De populære Barbie julekalendere til piger i 2021

køb en barbie julekalender til piger

Julen er en hyggelig tid som afslutning på året. Og der skal selvfølgelig forkæles og glædes i julen med de traditionelle ting som julegaver, æbleskiver, gløgg, hygge og måske også en pakkekalender til børn.

Du finder mange forskellige typer pakkekalendere/julekalendere med legetøj, slik og andet til børn. Og til de mindre piger fra 3 års alderen og op, finder du den klassiske og populære Barbie julekalender.

Hvis du overvejer at glæde en pige med en julekalender, kan du overveje disse to julekalendere med 24 Barbie overraskelser gennem december i 2021.

Barbie Mode julekalender 2021

køb en sjov julekalender til pigen der elsker dukker

Julekalender med mode-tema byder på 24 overraskelser i julemåneden.

Året nye Barbie julekalender til piger har 24 låger, hvor 1 december låge byder på en blond Barbie dukke. De 23 andre låger indeholder tilbehør indenfor mode m.m. hvor du finder dukketøj, sko, smykker, tasker og endda en hjerteformet ring i børnestørrelse.

Barbie kalenderen anbefales fra 3 – 8 år. Den fysiske kasse fylder 32,5 x 52 x 5,5 cm.

Barbie Fairytale julekalender

køb en julekalender med barbie dukker

Barbie GJB72 pakkekalender med det skønne Dreamtopia eventyrland som tema.

Julekalender indeholder forskellige eventyrlige accessories der byder på kæledyr, tilbehør, legedele og selvfølgelig en Barbie dukke der gemmer sig bag den første låge af de 24 låger.

De forskellige tøj og accessories bag lågerne dækker over 2 nederdele, 1 havfruehale, vinger og andet til eventyrs temaet så der kan klædes ud som havefrue, en fe eller prinsesse.

Kalenderen er velegnet fra 3 år, og måske perfekt til at glæde den lille pige hver morgen inden børnehave eller dagpleje. Det at stå op og åbne en låge som byder på en overraskelse, er noget der glæder de fleste børn. Og det gør også morgenen nemmere for forældre, for så kommer den lille typisk meget hurtigere ud af sengen. Du kan også vælge alternativer som Lego, Playmobil, Schleich eller Hatchimal julekalendere.

Barbie Color Reveal

køb Color Reveal julekalender med barbie dukke

Barbie Color Reveal julekalender er anden mulighed. Og denne model indeholder 1 stk. Barbiedukke i vinterlandskab der er gemt bag et lag “frost”. Når pigen tør dukkens frost i varm vand, bliver dukkens udseende afsløret. De 23 låger gemmer på påklædning, pynt m.m. til dukken.

Markwins Barbie Julekalender Sminke

køb en sminke pakkekalender fra Barbie

Markwins julekalender med Sminke i Barbie tema. Det er en sjov julekalender fra 3 år, så kan give meget sjov når der skal eksperimenteres med sminke for den lille pige eller dreng. Det kræver nok lidt ekstra oprydning som forælder, men kalenderen er måske alligevel det helt rigtige i forhold til barnets præferencer.