23 romantiske gaver til ham

køb romantiske gaver til ham

Søger du ideer indenfor gode romantiske gaver til ham? Er du i vildrede om hvad du skal give ham i gave? Det er måske en stereotyp formodning, men det virker som om det er noget nemmere at finde de romantiske gaver til kvinder end finde på gaver til mænd.

At det er svært at finde på en god gave til ham kan skyldes mange ting. Ofte ønsker unge som de mere modne mænd sig aldrig noget. Det betyder dog ikke, at han ikke gerne vil have en gave. Det betyder bare, at du selv skal finde på det. Derfor har vi fundet et udvalg af forskellige gaveideer i forskellige priser og typer.

Ideerne nedenfor dækker over de romantiske, lidt frække og praktiske gaver. Praktiske ting som han kan bruge i hverdagen, er også forbundet med den gode personlige og romantiske gave for ham i 2022.

Kærlighedspiller

overrask hende med en romantisk gadget i gave

En romantisk gaveide til hende som ham, kan være disse kærlighedspiller fra hjertet. En super romantisk og enkel gadget der byder på en krukke med små “piller” indeholdende små håndskrevne sedler med søde ord.

Du som giver skal skrive på alle sedlerne, dernæst samle pillerne og putte dem i krukken. Det tager noget tid at skrive på de meget små sedler, men det er hele arbejdet værd.

En billig gaveide der i alt sin enkelthed går ud på, at du udtrykker dine følelser for ham, som han kan “sluge” på de dårlige dage.

Klassisk barbering oplevelse

giv ham en gammeldags barberings oplevelse

Giv en af de eksklusive oplevelsesgaver til ham, der byder på en klassisk barberings oplevelse.

Han får en gave der giver en traditionel barbering med varme, kost og ragekniv, som er noget anderledes end at stå med en Gillette shaver foran spejlet på badeværelset. Selv ham der ofte bliver irriteret af en skraber, kan få glæde af den traditionelle barbering med kost og kniv.

Voksenlegetøj

glæd med den frække julegave til kæresten

Til kæresten ham kan du give noget indenfor det frække voksenlegetøj. Her finder du et kæmpe udvalg til singler som til par. Udvalget dækker over mange forskellige onani produkter, vibrator som Sinful Magic Wand, brætspil, kortspil, gadgets og frække ting som Clone Your Willy.

Giv noget frækt som du og han vil være med på at prøve, hvor det måske gælder om at finde noget indenfor ting der pirrer og tænder.

Romantik ophold i gave

giv en gourmet gave oplevelse

Hvis du vil give en romantisk gave der giver samvær, kan du overveje en af de dyre ting i form af et romantisk ophold for to.

Der findes mange hyggelige og romantiske steder i Danmark, hvor du finder forskellige hoteller, kroer, wellness og overnatningsmuligheder. Disse forskellige steder ligger både i den meget dyre og billige ende. Og hvor du både finder noget for dem der vil besøge storbyen og dennes muligheder, helt ligesom du finder til dem der gerne vil være sammen i den smukke natur.

Ballonflyvning

overrask med en eksklusiv ballonflyvning i gave

En eksklusiv og personlig gaveide til ham, kan være en fed oplevelse i form af luftballon tur.

Det at svæve henover landskabet i f.eks. Midtjylland med de mange bakker, søer, skove og byer, er en oplevelse man aldrig glemmer. Oplevelsen er svær at beskrive, for det er en af den slags der skal opleves for helt at forstå, hvorfor det er sådan en storslået ting at prøve.

Go Boat

giv en goboat oplevelsesgave

En sød og romantisk gaveide kan være en hyggelig bådtur gennem de københavnske kanaler i en eldreven Goboat.

En oplevelse hvor i kan opleve København fra vandsiden sammen, og selvfølgelig gøre oplevelsen endnu bedre med madkurven og vinen.

Du får en romantisk og personlig gave til din kæreste, der kan bruges sammen som kærester.

I F*cking Love You krus

køb en billig romantisk gave med et sødt krus

Hvis du vil give en sød og billige gave til ham, kan du give ham et krus med teksten “I F*cking Love You”.

En af de søde gaveideer til ham der symboliser essensen af romantik, nemlig at du elsker ham. Du kan bruge gaveideen til mange forskellige lejligheder, hvad enten det er til valentines day, adventsgave eller en ting i et hjemmelavet klippekort til kæresten.

Gavekurv til ham

køb den klassiske vin gavekurv

Gavekurve er en traditionel gave til f.eks. receptioner, runde fødselsdage og lignede. Det er en gaveide der kan bruges til alle lejligheder, for hvem vil ikke gerne have noget lækkert til ganen?

Du finder nemlig gavekurve der kan indeholde lige præcist det han elsker, hvad enten det er vine, italienske specialiteter, chokolade, søde ting eller andet.

Ølsmagning oplevelse

giv en ølsmagning oplevelse til ham

Hvis du vil give en af de kreative gaver, kan du overveje at give ham en fed ølsmagning oplevelse i gave.

De fleste mænd kan godt lide øl, og her kan en ølsmagning på Sjælland eller Jylland være den sjove gave. Gaven kan dække to personer, så han kan have en fed oplevelse sammen med en god kammerat, og derved bliver gaven faktisk endnu federe.

Du kan finde forskellige priser og oplevelser indenfor ølsmagning.

Romantik på Møn

køb et ophold på møn i gave til hende

Romantik kan være mange ting, men et ophold et smukt sted hvor i kan nyde hinanden og naturen fuldt ud, er absolut blandt de fede romantiske oplevelser.

Giv ham et romantisk ophold på Møn, hvor i kan være sammen i de smukke omgivelser som naturen byder på, samtidig med, at i kan have en romantisk overnatning der også sparker gang i romantikken i forholdet.

Fed koncert som gave

giv en billet til koncert i julegave

Elsker han musik? Så kan det tænkes, at du skal give ham muligheden for at opleve fed musik eller måske hans favorit band.

Der er mange muligheder for musik oplevelser i Danmark, hvor der er store koncerter stort set alle steder, og hvorfor ikke forkæle ham med en af disse. Det kan være svært at vælge, hvor koncert gaveideen kan være i form af et gavekort til Billetlugen eller finde billetter ved Livenation.

Fed pizzaovn gave

giv den sjove pizzaovn i gave til ham

Kan du lide pizza og ikke mindst, kan han lide pizza? Det er sjældent at svaret er nej, for hvem kan ikke lide at spise pizza.

Hvis han er den unge eller ældre mand der godt kan lide at spise pizza, kan du overveje at give ham en yderst praktisk gave i form af denne smarte pizzaovn.

Denne ovn giver den rigtig opvarmning af en pizza, hvilket skaber den helt rigtige smag. En perfekt og praktisk gave til den studerende eller ham der bare elsker fede gadgets.

Biograf gave til ham

giv biograf oplevelsesgave

Film er en fed oplevelse, som der nok er stort sandsynlighed for, at modtageren også kan lide.

Film opleves bedst i biografen. Og hvorfor ikke give en af de gode gaver til ham i form af en biograf oplevelse.

En tur i biografen sammen som kærester eller venner, er vel noget som de fleste vil blive glade for. Og mon ikke også det gælder ham du søger gaveideer til.

Forspilsterninger som den frække gave

køb de frække forspilsterninger i gave

Hvis det er til din kæreste, mand eller partner, kan du overveje at give en af de frække gaver til ham.

Forspilsterninger til kun 29 kr. kan være den sjove gave der sparker liv i kærlighedslivet igen. Hvad terningerne rent faktisk gør, siger lidt sig selv. En super sjov og billig romantisk gave til kæresten.

Romantisk ophold på Broholm Slot

køb Slotsophold på Broholm

Giv ham den eksklusive forkælelse i form af et romantisk ophold på Broholm Slot.

En lækker oplevelse på slottet der emner af romantik, og giver den lækre luksus og nydelse i form af smukke omgivelser og god gourmet.

Overrask ham med et lækkert ophold hvor i kan være sammen.

52 weeks romance kort

giv 52 weeks of romance kort

Hvis du vil give ham en lidt anderledes med dog romantiske gave, så er er dette sex spil med 52 romantiske kort måske lige sagen.

Året består af 52 uger, hvor nogen er gode og andre er lidt mindre gode. I de knap så fede tider, her kører tingene lidt i tomgang og kærligheden står måske i stampe. Opdag hinanden og kærligheden med dette kærlighedsspil der består af 52 hjerteformede kort, hvor i finder forskellige romantiske opgaver for hinanden til at fylde ugen med fornyet hygge og kærlighed.

Kærlighedschokolade

giv noget sødt chokolade i romantisk gave

Til ham du er vild med, her kan du give den romantiske gave der kan smages på og samtidig siger det med ord.

Det personlige chokolade som du køber hos Getspecial findes i forskellige varianter. Du får chokolade stykker med bogstaver på, som danner en sød og romantisk hilsen til din kæreste, mand eller bekendt.

Gourmetophold på Hotel Thinggaard

køb et ophold som romantisk gave til manden

Et gourmetophold i Thy kan være en romantisk morgengave, valentinsgave eller måske som julegave til ham du elsker.

Hotel Thinggaard byder på 5 retters gourmetmenu af en kok der finder inspiration i naturens midler i Thy Nationalpark.

Et ophold og lækker mad i det lidt rå og blæsende natur kan være noget som giver ham og dig selv, en tiltrængt weekend væk fra det daglige ræs af pligter m.m.

De frække spil

køb et erotisk spil i gave til din kæreste

Hvorfor ikke overraske ham med en af de frække spil som den romantiske(og frække) gave?

Du finder mange forskellige muligheder og priser. Her kan det være det det populære Monogamy spil som er kåret som årets frække spil flere gange.

Fifty Days of Play, terninger eller andet kan være sjove alternativer som den meget personlige gave til manden.

Fuck Valentines Day kop

fejrer kærligheden hvilken som som helst dag kop i gave

Hvis du vil overraske ham men en af de lidt sjovere romantiske ting, så kan du give denne kop til ca. 90 kr.

Koppen er et standard krus i hvid. Hvad der gør kruset specielt er selvfølgelig teksten: “Fuck valentines day – I love you everyday”.

En sjov gaveide der kan kombineres med hjemlig hygge eller andet.

Brewbarrel bryg dit eget øl

giv ham et brewbarrel kit i gave

De fleste hankøn sætter pris på en øl engang imellem. Og så findes der også en del mænd som går meget mere op i øl. Hvis du søger en sjov gave til manden der sætter stor pris på øl, så giv denne Brewbarrel brug dit eget øl sæt.

Sættet giver ham mulighed for at brygge sit eget øl og have sit eget øl bryg klar på 7 dage.

Bed of Roses konfettikanon

giv en sjov rose konfetti som romantisk gave til kæresten

Hvad er mere romantisk end røde rosenblade udover sengen?

Overrask ham på den romantiske måde med champagne og hygge i soveværelset, hvor konfettikanonen kan give det sidste pift?

En anderledes og sjov gaveide der lægger op til romantik.

Ferie i Spanien eller Italien

giv en romantisk miniferie sydpå i gave

Hvis du søger noget til ham der har alt han skal bruge, så kan en miniferie ved Middelhavet måske være den gode fødselsdag, valentins- eller julegave til kæresten.

At slappe af og nyde Middelhavet sammen med din partner kan være verdens bedste ting, og så kommer det jer begge til gode.