Gestuz dame Læderjakker

køb en sort gestuz dame læderjakke

Overvejer du en ny Gestuz dame læderjakke til at skabe den nye stil som moderne kvinde?

Gestuz blev grundlagt tilbage i 2008, så det er et forholdsvis nyt dansk brand, der er ejet af Sanne Sehested Nielsen og Lene Boesen. Ifølge Gestuz selv er de et kvalitetsbevidste mærke, der ikke er specielt billigt, men derimod et brand der er garanteret top kvalitet i design og materialer.

En læderjakke kan bruges både om vinteren og sommeren. Skind- eller læderjakke er tidløs hele året rundt og år for år. Det er årsagen til at jakken typen er populær både blandt mænd og damer. Du finder mange forskellige modeller og mærker, men du går aldrig helt galt med en Gestuz skindjakke som disse styles i 2022.

Sort Electra læderjakke

brug den rå dame læderjakke fra Gestuz

Klassisk sort læderjakke i det rå look. Gestuz Electra bikerjakken giver dig det selvstændige og overskudsagtige udtryk. Denne Electra jakke er blevet verdenskendt ved at mange stjerner som f.eks. Pink har udtrykt deres rå stil ved at bære modellen.

Gestuz Zillagz jakke

find den rigtige dame læderjakke

Gestuz Zillagz læderjakke i sort er en anden rå model fra den populære brand. Jakken i ankel længde er fremstillet i 100% lammeskind. Model er i normal pasforrm og har den klassiske lynlås og skrå sidelommer.

Petragliz Blazer

køb den løse gesztuz skindblazer

Gestuz Petragliz blazer i løs stil med klassisk blazer snit. Halvlang blazer med knapper som lukning og klassiske lommer på fronten. En løs blazer i læder til den varme årstid om sommeren.

Gestuz Luligz blazer

ug den lange sorte dame blazer i læder

Gestuz Luligz dame blazer i læder. Smart model på tilbud til 1800 kr. med slange struktur i 100% lammeskind. En klassisk blazer med v-udskæring, to front lommer og lange ærmer.

Gestuz Joanna jakke

find den moderne læderjakke til damer

Gestuz Joanna skindjakke i 100% læder er en anden klassisk bikerjakke i den korte størrelse. Jakken er med assymmetrisk lynlås og paspolerede sidelommer. Brug modellen som forårs- og sommerjakke i hverdagen.