10 lækre julekurve til at forkæle ham, hende eller dem

køb en julekurv til hende, ham eller dem

Julen er en hyggelig tid, hvor vi ofte forkæler hinanden og os selv med juleophold, adventsgaver, julegaver og traditioner som pakkekalendere og julekurve.

Søger du en lækker julekurv til gave i december? Julekurve og gavekurve gives ofte som firmagaver til kunder, medarbejdere og lignede. Men også som den søde erkendelig til par og personer, hvad end det er til venner og familie.

Vi har fundet forskellige ideer til julekurve som inspiration i 2021. Her finder du forskellig indhold som chokolade, vin, delikatesser og meget andet. Det giver dig det nemme og hurtige overblik over lækre gavekurve der måske er det helt rigtige.

Smuk julekurv med lækkerier

n julekurv med delikatesser

Hvis du skal finde en julekurv med forskellig indhold som de fleste kan lide, hvorfor så ikke give denne gavekurv med forskellige specialiteter.

Julekalenderen indeholder forskellige udsøgte lækkerier fra Summerbird, The Mallows skumfiduser, håndlavede karameller fra Karamelleriet, spanske luksus mandler og chokolade fra populære Malmö Chokolade.

Blomster julekurv

giv en flot julekurv med blomster og vin

Julekurv med blomster der kan glæde ham eller hende der elsker grønt. Du kan finde blomster julekurve i butikker som du kan finde dem online. Hvis du ikke fysisk selv kan give kurven, kan du bestille online og få leveret til modtagerens dør. Og her vil denne kurv med buket, vin og søde ting være en flot overraskelse at give.

Julekurv med portvin & chokolade

giv en klassisk gavekurv med portvin til jul

Portvins julekurv der er kombineret med chokolade. Måske den rigtige julekurv til at glæde bedstemor, morfar, mor eller anden der nyder portvin. Du kan købe forskellige størrelser kurve, hvor indholdet er større eller mindre i forhold til priser.

Julegavekasse med blomster

giv en gavekurv med blomster og vin

Overrask hende eller ham med denne søde julekasse indeholder blomster, vin og noget sødt. Gavekurven der kan bruges som romantisk gave til kæresten eller som den søde ting til din veninde, bedstemor eller andet, kan købes i forskellige størrelser. Indholdet følger årstiden, hvor blomsterne varierer alt afhængig af årstiden.

Julekurv med juleøl

giv en flot advents julekurv med 4 specialøl

Måske denne julekurv med 4 juleøl kan være den perfekt til far, bedstemor, søn, mand eller anden. Lækkerier til gane og mave som de fleste kan lide, hvad end det er unge som ældre.

Julekurv med juleslik

overrask med en gavekurv indeholdende søde sager

Julekurv med chokolade og andre lækkerier til forkælelse. Du finder mange forskellige typer gavekurve hvad end det er Bilka, Føtex, Magasin eller online. Og her finder du og denne gavekurv til 500 kr. Julekurv med chokolade, spanske mandler, Karamelleriet karameller, bolcher, gourmet popcorn, marcipan snebolde og andre lækkerier.

Gavekurv med vin, lækkerier og delikatesser

sammensæt selv en julekuv til kvinder, mænd eller par

Gavekurv i den lidt højere prisklasse med forskellige delikatesser og lækkerier til julen. Kurven byder på italiensk rødvin, gløgg, juleøl eller ale, kaffe, marmelade, fyldte chokolader, trøfler og andre lækre ting til gane og mave.

Eksklusiv kurv med Amarone, øl & lækkerier

glæd forældre med en julekurv

Eksklusiv købmandskurv med Amorone vin, øl og lækkerier til at forsøde julen kan være den søde ting til ham, hende eller dem.

Gavekurven indeholder forskellige julelækkeri der til både vådt og tør. Du får en god Amorone, Tawny portvin, juleøl, kaffe, pebernødder, marcipanstænger, chokoladetrøfler, rom, chokoladekugler, Simply Chokolate bars, The Mallows marshmallows, hasselnødder og gourmetpopcorn.

Mad & Vin lækkerier til julen

giv en Vinter gavekurv med diverse lækkerier

Julen skal forsødes, og her kan denne søde julekasse med forskellige lækkerier være en dejlig ting at modtage. Overrask mor, bedsteforældre, veninde, partner eller anden med en kurv der indeholder forskellige lækre ting til julen.

Summerbird, Karamelleriet & Bülow kurv

gavekurv med eksklusive lækkerier fra Danmark

Forkæl en du holder af med denne julekurv med indhold fra Summerbird, Karamelleriet og Lakrids by Bülow. Julekurven med lækkerier indeholder chokoladekugler, Summerbird Organic dragerede nødder, Gold Lakrids by Bülow, Håndlavede karameller, Bülow Classic flowpacks, chokoladeplade med hasselnødder og Amber miniature gaveæske med chokolade fra Summerbird.