50 forskellige adventsgaver til unge og ældre

Søger du de gode adventsgaver til kæresten, teenageren, bedstemor eller anden i 2021?

Adventsgaver også kaldet søndagsgaver er det gode alternativ til en julekalender, hvor både indhold som den samlet pris kan gøres bedre end det færdige pakkekalender/julekalender.

Hvad end du søger til at forkæle din mand, kone, søster, mor eller anden med til jul, så finder du inspiration til det brede udvalg af adventsgaver her. Vi har fundet et udvalg af forskellige ideer i både billige, dyre, frække, sjove som anderledes gaveideer. Det giver dig det hurtige og nemme overblik, så du måske finder lige præcist den eller de søde ting, som du søger.

 

Kærlighedspiller som den søde adventsgave

overrask hende med en romantisk gadget i gave

Kærlighedspiller er absolut en af de mest romantiske adventsgaver som du kan give til din kæreste. Krukken til 59 kr. er en billig adventsgave der indeholder piller med små sedler i.

Disse sedler skal du som giver skrive. Det tager lang tid at skrive søde beskeder til kæresten på disse meget små sedler. Det er dog hele besværet værd. for den romantiske søndagsgave til ham eller hende, vil smelte din kærestes hjerte. Du kan også overveje pillerne som den romantiske julegave til kæresten.

 

 

Bridgewalking oplevelsesgave

giv bridgewalking oplevelsesgave

En anden gaveide i en helt anden boldgade, kan være Bridgewalking oplevelsesgaven.

Oplevelsen byder på den unikke mulighed, at komme op og gå ovenpå Den Gamle Lillebælts Bro. Her kan modtageren få det fantastiske skue, historie og følelsen når trafikken og tog får broen til at larme og gynge.

En god oplevelse der måske skal opleves som par?

 

 

Gin og tonic adventskalender

køb en gin adventskalender til hende

Hvorfor ikke overraske kæresten med en adventskalender der byder på kvalitets gin & tonic til hver af de 4 adventssøndage.

Du får en eksklusiv kalender med dansk kvalitets gin og tonic til ham eller hende der nyder gin.

 

 

Chips & dipskål

køb en sjov chipskål i gave

Julen er et hyggelig måned, helt ligesom at putte sig godt ind i tæppet foran fjersynet kan være ganske dejligt. Og her er chips noget som mange singler, par og familier bruger som ekstra hygge. Her kan denne Kitchpro chips og dipskål være ganske praktisk, og hvorfor ikke give den i adventsgave til ham eller hende?

 

 

Få god mad, let at lave bog

giv en sjov kogebog i adventsgave til ham

Til den unge eller ældre kvinde/mand der måske skal have opdateret sin kogekunst, hvorfor ikke bruge advent til at give noget praktisk, og på sigt, ganske god gave i form af mad.

Det skal ikke være svært at lave mad, hvilket kogebogen hjælper med. Bogen byder på klassiske og gode retter, som er nemme og hurtige at lave.

 

 

XD Design mundbind

giv et mundbind i adventsgave 2020

Corona krisen foresætter nok også ind i det nye år, så julen står i Covid-19 tegn. Her kan du give en noget anderledes adventsgave med et smart mundbind som nok heller ikke forsvinder lige med det samme. Xd Design mundbindet er genanvendelig.

 

 

En lækker gavekurv til ganen

overrask hende med en te gavekurv

En gavekurv koster fra ca. 250 kr. og opefter, så det er ikke en billig adventsgave men dog en rigtig lækker ting.

Du kan nemlig forkæle ham eller hende med lækkerier indenfor dennes smag, da du finder julekurve og gavekurve indenfor både øl, vin, te, kaffe, chokolade, specialiteter og såmænd også indenfor de mere frække ting til soveværelset.

En lækker ting af få en søndag morgen i december og selvfølgelig perfekt som julegave til kæresten ham eller hende.

 

 

Sneakers strømper

giv sjove strømper der ligner sneakers i gave

Til den unge dame eller herre kan du give disse sjove strømper der ligner sneakers. En anderledes og sjov gave til advent som må give et smil på læben hos modtageren. Strømperne er jo ganske praktiske til teenageren der altid går udenfor i strømper alligevel. Og samtidig er den en billig adventsgave til lige omkring 50 kr.

 

 

Koncert oplevelser for 2

giv en billet til koncert i julegave

Hvis du vil give en eksklusiv og dyr oplevelse, så kan en koncert oplevelse sammen være en af de gode adventsgaver til voksne og selvfølgelig også teenagere.

En god gave til kæresten ham eller hende hvor i kan være sammen om en oplevelse, men det er selvfølgelig ikke en af de mange adventsgaver til 100 kr. eller der omkring.

Oplevelsen kan arrangeres på mange måder, men et gavekort er den smarte måde at arrangerer det.

 

 

Sødt smykke som personlig adventsgave

overrask med et smukt smykke i valentinsdag gave

Smykker har altid været en god gaveide til piger og kvinder i alle aldre. Det er selvfølgelig også en dejlig personlig ting at give hende til advent.

Du tænker måske det bliver dyrt, men her kan du slappe af, for du kan finde søde ting fra 100,- kr. Her er f.eks. Pieces, Zöl og lignede mærker populære blandt de unge, og de mere stilrene smykker hitter ved de mere modne kvinder.

 

 

Vin adventskalender

køb adventskalender til vin elskeren

Du kan også købe en eksklusive og samlet adventskalender som denne udgave med vin. Måske den helt rigtige overraskelse til vin elskeren. Du får en flot kasse med 4 skydelåger der dækker over forskellige kvalitets vine samt lidt eksklusiv chokolade eller lakrids.

 

 

Lingeri til hende

giv romantisk lingeri i gave til kæresten

Noget sødt og måske frækt jule lingeri kan være den romantiske adventsgave til din kæreste, kone eller partner.

Uskyldig eller frækt lingeri har altid være en af de gode romantiske gaver til hende fra manden, for det viser jo, at han elsker at se sin kone i noget frækt. Det er samtidig også brugt den modsatte vej til de romantiske stunder.

En god julegave til hende helt ligesom det er en gave der kan bruges til alle andre romantiske anledninger.

 

 

Giv en gourmet oplevelse i advent

køb et ophold som romantisk gave til manden

En middag eller brunch har altid været den romantiske ide der har været brugt på date eller til at forkæle kæresten.

Hvis du har budgettet til det, kan du give hende eller ham et gavekort eller en middag i byen, hvor i nyder hinanden i rolige omgivelser.

En af de dyre oplevelser men samtidig også en af de gode ting der inspirer og fornyer romantikken i forholdet.

 

 

Biograf oplevelse sammen

giv biograf oplevelsesgave

En klassisk ting at lave sammen som kærester, der samtidig er sjovt for begge, er en tur i biografen.

Overrask ham eller hende med et gavekort til biffen der selvfølgelig indeholder cola + popcorn, som i kan bruge sammen søndag middag eller aften.

En god gaveide der glæder, underholder og giver jer tid sammen som par.

 

 

52 kærlighedskort spil

giv 52 weeks of romance kort

Hvis du vil give den lidt anderledes, men absolut romantiske gave til ham eller hende, så er dette 52 Weeks of Romance spil en sjov gaveide til jul.

Spillet indeholder 52 kort, hvor de 26 er til hende og de andre 26 er til ham. Disse kort indeholder forskellige romantiske opgaver eller tjenester, som i skal gøre for hinanden.

En anderledes og sjov ide der kan sparke liv i forholdet.

 

 

Lækker Jelly Belly gaveæske

giv hende en jelly belly gaveæske

Noget sødt til ganen er altid en god søndagsgave, og det er netop hvad Jelly Belly byder på.

Det amerikanske Jelly Belly slik er blevet populært, hvilket skyldes at det smager ret lækkert, og samtidig sælges det ikke alle steder, selv om det er ved at blive udbredt i det ganske land.

Det er især en gaveide til kvinder, hvor også den lækre Jelly Belly julekalender er super populær blandt kvinder.

 

 

Brewbarrel

giv ham et brewbarrel kit i gave

Brewbarrel bryg dit eget øl gadget som især fascinerer mænd. En sjov og anderledes gadget til både de unge som ældre mænd.

Hvis din kæreste, mand eller partner elsker øl og kan lide at finde ud af hvordan ting bliver skabt, kan dette ølbrygning startersæt måske være en oplagt gaveide.

 

 

Julesweater

køb en sjov julesweater i adventsgave

Julesweater er blevet moderne at bære igen som det det nostalgiske tilbageblik. Og hvis din kæreste, partner, mand eller kone elsker dem, hvorfor så ikke give en julesweater i gave til 1 advent?

Du finder efterhånden et stort udvalg, hvor webshops udelukkende med julesweater kan give dig den helt rigtige der passer til ham eller hende.

 

 

Rosenblade til at lave den søde gaveide til hende

giv en sjov rose konfetti som romantisk gave til kæresten

Hvis du vil lave en romantisk adventsgave til hende, der kan arrangeres den første søndag, så vis din kærlighed ved at drysse rosenblade ud i entreen og ind til sengen.

Det er ideen vi alle kender eller har set på film, men den romantiske ide som få alligevel gør for sin kæreste.

Hvis du ikke har gjort det, kan du jo overraske hende på den første dag der varsler hyggelig jul – nemlig 1 adventssøndag.

 

 

Skotlander rom adventskalender

giv ham en udsøgt rom adventskalender til jul

Hvis din kæreste, partner eller anden nyder en udsøgt rom, hvorfor ikke give en adventskalender eller måske julekalender med rom?

Giv denne adventskalender med Skotlander rom til hende eller ham, som sætter pris på de eksklusive dråber i julen.

 

 

Boksebold til skrivebordet

giv en skrivebord boksebold i adventsgave til ham

Corona virussen har givet rigtig mange hjemmearbejdspladser. Og til ham eller hende der sidder foran computeren hver dag med dertilhørende teknik problemer, opringninger, hjemmeundervisning og andet, kan du give denne sjove Spralla boksebold til skrivebordet. En sjov gadget der samtidig kan være ganske afstressende på arbejdsdagen.

 

 

Kongelige Teater

giv teaterbilletter i sølvbryllupsgave

Hvis du leder efter den kulturelle gave til kæresten ham eller hende, så kan du give en tur i Det Kongelige Teater.

Et gavekort til en oplevelse sammen er altid en god ting, og perfekt til pakkekalender, advent eller julegaven til ham eller hende.

Så hvis du leder efter de gode ideer til adventsgaver eller pakkekalender, så er dette en af de dyre og eksklusive ting.

 

 

Wally & Whiz adventskalender

adventskalender med veganske vingummier til hele familien

Hvis du skal give adventsgaver til ham eller hende der elsker udsøgt vingummi, så skal du give denne Wally & Whiz adventskalder med vegansk vingummier. Premium vingummi der kommer i 4 æsker med 140 gram vingummi i hver æske.

 

 

Forspilsterninger

køb de frække forspilsterninger i gave

Hvis du leder efter de gode ideer til adventsgaver der samtidig kommer til en meget billig pris, så kan disse forspilsterninger være den oplagte ting.

En billig gaveide til kun 29 kr. der kan være en af de sjove julegaver, valentinsgaver og selvfølgelig også som adventsgaver til voksne. Hvad terningerne kan, det behøver vist ikke en dybere forklaring.

 

 

Bodyflight oplevelse

giv en sjov oplevelse i morgengave

En anden oplevelsesgave der heller ikke er i det romantiske hjørne, men dog i den sjove del, er Bodyflight.

Bodyflight oplevelsen foregår i Roskilde hvor du finder det eneste åbne sted med vindtunnel for pøblen. Her kan du nemlig prøve at lege med den ophævet tyngdekraft. En oplevelse der er velegnet til alle raske personer, hvad end det er den unge som ældre mand eller kvinde.

 

 

Te adventskalender

overrask med en adventskalender

Til ham eller hende der elsker sin te, kan du overraske med en te adventskalender.

Du får en kalender der består af 4 flot indpakket pakker med udsøgt te til hver af de 4 adventssøndage.

 

 

Hotstone massage

giv hende en hot stone massage i gave

Massage er forkælelse, og hvem er bedre at forkæle end din kæreste eller partner? Og her kan du overraske med en hotstone massage i gave til hende eller ham.

Du finder forskellige muligheder indenfor massage med varme sten, som kan opleves i det meste af landet.

 

 

Sexy Truth or Dare sexspil

giv hende et frækt sexspil i gave

Sexy Truth or Dare sexspil kan være en sjov og fræk adventsgave til kæresten.

Spillet dækker over 50 pinde med spørgsmål og udfordringer som kan binde jer tættere sammen. Og selvfølgelig gøre julen meget sjovere i soveværelset.

 

 

Hjemmesko

giv hende dejlige futsko i gave

Julen og vinteren kan være en kold tid, og hvorfor ikke give hende eller ham noget der luner som gave til advent?

Giv et par varme hjemmesko i  gave, hvor du finder både billige som dyre slippers. Helt ligesom du finder mange forskellige styles, hvor du selvfølgelig skal give noget i din kærestes smag.

 

 

Sjov jule vinprop

køb en billig adventsgave med en vinprop

Hvis du mangler inspiration til kvinden eller manden der har alt, kan du give den billige og sjove gave der er relateret til jul.

Giv denne sjove vinprop med julemotiv med snevejr på toppen. Vin og jul kan nydes hånd i hånd gennem de mørke og hyggelige december aftener.

 

 

Partners brætspil

giv et sjovt brætspil i adventsgave

Partners brætspil er til 4 personer og kan spilles af hele familien.

Et spil der minder om Ludo, men her skal du dog trække kort frem for at bruge terninger. Her spiller du sammen med en anden spiller, som du dog ikke må kommunikerer med. Måske en sjov gaveide der kan bruges af alle.

 

 

I F*king Love You krus

køb en billig romantisk gave med et sødt krus

Sig det med blomster, men hvorfor ikke også med et sjovt krus?

Kruset med teksten der siger alt, bramfrit, kan være en sød gave til din kone, mand eller partner, for at vise du elsker hende. Perfekt både til dem der har alt og intet som den romantiske gaveide.

 

 

Chokoladesmagning hos Peter Beier

køb en chokoladesmagning oplevelse i gave til advent

Hvorfor ikke overraske ham eller hende med en oplevelsesgave? Her er modtagerens interesser og temperament selvfølgelig afgørende, men hvorfor ikke give en afslappende og god oplevelse med chokoladesmagning hos Peter Beier i København? En anderledes og hyggelig oplevelse der kan være en par tur.

 

 

Klassisk barbering oplevelse

giv ham en gammeldags barberings oplevelse

Til manden der barberer sig, kan du overveje at give en klassisk barbering som den fede oplevelse? Alle mænd der har prøvet en klassisk barbering ved, at denne også er for folk med lidt sart hud, der måske bruger skægtrimmer for glatbarbering er for hårdt. Her vil en klassisk barbering med varme, kost og kniv måske være helt rigtig også til den sarte hud.

 

 

jelly Belly Bertie Bott’s Beans

køb de sjove jelly belly i kalendergave

Hvis du kender en person der er fan af Harry Potter og samtidig elsker Jelly Belly, så give ham denne Bertie Boot’s Beans pose.

En sød gaveide der forkæler smagsanserne og ganske lækkert til en kold december søndag. Du kan også vælge at give en Harry Potter julekalender til ham eller hende.

 

 

Discover Your Lover spil

giv det frække discover your lover brætspil til kæresten

Et frækt spil der kan krydre sexlivet i forholdet ved at skabe det romantiske forspil, er dette Discover Your Lover spil.

Du får nemlig et spil, der stimulerer og bringer jer tættere på hinanden for alt godt starter med forspillet. Spillet går nemlig ud på at trække passion og forspils kort på forskellige niveauer, hvor det kan starte blidt med legesyg, kærtegn og gå over i det mere vilde.

 

 

Godt te

giv en lækker te til hende

Til kvinden eller manden der elsker sin te, her kan du give noget udsøgt te til en af de 4 adventssøndage eller måske noget forskellige til hver af de 4 søndage. Du finder te mange steder, hvor Teacup webshoppen sælger forskellige smage i lige så forskellige priser.

 

 

Garn

giv garn i gave til hende

Til hende eller ham der elsker at sidde i sofaen eller stolen og strikke, her kan du glæde personen med noget til hobbyen. Garn og tilbehør findes i mange varianter, priser og typer. Her skal du selvfølgelig give noget som hun/han mangler eller bliver glad for. Og garn kan også være velegnet som en af de gode kalendergaver.

 

 

Hårkur & olie

køb en lækker hårkur til julekalender

Håret skal passes og noget som både manden, kvinden, den ældre som unge skal passe. Og her kan du give en lækker olie eller hårkur til hårets skønhed og sundhed. Du finder mange forskellige brands og priser indenfor produkter til håret, så der kan være noget for alle.

 

 

Bedroom battle spil

giv det frække spil i gave til kæresten

En af de mere frække adventsgaver der dog ikke er sexlegetøj, er dette sjove spil til forholdet.

Et underholdende spil der kan sparke nyt liv i jeres sexliv, hvor i udfordrer hinanden i sexappeal.

En udfordring, kræver vinder og en taber, hvilket selvfølgelig udløser erotiske gevinster. Et meget sjovt spil til en hyggelig romantisk aften sammen, hvilket gør det til en god fræk adventsgave på en romantisk julesøndag.

 

 

Snug Rug tæppe

giv det smarte snug rug tæppe til hende

Kender du til at sidde i sofaen og skal læse en bog, men du fryser og trækker tæppet godt op under hagen. Det er dog svært at bladre, så tæppet ryger ned, og måske der også skal sippes af teen? Man kan ikke holde et tæppe oppe med mindre tæppet har ærmer som dette Snug Rug tæppe. En simpel og smart løsning som kan være den perfekte og praktiske adventsgave til hende eller ham.

 

Hvad og hvorfor adventskalender?

Advent er de første 4 søndage inden den 24 december. Det betyder, at hvis du satser på adventsgaver fremfor en pakkekalender til kæresten eller din partner, så skal du finde på den første søndagsgave allerede i november, da første adventssøndag starter i november måned.

Adventsgaver også kaldes søndagsgaver, bruges ofte som alternativet til 24 pakkekalender gaver eller den færdige julekalender. Adventsgaver bruges ofte til teenagere og voksne, som måske ikke får den samme glæde ved 24 små ting, hvor 4 større ting kan give mere glæde til drengen/pigen eller den voksne person.

En adventsgave skal glæde, overraske eller varme hende eller ham. Det er jo tanken der tæller, men hvorfor ikke lægge lidt mere energi i det, og finde den helt rigtige ting.

Gode adventsgaver til kæresten?

De gode adventsgaver til kæresten skal ikke nødvendigvis være dyre eller billige, men være en ting som han eller hun får på de fire søndage, der viser, at du sætter pris på din kæreste, kone eller mand.

Derfor kan de ovenstående ideer indenfor det praktiske, sjove, frække og romantiske hjørne til både mænd og kvinder, være helt rigtige. Vi mennesker er alle vidt forskellige både med hensyn til alder, temperament, interesser og økonomisk råderum, og derfor dækker ideerne over de meget dyre som de billige adventsgaver. Helt ligesom du finder ideer, der dækker hende på 19 år som f.eks. ham på 50 år.

Gaveideerne som du ser ovenfor, dække både over det frække voksenlegetøj i alle former og priser, som du finder diverse oplevelsesgaver, ting til hjemmet, personlig pleje og meget andet, der måske ligger ingen interessesfæren for modtageren.

For at gøre de fire gaver mere interessante og personlige, kan du vedlægge et kærestebrev, søde ord eller noget andet personligt som kan være ganske gratis at fremstille, men varmer tusinde gange mere en penge.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke adventssøndage i 2020?

De 4 adventssøndage ligger sådan:

Søndag d. 29 november (1. søndag i advent)
Søndag d. 06 december (2. søndag i advent)
Søndag d. 13 december (3. søndag i advent)
Søndag d. 20 december (4. søndag i advent)

Den perfekte adventsgave?

Den perfekte adventsgave er selvfølgelig en ting der glæder i julen. Det behøver ikke være dyrt. Noget slim til den lille, øl til teenageren der er begyndt at "feste" eller noget dejligt slik til den voksne.

Hvorfor vælge adventsgaver?

De små vil hellere åbne en låge/julesok hver dag i december. Men når børn begynder at blive tweenager/teenager sætter de ikke pris på disse små ting. Derimod vil en lidt større ting, hvad end det er slik, spiritus, garn eller anden fritidsting, glæde de fleste.