køb valentinsgaver til hende

Overrask med en sød valentinsgave til hende

Søger du valentinsgaver til hende din kæreste, partner eller kone? og hvornår er det egentlig valentinsdag i 2021?

Valentinsdag er den 14 februar, og det kræver selvfølgelig en romantisk gestus af dig for at vise, at du elsker hende.

Hvis du vil give din kone/partner den lille søde eller store ting på årets romantiske dag, alt afhængig af betydningen af dagen for jer, får du inspiration med gode gaveideer. De romantiske gaveideer til hende som du finder her nedenfor, kommer i både de dyre, billige, store som små ting. Der er muligt at finde inspiration for alle.

 

Guldrose

giv hende en guldrose i gave

Til kvinden der har alt, kan du give denne 24k forgyldte rose.

Valentins blomster hører sig næsten til, og hvad er bedre end roser i forhold til romantik? Det eneste skulle være en rose i guld, kan man fristes til at sige. Og hvorfor ikke som den eksklusive gave der siger “jeg elsker dig”. En gaveide der måske også er perfekt som årsgave eller morgengave.

 

 

Fifty Days of Play

giv fifty days of play brætspil

Hvis du vil give noget i den lidt frækkere afdeling, så kan Fifty Days of Play brætspil for par måske være det helt rigtige indenfor frække gaver.

Det frække spil byder på forskellige opgaver, hvor de hvide kort er i de almindelige lødige ting, og kan så blive frækkere eller vildere alt afhængig af farven på kort der trækkes.

 

 

52 Weeks of Romance

giv 52 weeks of romance kort

Et andet slags spil i det lidt mere lødige, er 52 Weeks of Romance kort.

Sættet indeholder 52 romantiske kort som byder på forskellige opgaver du skal gøre for din partner eller kæreste. Her får du og kæresten hver 26 kort, og derved har i skabt sikker romantik i et helt år.

 

 

Romantisk ophold

giv en gourmet gave oplevelse

En noget dyrere gave kunne være et romantisk kro eller måske weekendophold. Der findes mange forskellige typer ophold som spa, hotel, udendørs, golf m.m helt ligesom du relativt nemt kan komme til både Tyskland og Sverige i bil, helt ligesom billige flybilletter giver muligheder andre steder.

Ophold bare jer to sammen kan være den perfekte gave til valentinsdag.

 

 

Blomster

giv blomster i gave til hende

Blomster er næsten obligatorisk hvad end du fejrer valentinsdag fuldt ud eller ej. Overrask konen eller kæresten med en buket blomster på denne dag, der godt nok er en amerikansk tradition, men også er en god lejlighed til at vise, du elsker hende.

Hvis du ikke er hjemme den 14 februar, så bestil online ved Euroflorist.

 

 

Chokolade

giv chokolade i valentinsgave

Chokolade helt ligesom blomster, er den faste tradition på valentines day som set i amerikanske film om dette. Men selv om vi er Danmark, så er chokolade dog altid en god gaveide, hvis hun vel og mærke elsker det.

Glæd din kæreste eller partner med noget lækkert chokolade på den romantiske dag.

 

 

Bridgewalking oplevelse

giv bridgewalking oplevelsesgave

Hvis det ikke skal være den romantiske eller frække gave, men noget mere unikt og anderledes, så overvej en af de fede oplevelsesgaver.

Bridgewalking byder på oplevelsen af, at komme op på taget af den Gamle Lillebælt Bro og gå. Her ovenpå trafikken der passerer under en, kan den flotte udsigt nydes og fortællingerne fra guiden.

 

 

Luksus brunch

giv en luksus brunch oplevelsesgave til konen

Overrask din søde kæreste, kone eller partner med en luksus brunch.

Hvem elsker ikke at komme ud en formiddag, og bare slappe helt af over noget brunch og gå lidt rundt uden formål. Giv hende et gavekort til brunch, som i kan nyde sammen en dag hvor i begge har fri, og kan holde en dejlig kærlighedsdag.

 

 

Smykke

overrask med et smukt smykke i valentinsdag gave

En traditionel romantisk gave fra manden til kvinden han elsker, er et smykke. Hvorfor ikke også som hendes valentinsgave?

Du kunne give hende en halskæde med et smukt vedhæng som en kløver, stjernetegn, navn eller andet i hendes stil og smag. Der er mange muligheder, hvor det selvfølgelig gælder om at finde det rigtige, som hun kan lide.

 

 

Kærlighedspiller

overrask hende med en romantisk gadget i gave

En anden personlig og super sød gaveide, er denne krukke kærlighedspiller.

Kærlighedspiller er årets mest romantiske gave, og vil med garanti smelte hendes hjerte. Det gør ingenting at det samtidig er en billig valentinsgave til hende, for den koster kun 59 kr. Krukken indeholder små piller, som hun kan åbne på de dårlige dage. Her står nemlig søde ord, som du skal skrive og samle pillen om.

 

 

Den frække diamant – voksenlegetøj

overrask hende med en vibrator julegave

Bijoux diamanten er ikke et smykke eller parfume men derimod voksenlegetøj til hende.

Hvis du vil give en af de frække valentinsgaver der kan fornøje hende, kunne den ret anderledes udseende vibrator måske være det helt rigtige. Den kommer med forskellige styrker og er ganske populær blandt kvinder.

 

 

Spaophold Ystad Saltsjobad

giv Spaophold på Ystad Saltsjöbad i gave

Den eksklusive forkælelsesgave til hende og som kan bruges af jer begge til en romantisk par oplevelse, kan være et spaophold på Ystad Saltsjöbad i Sverige.

Spa er lækkert og noget de fleste elsker. Og hvorfor ikke overraske hende med et dejlig romantisk ophold for jer som par. Og samtidig giver forkælelse og kan få hverdagens stress til at forsvinde lynhurtigt.

 

 

Spaophold Marienlyst Strandhotel

giv et spaoohold i valentinsgave til hende

Spaophold Marienlyst Strandhotel ved Helsingør kan være en lækker oplevelse at modtage på valentinsdag for hende.

Overrask hende med en udsøgt forkælelse i Nordsjælland der kan være jeres romantiske weekendtur hvor i virkelig kan sætte velvære og romantisk i højsædet.

 

 

Sødt lingeri

giv romantisk lingeri i gave til kæresten

Den klassiske julegave til hende er lingeri. Og lingeri hvis det ikke er vulgært eller decideret sex kostume, kan være en lækker ting at få for de fleste.

Overrask hende med et sødt lingeri sæt i hendes smag (mere end i din egen) og som kan bruges i hverdagen og ikke kun til soveværelset. Du kan finde tips til, hvordan du finder lingeri til hende i gave.

 

 

Sinful Auto Rabbit Vibrator

køb sinful auto rabbit vibrator

Den frække gaveide kan være denne Sinful Auto Rabbit vibrator der kan fornøje hende og sikkert også dig.

En testvindende vibrator der kan give fornøjelse som single, men også kan være det sjove hjælpemiddel til opladning når der skal dyrkes samvær i soveværelset. Du skal selvfølgelig være sikker på at hun er til sexlegetøj før du overvejer at give det i gave.

 

 

Snug Rug tæppe der varmer hele tiden

giv det smarte snug rug tæppe til hende

En anden praktisk gaveide der kan give meget gavn i hverdagen, kan være dette smarte Snug Rug tæppe.

Når du sidder i sofaen med et tæppe godt op under hagen for at holde varmen, så kan du ikke drikke te, læse bog m.m. uden at tæppet falder ned. Her vil Snug Rug tæppet med ærmer løse problemet; Du holder tæppet oppe til at varme dig, og samtidig kan du drikke te og bladre i bogen uden at tæppet falder ned.

 

 

Yoga & meditation

overrask med en romatisk oplevelse i gave til kæresten

Til hende der elsker at fordybe sig og lave yoga, her kan du glæde hende med en yoga og meditations gave til valentinsdag.

I Århus kan hun få fornøjelse af at opleve yoga & meditation sammen med andre ligesindede. Og hvorfor ikke give en gave der vil være lige noget for hende.

 

Krus med foto

køb en foto kop som sød gave til valentinsdag

Giv hende den personlige gave til valentinsdag. Og her kan dette krus med foto måske være den oplagte og sjove gave til din kone, partner eller kæreste.

Kruset er med hjerteformede hank og bliver personliggjort med et billede tryk. Her kan du finde et billede fra en fælles oplevelse eller bare jer to sammen.

 

 

Sinful let’s orgasm par vibrator

køb det frække legetøj i gave

Hvis hun er til voksenlegetøj og det er en gave til den årlige romantiske dag, så kan denne Sinful lets orgasm par vibrator måske være den frække gaveide.

Sexlegetøj der både giver nydelse til hende og ham. Legetøjet er fremstillet i fløjsblødt silikone, opladelig og er vandtæt så kan bruges i badet som anvendelig i soveværelset.

 

 

Helikopter oplevelse

giv en helikoptertur i gave

Der findes mange forskellige gaveideer til alle anledninger. En af de populære ting som er et hit ved de fleste, er oplevelser. Og her kan en helikopter rundflyvning måske være den fede oplevelsesgave som hun aldrig har prøvet, og som kan være uforglemmelig i et godt stykke tid fremefter.

 

 

Cozy slippers mikroovnssutsko

giv den afslappende gave til din kæreste

De fleste kvinder fryser fødderne og her er hjemmesko ofte det foretrukne ”værktøj” til at løse dette. Men hvorfor ikke med disse smarte Cozy Slippers der kan varmes i mikroovnen og derved give straks varme til de kolde tæer? En sjov og ganske praktisk gadget der kan bruges til alle gave anledninger.

 

 

Holistisk stressbehandling

giv hende en holistisk stressbehandling i gave

Holistisk stressbehandling til hende der ønsker velvære til sind og krop. Oplevelsen kan prøves i Beder ved Århus eller på Frederiksberg i København.

Giv den holistiske kropsafspænding som den personlige oplevelsesgave til din kone, partner, kæreste eller anden der skal forkæles på valentinsdag.

 

 

Spaophold

giv et spaophold i morgengave til hende

En klassisk oplevelsesgave der kan bruges af stort set alle, er et spaophold i Danmark, Sverige eller Tyskland.

Det at træde indenfor døren og lade velvære omslutte dig så alt stress forsvinder som dug for himlen, er måske noget som hun vil elske at modtage den 14 februar?

 

 

Love art

køb det frække lav-det-selv maleri i gave

En noget anderledes og fræk valentinsgave til par.

Love art er et lærred og maling som skaber det sensuelle maleri med jeres hjælp. I skal nemlig dyrke hinanden erotisk og under agten vil malingen blive spredt og skabe maleriet. Det kan selvfølgelig være lidt svært at forklare familien hvem der lavet maleriet.

 

 

Badebalje til voksne

giv hende et sammenklappelig badekar i gave

Et karbad er en dejlig luksus efter en lang eller kold dag. Men hvis du bor i lejlighed eller andet sted uden et spa eller karbad, så kan denne badebalje til voksne måske være det lækre alternativ.

Overrask hende med en gave som hun måske ikke har tænkt på, men nok vil give hende meget glæde?

 

 

Hotstone massage

giv hende en hot stone massage i gave

Massage er velvære og hvorfor ikke som gave til kæresten?

Overrask hende med en hotstone massage hvor de varme sten bliver brugt til at løsne musklerne op og give velvære i kroppen. Der findes mange andre massageformer der kan være lige så gode, men hvis hun ikke har prøvet hotstone massage kan det være en oplagt ting at prøve.

 

De klassiske valentinsgaver til hende?

Som du kan se i udvalget ovenfor, så findes der mange forskellige valentinsgaver til kvinder i alle aldre. Men hvis du foretrækker de klassiske gaveideer til hende, så er de nedenstående ting ofte dèt der gives mest:

  • Undertøj er et hit: Undertøj/lingeri er den klassiske gave til jul og valentinsdag fra kæresten. Her er det ofte mænd som giver sexet undertøj, for gaveideen er velegnet til jer begge. Størrelsen er det vigtigste (ligesom stilen), for du kan ikke give hende for stort eller et sæt der er for småt. Tjek hendes eksisterende undertøj for trusse og bh størrelse før du vælger et sæt, som selvfølgelig også skal være i hendes smag. Lad være med at vælge et frækt og vulgært sæt hvis hun er mere til det uskyldige og neutrale.
  • Smykker: Alle piger elsker smykker siges der, og måske din kæreste eller partner også elsker smykker? Et armbånd, ring, halskæde eller øreringe i hendes smag vil måske være den perfekte gave, hvis hun vel og mærke ikke er vant til at bliver overdynget med smykker.
  • Oplevelsesgaver: Alle elsker at opleve steder, ting eller oplevelser. Og derfor er oplevelsesgaver der dækker over stort set alt, altid en gave der hitter ved de fleste og det er unge som ældre. Find en oplevelse indenfor dit budget og hendes temperament. Her skal du selvfølgelig ikke give Bungy Jump til hende der lider af højdeskræk, helt ligesom du ikke skal give et bagekursus til hende der hader at bage og stå i køkken.
  • Voksenlegetøj: Valentinsdag er i romantikkens tegn og måske det skal være frækt også. Hvis hun er til sexlegetøj eller har snakket om at prøve, så kan du overveje om dette skal være årets frække valentinsgave til hende. Vær sikker på at hun er til sexlegetøj, så det ikke føles som pres.
  • Ophold: At rejse er at leve og derfor er ophold ofte den eksklusive gaveide til par. Og hvis hun elsker at komme væk, så kan det være at du skal spenderer lidt mere på årets valentinsdag gave med et ophold i Danmark eller udlandet.
Fik du svar på det søgte?
Sending
Din bedømmelse
0 (0 votes)