Valentinsdag gave → Brug disse valentinsgaver til kæresten

Søger du inspiration til en god valentinsdag gave til din kæreste/partner?

Den 14 februar 2022 er valentinsdag. Og den amerikanske tradition der er kendt for at være “de elskendes helligdag”, er også slået igennem her i Danmark. Det betyder, at du skal selvfølgelig skal forkæle din kæreste med den søde omtanke.

Valentinsdag kan fejres på mange måder. Og at give hinanden en sød, romantisk, lækker eller måske fræk valentinsgave er blevet en tradition blandt mange. Derfor får du her inspiration til gode romantiske gaveideer til hende eller ham, som måske kan spore dig ind på at finde det helt rigtige til kæresten. Du kan finde inspiration i vores andre indlæg om specifikke gaveideer til mænd eller kvinder.

Find inspiration med gaveideer til ham eller hende

find gode gaveideer til kæresten hende

Valentinsgaver til hende

find gode gaveideer til kæresten ham

Valentinsgaver til ham

Super romantisk gaveide til kæresten

overrask hende med en romantisk gadget i gave

Årets mest romantiske gaveide til både ham og hende må være dette krus der indeholder kærlighedspiller.

Din kæreste kan tage en pille på de dage der føles lidt deprimerende. Indeni pillen er der et stykke papir med en sød tekst til at muntre op. Det irriterende ved denne billige romantiske valentinsgave er at udfylde de små sedler med søde ord; Det tager lidt tid.

Dare Duel sexspil

giv det frække dare dual spil i gave

Måske valentinsdag skal være lidt romantisk og fræk sammen med ham eller hende, og her kan der lades op med et sjovt spil i gave.

Spillet Dare Duel går ud på at trække kort. Og disse bruges til at sammensætte frække fantasier eller udfordringer til hinanden. Gør valentinsdag meget frækkere med dette eller andre frække sexspil.

Chokolade til valentin

giv chokolade i valentinsgave

Hvis du har set en amerikansk film med valentines, så har du med garanti også set at chokolade er noget du traditionelt skal give hinanden.

Chokolade er en lækker gaveide. Du kan finde rigtig meget lækkert i både den dyre ende som Summerbird eller i den billigere men også lækre ende af prisskalaen.

Blomster som valentinsdag gave

giv blomster i gave til hende

En traditionel gave som han skal give hende på valentinsdag, er smukke blomster.

Send hende et smuk buket der kan være den romantiske samling af forskellige roser, der kan gøre hende blød i knæene. En perfekt ide hvis i er væk fra hinanden eller hvis du vil sende en sød ting som hun kan glædes over indtil i mødes. Interflora, Bloomit og andre tilbyder levering af buketter.

Undertøj er den klassiske gaveide

giv romantisk lingeri i gave til kæresten

Noget smukt, sexet eller sødt undertøj til hende, er en klassisk gaveide fra mænd til kvinder der også er god at give på valentines day.

Køb et sødt og lækkert sæt der ikke er målt på det vulgære, men ud fra det smukke i sættet. Det er ikke alle kvinder der elsker det mere vulgære eller frække lingeri. Husk at aflure hvilket størrelse hun bruger i sit eksisterende undertøj, så du ikke køber en størrelse der er helt ved siden af.

Voksenlegetøj til kæresten

køb det frække voksenlegetøj i gave

Til den voksne kæreste eller partner der måske er med på noget nyt (eller måske er erfaren), kan voksenlegetøj være med at gøre den romantiske dag mere hed.

Giv ham eller hende noget godt og sjovt sexlegetøj indenfor udvalget af bestsellers. Her er par legetøj der giver jer begge glæde, måske den helt perfekte gaveide til dagen.

Romantisk hotel ophold i Danmark

giv et hotelophold i gave

Hvis du er i tvivl om en god valentinsdag gave til kæresten, kan en romantisk ting være et hotelophold et sted i Danmark.

Giv ham eller hende et gavekort med hotel ophold, hvor i kan vælge imellem en af de mange Scandic hoteller rundt omkring i Danmark. En hyggelig overnatning væk hjemmefra sparker altid liv i forholdet, og det kan være i skal overnatte ude den 14 februar?

Dinner in the dark

giv dinner in the dark oplevelsesgave

En traditionel gaveide er en middag i byen. Og hvorfor ikke give ham eller hende dette som den romantiske gave, men bare i en lidt anderledes og spændende form.

Dinner in the Dark er en 4-retters middag i mørke, hvilket betyder, at dine sanser bliver skærpet til det yderste, og derved giver en helt anderledes og spændende oplevelse. En god kæreste gave til ham eller hende der skal være unik.

Gavesæt med æterisk olie

køb et gavesæt med naturlige olier til hende

Du kan overraske kæresten med dette gavesæt. Du får 8 forskellige æteriske olier til brug i en diffuser. En eksklusiv og dejlig gave med dufte der kan være opladning til en rolig og hyggelig aften sammen som par.

Uendeligt valentinsdag kort

overrask kæresten med et syngende valentinskort

Overrask kæresten med et sjov og sød valentinskort der spiller en melodi for evigt(eller til batteriet dør).

På den årlige romantiske kæreste dag hører der sig et valentinsdag kort sig til. Og hvorfor ikke overraske ham eller hende med et kort i den lidt sjovere version.

“Ny Romantik” bog

giv den romantiske boggave

En romantisk bog til ham eller hende i valentinsgave? Det er måske en lidt anderledes gaveide, men dog helt i den romantiske ånd. Ny Romantisk giver dig som læser, en rejse ind i de mange dimensioner af kærligheden.

Romantik skal forstås og fornys og denne bog giver rundrejse i sex, forelskelse og den store kærlighed. Bogen kan være lige præcist det værktøj der fornyer forholdet eller lærer ham eller hende at kende sig selv bedre.

Den sjove valentinsgave til din partner

giv den sjove gadget i gave

“Ring for sex” klokken kan være den sjove eller kække valentinsgave til hende eller ham. Hvis der skal være lidt romantiske og seksuelle undertoner med gaven, så er dette en billig og sjov gaveide til kun 49,- kr.

Hvad klokken betyder eller gør, giver lidt sig selv. Og mon ikke også det kan frembringe et smil på din partners mund?

Jelly Belly gaveæske

giv hende en jelly belly gaveæske

Valentins blomster og chokolade hører sig til den amerikanske tradition. Hvorfor ikke gøre det rigtig amerikansk og give hende eller ham det lækre Jelly Belly slik?

En delikat fornøjelse er hvad du får med dette slik fra USA. Og rigtig mange nyder slikket, nu man kun kan købe det relativ få steder i Danmark.

Luksus wellness for 2

giv hende en velvære oplevelse i valentinsgave

Overrask din kæreste eller partner med et lækkert wellness gavekort der gælder for 2 personer. Fordelen ved at give gavekort er, at i kan besøge et af de mange udvalgte steder weekenden efter og blive forkælet, eller vente til kalenderen ser bedre ud.

Wellness er altid en god gave til både ham og hende. Hvem elsker ikke at blive forkælet både for krop og sind? Overrask din partner på den glædelige måde med en sød, romantisk og lækker gave.

Lucky Tickets – Kærlighedsbilletter

giv lucky tickets som den romantiske valentinsgave

Overrask kæresten med en romantisk og billig valentinsgave som du får med disse 12 Lucky Tickets. Kærlighedsbilletter som du får 12 af, hvor de 11 billetter er forudfyldte med forskellige romantiske og afslappende temaer. Billetter er udfyldt merd ting som romantisk middag, afslappende massage, morgenmad på sengen og andre.

Vinsmagning oplevelse for 2

giv en vinsmagning oplevelsesgave

En god gaveide til din partner hvis denne elsker vin, kan være en sjov vinsmagningsoplevelse der er en fælles oplevelse – Hvis han/hun vel og mærke inviterer dig med.

Forkæl din partner med en sjov gave der samtidig giver den gode oplevelse.

Ballonflyvning valentins oplevelse

overrask med en eksklusiv ballonflyvning i gave

Hvis du vil overraske manden eller konen med en romantisk ide i den  dyre ende – kan det være en luftballon oplevelse.

Det at svæve henover jorden i en luftballon er en ubeskrivelig oplevelse. og flyvetur kun sammen med kæresten(og skipperen), så gør det bare oplevelsen til en endnu mere unik oplevelse, som din kæreste med garanti vil elske. Problemet er dog, at gaven nok først kan indløses når vejret er godt, men det bliver dog stadig en super romantisk oplevelse. Måske oplagt som årsgave eller morgengave også.

Romantisk ophold på Bandholm Hotel

giv et weekenkophold ved vandet i gave

En anden lækker luksus oplevelse til din kone, mand, kæreste eller partner der skal forkæles med tid væk hjemmefra, kan være et ophold på Bandholm Hotel der ligger i smukke omgivelser.

Lækre oplevelser med vand natur, 3-retters middag og romantik på et hotel værelse; Det er da perfekt til valentin for alle der bor i køre afstand fra Lolland.

Naughty Knot gaveideen til ham

overrask kæresten med en fræk gave

Den romantiske og frække ide til manden i valentinsgave, kan være dig selv pakket ind i en stor rød sløjfe?

En sjov gimmick der samtidig er noget som de fleste mænd måske har på ønskesedlen og med garanti gerne vil have i gave? Du finder sløjfen til 149,- kr. så den søde og sjove tanke koster selvfølgelig lidt.

Biograf for to

giv biograf oplevelsesgave

Hvem elsker ikke at se film? og film skal selvfølgelig opleves på det store lærred i biografen.

Hvis din kæreste eller partner også elsker film, så giv en sjov oplevelsesgave der indeholder både biograf billetter og det obligatoriske tilbehør med cola og popcorn. En perfekt gave til at fejre valentinsdag på den afslappet og hyggelige måde.

Krystaller

giv sten og krystaller i gave til hende

Er din kæreste til det spirituelle? Så er tarot, håndlæsning eller måske krystalsten den helt perfekte personlige gaveide til hende eller ham.

Du finder mange forskellige sten, hvor Ametyst nok er den mest kendte. Hver sten har sin egen egenskab og styrke, hvor du med fordel kan kombinerer forskellige sten der heldigvis ikke koster alverden pr. stk.

Weekend i Berlin

overrask med et weekendophold i berlin

Hvorfor ikke give et weekendophold eller måske mini-ferie i Berlin? En af de fede storbyer med stort set uendelige oplevelser i Europa. Berlin har så meget at byde på, om det skal være romantik, kultur, afslapning, det kulinariske eller historiske.

Book et hotel i Berlin og kør/tag toget, for den tyske Hovedstad ligger indenfor køreafstand for både Jylland og Sjælland.

Frække terninger

giv frække terninger som den billige gave

Hvis du søger den billige valentinsgave som samtidig både er sjov og fræk, kan disse terninger/sex spil være den perfekte gadget gave.

Du finder mange sjove gadgets indenfor frække ting, hvor denne gadget er i det mere lune hjørne. Terninger giver lidt sig selv, og hvorfor ikke kombinerer de frække terninger med en flaske champagne, dæmpet lys m.m. til når kæresten kommer hjem fra arbejde, uddannelse eller andet?

Bodyflight

giv en bodyflight oplevelsesgave

Der findes mange fede gaveideer til kæresten, hvor oplevelsesgaver måske ikke er super romantiske, men kan give ham eller hende den sjove, afslappende eller lærerige oplevelse. Og her kan Bodyflight i vindtunnel i Taastrup måske være det helt rigtige. Danmarks eneste åbne vindtunnel kan give være en fed oplevelse som han eller hun nok ikke har prøvet. Og nye og overraskende gaveideer er ofte de bedste.

Et smykke til hende

overrask med et smukt smykke i valentinsdag gave

Den klassiske romantiske gave til hende fra partneren, er ofte et smykke. Og hvorfor ikke give en flot halskæde, armbånd eller øreringe alt efter præferencer?

En halskæde og øreringe er ganske neutrale, og de ikke leder tankerne hen på giftemål og andet. Og her kan du finde finde både noget billigt eller dyrt indenfor flotte smykker. Du skal bare huske at købe noget i den stil, som hun allerede bærer; om det så er det enkle, søde eller mere pompøse.

En skjorte til ham

køb en eksklusiv skjorte i gave

En flot skjorte i gave til ham er ikke specielt romantisk. Men dog er det en dejlig praktisk gaveide der kan bruge i hverdagen. Og de fleste mænd er pragmatiske anlagte, så derfor er gaven måske det helt rigtige for ham.

Du finder skjorter i alverdens typer, priser og brands, og hvorfor ikke give en lidt mere eksklusive skjorte på kærlighedsdagen?

Ophold Harzen

overrask med en miniferie i harzen

Du kan overraske med en af de dyrere oplevelser i form af ophold i Harzen. Det smukke område byder på utrolig flot natur og idylliske byer, hvor i kan slappe af. Hvis i er aktive, kan i tage på vandring eller mountainbike ture.

Du finder mange flotte små byer, bakker, skove, wellness og stort set alt andet. Og Harzen tager ikke så lang tid at køre til, hvor en miniferie eller forlænget weekend kan være oplagt.

Gaven er fra hjertet

Valentinsgaven skal gives fra hjertet, og her er det tanken, der tæller. Prisen og størrelse er ikke afgørende, for den gratis gave kan være bedre eller helt lige så god som den købte. At give noget til din kæreste på den romantiske dag kan gøres billigt som dyrt, som de ovennævnte ideer vidner om.

Den gratis romantiske gaveide

Du kan lave en romantisk dag med fælles aktiviteter hvor en gave kan være et gratis klippekort. Her kan det være ydelser som oprydning, bilvask, tøjvask helt ligesom det kan være de mere frække ideer til forholdet. Kun kreativiteten sætter grænser for ideer. Et fysisk klippekort kan du købe for 20 kr. i Netto, Søstrene Grene m.m. hvor du kan udfylde hver klip med ideer.

De frække ting

Det frække voksenlegetøj er blevet populært som gave til kæresten. Og det gør sig også gældende på valentinsdag. Voksenlegetøj har mistet det tabu der hang over brugen, og er blevet almindelig velset at bruge. Her kan det være de blide som mere hårde ting alt efter smag og temperament.

Giv legetøjet til ham eller hende hvis du vel og mærke ved, at din kæreste/partner er med på at udforske hinanden og samværet med måske noget nyt.

Oplevelser er en vinder

Stort set alle mennesker elsker at opleve noget. Det kan være en middag, ferie, biograftur, teater, køre sportsvogn, klatre, standup show, musik og stort set alt andet. For oplevelser dækker over alt, og derfor kan en oplevelsesgave indenfor din kærestes interesser eller temperament være perfekt. Helt ligesom par oplevelser som weekendophold eller andet, er et hit blandt de fleste kærestepar.

Ophold

Et ophold eller weekendophold er blandt de mest populære valentinsgaver, for hvem elsker ikke at komme væk og slappe helt af i nye omgivelser med sin kæreste, partner, mand eller kone.