Den ultimative gave til kæresten? Giv nøglen til hjertet

den ultimative gave til kæresten

Den ultimative gave til kæresten? Giv nøglen til hjertet og dit liv som et symbol på, hvor højt du agter hende eller ham.

Den perfekte og personlige gave til kæresten kan være rigtig mange forskellige ting. Det kan være den eksklusive jordomrejse for jer to, men det kan dog også være noget mere jordnært. Her kunne en gaveide der signaler dine følelser være en god symbolsk ting, som samtidig ikke behøver at koste alverden, men siger mere end hele verden kan give.

Vi har her samlet et par anderledes og klassiske gaveideer til hende eller ham, som du måske anser som din nye kæreste eller som du er ret vild med.

Nøglen til dit hjerte

Hvis du har fundet en person i dit liv, som du sætter meget højt og måske ikke er kærester med endnu men gerne vil, så kan du give en symbolsk gave der signaler dine intensioner ret kraftigt.

Giv hende eller ham en nøgle til din lejlighed, som et signal på at du gerne vil personen meget mere.

En ret personlig gave der siger alt, og som samtidig er ret overkommelig. Her kræver det bare, at du får lavet en ekstra nøgle til din hoveddør. Det kan du klare ret nemt ved at henvende dig til en låsesmed. Her får du hurtigt og nemt lavet en ekstra nøgle. En nøgle der signaler mere end tusinde ord kunne gøre.

Det er et kraftig signal om, at du gerne vil binde dig til hende/ham og som sådan, kræver at personen også begynder at binde sig til dig. Her skal du nok være sikker på samme følelser fra hende/ham, hvis i ikke officielt er kærester endnu. Men det er en glimrende symbolsk ting indenfor romantiske gaver til ham eller hende.

Oplevelser

En anden ting der ikke nødvendigvis behøver at koste alverden, er en god oplevelse sammen. Her kan det være det eksklusive spa ophold i Flensborg, som det kan være en rolig gåtur i skoven. Oplevelser dækker nemlig over alt hvor du får en oplevelse, hvad end det er sammen som par eller alene.

Et par konkrete ideer til par kunne være stand-up show i dit lokal område. Ret ofte er der gratis adgang, og at grine sammen er både afslappende, sjovt og kan være romantisk. Måske din kæreste er vild med musik, så vil en billet til et fedt band måske være den ultimative kæreste gave som hun/han vil elske.

En klassisk romantisk oplevelse sammen med kæreste, kunne være et weekendophold der kan arrangeres forholdsvis billigt på et af de mange hyggelige bed & breakfast, som du finder i hele kongeriget. Hvis i er et par og måske er nyforelsket, så kan selv det mest irriterende vejr, seng eller andet, tilsidesættes alene fordi i er sammen. Et weekendophold eller overnatning i en af de mange smukke, romantiske eller hyggelige steder i Danmark, Sverige, Tyskland eller andet sted, vil altid være en perfekt gaveide til din partner eller kæreste.

Kærlighedspiller

Årets romantiske gaveide er helt klart de søde kærlighedspiller. Det er ikke rigtige piller, men derimod piller der kan åbnes, hvor indholdet ikke er medicin men små lapper papir, hvor du har skrevet en sød hilsen på.

Din kæreste kan tage en pille på de irriterende dage hvor alting driller, og blive kvikket op af dine søde ord. En billig gaveide til omkring 60,- kr. der dog kommer med et ”men”. Du skal nemlig skrive alle beskeder, som er på meget små stykker papir, så du skal både skrive småt og flot. Det er hårdt arbejde, men helt klart besværet værd for det slår som regel benene væk på de fleste.