Overrask ham eller hende med årets Paw Patrol kalender

køb Paw Patrol kalender til barnet

Afslutningen på året byder på det hyggelig julemåneden med de mange forskellige traditioner. Her er især julegaverne under juletræet nok dèt, som piger og drenge ser mest frem til. Men også julekalenderen på tv og som årets pakkekalender, er med til gøre december hyggelig for de små.

Du finder mange forskellige julekalendere til børn, hvor du med stor sandsynlighed finder en kalender i tema / favorit serie og legetøj som han/hun elsker.

Hvis du vil overraske den lille dreng eller pige, der elsker Paw Patrol legetøj og serien på Ramasjang, hvorfor så ikke give årets Paw Patrol julekalender i 2021?

Hvad er Paw Patrol julekalender?

køb en Paw Patrol julekalender 2021

Hvad får den lille dreng eller pige med en Paw Patrol kalender?

Julekalenderen er anbefalet fra 3 år og op.

Dèt er en klassisk firkantet kasse af pap. Her kan du åbne og bruge låget som legeunderlag, hvor kassen står på højkant og lågerne peger ud mod underlaget.

De 24 klassiske låger dækker over 24 små gaver i vovse stil.

  • Produktmål: 30,5 x 43,2 x 5,7 cm

Indhold af Paw Patrol julekalenderen 2021?

giv det sjove paw patrol legetøj i pakkekalender

Paw Patrol kalenderen indeholder 24 sjove julerelaterede samlefigurer i Paw Patrol universet.

Hel konkret får du dette med kalenderen:

  • 24 julerelaterede Paw Patrol figurer og accessories

Hvem er kalenderen til?

Paw Patrol er et hit for mange, da de ser det på Ramasjang. Og derfor er julekalenderen velegnet til drenge og piger fra ca. 3 års alderen og op indtil de ikke gider serien eller legetøj mere.

Hvorfor give denne kalender?

Hvis drengen eller pigen elsker serien, og måske også har alverdens legetøj og boligudstyr med de berømte hvalpe og fører påtrykt, så er denne kalenderen nok sjovere end f.eks. en Hatchimal julekalender.

Hvis dit barn, barnebarn, nevø, niece eller venners barn ikke har den store fidus til Paw Patrol, så skal du selvfølgelig give en af de mange alternativer der måske er mere i barnets smag.