkende. Det største problem er dog at finde den rigtige størrelse i lingeri, hvilket du kan løse ved at tjekke nummeret i hendes nuværende undertøj.

Chakra duftlys

køb duftlys i gave til hende

Chakra duftlys i glas og små gaveæsker kan være den anderledes og søde gaveide til velvære og hygge. Hvis hun er fascineret af det spirituelle og chakra, vil disse håndlavede indonesiske lys nok varme om hjertet og samtidig give en sød duft.

Et romantisk hotel ophold

overrask med et romantisk ophold

En romantisk dag og aften sammen på hotel, er noget som især hende med små børn måske kan have brug for. Et romantisk hotel ophold i et skønt eller anderledes miljø, hvor i kan fokuserer på hinanden og måske give ny luft til kærligheden?

Et gavekort til f.eks. Scandic hotel i Silkeborg, Aalborg, Odense, København, Horsens eller andet sted i Danmark, kan være den gode ting der giver hende nye oplevelser, og ikke mindst, et godt pusterum i hverdagen. Giv hende et lækkert ophold hvor i nyder hinanden, middag og måske et dejligt intim samvær på værelset.

Bedroom Battle – Et sjov spil til romantikken

giv det frække spil i gave til kæresten

Der findes mange gode gaveideer. Og indenfor romantiske ideer hører selvfølgelig også de mere frække gaver til hende. Frækt er nemlig, hvad dette Bedroom spil er.

Sex spillet går i alt sin enkelthed ud på, at du udfordrer din partner i sexappeal og derved vinder erotiske gevinster fra denne. Her varierer belønningerne, så det gælder om den rette strategi, hvis du vil opnå de fristelser som du tænder mest på.

Et sjovt spil som den kække gaveide til din kæreste eller kone, der måske kan være med til at sparke ekstra liv i sexlivet. Perfekt som valentins eller måske til en af årets frække adventsgaver til kæresten?

Luksus brunch gaveide til kæresten

giv en luksus brunch oplevelsesgave til konen

Hvem elsker ikke en lækker brunch sammen med en veninde eller måske kæresten? Det vil gavemodtageren måske elske, så hvorfor ikke som den gode gave?

Hvis du er hendes partner eller kæreste, kan i lave en hel dag ud af det, hvor andre romantiske oplevelser udenfor, eller måske i soveværelset, kan være opfølgning eller starten inden en lækker brunch?

Det lækre miks af morgenmad og frokost er noget de fleste sætter pris på, og hvorfor ikke sammen? Giv hende et lækkert gavekort til en brunch hvor hun bliver forkælet og får en god dag.

Ballonflyvning som den uforglemmelige gave

overrask med en eksklusiv ballonflyvning i gave

Hvis du vil give en eksklusiv gave, som hun nok ikke glemmer lige med det samme, giver ballonflyvning måske den uforglemmelige oplevelse for hende.

En perfekt gave til både den unge som modne kvinde. Det at svæve henover landskabet i en luftballon gør dig næsten i pagt med naturen. Ballonflyvning giver dig en utrolig ro i sjælen, når du flyver henover det smukke landskab, hvor du oplever verden på en helt anden måde.

Du kan opleve ballonflyvning både i Jylland, Sjælland og Fyn, hvor de to populære udbydere Ballon & Eventyr og Dreamballoon arrangerer flyvninger fra.

Æterisk olie gavesæt

giv hende et olie gavesæt

Æteriske olier fra Aromafume i gaveæske kan være en dejlig velvære gaveide til hende. Et gavesæt med 8 forskellige 100% naturlige olier inspireret af naturen. En lækker ting til hende der gerne vil nyde ro og fred via f.eks. en diffuser.

Gaven der lægger op til hed romantik

giv en sjov rose konfetti som romantisk gave til kæresten

Hvis du vil skabe den gode romantiske overraskelse for hende, skal det være gaven der lægger op til en romantisk aften.

Køb rosenblade som den smukke pynt der kan slå benene væk under hende. Pynt op med rosenblade fra døren og hele vejen til soveværelset, eller pynt soveværelset op med levende lys og drys rosenblade ud over sengen, hvor der også står en champagne og måske en gave til massage for hende.

Det er en gaveide der ikke koster alverden, men det tager selvfølgelig lidt tid at arrangere. Du kan købe rosenblade fra en buket, men de sviner en del og kan være ret så irriterende at plukke. Den hurtige løsning er at købe blade til 79 kr. hos Coolstuff eller anden forhandler.

Romantisk Goboat tur i København

giv en goboat oplevelsesgave

Hvis du vil give hende den anderledes romantiske oplevelse, kan du skabe en sjov tur med Goboat i København. Du kan nemlig lave romantisk dag med kæresten eller konen, ved at købe en Goboat sejltur med start fra Islands Brygge.

En soldreven goboat på en smuk dag og en madkurv, det bliver vel næsten ikke mere romantisk og afslappende sammen med kæresten. Derfor er Goboat oplevelsen absolut den gode morgengave, fødselsdagsgave, valentinsgave eller anden lejlighed, hvor hun skal forkæles med en romantisk gaveide.

Gavekurve er gode romantiske gaver til hende

overrask hende med en te gavekurv

Hvem elsker ikke at blive forkælet med noget sødt til øje og gane? Det er netop hvad du får med en gavekurv, hvis den vel og mærke indeholder noget der falder i hendes smag.

Der findes heldigvis gavekurve med stort set alt. Du kan finde den lækre kurv med te specialiteter, italienske lækkerier, lækre vine, god chokolade, udsøgt kaffe eller en kurv der blander en masse forskellige lækkerier.

En gavekurv med f.eks. chokolade og andre lækkerier i den gode kvalitet, det er ikke noget man får ret ofte, og netop derfor kan det blive hendes overraskelse.

Ansigtsrulle gaveide

køb en god faceroller i adventsgave til hende

Hvis du søger en gaveide der kan glæde hende i hverdagen, kan du give noget til skønheden. Her kan en faceroller eller gua sha være den anderledes beauty gaveide. Og hvad er mere oplagt, end at give hende en faceroller med rosakvarts der kendes som kærlighedsstenen.

Giv hende en lækker gourmet gave

giv en middag for to i sølvbryllupsgave

Ligesom ophold så er gourmet oplevelse en god klassisk gaveide til par og kvinder i alle aldre. Engang imellem skal man som kærester eller ægtepar opleve hinandens nærhed, hvor i sidder overfor hinanden og vækker følelsen af dengang i sad dybt forelsket overfor hinanden.

Gourmet kan være både den 3 retter middag, brunch, morgenmåltid eller det lækre mellemmåltid hvor man bare er sammen i nuet. Heldigvis er det en gaveide du hurtigt og nemt kan arrangerer, helt ligesom du kan opleve det alle steder i Danmark.

En romantisk bog til hyggen

igv en romantisk bog i julegave til kæresten

Hvem har ikke brug for romantik og føle sig elsket i forholdet? Det har hun selvfølgelig også, og måske hun også godt kan lide at udforske nye ideer til at opnå det perfekte.

Derfor kan du give hende en god gave i form af bogen “Kærlighedens 5 sprog” af Gary Chapman.

Bogen drejer sig  om vi virkelig er elsket, selvom vi elsker hinanden. Det prøver bogen at svare på ud fra de grundlæggende principper i kærligheds sproget, nemlig med fysisk berøring, tid til hinanden, anerkendende ord, tjenester og gaver til hinanden. Giv hende en rolig stund med en god bog, som selvfølgelig skal dreje sig om romantik.

52 weeks of romance kærlighedskort

giv 52 weeks of romance kort

Hvis du vil overraske hende med en lidt anderledes romantisk ting, kan pakken med 52 weeks of Romance kærlighedskort være den kærlige ting der spicer forholdet op. Spillet indeholder 52 hjerteformede kort med forskellige opgaver indenfor romantiske ting for hinanden.

Forholdet vil nogen gange køre lidt på tomgang uden den store romantik. Og hvorfor ikke give en sød og forholdsvis billig ting til hende og forholdet, der giver lidt ny romantisk skær over kærligheden?

Giv hende dette spil i gave og et kort med “ordre” om at spille det hver fredag aften – det vil med garanti give kærligheden nyt liv.

Luksus ansigtsbehandling i gave til hende

giv ansigtsbehandling oplevelsesgave til hende

Hvis du vil give den gode personlige gave til hende, kan det være en lækker velvære forkælelse. Giv den lækre velvære oplevelse for par, så hun ikke bare bliver forkælet, men kommer til at opleve det sammen med sin partner.

Oplevelsen starter med en dybderensende ansigtsbehandling for huden og velværen, og samtidig får i som par en massage af ansigtet, så muskler og bindevævet løsnes for en forbedret blodtilførsel. Det giver huden en ny smuk glød. Der er også inkluderet hovedbundsmassage og dybdemassage af nakke, skuldre, hals og ansigt. En gode kærestegave, valentinsgave, morgengave eller måske bare en god overraskelse til hende.

Jelly Belly gaveæske som den søde gave

giv hende en jelly belly gaveæske

Hvem kan ikke lide noget sødt til gane og mave?

Det kan de fleste, og mon ikke også det gælder hende, du skal finde en god gave til. Giv hende noget sødt med en Jelly Belly gaveæske. Jelly Belly er det lækre amerikanske slik, især kvinder elsker rigtig meget. Du kan selvfølgelig også give en æske Anton Berg, men Jelly Belly kan dog ikke købes så mange steder, og netop derfor er den mere eksklusiv.

Gaveæsken indeholder 20 af de mest populære smage.

Tantra massage for kvinder

køb en romantisk tantra massage gave til hende

Tantra massage for kvindee er en lækker oplevelsesgave, som ikke er seksuelt relateret som de fleste af os nok tænker.

Der er ingen seksuel kontakt, men derimod massage der bygger på tantra teknikker. Tantra er ældgammel visdom der bygger på energierne du finder i kærlighed, seksualitet og livet.

Tantra teknikken giver dig en større livsenergi og selvfølgelig en større forståelse for din egen seksualitet. Selve massagen er som massage skal være; afslappende, forfriskende og en helende oplevelse. Det vækker en ny energi, så du bliver mere modtagelig for energier og nydelser, som du f.eks. kan bruge i sexlivet.

Smykker er klassiske romantiske gaveideer til kvinder

overrask med et smukt smykke i valentinsdag gave

Diamanter er kvindens bedste ven siges det. Og er måske grunden til at stort set alle kvinder fra de er helt små, elsker smukke smykker.

Det er nok også grunden til, at smykker er den klassiske dåbsgave, konfirmationsgave, studentergave og selvfølgelig også som den romantiske gave.

Der findes rigtige mange forskellige smykker. En halskæde, øreringe, armbånd eller måske en ring, har altid og vil sikkert også altid, være gaven der viser hende, at du elsker hende. Det kræver selvfølgelig, at du kender hendes stil. Men når du gør dèt, kan du finde noget lækkert i alle prisklasser indenfor denne stil.

Romantisk ophold i København

køb et romantisk ophold i gave til kæresten

Hvis hun eller jer ikke bor i Københavns området, så er et romantisk ophold i hovedstaden en oplagt ting.

De fleste fra provinsen besøger hovedstaden, for her ligger stort set alt. Det er det ikke hver dag at de fleste jyder besøger hovedstaden, så et ophold i hovedstaden er oplagt som den romantiske oplevelse sammen.

Hotellet med udsigt over sydhavnen er et dejlig sted, hvor i kan nyde hinanden på et lækkert hotel med masser af faciliteter. Derudover, så vil i være tæt på byen, og kan gå ud og opleve alle de mange ting som den største by i Danmark har at byde på.

Tivoli tur for to

giv en sjov og romantisk gave til hende

Tur i tivoli kan være en ret romantisk dag for et par. Og hvorfor ikke bruge dette til den romantiske gave til konen, kæresten eller anden?

Du kan lave en god dag, hvor du giver et gavekort til en dag i Tivoli. Perfekt til f.eks. julemarked som er super hyggelig, eller til en smuk forårsdag eller sommerdag med popcorn, glæde og solskin i de smukke omgivelser.

Dagen kan gøres rigtig lækker ligegyldig årstid, og det behøver heller ikke være dyrt med en dag der byder på tivoli tur, middag og måske den gode afslappende massage udført af dig… og dagen kan sluttes af på mange måder. En god gave til hende der bor i Københavns området.

Romantisk fotobog gaveide til hende

giv en romantisk fotobog i morgengave

Hvis du søger en romantiske gaveide til konen eller kæresten som du har været i forhold med længe, er en fotobog måske lige sagen.

Det kan blive en af de bedste gaver du nogensinde har givet til din kæreste, for at lave en sød fotobog over jeres fælles minder må da være noget der smelter hendes hjerte.

Det er en personlig gaveide der viser at du har brugt tid på den. For du har fundet de gode minder og sammenfattet disse ting i en fotobog, hvilket tager lidt tid. Og hvad gave er bedre, end dèn der viser at gavegiveren har tænkt på en? Perfekt gaveide til hende du elsker højt, og gerne vil vise at du sætter pris på.

God gaveide til biografen

giv biograf oplevelsesgave

Film er en fornøjelse som de fleste af os elsker, både alene og selvfølgelig sammen med den du elsker. Hvis film oplevelsen skal være fuldendt, skal den selvfølgelig opleves i biografen.

Biografen med mørket, højt til loftet, store skærm, gode lyd og fornemmelsen af en stor oplevelse, det er selvfølgelig her du skal se en romantisk, sjov, spændende eller storslået film.

Giv hende et gavekort til biografen med menuen af popcorn og cola til en afslappet og romantiske aften sammen. Kan afsluttes med i går en tur eller måske middag. En god gave til kvinder i alle aldre.

Salsa for par

køb salsa kursus oplevelsesgave til din partner

Er det kæresten eller konen du leder efter en romantisk gave til? Måske hun er vild med at danse? Måske er hun limet fast til skærmen når der kommer Vild med Dans om fredagen?

Så kan du overraske hende med en sjov salsa oplevelse for par. Den eksotiske dans fra Latinamerika med sine temperamentsfulde trin og rytmer, er noget mange kvinder med garanti kan blive bidt af. Og netop derfor kan det være den sjove oplevelsesgave til hende.

En temperamentsfuld og levende dans der kan give jer den sjove oplevelse sammen som par. Gaveideen er jo netop for at lave noget sammen. Og selvfølgelig skal denne ting være noget som hun  vil elske.

Giv hende et ophold væk fra dagligdagen

køb Slotsophold på Broholm

Et ophold væk fra dagligdagens stress og jag er en klassisk gaveide til hende. Det er selvfølgelig en gaveide der koster lidt, for en overnatning eller weekendophold koster en del penge, men det er dog samtidig forfriskende for krop og sjæl.

Derfor skal du give hende en gave der tager hende med ud af byen til provinsen, hvor du kan finde fred og ro – Se alt.dk over mange af de lækre badehoteller og andet, som vores smukke kongerige byder på. Hvis hun elsker havet, er et ophold ved kysten med gåture på stranden og en madkurv, måske den oplagte ting at give hende.

Et sødt og praktisk tæppe i gave til at varme hende

En praktisk men også sød gaveide til kæresten, kan være det enkle men samtidig raffineret tæppe.

Alle kender til problemet med, at du fryser og trækker tæppet godt op om hagen i sofaen. Det er hyggeligt, men det er endnu hyggeligere at kunne drikke sin te, læse en bog eller se fjernsyn samtidig. Et tæppe falder ned når man rører sig, og så er det ikke meget bevendt.

Snug Rug tæppet kommer med ærmer, så hun kan sidde og drikke te mens hun læser – og holder varmen med tæppet godt op over skuldrene.

Det er en dejlig betænksom, praktisk og sød gave til kæresten.

Minicruise til Oslo den romantiske gaveide

giv et oslo minicruise i gave

Nogen hader at sejle mens andre elsker det. Og hvis hende du skal finde på en god romantiske gave til, kan lide at sejle, så er det måske en oplagt gaveide.

Giv hende et romantisk minicruise til Oslo hvor i kan kan få en dejlig forfriskende miniferie i hinandens selskab. Den friske luft og smukke sejltur sammenholdt med en overnatning til at opleve Oslo, det kan gøres meget romantisk og ikke mindst, meget afslappende og behageligt for hende.

Overrask hende med den anderledes ting indenfor romantiske gaver til hende.

Holistisk stressbehandling

giv hende en holistisk stressbehandling i gave

En anderledes gaveide men dog en god forkælelse. Holistisk stressbehandling oplevelse som kan være den ekstra luksus til hende du elsker.

Behandlingsformen går ud på samspil mellem krop og sind ved hjælp af kropsterapi og finde stressreaktioner. En anderledes behandling som kan være den romantiske ide til hende der har alt.

Hot Stone massage

giv hende en hot stone massage i gave

Varme kan behandle muskelspændinger. Og hvorfor ikke overraske hende med hot stone massage i julegave eller måske årsgave til hende.

Hot stone behandling består af massage i samspil med de varme sten som giver en dybdegående massage. Og hvem elsker ikke at få løsnet spændinger og opnå dejlig afstresning.

Behandlingen med varme lavasten kommer i forskellige varianter og kan prøves de fleste steder i Danmark.

Indpakningen er den halve gave

Det at modtage en gave fra dig er altid lækkert, men en gave er dog ikke god uden den rigtige indpakning.

Det kræver ikke så meget at serverer en gave på den rigtige måde. Du kan lave et flot kort og printe det ud. Hvad der står på kortet er det vigtige. Og siden det gælder en romantisk gave, så skal indpakningen selvfølgelig være romantisk.

Det er ganske gratis at lave den gode indpakning, for det kræver bare at du skriver et kærlighedsbrev eller kort. Det brev eller kort skal indeholde dine følelser for hende, og det er jo nemt at beskrive hvorfor du holder af hende.

Hvis du vil gøre lidt ekstra ud af den visuelle indpakning, kan du gå i Søstrene Grene eller andet sted, og finde en sjov kurv, kasse eller andet, og pakke den flot ind i smukt papir tilsat dine ord på et kort – f.eks. et kort der ligner et hjerte.