15 ideer til hendes konfirmationsgave

10 populære konfirmationsgaver til hende

Vidste du at ca. 50000 unge mennesker i dagens Danmark bliver konfirmeret ifølge Danmarks Statistik. Og selv om kurven er nedadgående, så giver der rigtig mange konfirmationsfester som du/i nok også skal deltage i.

Det er nemmere at finde på konfirmationsgaver til hende end det ofte er til ham. men det kræver dog stadig lidt inspiration til at finde en gave til pigen. Og derfor har vi fundet et udvalg af 15 populære konfirmationsgaver i forskellige priser og ideer. Brug ideerne her til at finde den helt rigtige gave til hende i 2022.

Smykker

køb stjernetegn smykker til dåbsgave

Smykker har altid været en perfekt gave til kvinder og unge, og selvfølgelig også til piger i 13-14 års alderen. Konfirmation er nemlig en mindeværdig dag, og her kan lækre smykker der både kan være dyre eller billige, være en dejlig ting at modtage.

Udvalget af smykker er kæmpe stort. Du kan give øreringe, ringe, armbånd eller den søde halskæde. Navne halskæder er populære blandt teenagere, hvor også stjernetegns smykker er blevet et kæmpe hit. Og hvorfor ikke give en sød halskæde med hendes stjernetegn, hvor du kan købe stilrene smykker med stjernetegn i vidt forskellige prisklasser.

Penge i konfirmationsgave

ideer til konfirmationsgaver penge

Penge er den mest ønskede konfirmationsgave til ham og hende. Her kan du vælge at give en kuvert med kontanter eller måske online løsning. Men du kan også give en mere kreativ indpakning, hvor du finder forskellige sjove ideer og gadgets hos blandt andet Coolstuff.

Figur som mindegave

giv Kay Bojesen figurer i gave

Da konfirmation er en once in a lifetime for alle piger, så er det også en meget speciel dag hvor mange oplever dèn dag i deres liv, hvor de oplever at få langt de fleste gaver. Derfor kan en god gaveide være en af de søde minder om dagen. Her er figurer i god kvalitet som Hoptimister og Kay bojesen utrolige populære, og noget som du også har stående i boligen som voksen.

Oplevelsesgaver

overrask med en eksklusiv ballonflyvning i gave

Den sjove konfirmationsgave er absolut en oplevelsesgave der kan købes hos portaler som TrueStory og Go Dream. Udvalget i oplevelser er kæmpe stort, og du kan stort set finde alt hvad hjertet lyster. Der findes adrenalin pumpende oplevelser, hygge oplevelser, lærerige oplevelser, sports oplevelser, sjove oplevelser, billige oplevelser og selvfølgelig også temmelige skøre oplevelser.

Til piger kan du finde alverdens ting fra 200,- kr. og opefter. Det kan være ting ting som hyggelig brunch for 2, biograftur for 2, Joe & Juice gavekort, wellness, massage, klatring, madkurser, fotomodel for en dag og meget andet. Der er noget for alle.

Lækkert modetøj

giv hende solbriller i gave til konfirmation

Lækkert modetøj i de fede mærker som de unge gerne vil have, er noget du aldrig fejler med som gave til teenagere. G-Star, Erbs Danmark, Ralph Lauren, only eller andre brands der er populære blandt unge, er noget som mange piger vil elske at modtage i gave.

Tasker & accessories

giv en flot taske i konfirmationsgave til pigen

En computertaske, håndtaske, rejsetaske eller lignede ting er med garanti noget som et stort flertal af piger elsker. Alle har brug for en taske til forskellige gøremål, og derfor går også konfirmations aldersgruppen op i en god taske.

Accessories som fede designer solbriller er også en god gave. Solbriller er en unik ting der viser din personlighed i dag, og ret ofte mere brugt som en statement end beskyttelse af øjnene.

Neglelak i konfirmationsgave

giv en dejlig neglelak i konfrimationsgave til veninde

mange piger kan godt lide neglelak og negle generelt. Og hvorfor ikke som den søde konfirmationsgave til din veninde, hvor f.eks. Essie kan være den eksklusive ting indenfor beauty. En dyre gaveide indenfor negle kan være en negle starterpakke der indeholder alt hvad hun skal bruge til at lave lange fine negle selv.

Beauty produkter

giv en styler i konfirmationsgave tilhende

Forskellige produkter indenfor beauty er dækker ret bredt.  Her finder du vidt forskellige ting som cremer, makeup ting eller de elektriske apparater til håret.

I denne gaveform kan du med garanti finde noget indenfor budgettet. Du kan f.eks. få GHD glattejern til 1.200 kr. Men man kan også finde Erbs jern til ca. 400 kr. der er stort set lige så gode.

Mobil / tablet

giv en iphone i konfirmationsgave fra forældre

De dyrere ting kunne være en mobil eller tablet, hvor Apple jo har vundet markedsandele i alle samfundslag. IPhone er den dyre gave, som vel primært er for forældre eller bedsteforældre, men absolut en af de ting,som konfirmander finder perfekt blandt de meget gode konfirmationsgave ideer.

Ting til værelset

giv Lyngby vaser i julegave

Forskellige ting til hendes værelse i form af f.eks. pynteting som billeder, plakater eller andre ting som hun kan få gavn af, når hun skal flytte hjemmefra, kan alle være gode gaveideer. Og mon ikke også der findes noget af dette på hendes ønskeseddel.

Gadgets

køb en trådløs oplader i gave til teenagere

Hvis hun er interesseret i teknologi, vil en ny gadget være den perfekte gave. Der findes mange forskellige typer gadgets på markedet, så du er sikker på at finde en, som hun vil elske. En trådløs oplader til mobil, airpods eller smartwatch er noget de fleste unge mennesker med garanti kan bruge på daglig basis.

Kogebøger

køb årets julegave til hende

Hvis hun elsker Bagedysten, Masterchef og dèt at stå i køkkenet, vil en kogebog være en fremragende konfirmationsgave. Du kan finde alverdens bøger både til begyndere, øvede, unge som ældre. Og med garanti også noget til hende der skal konfirmeres.

Spa-dag

Kurhotel Skodsborgs spaafdeling

En spadag er en god måde at hjælpe hende med at slappe af og føle sig forkælet. Dette er den perfekte gave til enhver pige, der kunne bruge lidt tid til at slappe af. Og samtidig er den eksklusive gave der forkæler krop og sind, og derfor er wellness perfekt til teenagere som til bryllupsgaver eller julegave til mor.

Makeup

giv din veninde makeup i gave til konfirmation

hvis hun er til makeup, ville en ny palette eller en anden form for makeup være en god gave. Der er heldigvis rigtig mange muligheder og i lige så mange forskellige priser til budgetter.

Nøglering

giv en stilfuld nøglering i venindegave

Det er svært at leve uden nøgler. Og uden en god nøglering, så er det svært at holde styr på nøglerne.En nøglering er en god gave til enhver tid af året, men den er især velkommen, hvis hun altid mister sine nøgler. Du kan finde nøgleringe til alle budgetter og både de sjove som fede designs.

Gavekort

gavekort forslag til konfirmationsgave til pige

Et gavekort kan lyde som en kedelig konfirmationsgave til hende. Men det er dog en gaveform som rigtig mange unge mennesker elsker at få. Det giver dem nemlig muglighed for at finde det helt rigtige, og samtidig også få en god shoppingtur. Du kan dog også give gavekort til oplevelser, hvilket giver hende mulighed for at finde den oplevelse der passer til hendes temperament.

Hvad giver man for i konfirmationsgave?

Gaven der ønskes og gives mest til konfirmation, er penge. Og selv om du giver penge måske med en sjov kreativ indpakning, så skal du dog stadig finde ud af hvor meget man giver for.

Ifølge en undersøgelse som TV2 lavede i 2013, så giver bedsteforældre for ca. 1.900 kr. Andre familiemedlemmer der ikke er forældre, giver for ca. 690 kr. mens beløbet for gennemsnitsgaven ligger på 470 kr. for venner og bekendte.

Beløbet som man giver for i pengegave til konfirmation er selvfølgelig kun gennemsnitsbeløb. Men du kan bruge det til inspiration hvis der ikke er et fastlagt gavebudget til sådanne anledninger.