Oversigt med de populære Jellycat bamser og sutteklude

find de populære Jellycat bamser til baby

Bamser er det trygge legetøj for de mindre børn. Og her finder du mange forskellige modeller og mærker, hvor især Jellycat bamser er blevet utrolige populære i Danmark.

Engelske Jellycat grundlagt i 1999 London, er kendt for sine søde bamser og sutteklude i utrolig blødt materiale og sjove design. De eksklusive tøjdyr kommer i både de almindelige, små eller store bamser og egnet fra 0 år. Du finder Jellycat bashful, kanin, kat, elefant og spilledåser der hitter i 2022.

Jellycat elefant – 24 cm

køb den populære jellycat elefant i lille størrelse

Jellycat Curvie elefant på 25 cm. er en charmerende bamse i lille størrelse. Bamsen med sit søde og uglede udtryk gør d|en uimodståelig for mange små børn, der sikkert ser bamsen som sin potentielle nye bedste ven i den bløde udgave. Bamsen kan købes fra 260 kr. i den lille størrelse, hvor du også finder mellem og stor størrelse modeller.

Bashful kanin spilledåse

køb den søde Bashful spilledåse til drenge

Bashful kanin spilledåsen er en anden populær ting fra det engelske firma. Spilledåsen i det søde design er beroligende for barnet. Du trækker i kaninen, og så vil den langsomt kravle op mod stjernen igen mens den spiller vuggevisen. En enkel og sød spilledåse der findes i andre farver som f.eks. den lyserøde model.

Bashful kanin – 31 cm

find tilbud hos jellycat forhandlere

Den populære Jellycat kanin i mellem størrelse på 31 cm. Modellen der er vist i dusky blue, kan også købes i andre nuancer. Kaninen er i det velkendte bløde plys som er dejligt at kramme. Prisen for modellen er fra 190 kr.

Curvie gris – 24 cm

køb curvie gris på 24 cm

Den søde Curvie gris på 24 cm. er en nyhed blandt de efterhånden mange forskellige bamser fra det London baseret firma. Grisen er i den rosa farve som hører sig til en gris med en dejlig blød pels. Prisen starter fra 260 kr.

Bashful ræv

køb jellycat med navn

Bashful serien dækker over forskellige, søde dyr som denne ræv der kan købes i en lille og større model. Unisex bamse der er velegnet fra nyfødt alderen. Den bløde bamse kan købes i 18 og 31 cm. størrelser.

Jellycat Bashful sutteklud

køb den beige Bashful sutteklud til barnet

Bashful blossom bea beige kanin sutteklud til 180 kr. er en populær model der kan købes i flere forskellige farver. Nussekluden i blødt materiale og med den lille kanin i hjørnet der kan nusse og kramme den lille. Nussekluden er i samme serie som den populære spilledåse. En oplagt dåbsgave på højde med aktivitetstæpper, uroer, puttekasser, hoppedyr m.m.

Bashful tulip blossom kanin spilledåse

køb den lyserøde Bashful spilledåse til babyer

Den populære spilledåse i flotte farve og mål på 28 cm. Spilledåsen der har kaninen med blomstrede ører koster 230 kr. Der er velcroplukning i spilledåsens strop, så den nemt kan flyttes og hænges op de fleste steder. Spilledåsen spiller ”Hush Little Baby” og har gjort det populær som baby gave.

Kanin nusseklud tulip blossom

køb den lyserøde sutteklud i gave til baby

Bashful tulip blossom kanin nusseklud der måler 33 x 33 cm. og koster 170 kr. Bashful kaninen med blomstrede ører holder godt fast i det ene hjørne af kluden. Nussekluden kan vaskes i maskinen ved 40 grader, men tåler ikke tørretumbler og strygejern.

Bashful ko – 31 cm

køb en Bashful ko i gave til børn

Jellycat ko i mellemstørrelse på 31 cm. er en af de nyere modeller blandt det populære udvalg. Bashful koen med det nuttede udtryk koster fra 190 kr. Denne bamse er i det velkendte bløde materiale der tåler mange års nusserier fra den lille pige eller dreng.

Jellycat tulip blossom kanin – 31 cm

køb den populære Jellycat kanin lyserød

Denne kanin er populær for sin farve og mellem størrelse på 31 cm. Den bløde kanin koster fra 190 kr. hvor der dog kommer Jellycat tilbud på de forskellige udsalgstider af året. Modellen fra Jellycats Bashful serie er i den lyserøde farve og den nye liberty blomstrede model.

Bashful enhjørning – 31 cm

giv en sød og blød bamse i barselsgave

Bashful enhjørning i mellem størrelse på 31 cm. er fra den populære Bashful serie. En model der fænger hos især pigerne. Og i en kvalitet der bør håndvaskes og lufttørres, men dog sagtens kan klare en maskinvask.

Ocean Odyssey blæksprutte

køb jellycat Ocean blæksprutte

Du kan ogsåvælge den lille og søde Ocean Odyssey blæksprutte med 8 krøllede arme. En lille bamse der måler 14 cm. og kan være barnets trygge ven i manage år. Den gode ven som børn skal have, og hvor verden kan gå under hvis bamsen er glemt.

Odell blæksprutte

køb jellycat blæksprutte bamse

Jellycat blæksprutten helt ligesom kanin eller gris, kan også købes i anden model. Hvilket kan være denne Odell blæksprutte der måler 23 cm. men dog samme udformning som Odyssey bamsen. EN71 testet og godkendt bamse fremstillet i 00% polyester.

Odyssey blæksprutte nusseklud

jellycat odessey nusseklud kan komme i vaskemaskine

Odyssey blæksprutte kan også købes som nusseklud. Hvis dit barn skal knytte sig til en nusseklud, er blæksprutte absolut et sødt alternativ til Teddykompagniet, Stoy, Konges Sløjd og andre brands.

Nussekluden sder måler 34 x 34 cm. må ikke tørretumbles, men kan maskinvaskes.

Pink Topaz Fabbyegg

køb fabbyegg bamse 24 cm

Jellycat Fabbyegg Pink Topaz som det sjove alternativ til den klassiske hund, struds, dino, gris eller katte bamse. Design som Fabergè æg der kan købes i forskellige farver, og samtidig et sødt og tiltalende udseende for de små børn.