30 gode & sjove gaveideer til teenagere

inspiration til gode gaver til teenager

Teenagealderen dækker ret bredt fra de helt unge til dem der ind i voksenalderen. Det er ofte svært at finde gave til teenagere, lidt på højde med at finde en gave til ham der har alt eller ikke ønsker sig noget. Derfor har vi fundet inspiration indenfor gode gaver til teenager.

Vi har fundet et udvalg af populære, sjove, praktiske og lækre gaveideer der dækker teenagere. Brug oversigten her som inspiration til at finde det rigtige til drengen eller pigen i 2022.

Rosemunde silketop

giv hende Rosemundes ikoniske silketop i gave

Til teenagepigen der elsker en klassisk top, kan du give hende den populære Rosemunde silketop der kan købes i forskellige nuancer. Tanktoppen er designet i bomuld og silke med fine blondedetaljer.

Smartwatch i gave

smartwatch er gode juleønsker

Elektronik står på top 10 gaveønsker til teenagedrenge og piger. Og her er smartwatches en populær gadget der kan bruges til mange formål. Huawei, Samsung eller Apple smartwatch kan være den flotte konfirmationsgave, studentergave, fødselsdagsgave eller julegave til ham eller hende.

Sødt armbånd med krystaller

giv et sødt armbånd i gave til piger

Et sødt krystal armbånd med ametyst, rosakvarts eller andre krystal sten, kan være en sød smykke gaveide. Du kan købe armbånd med både store som mindre sten/perler. Helt ligesom du kan købe et bredt udvalg af forskellige farver og krystaller.

 

United plakat

giv en united plakat i gave til ham

Noget flot eller sjovt til væggen kan alle bruge. Og her findes der mange fede plakater som denne til United fans. Plakaten indeholder historiske og sjove citater fra klubbens store historie.

Tid til kage

giv en populær bagebog i adventsgave

Til hende eller ham der elsker Bagedysten og udfolde sig selv i køkkenet, kan du give denne populære kogebog. ”Tid til kage” af bagedyst deltageren Ditte Julie Jensen, indeholder 150 af hendes favorit opskrifter.

Shaker til træningsfanatikeren

giv ham en god shaker i gave

En shaker kan være den praktiske og sjove gave til teenageren der elsker at træne. Denne smartshake Double Wall er en populær shaker der er BPA og DEPH fri. Shakeren har to vægge til at isolerer, så du både kan have koldt eller varmt med dig.

T-shirt

køb en moderne t-shirt i gave til unge

En smart t-shirt er en god gave til børn, unge som voksne. Der findes rigtig mange designs, brands og priser i butikker og online. Find noget i hans eller hendes stil og selvfølgelig også indenfor gavebudgettet.

Økologisk “håndsprit” spray

giv den eksklusive velvære gave til hende

Corona har lært os at have rene hænder. Og hvorfor ikke bruge dette som den eksklusive gaveide? Køb denne økologiske rosmarin hånddesinfektion fra østriske Eliah Sahil til 90 kr. En utrolig dejlig duft og rensevirkning, som måske kan være stor luksus for det unge menneske.

 

Bogstav vedhæng til hende

køb et forgyldt bogstav vedhæng i gave

Et flot vedhæng kan være en god fødselsdag eller julegave til hende. Og her kan et moderne bogstav vedhæng måske være det søde smykke der bringer glæde.

Action oplevelse

giv en sjov oplevelse i morgengave

Til en dreng eller pige der elsker at opleve og prøve sig af, her kan du give en adrenalin oplevelse. Det kan være oplevelser som klatring, gokart, flyve helikopter, sejle hurtige både eller noget helt andet der passer til modtagerens temperament.

Løbesko

giv hende nye løbesko i gave

Gave til teenager kan være en svær ting at finde. Derfor kan det være en god ide at købe noget indenfor modtagerens hobby eller passion. Og hvis teenageren elsker at løbe, kan du købe tøj eller løbesko til denne passion.

Selfie lampe m. mobilstativ

giv en selfie stang i julegave til teenagere

Teenagere bruger deres telefon og de sociale medier rigtig meget. Og til teenageren der lægger video og andet op, kan du give en smart gadget til dette. Denne selfie lampe med mobilstativ er rund og giver det perfekte lys til personens selfies og streaming.

Luksus brunch

giv en luksus brunch oplevelsesgave til konen

Hvorfor ikke give en luksus brunch i gave til teenageren der har alt. De fleste unge mennesker kan lide at komme ud med venner, og hvorfor ikke en brunch oplevelse i venindegave eller måske studentergave til ham.

Pilgrim smykke i gave til hende

giv flotte øreringe i gave til teenagepige

Smykker er klassiske gaver til barnedåb, konfirmation, jul eller som gave til kæresten. Der findes mange forskellige priser og typer, hvor Pilgrim smykker er populære til unge og voksne. Med Pilgrim får du flot og moderne stil til gode priser.

Biograf oplevelse

giv biograf oplevelsesgave

En tur i biffen kan være en anden god gaveide der kan bruges som mors dag gave, fødselsdagsgave, gave til mænd som en teenage gave. Alle elsker en god film, og denne skal selvfølgelig nydes på det store lærred.

Teenageren plakat

køb den sjove teenager plakat i gave til unge

Giv denne Teenageren plakat som den sjove gave til teenagere. Plakaten er i stilfuld, tidløs design og sjove tekster med et glimt i øjet fra livets familiære problemer som teenager

Airpods

airpods er perfekt gave til teenager

Apple AirPods har stået højt på fødselsdag og julegaveønsker hos mange unge mennesker. De eksklusive høretelefoner er lette, komfortable og ergonomisk rigtige til at give den gode lyd. En smart gadget der hører til blandt de små gaver til teenager i den fysiske form, men dog eksklusiv i pris.

Skærmforstørre til telefon

køb den sjove mobil gadget i gave

HD skærm forstørre til telefonen er praktisk og billig gave til teenagere, børn som voksne. En lille boks i PVC materiale hvor du sætter telefonen så skærmen bliver forstørret 1.5 gange. En god og praktisk gadget til at se film og serier på telefonen frem for at holde telefonen i hånden.

Sammenklappeligt laptopbord

køb praktisk gave til far fra baby

Et sammenklappeligt laptopbord kan være praktisk til det mobile kontor. En smart gadget der giver mulighed for at arbejde med skolearbejdet ergonomisk rigtigt, hvad end det er i køkkenet, stuen eller hos venner.

Chips dipskål

køb en sjov chipskål i gave

Til teenagepige og drenge der elsker chips med dip, her kan du give denne smarte chips dipskål. En gadget der er praktisk, sjov og samtidig en billig teenagegave til både de helt unge som voksne.

Cozyslippers

giv den afslappende gave til din kæreste

Coszyslipper kan være den søde julegave, fødselsdagsgave, adventsgave eller måske kalendergave i pakkekalender til ham. Cozy Slippers mikroovnssutsko varmes i 90 sekunder og kan derefter holde fødderne varme i 20 timer.

Billede til væggen

køb et kare design oliemaleri i gave

Noget pynt til væggen er altid gode gaveideer til børn, unge og voksne. Til værelset eller den unge der står på spring til at flytte hjemmefra, her er plakater, billeder og malerier i denne stil, nok noget som pigen eller drengen vil sætte pris på i hverdagen.

Rulleskøjter

giv voksne rulleskøjter i julegave

Det er både sundt og sjovt at røre sig, hvis bare det er den rigtige aktivitet. Og her er skateboard, løbehjul og rulleskøjter sjov leg og fysisk aktivitet. Giv et par smarte inliners eller almindelig side-by-side rulleskøjter i gave til pigen eller drengen der elsker at komme ud.

Sød hjerte vedhæng gaveæske

giv hende en sød gave til under 100 kr

Love Heart hjertevedhæng gaveæske indeholdende 6 hjerteformede vedhæng i forskellige krystaller. En sød gaveide til den unge dame der elsker at gå med halskæde. Gaveæsken giver hende mulighed for at veksle, og samtidig er den en sød gaveide til under 100 kr.

Sportstaske i gave

køb en Nike Club taske til sport

Giv en sportstaske i gave til teenagepiger og teenagedrenge der elsker at dyrke sport eller træning. En taske er både praktisk til idræt i skolen, træning i fitnesscenter, til fodbold, håndbold, dans, gymnastik og stort set alt andet, hvor der skal medbringes tøj, håndklæde og andet.

Prøv klatring

giv ham klatre oplevelse i gave

Oplevelser er populære gaver til teenager, gave til mænd, kvinder, valentinsgave eller måske som 18 års gave. Oplevelser giver som navnet siger, en god oplevelse til modtageren. Og her kan klatring i indendørs hal ved København måske være den sjove fysiske oplevelse til det unge menneske.

Moderne vest til hende

giv smart modetøj i julegave til unge

Tøj er blandt top 10 gaveønsker hos de fleste unge som voksne. Og til pigen kan du give denne Timme vist. Veste er blevet populære og her er denne strikvest der kan købes i Magasin, en populær model til piger og kvinder.

Gamer plakat

køb sjove gamer ting i gave til teenagedrenge der spiller computer

Gamer plakat hvor der står “Man kan ikke bare pause et spil” er en sjov gave til gamerdrengen eller pigen der bruger lidt for meget tid foran computeren. En sjov plakat der samtidig kan give pynt over skrivebordet.

Baking Moments kagebog

giv en sjov kagebog i gave til unge

Danmarks kagedronning Frederikke Wærens har produceret denne Baking Moments kagebog. Her finder du hendes favorit opskrifter på lækre, velsmagende kager som også kan ses på hendes instagram konto med 230.000 følgere.

Trendy smykke med perler

giv en halskæde med perler i gave

Smykker med perler er trendy. Og hvis du skal finde en sød gaveide til den unge dame, kan du overveje øreringe eller halskæde med ferskvandsperler. Pilgrim sælger moderne og stilfulde smykker til priser de fleste kan være med på.

Hvad ønsker teenagere sig?

Top 10 ønsker til teenagere er forskellige i forhold til alderen. Konfirmationsgaver indeholder penge som absolut største ønske. Hvor også smykker, tøj, gamer udstyr og oplevelser står højt blandt konfirmations ønsker.

Oplevelsesgaver i form af gavekort er dog velegnet både til de helt unge som næsten voksne. Helt ligesom elektronik og ting til boligen er populære gaveideer og velegnet at give til teenageren der har alt.