brug natlampe test til at finde den bedste lampe til børn

Søde natlamper der kan være et hit til børn & baby

For mange børn giver lys tryghed, når der skal soves alene. Og det kan du skabe med en natlampe til stikkontakten. Her gælder det selvfølgelig om at finde den søde natlampe til babyen eller barnet, som både giver det trygge nedtonet lys men også i en form der behager barnet.

Vi har fundet et udvalg af populære natlamper til børn som kan skabe det trygge børneværelse. Udvalget af børnelamper er blandt de mest sælgende og måske det rigtige til jer eller som gave i 2021.

 

Filibabba natlampe – LED Hvalen Christian

Filibabba led lampe med blødt varmt lys

Filibabba hval natlampen er populær for sit søde design og et blidt lys. Hvalen Christian lampen kan skifte farve ved at klappe blidt på lampen. Her kan lampen skifte mellem almindelig lys, blå, rød, grøn, eller gul garve. En sjov funktion som børn hurtigt vil finde ud af og nok elske.

En sød lampe med sjov farveskift, hvor den største ulempe er batteri der skal genoplades.

Filibabba lampen har et behageligt og blidt lys med LED lyskilde. Lampen er ikke med stikkontakt med bruger genopladelig batteri som strømkilde. Det giver mulighed for en mobil lampe, men kræver så også at du husker opladning via medfølgende USB-kabel. Batterilevetiden er 6-8 timer og genopladningen tager ca. 2 timer med USB.

 

 

Miffy natlampe

køb miffy natlampe med dæmper

Miffy er noget de fleste små børn kender til. Og denne Mr. Maria lampe er fremstillet i det søde udseende der genkendes, samtidig er lampen fremstillet i et holdbar og blødt materiale som tåler barnet leger med lampen.

Lampen indeholder luft som kan presses ud, så kaninen trykkes sammen. Når barnets tryk så slipper igen, vil formen tage sit normale udgangspunkt.

Lysstyrken kan reguleres via en knap i bunden. Justeringen af lysstyrken er ganske rart, når der skal veksles mellem oplæsning og sovetid.

Miffy lampen bruger batteri der oplades med USB-kabel som er det samme til din telefon.

 

 

Mr. Maria Nanuk lampe

flot lampe formet som den søde isbjørn Nanuk

Mr. Maria Nanuk er en populær dæmpbar lampe med ledning, som fremstilles af samme firma der laver Miffy. Lampen får gode anmeldelser for sit design med den søde bjørn, Nanuk. Historiefortællingen om lampen er, at den hvide bjørn er skabt af nordlyset på Nordpolen. Og derfor sendes bjørnelampen ud for at sprede lys hos babyer og børn.

Lampen måler 42 cm. i højden. Den har LED-lyskilde på 5 Watt med 2 meter ledning der tilsluttes stikkontakt. Du kan justerer lysstyrken med trinløs lysdæmper til den rette stemning der behager drengen eller pigen.

 

 

Liewood Winston børnelampe

Liewood natlampe formet som en panda i creme og sort

Liewood lampe til børn der er fremstillet i miljøvenlig silikone og kører på genopladelig batteri. Lampen der måler 16 cm. i højden, er en sød lille natlampe fremstillet som en panda. Lampen anbefalet fra 3+ år.

Liewood der også fremstiller legetøj og babyudstyr som klapvogn, babyalarmer, pusleborde, babynest m.m. har en række forskellige natlamper til voksne og børn. Hvor denne lampe udmærker sig ved at være en relativ billig lampe på batteri der skaber hygge og er dekorativ sammen med lyskæder, opbevaringskasser m.m.

Lampen kan være tændt i 12 timer på en opladning, som tager ca. 3 timer for at være fuldt opladet igen. Du kan selvfølgelig altid bruge lampen med ledningen i stikkontakten.

 

 

Lumie Pets Bear lampe

køb Jumipets lampe til baby

Lumie Pets har fremstillet denne billige bjørnelampe til baby og børn. Lumie Pets Bear lampen har det søde design og varme lys der giver tryghed. Lampen er velegnet fra 0+ mdr. og til en pris omkring 250 kr.

Designet er en bjørn med et skævt smil. Lampen er fremstillet i et blødt materiale der ikke bliver for varm, så den kan røres og leges med.

Der er justerbar lysstyrke og automatisk farveskift med blid eller direkte overgang. Ved at daske/røre ved hovedet kan barnet skifte farve på lampen, hvor der er 9 forskellige farver.

 

 

Roommate Cloud Silhouette væglampe

køb en sød væglampe til børneværelset

Roommate Cloud Silhouette væglampe i rosa som især tiltaler piger. Lampen har en praktisk lille størrelse med en bredde på 30 cm. og et varmt lys.

Roommate børnelampen er en del af Silhouette serien, hvor du også finder andre udtryk. Lampen er velegnet til pigeværelset hvor den kan bruges både ved tremmeseng som juniorsengen.

 

 

Aloka natlampe

Aloka natlampen har energibesparende LED lys

Aloka Bjørn børnelampe i sødt design og med hele 12 forskellige farver der kan skifte automatisk, helt ligesom du har mulighed for skarpt hvidt lys til læselampe. Der er 4 forskellige lysfunktioner og styring af lampen klares med en fjernbetjening.

En populær børnelampe med sleepmode til at dæmpe lyset og timer til autosluk. Hvor også designet giver forskellige motiver som racerbil, traktor, sommerfugl, enhjørning, hest eller noget helt andet.

Lyskilden er LED og kan bruges både på 3 x AA batterier eller stikkontakt.

 

 

Ferm Living Sky væglampe

sky lampe fra Ferm Living i røget eg

En stilren væghængt natlampe der er formet som en sky. Et populært valg for sit flotte design med fint lys til at skabe den rette stemning på børneværelset.

Ferm Living lampen er fremstillet i træ og skal købes for sit design. Lampen bruger G4 led pærer og har stikkontakt som strømkilde. Måske den anderledes ide til barsel eller dåbsgave.

 

Skal lyset være tændt hele natten?

Der findes ingen faste regler for om lyset bør tændt eller slukket om natten. Hvis barnet er mest tryg med noget lys, hvor neddæmpet lys ofte er nok til at gøre barnet tryg, hvorfor ikke lade det være tændt hele natten.

Når det så er sagt, så er vi som mennesker bygget til at tilpasse døgnrytmen efter mængden af lys omkring os. Du bliver ofte mere træt i mørket end f.eks. midt på dagen hvor solen stråler højest. Og det gælder selvfølgelig også for børn. Så umiddelbart bør du måske tilvænne barnet til at have lyset tændt når der faldes i søvn. Og så slukke lyset ved barnet inden du selv går i seng.

Fik du svar på det søgte?
Sending
Din bedømmelse
5 (1 vote)