Året populære Lego julekalendere 2021

køb en Lego julekalender

Julen er en sød og hyggelig tid. Afslutningen på året er forbundet med mange traditioner som juletræ, julegaver, gløgg, advent, årets tv julekalender og så selvfølgelig pakkekalender til børn og voksne.

En Lego julekalender er efterhånden en af de klassiske julekalendere med 24 låger, hvor der gemmer sig legetøj bagved. De mange forskellige julekalendere har været et hit i mange år. Og derfor har vi fundet årets nye julekalendere for 2021. Det giver dig det hurtige overblik over modellerne, hvor du selvfølgelig også kan overveje 2020 eller 2019 kalenderne der stadig er sjove.

Lego Star Wars julekalender 2021

køb den nye lego star wars julekalender

Til drengen eller pigen der elsker Star Wars og Lego, er året nye Star Wars julekalender måske det oplagte valg. Julekalenderen der også findes i ældre modeller, er anbefalet fra ca. 5 år og opefter af producenten. Men en Lego kalender kan nu også være et stort hit hos den 4 årige dreng og pige der leger med Lego.

Bag lågerne finder du Lego figurer, Star War mini figurer og ting i Star Wars universet. Den fysiske kasse kommer med en låge der slåes ned og bruges som legeunderlag, hvor grafikken med Rumskibet Tusindårsfalken m.m. på kassen, skaber Star Wars atmosfæren.

Lego Harry Potter julekalender 2021

Køb en Harry Potter julekalender med lego

Harry Potter er populær, hvor børn som regel bliver draget ind i universet omkring 1 klasse alderen og fremefter. Og måske årets julekalender skal være en Lego Harry Potter pakkekalender med sjovt legetøj fra det magiske univers.

Kalenderen indeholder forskellige figurer med den obligatoriske tryllestav. Her forestiller figurerne Harry, Ron, Hermione m.m. Lågerne dækker også over forskellige ting til at møblerer festen på Hogwarts.

Harry Potter kalenderen er anbefalet fra 7 – 12 år.

Lego Friends julekalender 2021

Giv Lego Friends julekalender til piger

Lego Friends er et hit hos pigerne. Og hvorfor ikke overraske den lille pige med året Lego Friends julekalender der byder på juletema med vennerne fra Heartlake City.

Kalenderen dækker over indhold der passer ind til vinterlandskab, julemandens værksted og Emmas værelse i Friends universet. Lågerne gemmer på minifigurer som Emma, julemandens kone, hjælpere og forskellige sjove legetøjsting i universet.

Lego City julekalender

Lego City pakkekalender til drenge og piger

Årets nye Lego City Town julekalender har en snedækket legemåtte med bytema på kassen. Og indeni finder du forskellige sjove figurer og legetøj i Lego City Adventures tema.

Kalenderen der er anbefalet fra 4-5 års alderen og op, indeholder minimodeller og figurer som Duke DeTain, politichef Wheeler med julekostume, Rooky Partnur og andre ting som juletræ m.m.

Lego Super Heroes Marvel Avengers julekalender

Julekalender fra LEGO Super Heroes

Marvel Avengers julekalender er anbefalet fra ca. 7 år. Hvis pigen eller drengen er vild med Lego og Avengers filmene, kan denne julekalender måske være den sjove ting at åbne i december. 24 små overraskelser i temaet, hvor der indgår 7 superhelte figurer som Iron Man, Spiderman,  Thor og andre.

Alternative julekalendere?

Du finder også mange andre alternativer indenfor pakkekalendere med legetøj. Her kan nævnes de ligeværdige Schleich og Playmobil julekalendere, som også kommer i flere forskellige temaer. Helt ligesom du finder julekalendere som Paw Patrol, Hatchimal, Gurli Gris, Pixi og mange andre kendte brands.

Hvorfor give en Lego kalender?

Som lille pige og dreng er det fedt at stå op om morgenen og åbne en låge der byder på legetøj. Og af den grund, skal du købe en kalender med legetøj, hvilket selvfølgelig skal være indenfor temaet/legetøj som barnet kan lide.

Indenfor Lego julekalendere har du den store fordel, at du finder mange forskellige temaer.