Kærlighedspiller – Årets mest romantiske gave til kæresten

giv kærlighedspiller romantiske gave til kæresten

Hvad er kærlighedspiller og hvorfor er det årets mest romantiske gave til kæresten?

Hvis du leder efter en billig romantiske gaveide til hende eller ham du elsker, vil denne gave med garanti smelte hendes hjerte og slå benene væk under hende – eller ham.

Det er ubestridt den perfekte romantiske ting du kan give din kæreste, kone, mand eller partner. Og så gør det jo ingenting, at den samtidig er ret billig.

Hvad er kærlighedspiller?

Kort fortalt får du den perfekte måde at vise kæresten din ubestridte kærlighed. Du får nemlig en lille sød kærlighedskrukke fuld med små piller. Disse piller indeholder ikke kemikalier, men hver pille indeholder en lille note med tekst.

Din kæreste kan tage sådan en pille hver dag og blive kvikket op. Hvem kender ikke til at føle sig lidt deprimeret engang imellem, og det kan de søde piller fra glasset hjælpe med. Hver note indeholder nemlig søde ord fra dig, hvor du kan vise hende eller ham din kærlighed.

Et godt alternativt til et kærlighedsbrev til hende, og selvfølgelig udelukker det ene ikke det andet som gave.

Hvad får du med kærlighedspille gaven?

Helt konkret får du disse ting med den super gode ide der indeholder søde dekorerede plastpiller:

  • Krukke af glas
  • Ca. 90 piller der kan åbnes, og indeholder sammenrullede tomme sedler
  • Pillerne måler 2 cm. x 0,7 cm. og krukken måler 12 cm. x 4,5 cm.
  • Pris 59,- kr.
  • Forhandler: Coolstuff

Ulempen ved denne super romantiske gaveide til kæresten?

Der er selvfølgelig også en ulempe ved denne gaveide, selv om det dog stadigvæk er en af de mest romantiske gaver du kan give hende eller ham.

Den store ulempe ved krukken med piller er, at de små sedler skal udfyldes. Hvis du er en mand, så er du måske også typen, der ikke skriver super flot. Derfor kan det være en prøvelse at skrive på de små sedler, for de måler kun 2 cm. x 0,7 cm.

Når det så er gjort, og der kan jo snydes ved kun at udfylde det halve antal og smide de tomme piller nederst i krukken, så er det absolut en gave der viser at du elsker din kone, mand eller kæreste.

Hvorfor du skal give årets romantiske gave?

Romantik er hvad der holder forholdet kørende. Og en lille gestus som denne gode billige romantiske gave til hende er, hvad der skaber romantikken. En perfekt valentinsgave, julegave eller måske årsdagsgave til hende eller ham.

Du kan se et lille uddrag af forskellige anmeldelser fra brugere der har købt gaveideen:

Pillerne var en gave til min veninde. De er rigtig fine og kvaliteten er i top. De er meget små, men der er alligevel nok til, at skrive søde hilsner. Jeg har kun positive ting at sige om produktet

Købte dette produkt, da man selv er med til at præge indholdet, og fortælle en/flere man holder af, vha små søde beskeder, hvad man føler/tænker/har brug for at fortælle/gøre. Kan jo godt genbruges

En rigtig fin lille krukke med 100 piller i. Pillerne har forskellige farver, både indeni og udenpå (sedlerne). Sød detalje. Kan klart anbefales herfra. 🙂

Jeg brugte pillerne, som en gave til min kæreste på vores 2-årsdag. Det var en meget god og personlig gave, som han blev meget glad for. Kan helt klart anbefales til en man holder af 🙂

Produktet er rigtig sødt, de er en gave til min kæreste, og min mor synes så godt om ideén, at hun gerne ville have et par stykker af dem, men så må hun selv købe dem! 😉

Som du kan se, så findes der en del positive anbefalinger, og det skal der så sandelig også gives herfra. En ulempe ved at købe krukken med pillerne og give til din kæreste er, at hvad skal du så finde på næste gang? For hvad kan næsten stikke denne geniale romantiske gave til din kæreste?