15 gavekurve til den gode gave

giv en gavekurv med italienske specialiteter

Der findes mange gode gaveideer til både de romantiske, søde som mere formelle anledninger. Her kan det være de dybt personlige ting, som det kan være de mere upersonlige ting. De fleste af os vil dog helst gerne vil give noget brugbart.

Hvordan finder du en gave til en person eller anledning, hvor du dybest set ikke er bekendt med modtageren?

Her findes der et par gode ideer, hvor gavekurve eller gaveæsker med lækkerier kan være et godt alternativ til vin eller blomster til kæresten.

Vi har fundet forskellige ideer indenfor gavekurve til kæreste, veninde, mor, kollega, bekendte og alle andre relationer i 2022. Det giver dig det nemme og hurtige overblik til måske det helt rigtige.

ELG Gin gavekurv til ham

giv en Elg Gin gavekurv til kæresten

En god ide som gavekurv til fars dag, indflyttergave eller anden anledning. Du får en gaveæske med Elg gin No. 1 og Fever-Tree Indian tonic. ELG Spiritis destilleriet ved Esrum Sø har efterhånden produceret den populære gin i mange år. Og deres prisvindende gin er oplagt i gave til mange forskellige anledninger og personer der nyder kvalitet, hvad end det er mænd eller kvinder.

Vin gavekurv til hende

køb Gavekurv - TAK m. vin, kaffe & chokolade

Hvis du søger en gavekurv til hende kan udvalget af kurve med vine, chokolade eller specialiteter måske være det helt rigtige. Her kan denne “Tak” gavekurv med italiensk vin, chokolade og kaffe være perfekt; Og helt ligesom med alle andre modeller, er den selvfølgelig også perfekt til ham.

Tak gavekurven indeholder økologisk italiensk hvid- og rødvin, kvalitets kaffe, Summerbird gaveæske, Karamelleriets håndlavede karameller, chokoladekugler, gourmet chips og et kort med teksten “Tak”. En fletkurv indeholdende vin og cellofan eller sort gaveæske er velegnet til både unge som modne kvinder.

Gavekurv til mors dag

giv en sød mors dag gavekurv til hende

Hvis du søger en god gave til mors dag, hvorfor ikke en kurv med forskellige lækkerier?

Giv denne lyserøde kurv der indeholder vaffel-kiks med chokoladeovertræk, Earl Grey te, chokoladekugler, kagemix, krymmel til scones, mandler med overtræk, fransk lemonade, choko-mint og et kort med teksten “Verden bedste mor”.

Kurven kan være en sød gave til mor der elsker det feminine touch.

Økologisk gavekurv

køb en gavekurv til par

Giv en gavekurv med økologiske produkter der kan være velegnet både til jul, fødselsdag, reception, babyshower eller anden anledning.

Udvalget dækker bredt, hvor denne kurv med forskellige ting måske kan være sagen. Gavekurven indeholder specialiteter som Grauballe Bryghus specialøl, italiensk rosèvin, Amber miniature Summerbird gaveæske, Elmelund Chocolatier dragerede hasselnødder, Knæk & Bræk og chokoladeplader. Alt sammen pakket pænt i en gavekurv med træuld, cellofan og gavebånd.

Gavekurv dåbsgave til dreng & pige

giv en dåbsgavekurv til nye forældre

Denne type kurv er en gavekurv til nyfødt, barnedåb eller babyshower til drenge eller piger.

Du kan købe forskellige dåbsgave kurve i både neutrale som i blå eller pink udgave designet til piger og drenge. Puslekurv til puslebordet er en sød tanke til de nye forældre. Indholdet dækker over Pippe body med korte ærmer, Ludi sansebold, Natdragt også fra Pippi, Teddykompaniet nusseklud og sæt med fod- og håndaftryk.

Romantisk gavekurv

overrask hende med den romantiske kurv

Overrask din kæreste med en romantiske gave til hende eller ham der fortæller at du er vild med denne. Og hvad er bedre end en kurv med romantiske lækkerier til ganen, maven og forholdet.

“Vild med dig” kurven byder på mørk chokoladebar med røde bær, hindbær lemonade, hindbær mandler, engelsk te, hjertebolcher og fyldte chokolader i hjerteformet metalæske.

Denne kurv kan være en oplagt valentinsdag gave til din kæreste/partner som den søde overraskelse.

Gavekurv til gin entusiasten

brug ideer til gavekurv til hende

Hvis du søger en lidt anderledes men udsøgt gaveide, kan du give en af de mange muligheder med gin.

Denne gavekurv med japansk inspireret Akori gin og Franklin & Sons tonic kan være den spændende og udsøgte smag. Med til kurven kommer der chokoladekugler og et lækkert mix af garniture.

En perfekt gaveide til ham eller hende der elsker en udsøgt gin og tonic.

Gavekasse med rom

køb en kurv med rom i gave

Helt ligesom med gin, så finder ud også forskellige kurve med rom og lækkerier. Her kan du give denne gavekurv med Great Dane rom og Summerbird chokolade i forskellige varianter. Gavekurven med Great Dane rom kan købes med forskellig delikatesser, lækkerier eller vin.

Gavekurv med vin

giv en gaveæske med udsøgte vin

Vin er den traditionelle værtsgave, til reception eller som gave far, mor eller anden der måske har alt hvad denne skal bruge.

En gavekurv med gode vine kan være lidt mere udsøgt, for her får du også forskellige lækkerier, specialiteter eller andet med, som gør gaven det mere eksklusiv.

Du finder mange muligheder indenfor ideer med vin. Her kan det være en gavekurv med amerikanske, franske, italienske, australske, argentinske eller chilenske vine.

Gavekurv med øl

igv en kurv med øl til mænd

En næsten sikker vinder indenfor gavekurv til mænd, kan være kurve med øl.

Du finder rigtig mange forskellige gavesæt, kurve og æsker med forskellige øl. Her er udvalget af danske minibryggerier kæmpe stort, og hvorfor ikke give en af disse.

Giv en gavekurv med forskellige specialøl og specialiteter der kan “smøre ganen” helt rigtig. Eller du kan være en kurv med udenlandske special øl som også vil være et hit.

Gavekurv med delikatesser

giv en gavekasse med italienske specialiteter

Hvis du søger en gavekurv der passer både til den unge som ældre, og som ikke har noget imod noget usundt men lækkert, hvorfor så ikke en gourmet gavekurv som denne eftermiddags kasse fra Magasin. Du får en gavekasse med forskellige delikatesser som nødder, sea salt caramel, Limoncello, evetyr te og andet.

Billig wellness gavekurv

giv en wellness gavekurv til damer

En wellness kurv til velværen kan være en sød venindegave, værtsgave eller anden anledning. Du får en fletkurv med natur peeling svamp, pimpsten, neglebørste og massage børste som indhold i kurven.

Måske denne fletkurv med bade og peeling tilbehør er den oplagte gavekurv til mors dag, kæresten eller måske veninden?

Gavekurv med te

overrask hende med en te gavekurv

Giv en gavekurv til hende eller ham der elsker te i hverdagen.

Denne kurv indeholder 4 x 100 gram løs te i høj kvalitet, som kan nydes hver morgen eller måske efter en hård arbejdsdag. Som udgangspunkt kommer teen i grøn, sort, rød og urtete.

Udover den løse te, får du også en tedåse, tefilter og 4 x konfekture i kurven der er pakket ind i klar cellofan og pyntet med bånd.

Julekurv

giv en klassisk gavekurv med portvin til jul

En julekurv er den søde ide til at glæde andre med. Brug en af de mange muligheder indenfor julekurve til værtsgave, adventsgave som alternativ til en pakkekalender eller anden anledning til at glæde i december.

Du kan købe kurve fra 200 – 1200 kr. i udvalget hos Delikatessehuset. Her varierer indholdet fra alkohol, søde sager, delikatesser, alkohol-frie og andre relaterer lækkerier som vi ofte forbinder med julen.

Kurv med Cava til valentinsdag

giv en valentine gavekurv til kæresten

Valentines Day er klassisk forbundet med blomster, chokolade og middag. Men hvis i har været i forhold lidt længere tid, eller måske lige er startet ud kan en sød (og sjov) valentinskurv måske være lige sagen.

Du finder forskellige typer, størrelser og priser indenfor gavekurve med det romantiske touch. Her kan du give denne kurv med 2 flasker Cava, Summerbird chokolade, dragerede nødder og lakrids med chokolade.

Hvorfor give en lækker gavekurv i gave?

lav din egen gavekurv

Gavekurve er perfekt til alle anledninger og personer. For du finder nemlig et stort udvalg af lækkerier til mave og gane, som kan fyldes i en tom gavekurv. Her kan det være øl, vin, specialiteter, noget sødt eller en bland selv gavekurv med mange forskellige ting. Kun fantasien sætter stort set grænser.

Modtageren vil kunne bruge en gavekurv med lækre ting, hvad end det er som værtindegave, fars dag gave, guldbryllup, reception, indflyttergave eller som en romantisk gave med lækkerier til kæresten.

Den store fordel for dig som giver, er, at det både er en god gave til ham eller hende der skal have den, samtidig med, at du kan overstå gavekøbet rimeligt hurtigt. Bestil en gavekurv online med noget lækkert der passer til ham eller hende, og i løbet af et par dage modtager du den med fragten; Nemt og hurtigt.

Hvornår skal du give gavekurv?

Som beskrevet, så virker gavekurve til stort set alt og alle. Gavekurve gives til rund fødselsdag, jubilæum, mors dag, fars dag, bryllup, værtindegave, reception, fernisering og selvfølgelig som den søde romantiske gave til kæresten. Et godt alternativ til øl, bøger eller et maleri i gave.

Byg/lav selv gavekurv?

Det er nemt at købe tomme gavekurve, for arbejdet ligger i at fylde noget i. Indpakningen er selvfølgelig også en del af gaven, men cellofan er dog udbredt accepteret som indpakning til en gavekurv.

Hvis du laver en kurv selv, så kræver det “bare” at du køber en sød kurv, bånd og cellofan. Og så finder du det indhold, som passer perfekt til gavemodtageren. Det nemme alternativ er dog at købe den færdige gavekurv med indhold som er sat sammen ud fra ønsker som gavekurve med blomster, gourmet, kaffe eller en vegansk gavekurv, og netop derfor virker disse på de fleste mennesker.

Hvilke gavekurve til ham eller hende?

Du finder mange forskellige typer gavekurve der kan laves selv, købes online eller bringes ud til personer og firmaer. Her er udvalget dækkende over forskellige ting, for vi kan alle lide forskellige ting. Indhold til gavekurve kan traditionelt se sådan ud:

  • Vin: Gavekurve med vin fra Italien, Frankrig eller andet sted, er en traditionel vinkurv der ofte gives. Her kan det være en kurv kun med vin eller blanding med lækkerier eller specialiteter. Også brugt i vid udstrækning indenfor julekurve / jule gavekurve.
  • Øl: Ligesom med vin, er gavekurve med special øl fra de mange mini bryggerier blevet populære og gives ofte som en sød gave til ham.
  • Kaffe: Noget udsøgt kaffe er en anden type gavekurv der ofte sælges i Bilka, Føtex, Coop, Kvickly, Magasin, Salling, Brugsen m.m. hvad end det er i Odense, København, Århus, Aalborg, Vejle, Esbjerg eller anden by.
  • Chokolade: Hvad end det er en julekurv eller bland selv gavekurv til hende eller ham, så er chokolade ofte at finde i kurven. Udvalget af kurve med chokolade dækker over både det eksklusive og dyre håndlavet chokolade, som lækkert chokolade til en noget billigere pris. Her er romantiske chokolade hjerter oplagt til kæresten, helt ligesom Summerbird eller HN gavekurve kan give inspiration til udsøgte ting.
  • Honning: Noget udsøgt honning med smag er også blandt udvalget af gavekurve, som kan gives til ham der elsker honning.
  • Marmelade: En gavekurve med forskelligt fransk og andet marmelade er også blevet udbredt.
  • Italienske specialiteter: Giv en lækker gavekurv med lækre delikatesser fra Støvlelandet til ham, hende eller parret der er forelsket i det italienske.
  • Franske specialiteter: Alternativet kan være lækre delikatesser fra Frankrig.