køb en julekurv til hende, ham eller dem

10 lækre julekurve til at forkæle ham, hende eller dem

Julen er en hyggelig tid, hvor vi ofte forkæler hinanden og os selv med juleophold, adventsgaver, julegaver og traditioner som pakkekalendere og julekurve.

Søger du en lækker julekurv til gave i december? Julekurve og gavekurve gives ofte som firmagaver til kunder, medarbejdere og lignede. Men også som den søde erkendelig til par og personer, hvad end det er til venner og familie.

Vi har fundet forskellige ideer til julekurve som inspiration i 2021. Her finder du forskellig indhold som chokolade, vin, delikatesser og meget andet. Det giver dig det nemme og hurtige overblik over lækre gavekurve der måske er det helt rigtige.

 

Julekurv med specialiteter

køb en julekurv med delikatesser

Hvis du skal finde en julekurv med forskellig indhold som de fleste kan lide, hvorfor så ikke give denne gavekurv med forskellige specialiteter.

Julekurven indeholder forskellige udsøgte ting som te, chokolade og andet. Kurven findes i forskellige prisklasser fra 200 – 500 kr.

 

 

Blomster julekurv

send en julekurv til en du holder af

Julekurv med blomster der kan glæde ham eller hende der elsker grønt. Du kan finde blomster julekurve i butikker som du kan finde dem online. Hvis du ikke fysisk selv kan give kurven, kan du bestille online og få leveret til modtagerens dør.

Kurven er med en blomst, nødder, snacks, chokolade og lakrids.

 

 

Julekurv med portvin & chokolade

giv en klassisk gavekurv med portvin til jul

Portvins julekurv der er kombineret med chokolade. Måske den rigtige julekurv til at glæde bedstemor, morfar, mor eller anden der nyder portvin.

Indholdet dækker over en Tawny Portvin med røgede, let krydrede noter. Der medfølger 15 chokoladekugler i kurven der er pakket ind med cellofan og bånd.

 

 

Julegavekasse med hyacinter og chokolade

giv en julekurv med chokolade og blomster

Overrask hende eller ham med denne skønne julegavekasse der indeholder to hyacinter, chokolade og lakrids. En julekurv der dufter af december og jul. Du finder kurven i fem forskellige priser, hvor indholdet selvfølgelig vil varierer.

 

 

Julekurv med juleøl, chips og snacks

giv en julekurv med øl og chips til ham

Måske denne grønne julekurv med øl, chips og snacks kan være den perfekt til far, bedstemor, søn, mand eller anden. Lækkerier til gane og mave som de fleste kan lide, hvad end det er unge som ældre.

 

 

Blandet julekurv med chokolade

Julekurv indeholder fra juleøl til julehonning

Julekurv med chokolade og andre lækkerier til forkælelse. Du finder mange forskellige typer gavekurve hvad end det er Bilka, Føtex, Magasin eller online. Og her finder du denne gavekurv til 5-600 kr. der indeholder luksus cocoture chokolade, fyldte chokolade, chokoladekugler, jule bolcher, pesto og andet.

 

 

Gavekurv med juleslik

giv en julekasse med lækkerier til manden

Gavekurv med forskellige lækkerier som de fleste sætter pris på. Gavekurven der er pakket ind med træuld, cellofan og bånd, byder på indhold af brændte mandler, chips, pebernødder, marmelader, marcipan snebolde m.m.

 

 

Gavekurv med vin, lækkerier og delikatesser

sammensæt selv en julekuv til kvinder, mænd eller par

Gavekurv i den lidt højere prisklasse med forskellige delikatesser og lækkerier til julen. Kurven byder på italiensk rødvin, gløgg, juleøl eller ale, kaffe, marmelade, fyldte chokolader, trøfler og andre lækre ting til gane og mave.

 

 

Eksklusiv kurv med Amarone, øl & lækkerier

køb en eksklusiv julekurv med Amarone, gin, øl og masser lækkerier

Eksklusiv købmandskurv med Amorone vin, øl og lækkerier til at forsøde julen kan være den søde ting til ham, hende eller dem.

Gavekurven indeholder forskellige julelækkeri der til både vådt og tør. Du får en god Amorone, gin, juleøl, kaffe, marmelade, nødder, mandler, chokolade, pebernødder og lakridser til at forsøde julen.

 

 

Stor julekurv med rødvin, kaffe og chokolade

giv en julekurv til bedsteforældre

Stor gavekurv med øl, vin og chokolade der kan være den gode julegave til firma, venner, familie, ansatte eller kunder. Gavekurven indeholder Lianto og Terra D’alter Reserva rødvin, juleøl, kaffe, chips, håndlavede karameller, kaffe og andre lækkerier.

Fik du svar på det søgte?
Sending
Din bedømmelse
0 (0 votes)