Cars julekalender som især drenge vil elske i 2021

find den rigtige Cars julekalender i 2020

Julen byder ofte på meget hygge og overraskelser, især for de små. December med sin hygge som pynte juletræ, julegaver, julekalender på tv og i fysisk form, er noget der bringer meget glæde. Og hvorfor ikke overraske barnet med en sjov julekalender med legetøj?

Der findes mange julekalendere til børn. Her finder du modeller som Pixi julekalender til de helt små, og mange andre typer til de større børn som Lego, Hatchimal eller en sjov Cars julekalender til drenge; selvfølgelig også til piger, men Cars fænger dog mest hos drenge.

Hvad og hvilke Cars julekalendere?

Du finder forskellige julekalendere med det populære Cars tema fra Pixar. Cars julekalenderne med indhold er velegnet fra ca. 3 år og op.

Cars Mini Julekalender 2021

køb cars pakkkekalender 2021

Mattel Cars Mini julekalenderen for 2020 indeholder 24 små overraskelser, 1 til hver dag i julen.

Kalenderen der er CE mærket, indeholder forskellig legetøj som små biler, vejbanestykker og andet til racerbil historien. Samlet vil indholdet af de 24 låger give en lille racerbane med populære Pixar Cars.

Disney Cars 3 julekalender 2017

giv drengen en julekalender med Cars legetøj

Disney Cars 3 FGV14 pakkekalenderen er en ældre julekalender i Cars tema.

Julekalenderen fra 2017 indeholder forskellige ting i temaet. Her dækker lågerne over 5 mini biler i metal, flag, kegler og værkstedsvogne til racerbil pitten.

Cars adventskalender

køb de populære cars pakkekalendere

Denne Cars pakkekalender indeholder 24 forskellige ting indenfor nøgleringe med Cars, accessories og forskellige skrivebordsting. 24 små ting alle med det velkendte Cars brand eller udformning.

På bagsiden af adventskalender kassen finder du tre sjove spil.

Billig Cars kalender med skrivebordsoverraskelser

køb den billige cars pakkekalender

Til kun 59 kr. kan du købe denne klassiske julekalender hvor de 24 låger gemmer på forskellige ting til skrivebordet.

Indholdet dækker over klistermærker, tusser og andre små ting som drenge og piger elsker.

Hvad er Cars?

Cars (på dansk kaldet: Biler) er en animationsfilm fra Pixar der er skabt tilbage i 2006. Universet i film har biler som levende væsener. Og her følger man hovedperson; Den unge racerbil Lynet McQueen.

Lynet McQueen er den røde racerbil som ender i den forladte flække kaldet Kølerkildekøbing. Byen var engang var et knudepunkt på den berømte Route 66. Men byen er blevet en spøgelsesby lige siden trafikken blev ledt over på den nye motorvej.

Lynet McQueen vil kæmpe om at blive den bedste racerbil og derved give nyt liv til byen. Og herfra har historierne taget forskellige veje. Og berømmelse har gjort, at du i dag finder Cars indenfor legetøj, tøj, accessories og selvfølgelig også som julekalender.