Pixi julekalender med 24 indpakkede bøger til de små (2021)

køb en pixi julekalender 2020 til børn

Søger du en julekalender til den lille dreng eller pige? Der findes forskellige muligheder som en Brio eller denne Pixi julekalender med 24 indpakkede Pixi bøger til de små børn.

Hvis du søger en god pakkekalender til det lille barn der måske stadig har tendens til at sutte på alting, kan denne julekalender med små bøger måske være det helt rigtige.

Hvad er Pixi julekalender?

køb en pixi julekalenderbog til de små

Alle kender Pixi bøgerne fra Disney der kan dateres tilbage til 1953. Pixi har været populært gennem generationer for sit nemme format i den kompakte og kvadratiske form. Helt ligesom de mange sjove historier i Pixi universet.

I vores moderne tider kan du også købe en julekalender med det eventyrlige Pixi univers.

Julekalender består af 24 indpakkede pixibøger fra forlaget Carlsen og forfattet af Jan Mogensen; Hvilket giver en ny kalendergave til hver dag i december.

Historier udspiller sig alle i byen Vorby, hvor kapitlerne sammen skaber et juleeventyr.

Udpakning og læsning af hver historie vil tage maks. 10 minutter.

Indhold?

  • 24 indpakkede Pixi bøger
  • Julehistorier der er kædet sammen i afsnit
  • Forfatter: Jan Mogensen
  • Forlag: Carlsen
  • Sprog: dansk
  • Indbinding: Indbundet
  • Udgivelsesdato: 1-10-2012
  • Mål: 60 x 35,5 x 2 cm

Pixi historierne?

Bøgerne har alle omdrejningspunkt i byen Vorby, hvor julefreden kommer i fare. Men heldigvis findes der børn, katte og nisser der gerne vil ændre den dårlige stemning. Og sammen skal de skabe julestemning så der bliver julefred inden juleaften.

Søde historier som de små børn vil elske. Og måske så meget, at alle 24 historier skal læses på engang juleaftensdag.

Hvorfor vælge Pixi julekalenderen?

Pixi bøger er god til de helt små børn i forhold til en Barbie, Lego, Hatchimal eller en Paw Patrol julekalender der indeholder små ting som mindre børn kan proppe i munden eller prøve at sutte på.

Julekalenderen fra Pixi en spændende ting, for barnet får en ny og sammenhængende historie hver dag. Spændingen om hvad der kommer til at ske, holder gejsten og glæden oppe. Samtidig tager det ikke lang til at læse op, helt ligesom ældre søskende sagtens kan læse historierne.