Gillian Jones toilettaske? Find den lækre model blandt disse tasker

køb den bedste gillian jones toilettaske

Toilettasker kommer i mange forskellige størrelser, farver, former og brands, hvor mærket CIMI Gillian Jones emmer af kvalitet og samtidig i en prisklasse for det almindelige husholdningsbudget.

En Gillian Jones toilettaske er i moderne design til både mænd og kvinder. I brandet finder du mange typer tasker i forskellige farver, former, størrelser og anvendelse. Derfor har vi fundet de 10 populære tasker og etuier der hitter i 2022.

Gillian Jones Natascha kosmetiktaske

toilettaske dame gillian jones

Hvis du ønsker den tidløse elegante stil, er denne sorte Gillian Jones Natascha toilettaske måske det helt rigtige for dig. Kosmetik tasken er fremstillet i PU-læder der kommer af genanvendt plastik. Du får en stor og rummelig taske giver dig den nemme organisering til at f.eks. at holde styr på dit makeup, elastikker, børste m.m. Der er to store rum, hvor det ene rum er med to net-lommer og det andet rum har lynlås.

Tasken er med  aftagelig rem og kan også bruges som en lille håndtaske.

Gillian Jones Vittorio Classic Bag Men

Gillian Jones Vittorio Classic toilettaske til mænd

Gillian Jones fremstiller stilrene toilettasker til mænd, hvor denne Vittorio Classic Bag Men er en populær model. Toilettaske i grå nylon med et stort rum der lukkes med lynlås. Indeni taske er der 4 lommer til opbevaring af de mindre ting til den personlige pleje. Tasken har den klassiske lomme og hank undenpå, som du nemt kan bære den frem og tilbage.

Gillian Jones Vegan toilettaske

Lækker og rummelig toilettaske i vegan materiale

Elegant Gillian Jones vegan toilettaske kan være den perfekte taske til forretningsrejser eller ferier. Du får en dejlig og rummelig toilettaske, som er foret med genbrugsplast og indeholder 2 udvendige rum.

Spa Organiser i sort

køb gillian jones toilettaske sort

Hvis du ofte er på farten, er en af de gode og multifunktionelle toilettasker en nødvendighed. Denne Spa Organiser taske kan være praktiske taske, der giver dig den ekstra plads til de nødvendige ting til at nette dig med.

Tasken i det smarte design, kommer med en praktiske krog til at hænge tasken op med, så du slipper for at skulle pakke alle ting ud. Der er 3 lynlås rum til nem organisering. Dertil er der “check in bag” fremstillet i PVC-fri plast som kan være velegnet til dig der ofte flyver.

Gillian Jones hæng-op taske

køb en gillian jones hang up toilettaske

En rummelig hæng-op(hang up) kosmetiktaske i blomster print med en pris på 449 kr. hører til dyreste modeller i brandet. Tasken der kan hænges op, er praktisk indrettet med gode rum. Der medfølger en check in bag til flyrejser. Modellens for er fremstillet i genbrugsplast, som stort set gælder for alle tasker i mærket.

Gillian Jones Urban Pineapple Fibre

find cimi gillian jones toilettaske

Gillian Jones Urban Pineapple Fibre Cosmetics Bag er en stor taske fremstillet af ananas fibre. Det giver et dejlig blødt materiale, som står sig godt med designet i mat sort, guld ananas print og guld lynlås.

Tasken har èt stort rum, hvor du finder en lomme med lynlås og derudover åbne net lommer. Det giver mulighed for at opbevare de mindre ting under lynlås lukning, og samtidig kan makeup og andet opbevares i netlommerne.

Gillian Jones Mary toilettaske

find gillian jones toilettaske tilbud

Cimi Gillian Jones Mary er en populær taske for sit eksklusive design og ganske rummelige opbevaring. Tasken der måler 30 x 22 x 16 cm. er opdelt med 3 rum til bedre organisering af dine forskellige skønhedspleje produkter.

MAP beauty boks

køb Gillian Jones alu makeup boks

Gillian Jones MAP alu case i sort er en rummelig makeupkuffert. Kassen er hardcase i et moderne og stilfuldt design, som samtidig er dejlig nem at transporterer.

Indeni i boksen finder du 4 foldbare rum og et stort rum i bunden til opbevaring af de større produkter. Når du åbner vil der komme de forskellige rum frem, hvor du kan opbevare de mange forskellige makeup dele.

Studio Washbag til mænd

Gillian jones Studio Washbag For Men

Gillian Jones Studio Washbag for Men er en rummelig toilettaske i det maskuline og tidløse design. Tasken har èt stort rum med lille lynlåslomme til mindre ting. Udenpå tasken er der en stor lomme med velcro lukning. Tasken, helt ligesom med andre tasker fra firmaet, er produceret af genanvendt plastik(RPET).

Beige Gillian Jones Secret

Gillian Jones Secrets Cosmetics Bag Beig

Lille og trendy toilettaske i et moderne design med ruskinds-lignede materiale. En flot toilettaske der er fremstillet til kvinder, men med sin sporty og moderne look kan den sagtens gå til den moderne mand. Tasken har lynlås i guld og sort lak i bunddelen, hvor tasken har 3 åbne lommer indvendig.