De forskellige Harry Potter julekalendere til børn

køb en harry potter julekalender til børn

Der findes mange forskellige julekalendere til børn indeholdende slik, legetøj eller accessories i forskellige temaer. Og en af de mere populære og nye julekalendere, kan være en Harry Potter julekalender.

I år kan du købe flere forskellige julekalendere med det magiske tema fra Hogwarts; Den klassiske Lego julekalender med Harry Potter tema, Den officielle julekalender for i år og andre med forskelligt indhold til børn. Brug oversigten med mulighederne som inspiration til at finde den rigtige julekalender til pigen eller drengen i 2021.

Harry Potters Magiske Julekalender bog

Køb den officielle Harry Potter pakkekalender til børn

Den officielle Harry Potter Potter med en en magisk julekalender udformet som bog. Troldmandsverdenen byder på 40 forskellige små overraskelser. Her finder du ting som nøglering, postkort, notesbog, malebog og mange andre små ting til barnet.

Den officielle julekalender koster mellem 3-400 kr. og måske en ide til ham eller hende der elsker Harry Potters magiske verden.

Lego Harry Potter julekalender 2021

Julekalender med 24 forskellige små overraskelser

Lego julekalendere er et hit hos mange mindre drenge og piger. Lego udgiver forskellige julekalendere hver år med temaer som Lego City, Lego Friends, Star Wars, Marvel Avengers og Harry Potter.

Lego kalenderen indeholder 6 minifigurer og andre ting i det magiske Harry Potter univers. Figurerne forestiller Harry, Hermione Granger, Ron Weasley, Griphook, Dudley Dursley og Draco Malfoy. Måske den sjove ide der skal kombineres med Lego som julegave til barnet.

Du kan stadig købe sidste års udgave af Lego julekalenderen med Harry Potter temaet. Lego julekalenderen 2020 indeholder også 6 figurer og forskellige små ting, dog forskelligt fra dette års udgivelse – find den her

Harry Potter pop-up julekalender

ul på Hogwarts - En pop op julekalender

Harry Potter folde-ud bog med i alt 96 sider. Julen på Hogwarts foregår i Storsalen som i filmene. I midten af den spektakulære sal finder du et pop-op juletræ. Bag de 24 låger er magien fra den fortryllende verden, som bruges til at hænge på juletræet. Den hemmelige bog indeholder 96 sider der skal findes, hvor pigen eller drengen kan få sjove detaljer om livet bag scenen til optagelserne af filmene.

Harry Potter Hogwarts kalender

køb Hogwarts julekalender til børn

En anden kalender fra det magiske univers, hvor drengen eller pigen kan få forskellige små nips med Harry Potter mærker og tema.

Julekalender til hende eller ham der indeholder små ting som notesblok, nøglering med plys, viskelæder, puslespil, guld klistermærke, magnet, stempel m.m.

Wizarding World julekalender 2021

køb en pakkekalender med magisk univers

Harry Potter Wizarding World Adventskalender indeholder 24 figurer fra det magiske Harry Potter univers. En anderledes kalender der kan være velegnet til den store fan, hvad end det er en lille dreng eller voksne kvinde. Du får 24 forskellige små figurer der er i samme størrelse som f.eks. Hatchimal figurer til børn.

Harry Potter Deluxe kalender

køb deluxe julekalender med Harry Potter

Deluxe julekalender udformet som et tårn med fire etager. Her finder du skuffer frem for låger, hvor barnet skal trække en skuffe ud hver dagen fra 1 til 24 december.

Julekalenderen er anbefalet fra 3 år og indeholder ting som tøjdyr, klistermærker, kort, kuglepenne og andre små ting til de mindre børn der elsker magien.

Harry Potter Cube kalender

Harry Potter Cube Adventskalender

Harry Potter Cube julekalender der ligesom andre modeller, indeholder forskellige små plastikting fra det magiske univers. Her får du figurer der ligner de populære roller og forskellige accessories.

Funko Pop julekalender

Funko Pop! Harry Potter Advent Calendar 2021

Harry Potter Funko Pop julekalender til samleren der elsker det magiske univers. En kalender der kan bruges både til børn og voksne fans af Harry Potter. Hver låge dækker over en klassisk Funko Pop vinylfigur der ligner de velkendte troldmænd, hekse og magiske væsner.