10 gaveideer til hende der elsker at dyrke sport/fitness

køb gaveideer til hende der elsker at dyrke sport

Hvis du søger inspiration indenfor gaveideer til en fysisk aktive dame, hvorfor så ikke give hende noget indenfor fitness, sport eller andet indenfor hendes passion.

Her finder du forskellige gaveideer til hende der elsker at dyrke sport/fitness. Ideerne dækker bredt indenfor sport, fitness og det at røre sig, samt i mange forskellige prisklasser. Brug gaveideerne som inspiration til at finde noget der passer lige præcist til den unge som modne kvinde i 2022.

Nye løbesko

køb gode løbesko i gave til kvinder

Til hende der elsker at løbe efter arbejde et par gange om ugen eller meget mere, her kan et par nye løbesko måske være den helt perfekte gaveide der bliver værdsat højt.

Løbesko bliver slidte ret hurtigt, og hvis hun løber regelmæssigt skal skoene skiftes hvert år. Her skal du selvfølgelig finde en god pasform, materialer og størrelse, hvor det nemmeste vil være at købe samme model eller mærke som hun allerede har.

Løbe-/træningstights

køb smarte Adidas Tights i gave til hende

Løbetights til både sommer og vinterbrug er lige så uundværlig som løbesko. Tights er i meget billigere prisklasse end løbesko, hvad end det er til løb, fitness eller anden træning. En god gaveide der samtidig også kan være en af de gode gaveideer til manden der elsker at dyrke fitness eller sport.

Løbesokker, handsker, hue og andet er også nødvendig, hvad end du træner udendørs fitness eller løb.

Apple Watch

giv hende et Apple Watch i julegave

En eksklusiv gaveide der kan bruges til rigtig meget udover sport og træning, kan være et Apple Watch. En eksklusiv gaveide i en dyr prisklasse. Alternativt kan du vælge en aktivitetsmåler, pulsmåler eller løbeur alt afhængig af hendes træningsform. Det er ikke verdens mest romantiske gaveide til hende, men mere over i det praktiske og samtidig sjove ting der gør passionen bedre.

Smoothie blender

giv fitnesspigen en smoothie blender i gave

Et smart redskab der godt nok ikke bruges til selve træningen, men hjælper dig og kroppen i næsten samme høje grad. En smoothie blender i en god kvalitet giver dig mulighed for at lave den helt rette smoothie med på farten.

Yogaudstyr

køb noget smart træningsudstyr i gave til damer

Udstyr kan være den perfekte gaveide til hende der elsker at dyrke yoga. En ny yogamåtte, pølle eller måske yogatøj er noget de fleste får og har brug for. Træningstøj generelt er noget alle skal bruge, og det gør sig selvfølgelig også gældende til yogaen. Hvis du mangler en gave til kæresten, søster, veninde, mor eller anden dame, hvorfor ikke noget udstyr til yoga træningen?

Fitnessudstyr til hjemmetræning

giv hende noget fitnessudstyr i gave

Hvis hun foretrækker at dyrke fitness hjemme eller måske på et privat hold med veninder der træner udendørs, her har hun nok brug for forskellig fitnessudstyr. Et vægtsæt, kettlebells, vægtveste, foam roller, medicinbolde m.m. kan alt sammen være det rigtige i forhold til diverse fitness øvelser.

Sportstaske

køb en Nike Club taske til sport

Hvis hun træner i fitnesscenter, dyrker håndbold, fodbold, gymnastik eller andet, er en god sportstaske ret dejlig at have. Og hvorfor ikke give hende en god taske der kan afløse posen eller andet der bruges lige nu. Du finder mange billige som dyre sportstasker, så det er en gaveide til de fleste budgetter.

Rulleskøjter til den aktive kvinde

giv voksne rulleskøjter i julegave

En anderledes gaveide, men dog noget der kan give meget sjov og samtidig god træning for kroppen. Rulleskøjter kan give sjov, fysisk træning. Og hvis hun har mindre børn, kan hun tage sjove ture med barnet eller børnene.

Fitness sko

overrask hende med crossfit sko i gave

Et par gode fitness sko der passer til hendes træningstøj, kan være en gave der giver meget glæde gennem ugen. Her finder du de klassiske mærker som Nike, Adidas m.m. hvor man sjældent går fejl med de sorte eller hvide træningssko.

Puls og skridttæller

køb en aktivitetsmåler til den sportsglade kvinde

Til hende der elsker gåture eller vandre, kan en fitness-tracker være sjov tilføjelse til motionen. Du finder helt billige skridttællere som du kan købe mere eksklusive gaveideer med f.eks. Apple Watch. Køb en stilrent, feminint eller moderne tracker alt afhængig af hendes stil.