Den perfekte valentinsgave til ham?

giv god valentinsgave til ham

En god valentinsgave til ham der er din kæreste, partner eller elsker i 2022?

Hvis du gerne vil forkæle en ung eller ældre mand med en romantisk valentinsdag gave, så har vi her gjort jagten lidt nemmere, med den gode inspiration indenfor gaveideer til ham.

Det at finde den perfekte valentinsgave til ham kan være svært, for den 14 februar hvor valentinsdag ligger, er ofte en hverdag. Her er det svært at skabe den store romantiske opsætning, hvis dagligdagen også byder på pligter som børn, arbejde, sport m.m. Dog kan en af de nedenstående ideer der ligger både indenfor det romantiske eller det mere søde, sjove eller fede, være lige præcist dèt der hitter ved ham.

Romantisk ophold i valentinsgave

overrask med et romantisk ophold

En romantisk gaveide der passer til de fleste mænd i forhold, kan være et romantisk slotsophold på en af de mange smukke slotte og godser i Danmark.

Det er en perfekt gave til kæresten for det er netop en perfekt oplevelse der giver dig og kæresten en hyggelig og romantisk stund sammen helt alene.

Sinful Really Cheeky brætspil

giv et frækt brætspil i gave

Sinful Really Cheeky brætspil er et sjovt alternativ til Monopoly, dog i den frække og romantiske stil.

Spillet kan spilles med venner eller som par, hvor i dyster mod hinanden i viden om sex og erotik. Måske den lidt frækkere og sjove gave der skal prøves sammen med ham.

Spillet på engelsk kan spilles fra 2 til 8 deltagere.

Kærlighedspiller

overrask hende med en romantisk gadget i gave

Hvis du søger den billige romantiske gave der siger alt, er denne krukke kærlighedspiller til 59 kr. den helt rigtige gave til manden.

Du får en krukke der indeholder piller med søde ord. Når han har en dårlig dag, kan han tage en pille og blive kvikket op af de søde ord. Det er nemlig dig der udfylder samtlige piller med små søde ord – Det eneste negative er at udfylde pillerne, for det tager noget tid at skrive de mange små sedler. En gaveide der også er oplagt som den søde valentinsgave til hende.

Stilfuld plakat til fodboldelskeren

giv en fodboldplakat i gave til nørden

Til ham der elsker et fodboldhold hvad end det er Liverpool, AGF, Barcelona, Brøndby eller helt andet, her kan en stilfuld plakat med yndlingsholdets stadion være verdens bedste gaveide. Og hvad er mere romantisk end en gave som han vil elske overalt?

Herregod gavekasse

køb en øl gaveæske i valentinsgave til manden

Elsker han en god specialøl? Hvorfor så ikke give ham en gavekasse som denne Herregod gavekasse med 3 specialøl og lækker konfekture. En sød gaveide til ham der måske aldrig ønsker sig noget, men elsker lidt luksus til hverdagen.

Røgelse gaveæske

giv incense i gave til den spirituelle mand

En god valentines gave til ham kan være bøf for to. Rødt kød og bøffer er nok mere mænds lækre oplevelse end det er kvinders, men det er dog en tur i byen sammen og spise lækker mad. Og hvorfor ikke kombinerer en tur ud sammen, og samtidig give bøffer til ham. En gave der kan bruges til alle aldersgrupper.

Thanks for the orgasm

køb den billige valentinsgave der med garanti glæder

Uden at chikanerer nogen, kan man nok godt sige at alle mænd godt kan lide at høre kæresten er blevet tilfredsstillet. Og hvilken gave er bedre, end gaven der styrker hans selvværd. Derfor kan dette sjove krus måske blive verdens bedste valentinsdag gave til ham.

Ølsmagning

giv en ølsmagning oplevelse til ham

Til ham der elsker øl lidt mere end valget imellem Tuborg og Carlsberg, her kunne ølsmagning være den gode personlige gave der viser, at du kender hans smag og interesser, der samtidig måske kan være en god overraskelse.

Du kan finde ølsmagning mange steder i Danmark, og prisen ligger omkring 300 kr. i gennemsnit.

Fifty Nights of Naughtiness

giv fifty days of play brætspil

Søger du den frække ting hvor i både bliver underholdt med sjov og konkurrerer kan man sige? Her kan et sex brætspil være lige præcist det du søger.

Fifty Night of Naughtiness giver dig nemlig et spil for to, hvor der er forskellige kort i spillet som afgør om det skal være romantisk eller måske rigtig frækt. Et godt og sjov spil der sparker liv i parforholdet og på lagnerne og absolut en af de gode ideer til valentinsdag for voksne.

Justkarikatur tegning

giv en sjov karikatur plakat i gave

Der findes rigtig mange gode gaveideer, men hvorfor ikke give en af de mere sjove gaveideer. Giv ham en karikatur tegning af jer to i gave til valentinsdag. Her er mulighederne både til det skøre, romantiske eller måske frække alt efter smag og temperament.

Giv ham en barbering med stil oplevelse

giv ham en gammeldags barberings oplevelse

Hvis han elsker luksus og at ting skal gøres rigtigt, så kunne den gode oplevelse i form af en klassisk og eksklusiv barbering være den gode og sjove valentinsgave til manden.

Det at få en rigtig barbering med kost, skum og kniv er en lækker oplevelse, og det er noget de fleste mænd ønsker, men noget man ikke gør selv.

Dig selv med en rød sløjfe i gave

overrask kæresten med en fræk gave

En af de mere frække gaver til ham, kunne være Naughty Knot sløjfen der betyder, at du er gaven til kæresten.

Sløjfen er en sjov gaveide, der jo lægger op til det mere erotiske i det romantiske, og det er jo også en stor del af kærligheden, hvilket der selvfølgelig burde fejres på valentines.

En meget speciel klokke til ham

giv den sjove gadget i gave

En anden gaveide der også hører sig til i den mere frække ende, er denne klokke der faktisk taler for sig selv.

En sjov romantisk gave til ham der kan sprede lidt sjov, og samtidig kunne det tænkes at din partner, kæreste, mand eller elsker faktisk finder den særdeles praktisk og nyttig til forholdet?

Romantisk & eksklusiv ballontur

overrask med en eksklusiv ballonflyvning i gave

En romantisk ballontur kun jer to sammen, er den super romantiske oplevelse, det er dog også en ret dyr oplevelsesgave til ham.

Det at svæve henover landskabet i en luftballon er en unik oplevelse der kun bliver bedre, hvis man er sammen med en, som man elsker.

Kør Ferrari på landevej

giv en ferrari oplevelsesgave

Hvilket mand har ikke eller drømmer om, at køre en fed superbil som en Ferrari? Det er noget det fleste unge og ældre mænd kunne tænke sig, og det kan du opfylde med Ferrari gaven til ham.

Giv ham en tur i en Ferrari på landevejen, der jo ikke er en billig oplevelsesgave, men med garanti en gaveide han vil elske at modtage dig på den romantiske dag.

Eksplosionsæske

giv en populær eksplosionsæske i gave til ham

En lidt anderledes gaveæske der kan overraske ham. Du får en æske der består af flere små æsker til at klistre billeder eller måske citater på. En personlig valentinsgave der kan glæde og give et godt grin, som også er bruges til andre anledninger som bryllupsgaver, fødselsdagsgaver, konfirmationsgaver m.m.

Sportsvogn på bane

giv ham en racerbil oplevelse i gave

En anden fed adrenalin oplevelse indenfor de fede biler, kunne være oplevelsen af at køre en fed Ferrari, Lamborhinie eller Audi R8 på bane.

Det at køre stærkt på en bane giver den fede oplevelse af spænding, fart og frihed, og her er muligheden for at udleve de indre Senna drømme, absolut en af de fede gaveideer til mænd i alle aldre.

RazorPit 3.0 barberbladsrenser

giv ham personlig pleje gave

Razorpit kan være den perfekte gave til manden der bruger barberskraber og måske bander over de sløve blade og priserne på disse.

Razorpit 3.0 barberbladsrenser er ganske enkel men det virker. Barberblade bliver lynhurtigt sløve og irriterende at bruge på grund af mikroskopiske rester af skidt, hud og hår. Og her renser ranzorpit og gør bladene ”skarpere” til længere levetid.

Vinsmagning for 2

giv en vinsmagning oplevelsesgave

Hvis du leder efter gaven til manden der har alt, og han samtidig går op i vin, kunne du give ham en vinsmagning for 2, hvor en ven eller du måske skal være med.

Vinsmagning er en dejlig oplevelsesgave, og perfekt som gave til både valentinsdag, fødselsdagsgave, fars dags gave, julegave og alle andre anledninger til mænd der er passioneret omkring vin.

Fræk uniform

køb et frækt kostume i gave

Romantik og erotik hører sig til blandt kærester og ægtefolk, hvor du finder mange remedier til at skabe dette.

Hvorfor ikke give din mand dig selv i et fræk kostume i gave til valentinsdag? Uniformer der kommer i mange forskellige slags, er med til skabe det sjove rollespil i det erotiske forspil.

Gå amok i pølsevogn

giv ham en spis alt hvad du kan oplevelsesgave

En af de sjovere valentinsgaver til kæresten, kunne være et gavekort til at amok i pølsevognen for to. Ideen dækker over en times fri spisning af alle de hotdogs to mand kan klare, og det er da en ret sjov ting til de unge mænd, der måske vågner op med tømmermænd en søndag?

En ret sjov kæreste gave til ham der skal forkæles med en sjov oplevelse.

Chokoladefontæne

giv chokoladefontæne gadget i gave

En anden gaveide der kan bruges til at skabe en romantisk stund er en chokoladefontæne.

Men denne lille sjove chokoladefontæne som alle børn vil elske, kan du f.eks. arrangerer en hyggelig aften i selskab med lidt bobler og chokolade overtrukne jordbær.

Bridgewalking

giv bridgewalking oplevelsesgave

Bridgewalking er ikke nødvendigvis blandt de bedste romantiske gaver, men dog blandt de fede gaveideer til kæresten der gerne vil opleve sjove ting.

Bridgewalking ved den gamle Lillebæltsbro(se her) er en af de eneste steder, hvor man kan gå ovenpå en trafikeret bro, og til 249 kr. er det måske ikke en billig gave, men i den gode prisklasse for fede oplevelser.

52 Weeks of Romance

giv 52 weeks of romance kort

Skal han have en praktisk, sød, sjov eller måske romantisk valentinsgave fra dig? Så kunne dette sæt med 52 Weeks of Romance kort være den helt rigtige gaveide i indenfor det romantiske.

Sættet indeholder 52 kort, hvor du og manden får 26 hver. Kortene indeholder forskellige romantiske ting som i skal gøre for hinanden, hvilket giver et helt år med romantik hver uge.

Sexet lingeri

giv hende noget sødt lingeri i gave

Ligesom med uniformer og kostumer så er lingeri det æggende der vækker drifterne i de fleste mænd. Hvorfor ikke gøre den romantiske dag til en erotisk dag mellem jer?

Køb noget sexet lingeri som både du og han kan lide, og lad dig og lingeriet være den romantiske gave til manden på valentines day.

Prøv klatring

giv ham klatre oplevelse i gave

Hvis han er manden der kan lide at være aktiv, og fysiske udfordringer er måden hvorpå han slapper bedst af, kunne du give ham en sjov oplevelse i form af klatring i indendørs hal ved København.

Oplevelsen der varer ca. 2 timer kunne være en god gave på valentinsdag som i kunne prøve sammen den efterfølgende weekend eller måske en fridag i ugens løb.

Weekend-/Ferieophold

køb et weekendophold som valentinsgave til ham

Giv den lækre weekend eller miniferie på hotel i Danmark, Sverige eller Tyskland, hvor i kan slappe af og nyde hinanden sammen.

De fleste længere forhold kan gå hen og blive lidt fortravlet, og her er lidt tid væk, noget som vil være gavnligt for de fleste, og hvorfor ikke kombinerer dette med mandens valentinsdag gave?

Prøv svæveflyvning

køb svæveflyvning oplevelsesgave

Hvorfor ikke overraske ham med en gave der måske ligger udover normalen? For hvor mange kan sige at de har prøvet at flyve i en svæveflyver?

Giv ham den fede oplevelsesgave der giver svæveflyvning oplevelse for ham, som godt ikke er en romantisk gave til ham men absolut en fed ting.

Sinful autoblow ai machine

giv voksenlegetøj i valentinsgave til din partner

Hvis du vil overraske ham med noget frækt voksenlegetøj, så kan denne Sinful autoblow ai machine måske være det rigtige på romantiske dag.

Autoblow A.I. er en machine der bygger på kunstig intelligens, så machinen med blødt silikone sleeve kan udføre forskellige oral-teknikker. En anderledes og fræk valentinsgave til mænd der gerne vil nyde.

En tur til Rom

giv miniferie i rom til din kæreste

Book billige flybilletter ved Ryanair og et hotel i den italienske hovedstad til en forlænget weekend eller mineferie med ham.

At nyde hinanden og komme væk er perfekt for forholdet, og hvorfor ikke besøge en storby der byder på så mange oplevelser som Rom. Find et hotel på Booking.com og arrangerer med holde fri.

52 Weeks of Romance skrabeposter

køb en romantisk skrabeposter gave til ham

Giv ham en romantisk gave med denne 52 Weeks of Romance skrabeposter. Du får gave der ikke bare lægger op til romantik på valentinsdag, men alle uger i året. Kalenderen indeholder 52 aktiviteter til at skabe romantik og hygge hver uge, hele året.

Undervandsjagt Århus

køb en sjov oplevelsesgave i valentinsgave til ham

Til manden der har alt eller bare elsker at opleve nye ting, her kan undervandsjagt i Århus bugten måske være den fede oplevelse for ham(Læs om undervandsjagt her).

Undervandsjagten strækker sig over 6 timer og kan måske gå hen og blive en ny hobby for ham. Hvis han elsker udelivet og havet, så kan dette måske være den helt rigtige gave der overrasker og glæder.

Beard Master

giv en sjov gadget i gave til mænd med skæg

Til manden der elsker sit store skæg, her kan dette Beard Master ”tæppe” være ganske praktisk i forholdet til skægplejen.

Undgå hår fra skægget over det hele med dette tæppe der dækker fra spejlet til hagen. Derved undgår du alle de små stygge skæg hår over det hele.

Læsepude med armlæn

giv en sjov læsepude i gave

En læsepude med armlæn kan være den sjove med også super praktiske gave der kan glæde hele året rundt. En læsepude med armlæn giver dig en komfortabel siddestilling til hygge i sofaen. Og hvad er bedre end at have det rart og hyggeligt – Samtidig er det en gave der kan bruges af dig også 🙂

Romsmagning

giv romsmagning oplevelsesgave til mænd

Gaven der kan bruges til alle mænd som nyder den udsøgte drik. Overrask ham med en romsmagning der kan opleves i København, Århus, Odense m.m.

En gaveide der kan bruges til alle aldre og anledninger som selvfølgelig også kan være den sjove valentins gaveide til din kæreste.