Adrenalin oplevelsesgaver der kan glæde og overraske unge som ældre

køb adrenalin oplevelsesgaver der kan overraske

Åh, nej, hvad skal jeg dog give ham eller hende i gave?

Det er måske den tanke du sidder med, når du er ved at tænke over hvilken gave du vil købe til vennen, kæresten, eller måske endda manden, når du da ved, at det ikke er nemt at finde netop dét, som han/hun ikke allerede har?

Du vil jo gerne imponere med din gave og overraske vedkommende med noget særligt, noget de virkelig kommer til at bruge, noget som giver dem glæde og lidt af uforglemmelige og anderledes adrenalin oplevelsesgaver. Det bliver nok ikke den strikkede trøje, eller de nye sutsko, som du mener ville være praktisk at have! Det er nok også praktisk med et nyt køkkenforklæde, nyt værktøj, måske endda et nyt øl- eller vinglas – men nej – at give praktiske gaver er ikke ensbetydende med, at de også falder i god jord!

Vær ikke den person, der giver en velment gave, som så får modtageren til at smile høfligt i sit bedste, nyfundne, men meget engagerede skuespillertalent. Fej hellere benene væk under din ven, kæreste eller mand med en gave de sent glemmer – prøv en oplevelsesgave, noget med fart og spænding!

Lad drengedrømmen blive til virkelighed

Om det så er til lands, til søs eller i luften – der venter en masse spændende, adrenalin-spækkede eventyr derude. Byt sutskoene ud med en tur i en McLaren sportsvogn, erstat forklædet med en tur i en Formel 1 racerbil ), byt øl- eller vinglassene ud med en paintball battle af ydre dimensioner i en kampvogn (det får garanteret vennerne til at flygte i ren og skær panik). Der er så mange muligheder på nettet, så mange gode sider, sprængfyldte med inspirationsidéer til oplevelsesgaver, og du har timevis af idéer til hvad du kan give i gave til den store adrenalin-junkie i vennekredsen, familien eller hjemmet.

8 ud af 10 konfirmander drømmer om denne mulighed

Okay, bevares, statistikken er opfundet af os, men vi kan dog med 99% sikkerhed garantere, at en konfirmand ville synes bedre om en gave spækket med action og eventyr fremfor “bare” penge, eller “bare” den strikkede trøje som bedstemor har arbejdet så ihærdigt med at få gjort færdigt til festligheden. Godt, det må nu hellere ikke mangle, men endnu bedre for teenageren er da, at komme ud og opleve noget. Kan en shoppingtur på en blå mandag måske hamle op med et tandemspring fra en flyvemaskine; Vi tvivler.

Har mange konfirmander (og måske endda manden i huset) ikke måske også altid drømt om at være specialagent for én dag? Giv dem det længe ventede opkald fra den hemmelige spionbase (i Danmark) med en oplevelsesgave af nye dimensioner!

Ikke vildt nok endnu? Hvad så med at lave et kørekort….til en kampvogn; Et sus i maven får man garanteret også når man er ude for at flyve over vandet med et Flyboard. Skal det være lidt mere jordnært, så kan en tur i gokart være lige sagen.

Polterabend og/eller bryllupsgave med et twist

Mænd (og bestemt også mange kvinder) kan godt lide fart, spænding og action. Hvis du søger efter den rette gave til en polterabend eller brylluppet, der får vennernes gaver til at se små ud, så er en adrenalin-fyldt oplevelsesgave lige det rette.

Hvem sagde djævleræs oplevelse som du finder hos DGDA her; Det gjorde vi! Ingen polterabend er sjovere end i en bil med høj fart, når dig og din best-man jagter ned langs feltet for at tage føringen og efterlade de andre i støvet. Hvis det ikke kun skal være fart, men også lidt godt til ganen og en RIB sejladstur søs, så kan du med fordel vælge oplevelsesgaven med det yderst passende navn: “Hjulspin, bølgegang og gastronomi”. Med denne gave rammer du garanteret plet! Omend din ven eller partner er til fart, action, sejlads, motorlyde eller flyveture – der er garanteret den rigtige oplevelsegave at vælge imellem – selv til ham der allerede har det hele.