Hvordan du køber lingeri til hende i gave?

Hvordan du køber lingeri til hende i gave

Hvordan du køber lingeri til hende i gave?

Hvis du skal finde noget lingeri til hende i f.eks. julegave, fødselsdagsgave eller måske til valentinsdag, kan det være at du er stødt på problemet; hvordan og hvilket undertøj skal du finde?

Der findes nemlig rigtig mange forskellige modeller og typer af undertøj. Skal du vælge thai, hipster, shapewear, jule lingeri eller en anden type? Det udløser straks endnu flere spørgsmål, for hvad kan hun lide, for ikke at snakke om; hvad størrelse bruger hun?

Disse spørgsmål er, hvad vi prøver at besvare her så dit indkøb måske bliver noget nemmere.

Hvorfor købe lingeri i gave til hende?

De fleste kender til det med, at manden køber noget flot, sødt eller sexet lingeri til hende i gave. Her er julen nok tidspunktet hvor de fleste mænd besøger en undertøjsbutik. Det at købe er dog heldigvis blevet noget nemmere med det store udvalg af online indkøbs muligheder.

Grunden til at du skal give hende undertøj i gave, er, at kvinder ofte elsker noget personligt. Og undertøj er personligt og traditionelt en af de romantiske gaveideer til hende.

Derfor er julen netop det velvalgte tidspunkt, hvor du kan glæde hende med en personlig kæreste gave, hvilket selvfølgelig giver problemer med smag og størrelse. Men signalet i at have prøvet, vil altid være noget der giver ekstra kredit fremfor f.eks. et gavekort.

Du kan dog heldigvis købe så korrekt lingeri som muligt, ved at følge disse råd til indkøbet.

Find hendes størrelse i undertøj

Det kan være ret så irriterende ikke at kende hendes størrelse, når du skal finde det helt rigtige sæt undertøj til hende. Generelt er det med størrelsen, ikke noget mænd har overvejet før det er absolut nødvendig.

Du kan dog heldigvis gøre det for nemt for dig selv. Det kræver faktisk bare, at du tjekker mærkerne i hendes eksisterende undertøj. Det er den nemmeste måde at finde den rigtige størrelse, for hun har nok ikke købt noget undertøj der ikke passer hende.

At tjekke mærkerne er dog ikke altid muligt. De små mærker er ret irriterende på kroppen, hvilket en del kvinder ordner ved at klippe mærkerne af. Hvis din kæreste, kone eller partner er denne type, så er du på dybt vand.

Du kan prøve at finde ud af hendes højde og vægt, men det er ikke altid lige til, og derfor kan du bruge et godt husråd ud i lingeri køb. Aldrig køb for store trusser, da det kan signaler, at hun har en stor bag. Det er der ingen kvinde, der ønsker at få at vide; Selv om det modsatte også kan associeres med negative signaler.

En alternativ måde er simpelthen at tage et sæt af hendes undertøj med i butikken, men det kan dog være en ret besynderlig situation at stå i overfor ekspedienten, og ikke en løsning du kan bruge online.

Hvis du er helt på bar bund, så er det simpelthen at spørge hende henkastet om hendes størrelse i bh og trusse.

Hvilken stil skal du vælge?

Udover størrelsen, er stilen den anden vigtige ting at tage højde for, når du skal finde noget undertøj i gave til hende. Her er det nærliggende at vælge ud fra hendes eksisterende smag.

Den bedste måde til at finde hendes stil, er ved at tjekke hendes eksisterende undertøj for om hun elsker blonder, det enkle, sporty, push-ups, farver og eller anden stil – Du kan også få et par små tips fra Helena Christensen om at vælge undertøj her.

Det giver lige det ekstra romantiske islæt, at hun kan se du faktisk kender til hendes stil, for det viser opmærksomhed fra din side. Du kan selvfølgelig vælge at købe noget anderledes sexet undertøj, men hvis hun ikke ejer noget overhovedet, skal du nok ikke gå all-in på det slutty outfit som den frække gave til hende, men mere det diskrete søde sæt.

En bestseller liste over undertøj ved forhandleren eller at spørge ekspedienten om det mest solgte, er altid det gode udgangspunkt til at vælge undertøj, for så forskellige er kvinder jo trods alt heller ikke – Selv i en verden hvor krænker mentaliteten ofte har skubbet fornuften til hjørnespark.