Hjemmelavet klippekort til kæresten som den søde gaveide

hjemmelavet klippekort til kæresten

Hjemmelavet klippekort til kæresten? Hvis du leder efter den søde og romantiske gaveide til ham eller hende, så er denne form for gave absolut en ide du burde overveje.

Ligegyldigt om i har været et par i lang eller kort tid er romantik dét, der er med til at holde forholdet kørende.

Hvis i er nyforelsket, så er alting smukt endnu. Men hvis i har været sammen i længere tid og måske endda har børn sammen, kan romantikken godt blive skubbet i baggrunden for de mere praktiske ting der skal nås i hverdagen.

Et klippekort er den søde gave til jul, valentinsdag eller anden anledning, der netop sparker gnisten i gang igen. Og hvordan du skaber klippekort gaven til din kæreste er, hvad du finder inspiration til her.

Hvad er et klippekort til kæresten?

Et klippekort kort fortalt, er ligesom et buskort. Her kan kæresten bruge et klip der udløser en gave i form af en tjeneste eller måske en ting/oplevelse.

Hvis du vil lave det gratis klippekort, så er det selvfølgelig i form af gratis tjenester.

Hvis du vil lave et hjemmelavet klippekort der indeholder købte ting, kan de forskellige klip indeholde ting eller oplevelser som f.eks. middag, biograf og lignede.

En sød og nem ide der kan laves på mange forskellige måder.

køb et færdig klippekort som den sjove gave

Ideer til den søde gaveide

Da du selv kan vælge hvad det hjemmelavet klippekort skal indeholde, sætter du også selv grænsen for, hvor mange klip der skal være. Til december kan du lave en pakkekalender med 24 klip til hver af dagene i december. Til valentinsdag kan du lave et klippekort til weekenden og andre lignede scenarier.

Hvad klippekortet skal indeholde, afhænger jo af antal klip der skal være. Men ideerne til gaverne kan dog være de samme, og siden det er til kæresten, vil det jo være nærliggende at ligge dem indenfor de mere romantiske ideer eller måske ligefrem de frække gaveideer / ting.

Du kan selvfølgelig opbygge gaveideen ud fra dagligdags ting som at tage støvsugningen, klare bilvasken og lignede, men oplevelser hvor i er sammen, er dog det mest romantiske.

Vi har her samlet et par romantiske gaver til hende eller ham, som du kan bruge til din gave:

  • Fysiske aktiviteter: Hvis i kan lide at røre jer sammen som par, kan du smide sjove oplevelser ind. Disse ting kan være en tur i skøjtehallen, kanotur, gokart, klatring, mountainbike tur i skoven og lignede ting. Her får i tid sammen på den fysiske måde, og tempoet er jo heldigvis noget i selv fastsætter.
  • Massage forkælelse: Hvis du skal lave et klippekort der skal dække mange gaveideer, så er massage absolut en af de ting du skal have med. Massage er noget de fleste vil elske, og samtidig dækker det over flere forskellige gaveideer. Du kan nemlig lave et klip med rygmassage, med fodmassage, massage af nakken, benene eller måske ovre i det i mere frække. Det kan gøres meget romantisk med dæmpet levende belysning, en seng og massageolie hvor du forkæler ham eller hende.
  • De frække ideer: Selvfølgelig er de mere frække ideer altid en god ide, for et forhold bygger også på den intime kontakt. Her er det kun fantasien og grænserne i jeres forhold der sætte begrænsning for hvilket frække fantasier der kan udleves. Der kan bruges legetøj eller de mere blide ideer som f.eks. oral eller lignede.
  • Ophold: Weekendophold, hotelophold, rejser og lignede ting der dog koster penge både indenfor den dyre og billige ende, er logisk nok også indenfor gode romantiske gaveideer. Der findes ikke noget bedre end at være sammen, hvor man er væk fra de kendte omgivelser.
  • Oplevelser: Middag, brunch eller måske biograf vil være en hyggelig ting sammen. Og det koster noget mindre end f.eks. et weekendophold. At være sammen en søndag formiddag over brunch er en hyggelig og romantisk ide, hvor man kan bygge videre med massage og de mere frække ting, så det bliver en romantisk dag med kæresten der strækker sig over hele søndagen.

Lav et hjemmelavet klippekort til kæresten med ideerne som du lige har fået inspiration til, for hvorfor give traditionelle gaver?