Mors dag – derfor skal hun fejres

hvorfor fejre mors dag og give gaver?

Mors dag startede i USA i år 1800-hvidkål. Denne dag startede kort fortalt fordi vi har alle mindst en kvinde i vores liv, og hvad vi alle har tilfælles er en mor. Mors dag er her en dag hvor vi skal huske vores mødre. Uden dem var vi her slet ikke. Vores mødre bliver ofte undervurderet, og alle de ting de har gjort for os, glemt.

De fleste af os har fået en eller flere åbenbaringer, alt efter hvor langt vi er i livet. Det viser sig, at mor har faktisk altid ret.

Og det skal selvfølgelig fejres med en gave kun til hende.

Se også: bedste gaver til mors dag hvis du er i tidsnød

Gaveidéer til mors dag.

Det er tanken der tæller, og det er helt meningen med mors dag også. Det ville være så dejligt nemt hvis der var noget vi kunne sætte to streger under. Men selvom vi alle er forskellige, så er der alligevel nogle gaver der virker for de fleste på mors dag.

En buket blomster gør mere end man tror, og er en sikker vinder. Det kan være du tænker det er for beskedent, men der kan du godt tro om ret hurtigt. Husk på at vores mødre kommer fra en tid, hvor blomster er lig med kærlighed og taknemmelighed. Du må endelig ikke tro at din mor har samme forestillinger om blomster, som du har.

Smykker er også en ideel gave til mors dag. Der er så mange muligheder for at give hende noget enestående og personligt i en og samme tid. Det behøver ikke ”bare” at være et par øreringe, en ring eller lignende. Det bedste ville være at skabe noget personlighed ind i smykket i form af indgravering eller for den sags skyld, fødselssten.

En halskæde med et flot vedhæng hvorpå hendes børn er indgraverede vil give hende meget mere end blot en halskæde. Som det nyeste på markedet kan man nu få indgraveret billeder i sine smykker. Har du et godt billede af dig og dine søskende (eller bare dig) kan du få det indgraveret på en halskæde. Smart, anderledes og særdeles personligt.

Nu vi har nævnt billede i forbindelse med smykker, kan det også stå helt separat som den perfekte gave til mors dag. Få taget et flot og nydeligt billede af dig selv hos en professionel fotograf, find en flot ramme, og så har du opskriften på en rigtig god gave til mors dag.

Se også: Gaveideer til fars dag

Oplevelser som gave

Hvis du ikke ser din mor så tit, eller bruger så meget tid med hende så er det muligvis her du finder den perfekte gave. Tag din kære mor med ud og spise, det behøver ikke nødvendigvis at være på mors dag. Tag hende med i teatret eller i wellness. Det kan godt være at det måske ikke helt siger dig så meget, men tro mig det falder i god jord hos din mor, mildt sagt. Lad mors dag blive en dag hun sent vil glemme. For om nogen mennesker har hun fortjent det.