33 søde gaveideer til babyer

køb de gode baby gaver

Skal du til baby shower, barnedåb eller måske fødselsdag hos en 1 årig baby? Hvis du mangler en god gave til en baby, kan du finde inspiration til forskellige søde gaveideer her.

Vi har fundet et udvalg af søde baby gaver, der kan være det helt rigtige til den lille og forældre. Brug det hurtige og nemme overblik som inspiration til at finde en god ting til ham eller hende i 2022.

Aktivitetstæpper

find godt pigelegetøj i gave til barnedåb

Et aktivitetstæppe stimulerer den lille når han eller hun ligger på ryggen på stuegulvet. Godt legetøj der kan stimulerer den lille alt afhængig af type. Og samtidig også godt legetøj for de voksne, som måske kan slappe lidt af med at nyde en kop kaffe og observerer den lille. Aktivitetstæpper kan købes med bøjler og diverse hængende legetøj, helt ligesom du finder mere moderne og stilrene tæpper.

Sophie Giraf bidering

køb den populære pure sophie giraf i babygave

Der skal smages og opleves, når man er en lille baby. Og her er bideringe det oplagte legetøj der stimulerer de små. So Pure Sophie Giraf bideringen er en af de mest populære bideringe til dåbsgaver, barselsgaver eller som gave anledning til nyfødte. Bideringen fra Sophie La Giraffe koster lige over 200 kr.

Alfons Åberg krammepude

køb den populære krammepude i babygave

Alfons Åberg krammepude fra TeddySit har forskellig udtryk på begge sider. På den ene side finder du Alfons glade ansigt, mens bagsiden dækker over hans usynlige ven/fantasiven. En sød og populær krammepude i øko-tex der både kan krammes, pynte og fungerer som hovedpude.

Uro i gave til nyfødt

giv en sød babyuro i gave til navngivning

En sød uro er en yndet gave til nyfødt baby. Godt legetøj der fanger barnets interesse, hvilket giver mulighed for en nemmere pusletid ved pulsebordet. Der findes mange forskellige typer uroer i træ og andet materiale. Jellycat, Djeco eller det forskellige udvalg fra Jabadabado med Noahs Ark, regnbue, søde dyr og andet, er alle populær uroer der kan være et hit over puslepladsen.

Heldragt

køb gave til baby dreng

En sød heldragt fra Müsli, Sofie Schnoor, Molo, Katvig eller anden populær brand, er en praktisk og sød gave til nyfødt, 6 mdr, 8 mdr som 1 års gave til babyer. Der findes mange søde heldragter i både dyre som billige priser, hvor du med fordel kan finde det nemme overblik og store udvalg hos KidsWorld.

Den Store Bog om Peter Pedal

køb Peter Pedal bøger i gave til dåb

Peter Pedal er den klassiske børnebog. Og hvorfor ikke give en god bog der godt nok ikke kan bruges det første års tid af barnets levetid, men kan give god underholdning for barn og forældre på sigt. Denne jubilæumsudgave indeholder de originale historier om den nysgerrige Peter der blev fundet af manden med den gule hat.

Fischer Price Panda

køb Fisher-Price Linkimals Play Together Panda

Fisher Price Play Together Panda er en sød bamse der kan sige ord, spille melodier og giver spændende lys. Bamsen er blød og har et sødt udtryk der tiltaler de små, og som måske er bamsen som den lille kan knytte sig til som sin bedste ven. Bamsen er velegnet fra ca. 9 måneder gammel.

Body baby gave

køb en sød body i gave

Bodyer er klassiske baby shower gaver, barselsgaver eller dåbsgaver. Alle forældre til en nyfødt får et højt forbrug af bodyer til den lille. Derfor vil (bør) alle kommende som eksisterende forældre blive glade for at få noget praktisk i gave. Du kan finde bodyer alle steder, hvor de populære mærker ofte går igen hos de store forhandlere som Babysam, Kidsworld m.m.

De Små Synger

find en god og billig dåbsgave

Gode bøger er et hit til de små, men også sangbøger hitter ved børn i alle aldre. Og hvilken bog er bedre i gave til den lille, end ”De Små Synger” sangbogen. Her får du alle de kendte sange og sanglege, hvor bogen også indeholder noder og tegninger.

Skindfutter i gave

køb sød baby shower gave til mor

Helt ligesom med bodyer, er skindfutter også dejligt at få i gave til babyen. Et par gode skindfutter holder fødderne varme. Her finder du mange populære brands som Melton, Pom Pom, En Fant, Bundgaard og mange andre i de dyre som billige priser.

Brio tog

køb en Brio togbane i gave

Brio tog legetøj er klassisk trælegetøj, der altid har været et hit. Brio er udviklet med tiden, hvilket har givet avanceret tog, skinner, bygninger og andet i kollektionerne. Brio legetøj er ikke anvendelig til babyen, men bliver et hit når drengen eller pigen runder 2-3 års alderen.

Boobles

køb Bobles i gave til små børn

Bobles tumlemøbler er blevet utroligt populært blandt forældre, også selvom Boobles faktisk er af nyere dato. Du finder mange forskellige former og størrelser, der alle kan være noget den lille dreng eller pige vil elske at tumle med og på.

Stableklodser

køb sjove stabelklodser legetøj i gave til navngivning

Stablekasser og klodser i træ eller pap er klassisk legetøj til baby gave. De klassiske stablekasser er i forskellige størrelser og kan bygges ovenpå hinanden så der bliver et tårn. Det er noget alle små babyer med lyst til at udfordre verdenen vil elske at røre ved og med garanti også vælte gang på gang.

Mumi nusseklud

køb legetøj i barselsgave til den lille

Nusseklude bruges ofte som dåbs- eller barselsgaver. Og udvalget er kæmpe stort, hvor Mumi nussekluden er et populært valg for sit søde design. Nussekluden findes i flere forskellige farve muligheder udover den viste grå farve. Andre populære gaveideer er de populære Jellycat nusseklude i lige så sødt udtryk og forskellige farve muligheder.

Praktisk legemåtte

legetøj gave til baby 5 måneder

Et alternativ til aktivitets eller legetæppe kan være en legemåtte i skum. Her kan denne måtte med forskellig farvede gulv-puslespilsbrikker være det hyggelige legested for den lille. Godt sted hvor den lille kan ligge på maven og rulle rundt. Helt ligesom legemåtte kan være barnets legested i stuen, som kan bruges i mange år fremefter.

Lamaze musikalsk blæksprutte

gave til baby 3 måneder

Lamaze musikalsk blæksprutte er kåret som bedste legetøj i forskellige test og kåringer. Blæksprutten er en sød ”bamse” hvor babyen kan klemme blækspruttens farvede ben, hvilket giver en tone eller melodi. Sjovt legetøj der er en gave fra 0 – 24 måneder.

En sød sommerdragt i gave

giv en sød baby sommerdragt i gave

En sød sommerdragt kan være den gode gave til 6 mdr baby eller større. Der findes mange søde dragter fra MarMar, Kenzo, Småfolk, Wheat med mere, hvor du finder både de kønsneutrale som dragter designet til enten hende eller ham.

Wobbel balancebræt

Køb et Wobbel balancebræt i gave til 1 årig baby

Der findes meget legetøj der er velegnet til både fødselsdags- som julegaver til børn. Her kan et Wobbel balancebræt være det sjove legetøj som stimulerer og træner barnets balance, koordinationsevne og generelt motorik via legen med legetøjet. Balancebrættet er velegnet fra 0 år.

Mammut gyngehest

køb en sød mammut gyngehest i gave til 1 årige

En gyngehest er det klassiske legetøj til børn. Og her kan den populære Mammut gyngehest fra Kids Concept være den sjove gyngehest til den lille dreng eller pige der er stor nok til at sidde op. Mammut gyngehesten er fremstillet i forskellige nuancer, helt ligesom du finder andre dyr som Edvin Elg.

Krea sansegynge

køb en sansegynge i gave til små børn

En stor sansegynge kan give rigtig mange timers sjov for den lille. Og gyngen kan hænge både indendørs som i tørvejr udendørs. Krea gyngen er en populær model, hvor barnet kan kan ligge behageligt. Og det er uden brug af tæpper eller andet.

Noahs Ark højdemåler

køb en højdemåler i gave til babyer

Noah’s Ark højdemåler med en længde på 1 meter, er en populær højdemåler der kan følge barnets fysiske udvikling. Sødt design i træ med motiv af Noah’s Ark der går fra 70 cm. til 160 cm. så velegnet fra 1 år og mange år frem.

Petite Nuit bordlampe

køb en sød natlampe i gave til små børn

Petite Nuit bordlampe med kanin motiv kan være en personlig gave til babyen. Og en ting der kan følge pigen eller drengen mange år frem. En populær natlampe som minder meget om Miffy natlampen der også er i hvid nuance.

Bamse beanbag

køb en beanbag af DR Bamse til pigen

Bamser og babyer hører næsten sammen. Og hvilken bamse er bedre end Bamse og Kylling bamsen. Her er den Bamse beanbag i lille model, en populær bamse til de mindre piger og drenge. Sød og billig gave til 6 mdr baby og op.

Puttekasse

køb puttekasse i gave til 6 mdr baby

Der findes meget klassisk babylegetøj der er perfekt til at stimulerer ham eller hende. Og her er puttekasser blandt toppen af godt, klassisk og populær legetøj til babyer. Denne Goki puttekasse i solidt træ har 10 farvede brikker i forskellige former og farver. Kassen er en af de klassiske sjove gaver til babyer.

Sebra dukkevogn

køb en dukkevognen i gave til den lille pige

Dukkevogne er god gaveide til babyen der er begyndt at gå. Til at lære det med at gå, er en Brio gåvogn bedre en dukkevogn. Men dukkevognen bliver dog også hurtigt et hit, både som “rollator” støtte men også til at bamsen, dukken eller og utroligt mange andre ting der skal køres tur. Sebra dukkevogne i træ er i solid kvalitet og gode gummihjul til at køre over trægulvet. En populær model i krydsfinèr der kan købes i forskellige farve muligheder.

Mine første år

køb den søde Mine første år i bog gave

”Mine første år” er en personlig baby gave der også bruges i gave tips til babyshower, dåb, navngivning m.m. Bogen er perfekt til nybagte forældre, og bruges som opslagsværk med info om de forskellige vigtige højdepunkter om barnets liv.

Håndleds og fodrangle

giv en sød rangle i baby gave

Rangler er det klassiske babylegetøj, og som gave kan du give denne lidt anderledes rangle. Lamaze håndleds- og fodrangle med søde insekter til det visuelle samt knitre og raslelyde til at stimulerer babyen. Anbefalet fra 3-6 mdr. alderen.

Slyngevugge + vuggemotor

find en mors dag gave fra baby

hvad giver man i gave til baby shower? Her kan du give alle ideer indenfor legetøj, som de mere praktiske ting til at hjælpe forældrene. Blandt de praktiske ting kan en mere eksklusiv gave indenfor babyudstyr være den populære Moonboon slyngevugge med vuggemotor. En dejlig vugge med automatisk bevægelse til at give barnet den perfekte sovestilling.

Musiklegetøj

sjov flodhesteklaver fra Land of B

Musiklegetøj er noget som alle små og større børn elsker. Og som forælder kan man vist godt sige, at musiklegetøj nok er hade legetøj over alt. For helt ligesom en blokfløjte, så lyder de forskellige legetøjsinstrumenter helt igennem forfærdelig. Men børn elsker dog at tromme, spille eller plinge på guitaren, mikronen og meget andet, og samtidig styrker legetøjet barnets evner på mange forskellige måder.

Flot Dagmarkors til den lille

køb smykke som personlig gave til baby

Et flot Dagmarkors er en klassisk dåbs- eller konfirmationsgave til pigen. Du finder mange forskellige styles, materialer og priser. Her kan du købe et sødt dagmarkors i sølv til omkring 150 kr. Helt ligesom du kan købe dyre vedhæng som et Lund Dagmarkors i 14 karat guld.

Duplo

giv sjovt Duplo i gave til små børn

Duplo klodser er velegnet fra ca 1½ års alderen og op. De store klodser er klassisk legetøj der styrker motorikken og fantasien. Sjovt legetøj hvor der kan bygges ud fra fantasien, hvilket er sjov leg sammen med f.eks. forældrene. Du finder mange forskellige Duplo sæt med alverdens udformninger til forskellige priser.

Brio hammerbræt

giv et sjovt hammerbræt i gave

Brio hammerbrættet i træ og plastik er efterhånden ikonisk legetøj til de små. Hammerbrættet i lakeret bøgetræ har 8 plastpløkker der kan hammeres i fra begge sider. Du kan købe hammerbrættet til lige omkring 200 kr.

Goki byggeklodser

køb byggeklodser i træ fra Goki

Byggeklodser i træ er et hit for de små, helt på højde med f.eks. stableklodser. Legetøjet styrker barnets motoriske evner, hvor man som forælder nok skal bruge mange timer på at bygge sammen med den lille. Helt ligesom det er legetøj, som de små kan sutte på og ikke mindst kaste med. Goki byggeklodser er et godt sæt med 100 forskellige klodser der kan skabe mange sjove bygninger og andet.

Find den gode baby gave?

Skal du købe en dåb, barsel eller måske baby shower gave til mor/far eller baby? Det kan være svært at tage stilling til, hvad der er den rigtige gave til den kommende, nyfødte eller større baby.

Der findes mange købte eller gratis gaver til baby som kan være det helt rigtige i forhold til både at gøre forældre/forælder eller babyen glad. Her er legetøj som de viste eksempler, noget der vil give glæde for barnet, men også styrke barnets udvikling. Derfor er legetøj som passer til barnets udvikling altid en god gave, også selvom det måske er en nyfødt baby gave.

Til kommende eller nyfødte babyer vil bodyer og babyudstyr være noget, som ofte hjælper forældre her og nu(også på sigt) i forhold til legetøj. Og derfor gives der ofte noget sødt tøj, bodyer eller babypakker ved anledninger som f.eks. barsel.