giv en gavekurv med italienske specialiteter

15 gavekurve til den gode gave

Der findes mange gode gaveideer til både de romantiske, søde som mere formelle anledninger. Her kan det være de dybt personlige ting, som det kan være de mere upersonlige ting. De fleste af os vil dog helst gerne vil give noget brugbart.

Hvordan finder du en gave til en person eller anledning, hvor du dybest set ikke er bekendt med modtageren? Her findes der et par gode ideer, hvor gavekurve absolut er en af de bedre ideer. Hvorfor give blomster til kæresten når en kurv byder på lækkerier?

En god gaveæske eller kurv som du kan finde online eller i butikker som ved Prebens Vinhandel i Nykøbing Mors, Thisted, Skive og alle andre byer, dækker både gavekurven til ham eller hende du kender rigtigt godt, som personen du måske ikke kender. Vi har fundet forskellige ideer til gavekurve til kæreste, veninde, mor, kollega, bekendte og alle andre relationer i 2021. Det giver dig det nemme og hurtige overblik, hvor inspiration måske dækker over det helt rigtige som du søger.

 

Gavekurv til ham

lav din egen gavekurv

En god ide som gavekurv til fars dag, indflyttergave eller anden anledning. Du får en gaveæske med et perfekte sæt til personen der ønsker det eksklusive bartender sæt.

Gaveæsken indeholder en flask Copperhead Gin “Mr Copperhead” 50 cl. flaske. 4 Moscow Mule krus i kobber og en kobber shaker.

Mr. Copperhead gin består af kardemomme, kvan, korander, enebær og appelsinskal.

 

 

Gavekurv til hende

køb en gavekurv til par

Hvis du søger en gavekurv til hende kan udvalget af kurve med vine, chokolade eller specialiteter måske være det helt rigtige.

En gavekurv med italiensk vin og specialiteter som Valpolicella Classico, Amerone eller anden vin fra støvlelandet kan være perfekt. Hvor du ofte også får forskellige specialiteter som Bruchetta, Pesto, Chokolade m.m. med kurve.

En fletkurv indeholdende vin og cellofan eller sort gaveæske er velegnet til både unge som modne kvinder.

 

 

Gavekurv til mors dag

overrask mor med en sød kurv med lækkerier

Hvis du søger en god gave til mors dag, hvorfor ikke en kurv med forskellige lækkerier?

Giv denne kurv der indeholder italiensk mousserende vin, special te, italiensk hjerte pasta, jordbær syltetøj, chokolade hjerter, chokolade trøfler og gaveæske fra PR Chokolade med fyldte chokolade.

Kurven kan være en gave til mor, veninde, far og alle andre der elsker lækkerier til ganen.

 

 

Økologisk gavekurv

køb en økologisk gavekurv

Giv en gavekurv med økologiske produkter som kan være velegnet både til jul, fødselsdag, reception, babyshower eller anden anledning.

Udvalget dækker bredt, hvor en gavekurv Most fra Bornholms Mosteri kan være sagen. Her får du 25 cl æblemost og rabarber saft, rugkiks med salt og kiks med BBQ fra Renh van Hauen, økologisk vingummi og fairtrade økologisk kaffe.

Du kan også give en af de andre muligheder med øl, havthorn eller andet økologisk.

 

 

Gavekurv dåbsgave til dreng eller pige

Gaven har indhold både til den lille ny og de stolte forældre

Denne type kurv er en gavekurv til nyfødt, barnedåb eller babyshower til drenge eller piger.

Dåbsgave kurven kommer i en lille og stor model, helt ligesom du finder en blå og pink udgave der kan være velegnet til dreng eller pige.

Gavekurven kommer i en flot hvid fletkurv i den lille model, hvor indhold er produkter til mor og barn fra Sæbeværkstedet, håndklæde i pink eller blå, økologisk lemonade og fyldte økologiske chokolader fra Elmelund.

 

 

Romantisk gavekurv

overrask hende med den romantiske kurv

Overrask din kæreste med en romantiske gave til hende eller ham der fortæller at du er vild med denne. Og hvad er bedre end en kurv med romantiske lækkerier til ganen, maven og forholdet.

“Vild med dig” kurven byder på mørk chokoladebar med røde bær, hindbær lemonade, hindbær mandler, engelsk te, hjertebolcher og fyldte chokolader i hjerteformet metalæske.

Denne kurv kan være en oplagt valentinsdag gave til din kæreste/partner som den søde overraskelse.

 

 

Gavekurv til gin entusiasten

brug ideer til gavekurv til hende

Hvis du søger en lidt anderledes men udsøgt gaveide, kan denne gaveæske med gin måske være det helt rigtige.

Gaveæske med Gin og Tonic. Her består kurven af en dansk produceret Isfjord Gin på 70 cl. Og der medfølger to flasker Fever-Tree Tonic Water til at blande med. Som et krydderi til at gøre kurven helt perfekt, kommer den med en opskriftsbog “Gin, Tonic og tilbehør”.

En perfekt gaveide til ham eller hende der elsker en udsøgt gin og tonic.

 

 

Gaveæske med rom

køb en kurv med rom i gave

Gaveæske til ham eller hende der elsker god rom.

Du får en gaveæske der indeholder en flaske Plantation rom, 20 th Anniversary Edition på 70 cl. En klassisk rom fra Barbados med eksotisk smag.

Kurven indeholder også to glas til at serverer rommen i, og en æske udsøgt chokolade fra Aalborg Chokoladen.

 

 

Gavekurv med vin

køb den klassiske vin gavekurv

Vin er den traditionelle værtsgave, til reception eller som gave far, mor eller anden der måske har alt hvad denne skal bruge.

En gavekurv med gode vine kan være lidt mere udsøgt, for her får du også forskellige lækkerier, specialiteter eller andet med, som gør gaven det mere eksklusiv.

Du finder mange muligheder indenfor ideer med vin. Her kan det være en gavekurv med amerikanske, franske, italienske, australske, argentinske eller chilenske vine.

 

 

Gavekurv med øl

igv en kurv med øl til mænd

En næsten sikker vinder indenfor gavekurv til mænd, kan være kurve med øl.

Du finder rigtig mange forskellige gavesæt, kurve og æsker med forskellige øl. Her er udvalget af danske minibryggerier kæmpe stort, og hvorfor ikke give en af disse.

Giv en gavekurv med forskellige Hancock favoritter og specialiteter der kan “smøre ganen” helt rigtig. Eller du kan være en kurv med udenlandske special øl som også vil være et hit.

 

 

Gavekurv til den søde tand

giv en kurv med lækkerier

Hvis du søger en gavekurv der passer både til den unge som ældre, og som ikke har noget imod noget usundt men lækkert, hvorfor så ikke en gourmet gavekurv, gavekurv med slik eller chokolade?

Gavekurv med vin og chokolade er altid et hit, men til dem er ikke drikker vin, er søde lækkerier oplagt. Her kan du give denne kurv med saltkarameller, vingummi, Vibegård saft, karamelfyld chokolader og andre lækre ting.

 

 

Billig wellness gavekurv

giv en wellness gavekurv til damer

Til lige omkring 65 kr. kan du købe denne søde wellness kurv.

Du får en fletkurv med natur peeling svamp, pimpsten, neglebørste og massage børste som indhold i kurven.

Måske denne fletkurv med bade og peeling tilbehør er den oplagte gavekurv til mors dag, kæresten eller måske veninden?

 

 

Gavekurv med te

overrask hende med en te gavekurv

Giv en gavekurv til hende eller ham der elsker te i hverdagen.

Denne kurv indeholder 4 x 100 gram løs te i høj kvalitet, som kan nydes hver morgen eller måske efter en hård arbejdsdag. Som udgangspunkt kommer teen i grøn, sort, rød og urtete.

Udover den løse te, får du også en tedåse, tefilter og 4 x konfekture i kurven der er pakket ind i klar cellofan og pyntet med bånd.

 

 

Julekurv

glæd med en julekurv

En julekurv er den søde ide til at glæde andre med. Brug en af de mange muligheder indenfor julekurve til værtsgave, adventsgave, som alternativ til en pakkekalender eller anden anledning til at glæde i december.

Du finder kurve fra 200 – 1000 kr. i udvalget hos Hjertekurven. Her varierer indholdet fra alkohol, søde sager, delikatesser, alkohol-frie og andre relaterer lækkerier som vi ofte forbinder med julen.

 

 

Be my valentine gavekurv

glæd din partner med kurv til valentinsdag

Valentines Day er klassisk forbundet med blomster, chokolade og middag. Men hvis i har været i forhold lidt længere tid, eller måske lige er startet ud kan en sød (og sjov) valentinskurv måske være lige sagen.

Du finder forskellige typer, størrelser og priser indenfor gavekurve med det romantiske touch. Det kan være den viste kurv med vin, chokolade og de røde hjerter der viser kærlighed.

 

Hvorfor give en lækker gavekurv i gave?

lav din egen gavekurv

Gavekurve er perfekt til alle anledninger og personer. For du finder nemlig et stort udvalg af lækkerier til mave og gane, som kan fyldes i en tom gavekurv. Her kan det være øl, vin, specialiteter, noget sødt eller en bland selv gavekurv med mange forskellige ting. Kun fantasien sætter stort set grænser.

Modtageren vil kunne bruge en gavekurv med lækre ting, hvad end det er som værtindegave, fars dag gave, guldbryllup, reception, indflyttergave eller som en romantisk gave med lækkerier til kæresten.

Den store fordel for dig som giver, er, at det både er en god gave til ham eller hende der skal have den, samtidig med, at du kan overstå gavekøbet rimeligt hurtigt. Bestil en gavekurv online med noget lækkert der passer til ham eller hende, og i løbet af et par dage modtager du den med fragten; Nemt og hurtigt.

Hvornår skal du give gavekurv?

Som beskrevet, så virker gavekurve til stort set alt og alle. Gavekurve gives til rund fødselsdag, jubilæum, mors dag, fars dag, bryllup, værtindegave, reception, fernisering og selvfølgelig som den søde romantiske gave til kæresten. Et godt alternativ til øl, bøger eller et maleri i gave.

Byg/lav selv gavekurv?

Det er nemt at købe tomme gavekurve, for arbejdet ligger i at fylde noget i. Indpakningen er selvfølgelig også en del af gaven, men cellofan er dog udbredt accepteret som indpakning til en gavekurv.

Hvis du laver en kurv selv, så kræver det “bare” at du køber en sød kurv, bånd og cellofan. Og så finder du det indhold, som passer perfekt til gavemodtageren. Det nemme alternativ er dog at købe den færdige gavekurv med indhold som er sat sammen ud fra ønsker som gavekurve med blomster, gourmet, kaffe eller en vegansk gavekurv, og netop derfor virker disse på de fleste mennesker.

Hvilke gavekurve til ham eller hende?

Du finder mange forskellige typer gavekurve der kan laves selv, købes online eller bringes ud til personer og firmaer. Her er udvalget dækkende over forskellige ting, for vi kan alle lide forskellige ting. Indhold til gavekurve kan traditionelt se sådan ud:

  • Vin: Gavekurve med vin fra Italien, Frankrig eller andet sted, er en traditionel vinkurv der ofte gives. Her kan det være en kurv kun med vin eller blanding med lækkerier eller specialiteter. Også brugt i vid udstrækning indenfor julekurve / jule gavekurve.
  • Øl: Ligesom med vin, er gavekurve med special øl fra de mange mini bryggerier blevet populære og gives ofte som en sød gave til ham.
  • Kaffe: Noget udsøgt kaffe er en anden type gavekurv der ofte sælges i Bilka, Føtex, Coop, Kvickly, Magasin, Salling m.m. hvad end det er i Odense, København, Århus, Aalborg eller anden by.
  • Chokolade: Hvad end det er en julekurv eller bland selv gavekurv til hende eller ham, så er chokolade ofte at finde i kurven. Udvalget af kurve med chokolade dækker over både det eksklusive og dyre håndlavet chokolade, som lækkert chokolade til en noget billigere pris. Her er romantiske chokolade hjerter oplagt til kæresten, helt ligesom Summerbird eller HN gavekurve kan give inspiration til udsøgte ting.
  • Honning: Noget udsøgt honning med smag er også blandt udvalget af gavekurve, som kan gives til ham der elsker honning.
  • Marmelade: En gavekurve med forskelligt fransk og andet marmelade er også blevet udbredt.
  • Italienske specialiteter: Giv en lækker gavekurv med lækre delikatesser fra Støvlelandet til ham, hende eller parret der er forelsket i det italienske.
  • Franske specialiteter: Alternativet kan være lækre delikatesser fra Frankrig.
Fik du svar på det søgte?
Sending
Din bedømmelse
5 (2 votes)