Hatchimal julekalender til den lille

køb hatchimal julekalender 2020

Julen er en hyggelig tid, hvor især julegaver til børn nok er det vigtigste, for gaverne bliver der set frem til hos mange små drenge og piger. Men også julens kommen med den hyggelige afslutning på året der gik bliver der set frem til hos børn og voksne. Og her er advent og julekalender de populære ting der skyder julen i gang.

En Hatchimal julekalender som på engelsk bliver kaldet Hatchimals Colleggtibles advent calendar, er gået hen og blevet meget populær til de mindre børn. Det forholdsvis nye legetøj fra Spin Master kopierer My Little Pony lidt, og derfor noget som især piger er vilde med.

Hvad er Hatchimals julekalender?

få 24 sjove Hatchimals overraskelser

Hvad får du med en Hatchimals Colleggtibles julekalender?

Du får en klassisk papkasse, hvor du åbner “låget” som derved kan virke som legeunderlag i forbindelsen med kassen på højkant.

På kassens side finder du 24 klassiske låger, der gemmer på forskellige ting indenfor Hatchimals.

  • Vægt: 0,32 kg
  • Produktmål: 30 x 30 x 5 cm

Indhold af julekalenderen?

køb en julekalender med Hatchimal legetøj

Hatchimal julekalenderen indeholder 24 sjove figurer og seje accessories. Mere specifik indeholder julekalenderen dette:

  • 9 specielle jule-figurer
  • 1 æg
  • 14 accessories (reder, kælk, sløjfer, klistermærker)

Hvem er kalenderen for?

Kalenderen er velegnet fra ca. 4 – 6 årige børn.

De 4 årige piger eller drenge kan sagtens få stor glæde af kalenderen, især hvis de kender legetøjet fra. f.eks. de populære æg der skal klækkes så der kommer en Hatchimal ud. Helt ligesom en 7 årig måske også vil elske den alt efter smag og temperament.

Hvorfor købe denne julekalender?

Hvis dit barn hvad end det er en dreng eller pige, elsker at lege med Hatchimals, eller måske bare er blevet forelsket i reklamerne på Disney Channel eller andet, så er denne kalenderen helt lige så spændende, sjov og overraskende som en Playmobil, Frozen, Lego julekalender eller LOL julekalender. Og det er grunden til, hvorfor du måske skal overraske dit barn med denne legetøjs julekalender i år.

Alternativt kan du kigge på udvalget af Lego hvis din pige eller dreng elsker dette. Helt ligesom Ramasjang, Gurli Gris og alle de andre legetøjs julekalendere kan være året hit i 2020.